Hali Csajok!
Timi, ez a kiscsaj hétről hétre szebb
Hajni, nem látom, hogy az első kerekei bolygósithatóak lennének bármelyik kocsinak is. Próbáltam olyan tolni, ami fix volt, de nem kanyarodott. És a Brandon-ban volt egy kocsi 40-ért, lengyel, tök jó volt, minden passzolt, ugyanazt tudta, mint a márkás 85-ért, de egyszerűen nem tudtam összecsukni. Én nem vennék úgy kocsit, hogy nem próbálgatom ki. Viszont a szempontjaink nagyon hasonlóak. Ugyanazok a paraméterek fontosak nekem is, amiket leirtál, én se használnám sokat. Persze a 85000-est fél kézzel is össze tudtam csukni
Andi, ha még sokat buzerálsz a mosókonyhával, megharagszom. Rosszul esik, de nem akarom tovább feszegetni a témát. 20 éves korom óta dolgozom ezért, soha senkitől nem kaptunk egy garast sem, nem örököltem, nincsenek gazdag szüleim, szóval csak magunknak köszönhetjük.
A talit is inkább tegyük máshová, hogy ne legyen ebből aztán gond.
Lehet, hogy ma egy kicsit érzékenyebb vagyok, de néha nekem is szabad
Ebinc, azért még gondolkodj a talin! 200 km-t vezetni nem sok, 2 óra. És hogy neked milyen nagy fiad van
Én voltam a soroksári úti outlet-ben, hát nem nagy szám. Leárazott kocsik voltak, nem sok féle, de mindegyiknek volt valami baja. Törött esővédő merevitő, szakadt lábzsák, stb. Ruhák is voltak leárazva, 8000-ről 5000-re. Hát még az is sok
bútorok nagyon gagyik. Mi mást nem néztünk, de biztos lehet találni dolgokat, ami megéri.