Szép estét mindenkinek!
Ígértem, itt vagyok. És még vissza is olvastam!
Fórum tali: sajna kimaradunk belőle
AFP: pénteken felhívtam az orvos által ajánlott UH-t - azt hiszem írtam már, de még mindig le vagyok döbbenve - első szóra adott időpontot a nő, és nem a magánpraxisba. Így fizetni sem kellett. Hajszál pontosan tankönyvi adatokat produkált a baba.
A legmegdöbbentőbb: 12 centis haskörfogat. Lemértük Apával... Olllyan kicsinek tűnik. De persze, tudom, fog még hízni, nőni. Elvégre még nincs 20 centis. Viszont tudja, mi a jó. A méhlepényt használja kispárnának
A lényeg, hogy a doki elküldött minket genetikai tanácsadásra (erre vajon lehet délután is menni?), a többi pedig már az ottaniak dolga.
Sajna későn kerültem net közelbe, megnyugtató soraitokat csak akkor olvastam, de nagyon köszönöm mindenkinek! Igazából, ha öcsém nem lett volna beteg, nem hiszem, hogy ennyire kiborulok. De az volt...
Nőgyógyász: szerencsére nekem nem lehet panaszom. Bár egy kicsit cinikus, de korrekt. 6000 a tanácsadás, de az tényleg teljes, UH-val, fotóval, mindennel. Amikor nem kukucskálunk, nem is kér pénzt... Az előző alkalommal nem tudott váltani. Azt mondta, legközelebb rendezzük. Akkorra meg el is felejtette (
???), Apuci juttatta eszébe. Arra az alkalomra nem is kért semmit, mert csak egy-két tanáccsal látott el, megadta a 4D UH nevét-számát, a szabadsága alatt őt helyettesítő doki nevét, mobil számát. Asszem, a tiétekhez képest a mi orvosunk főnyeremény. Viszont a szülés helyét még mi sem tudjuk - szeptembertől (azt hiszem) megszűnik a JÁnos, összevonják másik két kórházzal Budai Központi néven. Hogy hol lesz maga a kórház, rejtély.
A kelengyelistáért köszönet! Babó november végén érkezik. Ezek szerint minden féle ujjhosszúságú ruci kell? Rugi, body, stb? Rövid, ujjatlan, hosszúujjú? HOgy fér ez egyszerre rá egy gyerekre?
Ha elgondolom, hogy én télen két réteg plusz kabátnál többet képtelen vagyok elviselni magamon...
Jó utat az utazóknak, munkát a dolgozóknak - és étvágyat a Spektrum nézőinek