Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ebben a családban Olga a legszebb, jobban jártok, ha őt nézegetitek :lol: Mert ha felrakok egy képet magamról, akkor úgy járok mint tegnap....valakinek elmegy az étvágya....azt azért mégse tehetem terhes nőkkel ugyebár... :lol: főleg nem egy héten kétszer....

Na megyek, készülök a délutáni óráimra....aztán meg porszívózok, csak, hogy így csináljatok :twisted: :twisted: :twisted:

marek

én nem takarítok. lesz*rom ;)

:twisted: :twisted: :twisted: ezt szeretbéd? tessék! de minek ez? :shock: :roll:

hű, Csajok, ezek a gyerekek olyan bulit csapnak ma. Zebdát ismeri vki? nahát, a gyerekeinknek bejön nagyon. ugrál a köldökömnél a hasam! :lol: :lol:

Kép
an°°di

Nem lehet, hogy csuklanak :lol: mer az én gyermekem mostanában állandóan csuklik. Jól néz ki....de amikor kiabálok apukának, hogy jöjjön és nézze már meg, akkor mindig abbamarad :shock: Mondjuk eddig is tudtuk, hogy meg kell ijeszteni azt aki csuklik, de, hogy már ott benn is ez a helyzet :shock: Érdekes :?

A többiek mindig lebarmolnak, mert állítólag túl sokat takarítok, pedig ha látnátok mi van itt...... kedves uram még nem fogta fel, hogy nekem könnyebb lenne, ha kicsit jobban figyelna :shock:

Mi a francot csináljak a délutáni négy órámon könyv nélkül :shock: :shock: Ennyi játék a világon nincs, amennyit nekem erre a hat hetes intenzívre össze kellene gyűjtenem... :shock: Na mindegy.....majd lesz valahogy. De olyan éhes vagyok!!!!! Kenyeret akarok, de mostan!!!

marek

Hali
Marek
jajj de cuki ez a kutyu,jól megtudnám dögönyözni.

hagyjatok már ilyen rakott nyelvekkel még attólis háánynom kell amit amúgy szeretek ,blhháá

Mert igen MÓNI roszzul vagyok még mindig ill. megint :-( má elegem van :-( jól kifogtam

Jutta
nagyon édes az ifjú pár és ti is nagyon jól néztek ki,szép vagy nagyon és jó nagy a pocód,legalább láthattuk :-)
Vendég

Marek, asszem még nincs olyan erős a tüdejük, h ennyire erősen tudjanak csulklani. ja, az nem is számít.... akkor a rekeszizom
szóval, ez szerintem nem csuklás. nem ritmikus. nem az...
játék? nekem van ezermillió, de sztem Neked is, csak biztos 'elhánytad' valamerre (bocs, Timi). és könyvet nem lehet használni? attól, h nincs megszabott könyv, még lehet fénymásolni, nem? legalább vmi magasabb szint?

Timi, nyaralás mikor kezdődik? (nem figyeltem eléggé, bocsánat :oops: )

elszaladok zuhanyozni meg hajat mosni..így nem mehet ki az utcára...borzalmasan nézek ki a tegnap a fejemre lapulósra izzadt hajammal. :?

Kép
an°°di

Lehet fénymásolni, de mire összeszeded, hogy mi a francot csinálj 4 órán keresztül ugyanazzal a 6 emberrel, hogy el se aludjanak, meg hasznos is legyen, meg te se aludj el.....szerintem érted..... :wink:
De talán kb. megvagyok a maival. A héten már csak 8 órám lesz velük ezen kívül, azt meg majd kiagyalom holnap. Ennyire nem lehet előre gondolkodni....illetve biztos lehet, de én nem tudok. :oops:

Na megyek, csinálok valami ebédet az uramnak, mert éhenhal....de főleg én, mert ő ugye az én bosszantásomra tömi magába a zsömlét és mindig megkérdezi, hogy kérek e szendvicset. Ilyet előtte soha nem kérdezett :shock: Mennyi rosszindulat :wink:

marek

Sziasztok! :)

A hidegvíz és a körömvirágkrém megtette a hatását, így csak egy újjnyi folt lett a hasamon. :oops: Az meg remélem hamar meggyógyul. :wink:

Jutta:
nagyon szép a pocid. :)

Marek:
nagyon szép kutyus. :)

Jaj csajok, engem kikészít ez az egyik nap 36 , másik nap 18 fok.
Olyan izéé vagyok ma. Hányingerem van, leesik a fejem. A vérnyomásom a padlón.... És fázok. :evil: :evil:
Vendég

Sziasztok!
Csak bejelentkezem, h szorítsatok nekem, h ne legyen semmi bajunk! Felkeltem, lezuhanyoztam és egy csepp vérszerűség volt a bugyimban! Bepánikoltam! Nincs előzmény! (És nem volt szex tegnap este, mielőtt ti is ezzel jöttök!) Janka mocorog! Szal nem tudom mi van!
Már beszéltem a dokimmal, mondta, h egy csepp nem számít! De ma qva sok dolga van a kórházon kívül! De ha baj van jön és megvizsgál! De holnap egész nap benn van! Megyek megnézetem magunkat! Ráadásul csüt. hajnalban indulnánk a lengyelekhez!
Ki a f*zom akarta ezt a hidegfrontot? Én minden hidegfrontkor sz*rul vagyok!
Na, kipanaszkodtam magam, bocs, de tényleg be vagyok fsva!

Kép
ermoni

Móni:
drukkkkk +++++++++++++++++++
Nem lesz semmi baj, nyugi.
Vendég

Móni drága
nyugi,nekem is volt Majcival pár csepp vér a bugyimon,nekem is a sexel jöttek ,de mondtam ,hogy nem volt.Azt mondták végül nem gond pár csepp,mert lehet ,hogy nem is onna jött szóval esetleg valami kis ér vagy régebbi "sérüléske" eredményezi.
Szóval nyugi,nyugi,nem lesz semmi gond

Engem is megvislet a front,pedig eddig még soha,de msot azért ár jobb.

Andi
pénteken megyünk ,csak menjek már igaz??? :-)
Vendég

Elszállt az írásom... :twisted:

Azt írtam kb. hogy ma ne nagyon dolgozz, ha megteheted....Meg, hogy nyugi, meg, hogy könnyű azt mondani, tudom :roll:

marek

szerintem tudod, mi ez, Móni?
nekem is volt ilyen minden előzmény és következmény nélkül (bár nem vér volt, hanem olyan barna izé): a barátnőm és számos szakkönyv szerint (és eddig ez a legtutibb magyarázat) a méh tágulásakor (márpedig a gyerekek ilyentájt ndulnak be rendesen a növekedésben) megpattanhatnak hajszálerek. ez a vér távozik. slussz-passz.
lehet, h még lesz ilyen, de én a helyedben most lefeküdnék, biztos ami biztos. a pihenés még sosem ártott meg senkinek.
de nem fáj ugye? nem feszül? :roll: :roll:

Kép
an°°di

Timiiiiiiii, nemááááááár
de kis szemét vagy :D én nagyon szeretem, ha itt vagy. és nagyon bánom, h nem jössza talira, de a nyaralás mindennél előbbre való! ;)

Kép
an°°di

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy eltűntem (ha valakit érdekelne :oops: ), de az utóbbi időkben eléggé be vagyok depizve... Persze, olvasom folyamatosan, amiket írtok, csak nem vagyok hú de jó társaság (ezért bújkálok :) )
Móni, remélem, minden ok lesz, szorítok (megnyugtatásul anno első terhességemkor egy alkalommal nekem is volt ilyen, az is kb. félidősen, semmi baj nem lett belőle, úgyhogy ne félj, minden rendben lesz, pihizz).
Buli meghívást köszönöm, de azt most kihagyom :(

A mai hangulatomat tetőzte egy kedves megjegyzés - a melóhelyem mellett taxisok dekkolnak, így ismerjük egymást eléggé.. Aszongya nekem ma az egyik: "hát, azt a szép kis alakját jól elrontotta"... Nabazz... :lol: pont a világ egyik leghiúbb emberének kellett ilyent mondania...
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1182848791.45.jpg[/img] [/img]

Kép
ebinc

az a fenti kép a fiam (már ha valaki azt gondolta volna, hogy esetleg én :lol: , itt van róla még egy
Kép

kitűnő lett a bizije, kapott igazgatói dícséretet is (na jó, magatartása szerencsére négyes lett :) )

Kép
ebinc

léptem UH-ra
du. jövök
:arrow:

Kép
an°°di

Miért vagy depis? És miért nem jössz??? :?

marek

Ebikém
öntsd ki a lelked.
Édes a fiad :-)

Andi
majd írj mi volt uhán

Móni
hogy vagy?vér azóta nincs ügye?
Vendég

Á, igazából túl sok oka nincs.. vélhetően az a baj, hogy iszonyat későn érő típus vagyok ... :oops: .
Itt egy kép, hát ez voltam én még tavaly nyáron :oops: , de most majd lassan én is gyártok valami "poci"képet, aztán felrakom azt is.
Menni meg azért nem hiszem, hogy tudok, mert nagyon messze van, jogsim csak nekem van a családból (bár tavaly egészen Olaszországig vezettem, de akkor még nem volt ekkora hasam...), páromat amúgyse tudnám rávenni, hogy jöjjön, egyedül meg nem merek elindulni kétszázvalahány km-re:)
Kép

Kép
ebinc

na, nincs újság és nem is lesz, mert beállítottak anyukámék egy hét görögországi nyaralás után teli élményekkel. így az ellenőrző UH-t inkább elhalasztottam egy héttel. a telefonban a nő meg csak értetlenkedett, h menjek már, mert ők várnak(!). majdnem beleröhögtem a kagylóba, h láttuk azt már múltkor, h mennyire vártak. ezért kellett ott ülni vagy 3 órát, mi? :P
szóval most felelőtlenül megebédelek, és lefekszem aludni (érzem a f6os ébredés hátrányait már).

Ebinc, mi az, h azért nem jössz, mert későn érő típus vagy??? :shock: :shock: :shock: nézz itt körül egy kicsit. ha ezen múlna, a topikunk rég kihalt volna. max én lennék itt, meg talán Hajni ;)

Kép
an°°di

Höhö :) Andi :) Nem azért nem megyek, mert későn érő típus vagyok, hanem attól tudok bedepizni (ami mások számára mondjuk tíz éve nyilvánvaló, arra nekem még csak most nyiladozik a szemem, második kamaszkorom élem :lol: )

menni a távolság miatt nem tudok, mert egyedül kéne levezetem (felvezetnem) ollllan messzire

Kép
ebinc

mai Maja kép Shrekkel és bilivel,ma még nem volt baleset reggel óta :-) viszont nem akar pelut húzni,demi lesz ha megyünk valahova

Hajni?????????

Ebi
na tessék kiönteni a leleked?vagy csak úgy mindenből elég??

Egyébként szerintem itt mindenki hasonló lelkületű :D Kép
Vendég

én nem :D

na, rakok fel mindjárt két szerzeményt... főleg, ha Timi, Te is itt vagy!

Ebinc, nem is értem, h írhattam, amit írtam. kész. még ezt a kaját berakom az arcomba, és lépek

Kép
an°°di

Kép Kép
na, tessék akkor megmondani, h az első cucc, az micsoda?

Kép
an°°di

Timi, annyira nagyon szép a kislányod, remélem, nekem is egy ilyenem lesz :)

És télleg semmi komoly, néha van ilyenem, elmúlik

Huh, Andi, most én is szívesen hazamennék aludni, végre egy nap, hogy lehet levegőt venni (sok-sok éjszaka nem tudok már aludni - gondolom nálatok sincs másképp).

Móni, mi a helyzet? Ugye rendben van minden?

Kép
ebinc

Mer ha én vagyok itt, akkor nem raksz fel semmit :? :shock: :twisted: :twisted: :twisted:
Látom már .... ki akartok túrni.
Megyek is hajat mosni, aztán dógozóba, ha nem bánjátok....már mé bánnátok persze :wink:

Andi
Akkor te most korán érő típus vagy Hajnival? Vagy mi van :shock: Én már semmit nem értek, de lehet, hogy nekem nem is kell, kicsi vagyok még az ilyesmikhez... :roll:

marek

Andi
nagyon cukik :-)
hogyhogy micsoda :-)?
rugi meg body nyem? vagy inkább pizsi?
szerintem rugikból ezek a legpraktikusabbak amik elöl végig nyithatóak

Köszi Ebi :-)
igazából Shrek feje miatt raktam fel :-) bár az arca is megér egy misét,mit néz? na persze hogy shreket,nem unom kicsit se.

Zsu is eltűnt

Na nézek valami kaját,de mindentől hánynom kell,normális ez???????????
Vendég

Andi
nagyon cukik :-)
hogyhogy micsoda :-)?
rugi meg body nyem? vagy inkább pizsi?
szerintem rugikból ezek a legpraktikusabbak amik elöl végig nyithatóak

Köszi Ebi :-)
igazából Shrek feje miatt raktam fel :-) bár az arca is megér egy misét,mit néz? na persze hogy shreket,nem unom kicsit se.

Zsu is eltűnt

Na nézek valami kaját,de mindentől hánynom kell,normális ez???????????
Vendég

hú de ügyi vagyok,duplázás :-)

én korán érő típus vagyok viszont nem mindenben :-)
Vendég

Marek, hogy megnyugtassalak, ennél már nagyobb nem is leszel - max. ahogy ugye tudjuk, összemehetsz :lol: - basszus, ha én ebből még összemennék,simán megkapnám a hivatásos törpe papíromat......

Andi az első az egy édes kis body (bár én jobban szerettem, ha a vállán voltak a kapcsok, meg az "átlapolt" - ezt meg hogyarossebbe nevezik - nyakut, ahol nem kellett préselni a kis fejecskéjét).
Irigykedem... Már mindenki vett valamit, nekem meg még mindig nincs semmim, most már igazán olyan jó lenne legalább egy babaruha, amit csodálhatnék...

Kép
ebinc

Marek, mi van? megint esett Wimbledonban? ;) :twisted: :twisted: :twisted: (tessék, csak Neked)
aha, én sztem korán érő típus vagyok és szeretnék vagányabb is lenni. de ekkora pocakkal még magamat sem tudom komolyan venni. :?
Hajniról meg vmiért ez a kép él bennem... meg mintha írta is volna... de már csak nagyon óvatosan merek fogalmazni.
Timi írta, h képeket akar.
inkább véleményezd, h tetszik-e, ne izéjjél! :roll: :roll:
én nem megyek dolgozóba, mivel az egyik órát a diák modnta le, a másikat meg én....
szieszta után egész délután itt/hon leszek és fordítok! (jippíí)

Kép
an°°di

Hali Csajok!

Timi, ez a kiscsaj hétről hétre szebb :wink:

Hajni, nem látom, hogy az első kerekei bolygósithatóak lennének bármelyik kocsinak is. Próbáltam olyan tolni, ami fix volt, de nem kanyarodott. És a Brandon-ban volt egy kocsi 40-ért, lengyel, tök jó volt, minden passzolt, ugyanazt tudta, mint a márkás 85-ért, de egyszerűen nem tudtam összecsukni. Én nem vennék úgy kocsit, hogy nem próbálgatom ki. Viszont a szempontjaink nagyon hasonlóak. Ugyanazok a paraméterek fontosak nekem is, amiket leirtál, én se használnám sokat. Persze a 85000-est fél kézzel is össze tudtam csukni :evil:

Andi, ha még sokat buzerálsz a mosókonyhával, megharagszom. Rosszul esik, de nem akarom tovább feszegetni a témát. 20 éves korom óta dolgozom ezért, soha senkitől nem kaptunk egy garast sem, nem örököltem, nincsenek gazdag szüleim, szóval csak magunknak köszönhetjük.
A talit is inkább tegyük máshová, hogy ne legyen ebből aztán gond.
Lehet, hogy ma egy kicsit érzékenyebb vagyok, de néha nekem is szabad :evil:

Ebinc, azért még gondolkodj a talin! 200 km-t vezetni nem sok, 2 óra. És hogy neked milyen nagy fiad van :wink:

Én voltam a soroksári úti outlet-ben, hát nem nagy szám. Leárazott kocsik voltak, nem sok féle, de mindegyiknek volt valami baja. Törött esővédő merevitő, szakadt lábzsák, stb. Ruhák is voltak leárazva, 8000-ről 5000-re. Hát még az is sok :shock: bútorok nagyon gagyik. Mi mást nem néztünk, de biztos lehet találni dolgokat, ami megéri.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

köszi... pedig annyira figyeltem, h jókat vegyek. bár a badinak van két gomb a fejénél. meg úgyis vagy 62es... mire belenőnek...

Timi, mi az, h pizsi???? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Te hüjítesz, tudom én! mit csinál egy 56 centis gyerek szted? sztem eszik meg alszik. tehát egész nap ellehet pizsiben, nem? (Marek, ugyeeee?? ez később is megtörténhet :D )

Ebinc, hát vegyél egy valamit.

Kép
an°°di

jajj jajjajj jajjjajjjjjjajjjjj
mea culpa
tényleg nem tudtam, h ennyire (egyszer írtam, nem? és kész...az sok???)
bocs, Zsu. olyan klassz viccnek tűnt.
én is gondolkodtam, h begorombulok, ha még egyszer vki előhozakodik a bikinis képpel, de hagytam ott, ahová való... ;)
tényleg bocs!!!

Kép
an°°di

kétszer írtam. bocsánat.
hiába, a hormonok
;) ez a szmájli meg azt jelenti, h nem kell komolyan venni, Zsuuuuuuuuuuuuu
:D
okésan vagyunk vagy szervezzek magamnak vmi mást jövő péntekre? :oops: :oops:

Kép
an°°di

Én is előadom itt a nagyjelenetet, ha nem vesztek be a koránérő csapatba de azonnal!!!! :lol: :lol: :lol: Most komolyan....miből szűrte itten le valaki, hogy későn érő lennék! :? Fel lettem háborítva!!! Meg különben is....én vagyok mostanában a legkomolyabb köztetek, úgyhogy... :evil: :evil: :evil:

A férjem szerzett egy csomó Gershwint.....úgyhogy most nekünk jóóóóó :lol: :lol:

Andi
Jó cuccok, ránézésre én se tudtam micsodák, de ez nem a későn érés jele szerintem, hanem a gyagyaságé :oops: Ja, ezt kizárólag magamra értettem, még mielőtt valaki megsértődne.... :oops: Töröljem? Nem törlöm....lesz ami lesz....mer bátor vagyok ám! :lol:

marek

na, jó
lelépek
most már komolyan nem tudom, kit sértettem meg itt a nagy lazaságomba'
1. azért kérdeztem, mi micsoda, mert ÉN nem tudom.
2. ki-ki döntse el, későn érik-e vagy sem. előre is bocs Hajnitól.
3. ezt ne mááá'!

mentem aludni.
Mareknek jó tanítást!
Ebincnek jobb kedvet!
Timinek kitartást Shrekhez!
A többiek meg majd csak előkerülnek, ha elég sokáig nem írok :?

milyen gyorsan el tud romlani a kedvem----érdekes---na, mindjárt kialszom a kakiságot...
:arrow:

Kép
an°°di

Zsu
köszi :-)
nyugi,de en vedd a lelkedre,nagyon szép a konyha aztán kész,biztos Andié is szép,meg mindenkié.Csak a tied extra szép.És kinek vana legcsúnyább?Na kinek?Nekem :-) ill. jóformán nincs is konyhám :-)

Andi
jaja jó estben eszik meg alszik úgy egy hétig :-)
Én Majcira fürcsi után mindig hálózsákot adtam,olyan cukor volt benne,aztán reggel meg kapott csinibini ruhát :-)

Én mindig képeket akrok,jobb ha szokjátok a kisbabás képeket meg eeccerűen imádom.

Babakocsi kereke :kinek mi jó enyémé az elsők bolygósíthatók ált. úgy tolom,de egy kézzel úgy lehettetlen tolni.De nem katasztrófa ha fix a kerék ,mert megbillented kicsit kellő irányba a kocsit és iránytváltoztat.A legjobb ha állítható :-)
Vendég

Télleg, Andi, már akartam mondani, hogy az a bikinis kép.... :lol:

De jóóóúúú... mindig, mikor megjelenek, épp akkor éli mindenki szuper érzékeny napjait brühühü....

végén mégiscsak le(fel)megyek arra a bulira, oszt szíjjjjecsapok köztetek (francottegye, micsoda egy szűz buli, ahol se piálás, se cigizés nem lehetséges - na sebaj, majd simogatjuk egymás hasát :lol: :lol: )

megyek érni

Kép
ebinc

Marek
ez mi???
"Gershwint"

én vidéki lyány vagy nem tudom :roll:

Andi
meg ne sértődj már :-) ez a kis hátránya van a laza topiknak,valaki rosszabb paszba van aztán kicsit bántja a dolog

kezdek megkavarodni :-)
Vendég

OK, nem haragszom, de talán jó lenne a talit tényleg máshová tenni.
Van valakinek ötlete? Valahol Újpest környékén ha beülnénk valahova?

Szépek a rucik egyébként Andi. És igen, van külön pizsi, általában az puha pamutból van, talán nem olyan csini, mint amit napközben adsz rá, ami mondjuk plüss rugi, vagy 2 részes. És pizsinek az is jó, ami már nem olyan szép, esetleg kapsz barétnőtől, rokontól használtan. Ugye Timi? :shock:

Jutta, asszem Te irtál a Lehel úti diszkontról. Az hol van? Van weboldaluk?
Én ma lehet, hogy elmegyek a Dunakeszi Kenguru Gold-ba egy kicsit körülnézni, majd beszámolok. Nekem 5 perc a melóhelyről :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
Móni is írt, meg én is nemrég raktam fel a linket. Már a Lehel úti babadiszkonthoz...
Komolyan nem lehet nálatok? Tali lefújva? Elsírom magam....meg az uram is...(szegény....hihi)

Most akkor valaki komolyan megsértődött??? :shock: Ez a baj az ilyen fórummal....nem látjuk, hogy ki viccel és ki komolykodik... én csak vicceltem....naná, hogy későn érő vagyok... :wink:

marek

Most ezt én kezdtem ,hogy egyforma típusúak vagyunk?
Én nem érettségre gondoltam,hanem lelki beállítottságra.

ne már tessék szépen találkozni,beszélgetni,örüljetek neki,hogy személyesen megismeritek egymást,én mindig kimaradok az ilyenekből :-(

hát ,hogy mit kap rokonoktól ,barátoktól azt nem tudom,Jolka írta hogy nekik sok mindent vittek,hát nekünk nem.Ill. megkérdezték vane valamire szükségünk így volt aki napernyőt hozott a babakocsira,egy hálózsák,napozó jött így.De igazából én nem lelekesem azért ,hogy oylat hozzanak ami már van vagy nem kell vagy nem tetszik.Most is mondtam anyumnak ha kérdeik a rokonyok mit hozzanak mondja nekik,hogy ha valaki nayon ajándékozni akar felírom milyen pelenka kell aztán hozzanak azt. :-) Én már csak ilyen vagyok :-)Az se jó ha az ember azt mondja hozzanak pelust ,mert úgysem azt a fajtát hozzák ami bevált ,van belőle 100 féle
Vendég

Jajj, csajok, ne hülyüljetek már, igaz, hogy én ritkán írok (ám minden nap folyamatosan olvaslak titeket), de tényleg mindannyian annyira aranyosak vagytok, nemáámhogy valaki megbántódjon a másikra. Annyira jó, hogy mindenkinek van humorérzéke, kifejezetten imádom a jó kis egy-két szavas poénjaitokat (van olyan beírás is, amin fetrengtem - pl. Timi igazán önirónikusan megírt álkapocs-kiakadása :), szóval baromi jófejek vagytok mindannyian, no - elmondhatom, itt, ebben a fórumban találtam jelenleg az ország leglazább kismamáit.
És tök mókás, mert még soha nem láttalak titeket, de mindig valahogy kötök valamihez egy-egy embert... Ha ikrekről hallok, látok, stb, akkor Andi jut eszembe azonnal, ebben a kva nagy kánikulában éjszakánként Mónit irigylem a légkondi miatt, Marek, Zsu kistöjpesorstársak, mikor ruhákat keresek magamra, Timi a harciaspraktikusönirónikus, Ciripke a szoli - még mind a mai napig harcolok magammal, hogy menjek-e szolizni, avagy sem, Jolka, programozás, mint a páromnál, Jutta - irigykedem a felsőtízezerbe tartozásáért, de nem is sorolom tovább, jó fejek vagytok úgy, ahogy vagytok, és rohadtul jó egyéniségek no :)
Nahátmáazémostmá

Kép
ebinc

Köszi Marek, megnézem a linket.

Ne fújjuk le a talit, de legyen semleges helyen, ahogy Jolka is irta. Nem akarok senkiben rossz érzést kelteni.

Ja és Móni, nem lesz gond. Vegyél vissza egy kicsit a tempóból, vigyázz magadra és Jankára :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

ez jó :-) "Timi a harciaspraktikusönirónikus"

télleg Móni!!!!!
mizu?
Vendég

És Andi, télleg nem haragszom, biztos a front miatt kicsit érzékenyebb vagyok, na :wink:

Ha most már nem jelentkezem, az azért van, mert megyek a Kenguru Gold-ba, nem azért, mert besértődtem :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

aKengurunak nagyon édi cucaik vannak :-)
Vendég

Mi van itt?
az ember alszik 1 na jó, 2 órát erre lemarad mindenről. :lol:

Megmondtam én az elején már, h szeleburdiak vagytok, ugye egye. :wink:

Én korán érő típus vagyok. Andi :lol: :lol: :lol: szval beletrafáltál.
Ami néha jó, néha nem.

Zsu:
nekem is van mosókonyhám, meg 4 szobás családi házunk, meg még mosómedvénk is. Nekünk sem a szél hordta össze, Nektek sem, így inkább legyél rá büszke. :wink: :wink: :wink:
Tali lehet Nálunk, csak gyertek el Győrig. Hihi. :lol: :lol: :lol:
Babakocsi: 45 ezerért nem baj, h nem csukódik könnyen, majd ritkán csukom. :lol: :lol:
Vendég

Na, nesze Nektek, itt a konyhám. :)
Kép
Ez 2004 vagy 5-ben készült, Marci volt pocakbaba. :)
A konyhabútor mentsége, h nem mi választottuk. :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?