Új privát üzeneted érkezett!

Azt hittem, elszállt... :oops:

Kép

Kép
odry

Sonjus,
ari vagy! :D
Hát szerintem, miután megjött kb. 2 hétre rá kaphatom őket vissza. Szóval akár 2 hét múlva már terhes is lehetek!! 8)
katata

Katata!
Nekem ez a megoldás is tetszik :)
Drukkolok nagyon!
sonjus

Sonjus, tetszik, hogy ilyen pozítiv vagy! :lol: Ennek meg is lesz az eredménye :lol:
(duphaston mellett nekem sem jött meg)

Odry! Köszi, hogy válaszoltál. Nekem is kellene valami, ami lekötné a nap 24 óráját! A ház nem jöhet szóba, mert remek lakásunk van. Hátha majd az új munkahely...

Nekem szétmegy a fejem! de ez max. frontot jelez, sajnos

Kép
domo

csajszik!

Megkukkoltam tiza babáját a ma mégsem jött meg topikban. Annyira édes! Nézzétek meg!

Kép

Kép
kamilla306

Bocs a Tizát nagy T-vel akartam írni......

Kép

Kép
kamilla306

Csajszik,
akinek nincs ideje Tiza babáját megkeresni, ide teszek 1-et, remélem nem haragszik meg érte.
Aztán reméljük legközelebb ránk is jut egy kis ideje. :wink:

Kép

És ezt írta a szüléséről:
Sziasztok!
Bocsi, hogy eddig csak Tüncsin keresztül jelentkeztem, de az első nap le kellett költöznünk a nagy meleg miatt az alsó szintre és a szgép az emeleten van. Néha feljövök, de csak ha muszáj, mert még eléggé fáj a sebem, pedig nagyon szép, nem is látszik igazán és a hasam is majdnem teljesen visszahúzódott. Kb 1,5 kiló maradt rajtam.
Szóval a szülés nem volt valami romantikus. Miután írtam ide megint éreztem valami csorgást és betelefonáltam a klínikára, ahol mondták, hogy csomagostól menjek be azonnal. Nem is vettem komolyan. A férjem már dörzsölte a kezét, fényképezett ezerrel, hogy indulunk szülni én meg csak mosolyogtam. Aztán kiderült, hogy tényleg folyik a magzatvíz (a kórházban már egész egyértelmű volt). Éjjelre befektettek és mondták, hogy valószínűleg megindulnak a fájások, ha nem akkor másnap megindítják. Hát nem indult meg magától. Szerencsém volt, mert a dokim fél nyolctól ügyeletben volt, így rögtön reggel bebittek a szülőszobára, bekötötték az infúziót és negyed órán belül két öt perces fájás után már három percesek jöttek. Ez egész délutánig így ment, semmit nem tágultam. Kettő felé már folyamatos fájásaim voltak, tágulás meg semmi. Végül három előtt a dokim végleg a császár mellett döntött mert 7 óra alatt egy ujjnyiról bő egy ujjnyira sikerült tágulnom. A csaszi megváltás volt, pda-val csinálták így végig magamnál voltam és bekapcsolódtam a beszélgetésbe. Szegény Marcinak a nyakára, a kezére és a kis testére is rá volt tekeredve a köldökzsinór, ezért nem tudott leszállni és beállni a szülőcsatornába. Emiatt nem volt tágulás.
Az intenzívről másnap reggel már "kidobtak" és onnantól együtt vagyunk a kis drágámmal. A gyerekágy egy koncentrációs tábor, alig vártam, hogy hazajöhessünk. Meglepően hamar sikerült is. Marci nagyon édes, sokat szopizik és nem nagyon sírós. Egész jól tudok pihenni mellette.

Tiza,
nagyon izgis lehetett! Szerencsére minden jól sikerült és már otthon is vagytok!
Szopizik ügyesen?
katata

Sziasztok!

Jól telt a hétvége. Vasárnapra lejöttek a szülők is. Apu főzött, párommal a keze alá dolgoztunk. Anyáinkat meg hagytuk lustizni. Élvezték.

Sonjus! Naon tetszik az 50%-os számolásod. Azt hiszem át kellene térnem erre a viszonyításra nekem is! :lol: Tervezz nyugodtan a tesztelésre. Miért ne? ( csak valahol a kicsi szíved mélyére kalkulálj egy másik verziót is, nehogy nagyon fájjon, ha....)

Odry! Olyan jó megint olvasni a csodababás történeted.

Kata! Mi van, ha csak pár nappal eltolódott az ovud és a teszt pedig korai volt???? Csak gondolj bele, a 26 petesejttel rendesen felborították a hormonjaidat. Nekem is pontos 29 napos ciklusaim voltak a stimuk meg az egész történet előtt. Erre most??!! 26 és 31 között mozog stimu nélkül, és inszemes utros hónapjaim meg 35-38 naposak is voltak. És ha mégis megjön, akkor meg tudod, hogy két hét múlva babás leszel! Ez tök jó!

Kicsibé! Na mi volt fogdokinál?

Bbilona! Mi az a góckutatás? Amit Kicsibének csináltak? Szájban szakmailag otthon vagyok, ez inkább babaügyileg érdekel..

Pusszantás!

Kép
Kép
Kép
zel

Kisboris!

Remélem nem baj ha itt válaszolok. Én április 2-3 án éreztem rendesen. 18.héttől ár voltak sejteles érzések, de a 20. héttől mondhatom, hogy érzem.
Nekem nagy jó volt, mert a barátnőm anyukája védőnő és Ő adott egy készüléket, amit itthon alkalmaztunk, addig mig nem éreztük a baba mozgását. Ezzel hallodtuk minden nap ahogy lavirozik és rugdos, de ezt is a 12-13. héttől. Olyan hangok, mint az uh.-on
Kérd meg a védőnőt, hogy mútasa meg, mert elvileg minden rendelőben kell ilyen készüléknek lenni.

Domo!
Mindenki életében van olyan pillanat, amikor eljön a Ti gyermeketek, hogy ez mikor és milyen nehézségeket kell végig csinálni, azt csak odafent tudják, de a lényeg nem szabad elveszteni a reményt!

Kép

Kép
odry

Zel!

Köszi, kedves vagy. Anno én is ilyen siker sztorikból kapta erőre.

Kata!
Köszi!!!! Nagyon jó, hogy át tetted ide is.

Tiza!
Gyönyörű a Marci! Gratuláunk és sok tejcsit!
Nállunk itt Szegeden sajnos minden babát át visznek a kórházba, amit nem igazán értek.... már aki 38. hét elött születik.

Kép

Kép
odry

Domo!
szerinted, hány nap csúszással számolhatok a duphaston miatt?

Zel!
Szerintem is át kell térni erre az újfajta matekra :)
Tudod, max nem jön be :).
Különben sincs semmi, ha a kisebb 50% jön be! Olyan már volt, hogy negatívat teszteltünk nem? Ilyeneket már nem akadunk fent, különben is a nega teszt már olyan unalmas. :wink:

Odry!
Jó a strorid, és utólagos engedelmeddel, jól feltankoltam belőle :)

Katata!
Köszi a babaképet és az "áthozott" történetet :)
Édes ez a gyerek :)
sonjus

Sonjus,
A mensi pé után 14 nappal jön meg kb szóval itt nem számít hány napos a ciklusod úgy számolj hogy pé plusz 14-15 nap és akkor már amúgy is tesztelni fogsz. Onnantól még a Duphastontól akár egy hete is késhet ha szednéd de akkor már nem kell szedni csak akkor ha babás vagy :wink: még mindig nem értem miért nem mondták el neked ezeket részletesen :roll: a lényeg hogy tesztelj egy pozitívat a 15.napon :lol:
Vendég

odry, dehogy baj, örülök, hogy leírtad :lol: :lol: akkor én még igencsak várhatok erre.. és azért tudtál aludni kicsit? vagy dávidbaba az este is 'megmozgatott?

dejóóó, tizu!!! reménykedem, hogy visszanézel hozzánk, nagyon megörültem az sms-ednek is és a kép olyan aranyos, nagyon szép kisbabátok van!!! örülök, hogy akkor most már jobban vagy kicsikét, az a másfél kiló a szoptatástól hipp-hopp lemegy majd, nagyon sok aerőt és boldogságot kívánok az anyasághoz neked, írj nekünk sok-sok szépet marciról, puszi! Kép

Kép
kicsiboris

sonjus, nagyon édi vagy, és tényleg a pozitív hozzáállás nagyon jóóóóó :lol: :lol: izgulok érted..

kata, most akkor már biztosan nem jött össze??? nagyon-nagyon sajnálnám...

Kép
kicsiboris

Pandácska!
Köszi a felhomályosítást :)
Hogyhogy miért nem mondták el, hát azért mert pozitívat tesztelek szombaton és nekem nem lesz szükségem ezekre az infókra :wink:
Vagy mégis, és akkor mostmár tudom Tőled, hogy mi a teendő! :)
sonjus

katata, köszi hogy feltetted nekünk tiza levelét, meg azt a gyönyörű kisfiút. Milyen érdekes dolog, a dokival rendben volt minden, de mégis menekült a kórházból, miért nem teszik széppé ezeket a napokat érthetetlen.

odry, tényleg jó volt újra elolvasni, pedig végig veled voltunk, na ezért szeretnék én a táblázatban eléd kerülni, tudod csak úgy spontán kismamaként, és szó sincs róla, hogy málna után lombikkal. Az nem fér össze a kívánságommal.

sonjus, klassz vagy!

zel, :D most csalódni fogsz, de éppen ezért vicces a kérdésed :wink: már évek óta, ha megyek a fogorvosomhoz, mindig azt kérdezi góckutatás lesz-e, azaz ellenőrzés a kismama szájában hogy minden ok-e.
bbilona

BBilona!
Azt hiszem, pont emiatt kérdeztem, a góckutatást. Habár, mi inkább okozónak szoktuk a fogakat felsorolni. Sőt, úgy gócként, hogy egy gyulladt fog sok más baj okozója is lehet, így kiindulásnak, támpontnak is tudják használni.

Sonjus!
Én már elértem a nem akarok tesztelni szintet is. Ezért sem vittem a múlt hétvégén magammal a tesztet a nyaralóba. Meg igazából úgy gondolom, ( ahogy Odry is írta: B A S S Z U S!!!!!!!! )
annyira ismerjük már ennyi sikertelenség után a testünket, hogy akár előbb éreznénk, ha a csoda megtalálna, mint egy teszt kimutatni tudná.

Kép
Kép
Kép
zel

Sonjus, ahogy Panda is írta: 14. napon volt vérvétel, negatív, utána abbahagytam, és 3 napra jött meg. De ezek számodra teljesen felesleges infók :lol:

Kép
domo

Hát Zel,
én is megfogadom most már és azt teszem amit Odry, hogy várok, ha késik többet. Most 2 nap késés után teszteltem. Legközelebb többet kivárok az tuti. Monjuk nem tudom, hogy fogom kibírni. :D De nekem azért elég megbízható szokott lenni, bár most a múlt havi hiperstimuval nem számoltam, ezek szerint.

Boris,
szerintem nem jött össze. Ez a teszt vastagon negatív volt...
katata

Domo,
és most mi van veled???
katata

Kata, nekem belefér a 30-31 nap is. Pénteknél hamarabb nem tesztelnék. De egész hétvégén görcsölt a hasam, a cicim nem nőtt meg, nem érzékeny, és a hőm is leesett kicsit. Így inkább arra készülök, hogy indulni fog a 3. inszem.

Kép
domo

Kata!
Szerintem is érezni fogod. Nekem is rendszeres a ciklusom, még inszemeknél is az volt, bár akkor 1 nappal később jött, de ahogy vége lett, úgy vissza is állt a normális kerékvágásba.

Domo!
Reméljük nem azért görcsölsz.... Nekem például semmi cici érzékenység nem volt. A hasamnál voltak érzések, de nem olyan mint amikor meg akarn jönni. A cicim 6-8 héttől kezdett érzékeny lenni és egy kicsit mintha nőtt is volna, de a 3.hónap végére semmi. Most eggyel nagyom számot kell hordanom....

Zel!
Jobb érzés volt nekem várni, mint negatívat tesztelni. Mivel tényleg ismeri az ember a szervezetét nagyon vártam a napokat és a3. napon, amikor késett, már alig vártam, hogy a 2 nap is leteljen.
Aztán valószinű mindenkinél másképp működi, mert van akinek ott lapul a baba és a teszt mégse mútat semmit.

Kép

Kép
odry

Domo,
a tüneteidbúl még bármi lehet! :wink: Persze azért nyilván te is jól ismered már magad...

Hát Odry,
én most is úgy éreztem, hogy ott van a babó! :lol: Már el is terveztem, hogy mikor otthon leszünk a nyári vakáción (1 hónap múlva), akkor mennyire fogom kidülleszteni a pocakom, hogy mindenki észre vegye! :lol:
katata

Pandácska,
tudsz valamit Jucmucról? Nagyon régen járt felénk...
katata

Kata!

Aranyos vagy!!!!!!! Akkor 1 hónap múlva a Kárászon, kidülesztett hassal!

Kép

Kép
odry

Odry,
oxi!!!!!!!! :lol:
katata

Jó reggelt!

Nagyon meleg volt az éjszaka, igy nem mondhatom, hogy kipihent vagyok. Mi lesz még???
Ma megyünk venni kiságyat és a hiányzó dolgokat beszerezni, aztán szápítgetni és rendezgetni kell a Dávid dolgait.

Lassan talán a kórházba való dolgokat is el kell ekzdeni össze rakni, ha netán váratlanul történne valami!? Tegnap este is úgy éreztem ez a vég, pedig egy 5 hetet nagyon ki kéne bírni.

Kata?

Sapé!!!
Nagyon el vagy tünve? Nyaraltok? Írj!!!!!!!

Kép

Kép
odry

Sziasztok!!

Megjött ezerrel. Szóval jó volt az a teszt, sajnos.
Hívtam a dokimat, de mondta a rögzítő, hogy a héten rendkívüli szabin vannak. Szerintem úgysem lenne még semmi, így elég lesz, ha hétfőn telcsizek és majd megmondják, mikor kell menni vérvételre. Úgyis csak azt figyelik majd mikor lesz pé-m, hogy tudják mikor adjanak nekem visza két babót.

Odry,
itt még mindig nincs meleg sem. Tényleg fura ez a nagy különbség. Jó lenne egy kicsit összekeverni az otthoni meleget, az itteni hideggel és az átlag pont jó lenne mindenkinek! :D
katata

Ja, azt nem írtam, hogy itt 10 fok van... :? Brrrrrrr.

Képzeljétek,
tegnap szedtünk málnát, olyan szedd-magad melyen. 8 kg-t sikerült szednünk, de a végén már szakadó esőben szedtük. :D De nem adtuk fel!! Így ma málnadzsemet főzők!! :lol:
katata

Kata,
Hajrá fagyibabák :lol: már csak párat kell aludni és te is kismama leszel :lol:
Vendég

Jaj, Pandácska, már alig várom. :lol: Szóval meséld el, mi is a recept???? :lol:
katata

Kata,
nincs nagy gond, jönnek a fagyibabák, minden rendben lesz :lol:
Két hét, és lesz egy újabb kismamánk :lol:
A hegyekben laksz, ahol ilyen hideg van?

Kép
domo

Domo,
engem is a mi kis fagyibabáink vígasztalnak. :D
igen, 1000 m-en, de lent, a tóparton is hideg van, ott 12 fok.
Te mit érzel?
katata

katata, akkor meríthetsz egy ksi erőt a málnadzsem főzésből. Jó lesz az jövőre amikor nem lesz időd a lurkóktól főzőcskézni, úgyhogy jó sokat csinálj. :wink:
Most számolgatom, hogy március, áprilisi gyerekeid lesznek, lehet télire valami jó bő kabátot vásárolni :D Jól emlékszem hogy Svájcban laktok? Szeptemberben oda szeretnénk egy sátras körutazást, de ha ilyen őszies az idő lehet hogy elfelehthetjük a sátrat.
bbilona

Kata, szép lehet nálatok! Hegy, tópart, csak kár, hogy ilyen hűvös van.
Én most semmit nem érzek...

Kép
domo

Ilona,
:lol: Sokat főzök! :D
Hát igen, itt Svájcban elég sok az eső, és olyankor rendesen le is tud hülni. Nehéz kitalálni, mikor van sátrazásra alkalmas idő. Mi is sátraztunk már, de azért úgy könnyű, hogy csak akkor megyünk, ha közvetlen előtte látjuk előre több napra, hogy jó időt mondanak. 8)

Domo,
mikor én így ciklus végén semmit sem éreztem, terhes voltam! :wink: Drukkolok!!!!
katata

Kata,
Pozitív gondolatok pozitív gondolatok ennyi a recept :wink: a többit meg elvégzi az a sok drukk amit kapni fogsz :wink:
Vendég

SZiasztok!

Tyű, Kata! Belegondoltál már, hogy két hét múlva végre babás leszel????? Juhéjjjjjj!
Javaslom, most rakj rendet a szekrényekben, meg moss függönyt, ilyesmi,mert nemsokára nem csinálhatsz semmit! Tudod, orvos-intézetfüggően vagy nyaraló életmód, vagy szigorú fekvés min. 3 hétig!!!!!

Felénk is kezd lehűlni rendesen! Fúj a szél.

Domo! Lehet, hogy pont az a jó, ha semmit sem érzel. Ki tudja!?

Bbilona! Hogy álltok most a babaprojekttel? még pihentettek?

Kép
Kép
Kép
zel

Kata!
Sajnálom, hogy spontán nem sikerült, hamarosan jön a lombik mindent bele! :lol:

Kicsiboris!
Az első babánál én is a 19. hét környékén éreztem biztosan a mozgását, de a 16-tól már sejtettem. Most a másodiknál viszont, már a 16. héttől biztosan érzem. Azóta előszeretettel bokszol a hólyagjaimba! :shock:

Lányok!
Csak csatlakozni tudok Odryhoz, hiszen, ha emlékeztek, már mi is teljesen lemondtunk a babáról sorozatos vérezgetések és sikertelen UH-k után, aztán egyszercsak az utolsó kontroll UH-n, amikor már biztosak voltunk benne, hogy vége, dobogott a szívecskéje!! Emlékszem alig láttam a könnyeimtől a monitort! Most is kiráz a hideg, ha visszaemlékezem, úgyhogy fel a fejjel, mert csodák igen is léteznek! Itt a bizonyíték a pocakomban. :D

Egyébként kukac téren kaptunk még egy fél év haladékot, addig húzogatni kell!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Odry:
szerintem biztos ami tuti, kezdj öszepakolni, nekem a 30. héttől össze volt. A 36. -ig nem akartam, de akkor bekerültem fenyegető koraszüléssel, és bepánikoltam, azóta ott volt minden a tatyóban, és nem volt rá szükség a 40. hétig :)

kata:
nemsokára te is mami leszel :)

kicsiboris:
én is a 19-20. héten éreztem Annát először, már a védőnőnek bediktáltam előbb az első mozgást, mert féltem, hogy azt mondja, baj, hogy még nem érzem. :D

Kép
Kép
Kép
mágnes

andi, klassz lehetett :cry: :D :D :D A kukaccal meg beszélni kell, biztosan ő sem szeretne kés alá kerülni.

zel, nem pihentetünk semmit, sőt :oops: Szóval be kell valljam ez már nagyon kellett, engem az egész cécó lebénított, szinte undorodtam az egész házasélettől, nagyon vacakul éreztem magam, gondolom a férjem sem örült a folyamatos visszautasításnak, na most ennek vége és ez nekem már fél siker.

katata, szóval készüljünk inkább panzió keresésre és kocsiban alvásra? Nem bánom, mert amit eddig Svájcból volt szerencsém látni az gyönyörű. Szóval versenybe szállsz zellel a főzőtudományoddal?
bbilona

Kata!
Hajrá fagyibabák :) :) :)

Hajrá csodababák :) :) :)
sonjus

Bbilona!

Tudom, miről beszélsz a házasélettel kapcsolatban. Most, hogy tudjuk, mikor megyünk lombikos megbeszélésre, sokkal másabb nekünk is. Eddig ugye nálunk is utasításra volt, és a férjemet feszélyezte a "teljesítési kényszer", meg hát a zért nekem sem volt mindegy, hogy kell-e csinálni, vagy kedvünk is van hozzá....
Most nem szól bele senki, hát nem mondom... :oops:

Segítsetek! Azt hiszem, megbántottam anyukámat. Arról beszélt, hogy a tesóméknál nemsokára meglesz az unoka és, hogy vajon hívják-e segíteni. Erre én kielemeztem, hogy az annyira a jövő zenéje, hogy felesleges rajta filózni. Ha hívják,megy ha nem, akkor rákérdez, kell-e aztán kiderül. Aztán mondtam, lehet az is, hogy a menye kéri majd, hogy legyen ott egy pár napig és segítsen és lehet, hogy majd, ha nekem lesz babám, én mondom, hogy köszike, gyere babázni, de a többivel elbírok egyedül is. És nem értette, hogy nem azért mondom ezt, mert nem fog kelleni senkinek az ő segítsége, hanem mert még senki nem tudja, mi lesz majd, ha ott lesz a baba. Aztán már végképp elbeszéltünk egymás mellett, mint a Csehov-i hősök... Most én ezzel szerintetek rosszat mondtam? Én tényleg csak annyit mondtam, hogy ki tudja, még mikor mi lesz?? Csináljak most valamit? Kérjek bocsánatot? De miért kell bocsánatot kérnem, ha igen?

Most felhívom, valami kis semmi miatt, hogy tudjam, meg van-e sértődve....

Kép
Kép
Kép
zel

Húúúú. Mákom van. Nincs sértődés....

Kép
Kép
Kép
zel

sonjus, neked sincs már sok hátra a zebráig :shock: :D !!!! Jusson eszedbe, ha már a kezeiden lerágtad a körmeidet, hogy van még 10 ujj a lábadon :wink: :D
bbilona

zel, az anyukák ilyenek, ha esetleg rosszul is esett neki, már el is felejtette. Őszintén el nem tudom képzelni, hogy bárki is segítsen, de majd ha lesz miben, remélem értékelni fogom.
bbilona

Én már előre félek, hogy mindenki "segíteni" akar majd. Én már most tudom, hogy senkire se fogok vágyni csak a férjemre meg az újdonsült pici babára.
Lehet, hogy anti-szoc vagyok?

Kép

Kép
kamilla306

Ilona!
Egyszerre írtuk ugyanazt! :)

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, Ilona!

Biztosan jó lesz, ha valaki kérés nélkül jön és segít. De látom, ugyanúgy gondoljátok, mint a sógornőm, vagy én: ha jön és segít, tök jó, de külön kérni talán nem fogjuk...
Kamilla! ezek szerint én is anti-szocos vagyok???? :lol:

Sebaj! Lógjunk ki a sorból!

Kép
Kép
Kép
zel

Hát kérés nélkül meg aztán pláne ne jöjjön senki. Majd szólok, ha szükségem van segítségre! De szerintem nem lesz. :)

De jó lenne ha már ott tartanánk, hogy nem tudjuk levakarni a gyerekünket látni kívánókat!

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?