Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

mert a Lányok nem szeretik a pacalt (meg a velőt, meg a csülköt, meg az ilyen fiús kajákat), azé'.

na, vacsorálok, nem várok én senkire. éhendöglöööööök

Kép
an°°di

ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ.... a Spektrumon épp most mutattak egy császármetszést.....ti tudtátok, hogy ilyen durván rángatják ki a gyereket belőlünk? :shock: Tudjátok mire emlékeztet? Angliában egy farmon voltam aupair ott kellett világra segíteni egy bocit. James lehasalt, két kézzel benyúlt, eltűnt az ember a tehénben és kirángatta szegény bocit :shock: Utána a feje is véres volt....ez most arra emlékeztetett....azt hittem, az embereknél egy kicsit gyengédebbek vagy mi :shock: :shock: :shock: Mingyá hányok!!! Lehet, hogy nekünk most nem kéne ilyeneket nézni????

marek

leírni nem kéne
épp kajálok :evil: -tam

Kép
an°°di

Épp erre gondoltam...bocs...ez része a Marcsi ápdétnek.... :lol: :lol: :lol:
Jóvanna, de urammal ez jutott eszünkbe róla....most megbántottam valakit? :roll:

marek

Te még mindig a számítógép előtt eszel/ettél?

marek

engem nem bántottál meg.. a többieket nem tudom...
és igen, itt kajálok. nincs étkező asztalunk ugyanis. nem fér el. de nem akarok erről beszélni, mert mindjárt sírok :cry: :lol: mosókonyhaaaa...brühühü ;)
amúgy nem tudom, érdemes-e ilyeneket nézni vagy sem. ez sztem teljesen személyiségfüggő. én spec. szeretem tudni, h mi történhet velem (nem is értem, miért nem jönnek be a katasztrófafilmek :roll: ), de a császár érdekelne. csak mert pl, az az ikres csaj, aki most szült, hát neki végig fejjel beállva nyomultak a gyerekek, aztán vajúdáskor fordultak keresztbe, így mégis császár lett. tehát akármi megörténhet..

Kép
an°°di

Méhszájam szép zárt, helyes,uh nem volt mondván úgyis most megyek júl 23án-csodás.

Nyelv fúúúúúúúúúúúúj

én dobok a tündéremről egy képet Kép
Vendég

na, Timi, végre jó hírek. megnyugodtál? mit mondott a doki a Balatonról? bemehetsz? bár ha szép zért, akkor, gondolom, igen... :roll:
annyira édes ez a kiscsaj. örülök, h egyikük lány lesz nekünk is...
olyan zabálnivalóóó :D

Kép
an°°di

Timi
Nagyon édes a lányod....! De a dokid!!!! :shock: Te most magánrendelésen voltál? Mer akkor meg igazi bunkó már elnézést....
Ne olvass vissza, mert ma nem vacsorázol :lol:

Andi
Én nem akartam ezt nézni, kerestem a sportot és ez lett.... :shock: Mondom az uramnak, hogy te itt szülnek (akkor még csak műtőt láttam), erre kirángatják a gyereket....szerintetek ezek után rá tudom beszélni, hogy bejöjjön velem??? :shock:

marek

Marek, amúgy sem akart, nem? hát, ez akkor tutira megvan! :? Anyukád meg tudja, mi a dörgés, nem?

Na, én léptem kicsit emészteni a btorányosan rosszra sikerült tökfőzeléket és a feketére égett fasírtot.
:arrow:

Kép
an°°di

Akkor nem is én vettem el az étvágyad, csak kellett egy bűnbak :twisted:

marek

Sziasztok!

Megőrülök. Hihetetlen, h nem találok babakocsit.

Szakértők figyelem!! :!:
http://www.bambino.hu/index.php?m=2fukcios

Ebből nekem a
BONDEL MARATHON
NEONATO PIUMA( ez a legjobban)
CAM PORTOFINO
tetszik.

Igények:
kicsi legyen, olcsó, vízszintesig dönthető. A hordozórol lemondtam,azt majd veszek occsóót.
Ezek megfelelnek annak??
Melyik a legjobb?? Hajtépő smile.
Vendég

ja, lébzsák is kell hozzá. :oops:
Vendég

izé... lábzsák
Vendég

Köszi Maja nevében :-)

Marek
igen magánrendelésen,nem rég szerzett be egy uh készüléket ,akkor rákérdeztem meglehete majd ott nézni a babát azt mondta azt nem nagyon használja csak ha nagyon muszály :-(DE midnig bevan neki kapcsolva.Kivan írva ,hogy uh 3000 a vizsgálat 5500 úgyhogy talán jobb is ,hogy azért a plusz 3 percért nem adtunk ki 3 rugót.Így is kb. öt perc 5500 ft.
"-Jól van?
-Igen köszönöm.
-Meleget ,hogy bírja?
-Hát már nem bánnám ha lehűlne.
-Fájásai nincsenek?
-Néha keményedik.
-Mennyiszer?
-5-6 szor.
-Jó akkor ha úgy érzi többször vegyen be nospát,főleg ha jön a hidegfront.
-Pécsen se látták a nemét?
-Nem,de biztos lány.
-Jól van maximum lesz 2 lányuk vagy 3.
-Mikor kell jönnöm legközelebb ?
-uh után.
Időpontot adott,vizsgálat fél perc,szívhang hallgatás negyed perc.
-Balatonba mehetek?
-Persze az természtes víz,termálfürőben nem ajánlott.
-Köszönöm ,viszlát!"

Hát nekem mindegy miről irkáltok,mármint kajákról,mert hogy én mindentől rosszul vagyok,reggel is rókáztam,egész nap majd meghalok olyan hányingerem van :-(
Vendég

BONDEL MARATHON
1 szavazat

bár szerintem ha "csak " ennyi az igényed
BONDEL CARIBIC
sőt
PIKOLO ennek átfordítható a karja
a királny meg ez :-)
HAUCK MIAMI
Vendég

Timi:
a Hauch miami azéé nem jó, mert nagy és nem fér be a kocsimba, nem dönthető vízszintesig.
Igazából amire nekem kell a babakocsi, sétálni vele max 200 m-t, ha valahova vinni kell a gyereket, ott beletenni, meg az udvaron tudjon aludni benne.
Köszi. :)
Vendég

NEONATO PIUMA . ez gáz? :oops:
Vendég

Timi:
én sem szoktam többet lenni a dokinál, csak ő csinál uh-t is, így 9000 /alkalom. :?
Vendég

Hajni
értem :-)

nem is az ,hogy többet aakrok bent lenni,cska iylenkor mindig számolgatunk,negyed óránként új páciens és röpködnek az ezresek,jó szakma ez nem?
Vendég

Timi:
jaja, ezt máá én is kiszámoltam, csak ő fél órára ír be 6 :!: embert. Így van az, h elvileg 7-ig rendel, gyakorlatilag meg kb 10-ig, csak bírd kivárni. Én már rutinosan a rendelés elejére kérek idpontot, így csak 1 órát kell várnom kb. :evil: :evil:
Amugy meg én igenis szeretnék többet bennt lenni. bár engem nem könnyű lerázni, így ha kérdezni akarok kérdezek, leszarom, h már áll fel és nyitná ki az ajtót. :?
Vendég

Sziasztok!
Még egy utolsó kukk. az út előtt.

Hajni!
Ha csak 200m-re kell :), akkor az utolsó kettő. Könnyű, kicsire csukható, divatos, és még márkás is. :) Családi kirándulásokra is ideális.

Timi!
Nálunk szegény doki, meg akar dolgozni a pénzéért, mindig várja, hogy még kérdezek. Uh-n is mindent megmutat, elmagyaráz. De örülök, ha végzek. Nem szeretek orvosokhoz járni :) Mi is számoltuk a 10 p/7eft, de legalább nem kell várni, kultúrált hely, nagyon kedvesek... Már csak arra vagyok kiváncsi milyen lesz a szülés nála. :)
Nekem is nagyon tetszik Majáról a kép. Szép kislány.

Mindenki vigyázon magára, és jó bulit a talihoz. Képeket csináljatok. :) Na és várom majd az élménybezámolót. Ha végre rólam is készül, akkor teszek fel. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka! nagyon kellemes nyaralást!!
Mi várjuk az élménybeszámolót! 8)
sziaaaaaaaaaaaaaa :D

Kép
an°°di

Jolka:
jó utat! Érezzétek nagyon jól Magatokat.
Várunk vissza. :wink: :lol: :lol:
Vendég

hihi, nincs a gyerek, velem van tele az oldal. :lol: :lol:
Vendég

HAJRÁÁÁÁÁÁ HAJNIIIIIIIIII
(én baromira el vagyok havazva...pedig inkább itt csevegnék. igaz, a kocsikat megnéztem, de mittomén :roll: :roll: :? úgy döntöttem, csak az ikresekre koncentrálok. elég az nekem 8) )
szóval: HAJNIIIIIIIII, NYOMUUUUULJ!
:lol: :lol: :lol:

Kép
an°°di

Hajni
Én buta vagyok a kocsikhoz, csak annyit látok, hogy ezek jó olcsók.... :lol: :lol: Mondjuk nekünk se ártana egy olyan, amit kicsire lehet összecsukni, amit kinéztünk az nemtom hogy fér be a kocsiba...

Andi
Mit fordítasz már megint???

marek

Marek, nem akarod tudni.... bár nem rossz. egy szennyvizes projekttel kapcsolatos levélhalom. az első levél 21 oldalas, és még van vagy öt! :shock: de van ebben minden: műszaki cucc, jogi szaknyelv, EUs bigyók, hadd szóljon. de kaptam vmi ajánlati dokumentációt is közben: az jó lesz pihenésnek ;) nem lehet mindig gyerekes meló ugye... :roll:

Kép
an°°di

Szép estét mindenkinek!

Ígértem, itt vagyok. És még vissza is olvastam!

Fórum tali: sajna kimaradunk belőle :cry: :cry: :oops:

AFP: pénteken felhívtam az orvos által ajánlott UH-t - azt hiszem írtam már, de még mindig le vagyok döbbenve - első szóra adott időpontot a nő, és nem a magánpraxisba. Így fizetni sem kellett. Hajszál pontosan tankönyvi adatokat produkált a baba. :lol: :lol: :lol:
A legmegdöbbentőbb: 12 centis haskörfogat. Lemértük Apával... Olllyan kicsinek tűnik. De persze, tudom, fog még hízni, nőni. Elvégre még nincs 20 centis. Viszont tudja, mi a jó. A méhlepényt használja kispárnának :shock:
A lényeg, hogy a doki elküldött minket genetikai tanácsadásra (erre vajon lehet délután is menni?), a többi pedig már az ottaniak dolga.

Sajna későn kerültem net közelbe, megnyugtató soraitokat csak akkor olvastam, de nagyon köszönöm mindenkinek! Igazából, ha öcsém nem lett volna beteg, nem hiszem, hogy ennyire kiborulok. De az volt... :cry:

Nőgyógyász: szerencsére nekem nem lehet panaszom. Bár egy kicsit cinikus, de korrekt. 6000 a tanácsadás, de az tényleg teljes, UH-val, fotóval, mindennel. Amikor nem kukucskálunk, nem is kér pénzt... Az előző alkalommal nem tudott váltani. Azt mondta, legközelebb rendezzük. Akkorra meg el is felejtette ( :shock: ???), Apuci juttatta eszébe. Arra az alkalomra nem is kért semmit, mert csak egy-két tanáccsal látott el, megadta a 4D UH nevét-számát, a szabadsága alatt őt helyettesítő doki nevét, mobil számát. Asszem, a tiétekhez képest a mi orvosunk főnyeremény. Viszont a szülés helyét még mi sem tudjuk - szeptembertől (azt hiszem) megszűnik a JÁnos, összevonják másik két kórházzal Budai Központi néven. Hogy hol lesz maga a kórház, rejtély.

A kelengyelistáért köszönet! Babó november végén érkezik. Ezek szerint minden féle ujjhosszúságú ruci kell? Rugi, body, stb? Rövid, ujjatlan, hosszúujjú? HOgy fér ez egyszerre rá egy gyerekre? :shock:
Ha elgondolom, hogy én télen két réteg plusz kabátnál többet képtelen vagyok elviselni magamon...

Jó utat az utazóknak, munkát a dolgozóknak - és étvágyat a Spektrum nézőinek :lol:

Kép
ciko

Nem hiszitek el, de én azóta vagyok baromi éhes....nemtom Andi mit izélt, lehet, hogy túl jól leírtam??? :wink:

Nemjó ma a tenisz, állandóan esik....de jó nekik!!!! Olvasni kéne, de megen bajban vagyok...elkezdtem egy Nabokovot, de nem tud lekötni :cry:

marek

Jolka
jó utat, érezzétek jól magatokat :-)

Igazából én megvagyok elégedve a dokimmal,mert válaszol,ha kérdezek csak, magától nem nagyon nyilatkozik,de ő ilyen típus.Bár beszédesebb ,mint Majánál volt :-)
a plusz uhát nem bánnám,de hát ez van :-(
még egyszer megyek a magánrendelésre 31 ik héten aztán a kórházba hetente ahol nem fizetek már.

Ciko
akkor most megnyugodtál ügye????
az alacsony afp csak kórjelző lehet,de nagyon sok baba születik alacsony vagy épp magas afpvel tök egészségesen :-)

Mégegyszer a body-rugi téma :-)
Én mindig adok bodyt rugi alá,egyrést ősszel,télen simán elvislei még a felnőtt is a trikó-pulcsi kombinációt,másrészt a legtöbb rugi patentos,cipzáros ,hát nem lehet egy leányálom amikor közvetlenül a bőrt érintik ezek az alkalmatosságok.

Vigyáttaok magatokra meg a babákra,jön a front,én most nagyon érzem,éreztem,olyan keményedésiem voltak,hogy most először bevettem egy nospát,most jól vagyok.
Vendég

nekem csak a gyomrom fáj az elsz*rt vacsorától valószínűleg. meg nem kéne már ülni... :? a gyerkőcök nem érzik a frontot, én sem mondjuk, de úgy rugdosnak, h csak na! reméelm, ez azt jelenti, h jól vannak.

Marek, akartam mondani, h ha jöttök talira, ugorjatok be mindenképp a dunakeszi kenguru goldba. tegnap voltunk először (mondjuk nem ott, hanem az újpestiben), és van távolsági kedvezmény is, képzeld. 15% még lejön az árakból, ha 200 km-nél messzebbről jössz ;)
Toni Morrison? nem könnyű, de megéri...

Kép
an°°di

ÁÁÁÁ, elégettem a hasam. Úgy fáj, és még bekenni se tudom, mert term. a Fenistil sem ajánlott terheseknek. Áúúúúúúúúú :evil: :evil: :evil:
Vendég

Andi
Mi csak 130 km-ről jövünk :cry: A francba!!! Pedig én kenguruban néztem ki a babakocsit meg a kiságyat.

Toni Morrison...könyvtárba kell mennem...régen már olvastam....most küzdök még a Nabokovval..... férjem Méhes Györgyöt javasolta, de nem tom...nem biztos, hogy nekem való....

marek

Mit csináltál a hasaddal? :shock: :shock: :shock: Ráejtetted a vasalót, vagy becsuktad a sütőbe? :shock: De most komolyan!???

marek

Marek:
sajtos husit sütöttem tálban, de ezeknek a mai csirkemelleknek annyi leve lesz, így mindig leöntögetem, h szépen piruljon.
Na, mivel meleg van, így itthon régi toppokban vagyok, amik a mellem alattig érnek most. Nekiálltam leönteni, meleg volt és ugye a hasam most előrébb van, mint a többi testrészem, így szépen hozzászorult a mosogatónál. A köldököm vonalában jobb oldlat jó tenyérnyi helyen elégett. K...a fáj. :evil: :evil:
Vendég

Hajni, ne mááár!!! vigyázz kérlek egy kicsit jobban ennél!!!! :shock: :shock: :shock: engedj rá soksok hideg vizet. gyorsan!

Marek, akkor asszem 10% van... ki kell próbálni...

Kép
an°°di

na, beváltom a talpmasszírozós kuponomat Apukánál... van fincsi olaj is... annyira bedagadt a bokám. pedig még csak 30 leszek idén... :roll: :roll: :roll: (eddig is dagadós volt melegben...)
lehet, h ma én már vissza sem jövök ide.
kicsit elegem van a munkából. reggel 8 óta nyomulok, és rekordmeleg volt ma pecsten.
le is lépek.
legyetek jók/Hajni, jobb!
holnap!
:arrow:

Kép
an°°di

Én már ettem nyelvet! És fincsi! Egy kis rakott nyelv...Hát!
Jolka jó utat! És pihenj!
Timi! Te még mindig rosszul vagy?
Megvettem a kamerát (és van vágóprogramom is, Ebinc emiatt igazán nem kéne bujdokolnod!). :lol: Megyek tanulmányozni!
Jaj, babakocsi! Még időm sem volt megnézni, amit Hajni rakott föl!
Marek! Az M5 Soroksári Auchanban is van Kenguru Gold! Az jobban útba esik nem? Nabokov? Hát nekem most eszem ágában nem lenne azt olvasni! Jó lesz nekem a handycam leírása is :lol: :lol: :lol: .
Na pá!
Holnap talán, de még mindig nem vagyok kész azzal a nyamvadt MÁK elszámolással!

Kép
ermoni

andi:
raktam rá, meg bekentem körömvirággal, áll. az is jó égésre.
Én is L, mielőtt nagyobb kárt teszek magamban. :roll: :arrow:
jóéjt
Vendég

Bocs, Andi.
Vendég

Hajni!!!
Szegény!!! Tuti, hogy nem lehet Fenistilt???

Andi
Hol van ez a bolt pontosan? Útbaesik nekünk...ikeába megyünk, meg el akarok nézni a babadiszkontba a Lehel úton....Lesz nekünk egyáltalán ennyi időnk, ha koradélután lesz a tali???

marek

Látom itt lettem hagyva... :cry:

Móni
Naná, hogy jobban útba esik a Soroksári út, de ott is van ilyen távolsági kedvezmény vagy mifene??? Mert nekem ez teccik!!!

A Soroksári úti babioutletben volt már valaki??? Jó valamire?

Rakott nyelv??? Mire van rakva??? Úgy elképzeltem: csőben sült nyelv..... Ugye ez csak valami vicc? :shock: :shock: :shock: Móni, ne hozz kérlek ilyesmit a talira....előre is kösz!!!

marek

Marek, csak Dunakeszin van kedvezmény! :?
Mindig készülök abba a babyoutletbe, de még nem jutottam el!
Szóval nem kell rakottnyelv! Na jó! Finnyás, válogatós banda! :lol:
Az jutott az eszembe, h az unokatesóm a 9. hónapban főzés közben felgyújtotta a ruhát saját magán! Szerencsére megúszta!
Tanulság! Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk magunkra!

Kép
ermoni

Azért kérdezd meg a többieket erről a nyelv dologról, lehet, hogy csak én vagyok ilyen finnyás :?

Akkor lehet, hogy el kell néznünk Dunakeszire??? A férjemnek tele lesz a micsodája....nem szeret Pesten vezetni, én se szeretek Pestre menni hétköznap, valahogy nem vagyunk hozzászokva ehhez a forgalomhoz, meg most a babát is féltem, úgyhogy még nagyobb lesz a stressz....Azért valahogy megoldjuk....

Igyekszem nem felgyújtani magam, köszi a figyelmeztetést :wink:

Most viszont megyek, mert nem tudok már ülni.

Jóccaka!

marek

na próbáltam visszaolvasni, de csak a feléig jutottam...

De felrakok 2 képet a lagziról:

Az ifjú pár (ezt azért rakom fle mert olyan édik voltak és jó volt nézni ahogy vigyorognak :-) )

Kép

Ez meg rólunk készült:

Kép

Jutta

KépKép
jutta

Jó reggelt kismamák!!!

Jutta
De csini kismama vagy!!! Én nem tudnék ilyen szépen felöltözni, még jó, hogy engem nem hívnak lakodalmakba, mert mi nem tartottunk és ezzel az egész családot megsértettük :oops:

Megyek a piacra gyümölcscukrot venni....azt lesz ami lesz. Majd még jövök, meneküljetek. De a tehenes sztroiktól ma mindenkit megkímélek :wink:

marek

sziasztok!
végre normális időnk van! :D így nem is gáz a déli UH időpont.
én hajnalban keltem, nem is mertem ide írogatni n6kor.... inkább ittam kávét, töltöttem le jó zenéket, apróhirdetéseket büöngésztem és dolgozgattam, majd visssza az ágyba még fél órácskára. szeretek Aoukával ébredni. :oops:

Hajni, mi a helyzet a pocakoddal? nem lett komoly baja ugye? :?

Jutta, nagyon cukik vagytok am képen, és Te tényleg irtó csini! ;) és Apuka óvó, birtokló kéztartása.... nagyon jóóóóó!

Marek, az osztálytalis ruháról végül nem készült fotó? és a kutyás? az csak beetetés volt? :shock: :roll:
én amúgy bírom a teheneket. olyan őszinték. és láttam bocit születni. szerintem nem volt gusztustalan. dehát elég vidéki lány vagyok én ilyesmikhez. ;)

gyerekek kapnak egy kis nu jazzt vagymit... úgyis rakoncátlanok ma, pedig milyen korán van még! még 8 sincs! :lol:

Kép
an°°di

Kép

Olgakutya...két éve...hirtelen ezt találtam. :oops:

Most jöttünk a piacról, apuka vitte a kosarat és közben morgott, hogy mikor megyünk már haza, meg különben is....Én meg csak röhögtem. Hogy lehet ennyit morogni :?

marek

vmiért azt hittem vki rajta lesz a képen Olgával... :roll: hát nincs. de így is rettentő édespofa!!!
na, fordítok tovább....
kössz!

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?