Új privát üzeneted érkezett!

Fatima, itt is hatalmas gratula! A másik topicba írtam már:)
Gyönyörű szép Tarek babátok!

Edus, ez nagyon szép kis ajándék/meglepetés lehetett!
Olyan szép kis család vagytok! Látszik rajtatok a harmónia:)

Mindenkinek szép estét, nyugodt éjszakát!
Babáknak pedig szép álmokat!

Kép
niki30

Reni! Mi van Nikkanccsal? Jobban van már????
mazsolák

Hahó!

Na csak gyorsan helyzetjelentek! :)

Edus+Imi! Ja! És nem csak a tetkója jó anyának, hanem jó kis szőrös is a keze! Nem? :lol: :lol: :lol:
Ja! Megnéztem a képeket! Értem már a meglepit! Nagyon jó lehetett a Zséknek! :)

Kata! Köszi a dícséretet! Szerintünk is nagyon jól sikerült Tarek! :lol: :wink: :lol:
A pocim nem hiányzik, viszont tényleg nagyon furi, hogy nincsen! Cserébe már egy gyönyörű kisfiam. Végre!!!! :)
Ti hogy vagytok??? Liza cica???

Niki! Itt is köszike! :lol:

Na és akkor rólunk röviden...
Szopi sajnos nem megy! Viszont rengeteg a tejem. Olyan vagyok, mint egy fejős tehén! Baj tehát nincsen, mert Tarek így is megkapja azt, amire szüksége van.
Úgy tűnik ez a gyerek csakis a könnyebb utat választja mindenben. Cserébe viszont nagyon jó baba! Nem hisztis, csak nagyon ritkán. Olyankor is csak azért sír, mert fáj a pocija! A reggeli elalvás megy neki a legnehezebben. Gondolom még mindig hozzá van szokva a kórházi vizit időhöz (7-9). De már az is alakul!
Egyszóval jól vagyunk és alakulunk!
Nem tudunk vele persze betelni!!! Állandóan nézegetjük, hogy milyen szép és formás! :) Vicces ahogy mind körberajongjuk! :)

Na most csak ennyi! Majd ha lesz egy kicsit több időm, akkor mesélek a szülésről is!

Ja! Zsófi! ÉLJENEK A CSÁSZÁROSOK!!!! :lol: :wink: :lol:

fatima

én is az voltam, azaz Lizu de megkapjuk mi még a nehezét ami emiatt alakul ki a babókban ... !
nem lesz eccerű velük! :wink:
de állok elibe! :wink:

úúúgy szeretném a következőt rendesen szülni, de jelenlegi állapotomban nem merném bevállalni, hagynám h csaszi legyen.
de azért jó lenne odáig eljutnom h merjem ...
jesszus! úgy beszélek erről mintha kérdés lenne, pedig még a kistesónak azt mondtuk, várjon picit.... :wink: :roll: :? :lol: :P :P

Fatima tudod: képeket feltenni nyugodtan, minden mennyiségben!
imádunk apró csöppeket nézegetni!
a mieink már nagyok!
mondom én a 8 hónaposommal :lol: :lol: ....
de egyébként nagyobb babákat is szeretünk nézegetni ám! :wink:
lmkata

Maja baba, és anyuka?????????????????????
nemér eltűnni!!

Csillik család dettó! :lol:

és még sorolhatnám... :P :P :P :P :P :P
lmkata

Sziasztok!

Kata, az jutott eszembe, ahogy így írsz már a még nem létező a kistesóról, hogy nem lehetséges, hogy.....hogy már ott is van a pociban? Hm?
Egyébként mikor szeretnétek tesót?

Niki

Kép
niki30

Sziasztok.

FATIMA:::: GYÖNYÖRŰ TAREK!!!!!! BIZTOS TI VOLTATOK A JÁNOSBAN A KEDVENCEK!!!! CSÚÚÚÚÚÚCS!!!!!!! GYÖNYÖRŰŰŰŰ!
:lol: :wink: GRATULÁLOK NEKTEK! Ezt a babát tényleg ámulni és bámulni kell!!!!
Örülök, hogy jól vagytok! A szopiba majd belejöttök.
Csajszik: nem tudtam elolvasni a múlt heti termést, de a babucik nagyon kis tündériek egytől- egyig!
Megfogadtam a tanácsotokat és ráhangolódtam Eszter ritmusára, most már sokkal jobban érzem magam.Köszi mindenkinek a segítséget!!! :lol: :oops:
Na megyek, mert sajnos a vizet úgy felforraltam, hogy már büdös a lakás és szénné égett a lábos!!!
Puszi.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

szia Niki! édes vagy de 100% h nem... :wink:
na jó soha ne mondd h soha, de akkor is 99,999% :lol: :lol:
tesókát akkor szeretnénk, ha már látjuk Lizababa kis életét hogyan fog alakulni, hogy fog tudni boldogulni a világunkban...
most úgy érzem Lizán kívül (na és persze apán) más nem fér a szívembe JELENLEG!! :wink: minden cseppre szüksége van belőlem, hogy ilyen szépen tudjon alakulni...
szal ezért írtam hogy később, ha úgy érzem, hogy tesókának is minden szeretetet és figyelmet nyugodt szívvel meg tudok adni... :roll:
lmkata

ennek az idejét persze nem tudom megmondani, majd érezzük.
meg biztos vagyok benne, hogy ő is érzi, és majd tudja mikor... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
lmkata

Kata, értelek.
Mondjuk abban igazad van, hogy Lizának még 100%-osan rád van szüksége és talán korai lenne, ha egy kistesó elvonná a figyelmedet róla. Neki még kisajátítva kell az anya egyszerűen! :D

Kép
niki30

hát olyasmi.... de épp az a lényeg, hogy Lizusról nem tudná elvonni!!!
tehát a kistesónak jutna jóval kevesebb... és ezt nem akarom, mert csak hogy kipipáljam, nem szülök... bonyesz... :wink:
lmkata

Edusom, bocsánat!!! szóval a fogak még valahol ott vannak, éppen most én sem látom, apa nevet már rajtam :lol: :lol: :lol:

FATIMA!!! TAREK!!!nagyon de nagyon édes és szép babóca!!!! gratulálunk Nektek!!!!!!! sok drukk a szopihoz!!!! de jó, hogy bejelentkeztél!!!! van segítséged? apa most otthon van Veletek?

Kata, nagyon gratulálok Lizunak, nagyon ügyes pici lányka!!!!! egyszer kérdeztem, csak lehet nem láttad, hogy a természetgyógyász foglalkozik Lizivel is? sok-sok puszit küldök Lizunak olyan ügyes és azért naygon nincs is lemaradva!!!!!!!

Viki, kérdezted korábban az úszást, szóval mi 6 hónapos korban mentünk először (ez már akár későinek is számít), vannak 2-3 hónapos babák is. Tornára, itt nálunk olyan 5 hónapos kortól lehet menni.

egy picit megkésve, de EMMÁNAK NAGYON BOLDOG 1. HÓFORDULÓT!!!!
mangó

Kata, és olyan édes azokkal a csipésekkel IS! :wink: :lol:
mangó

és most meg fog lepődni a Kata is, mert kérés nélkül és pár napon belül teszek fel képet! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép nagyon tetszik a hinta

Kép a galambokat figyelve
mangó

EMMÁNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!
kerekpocak

Köszi Lányok!
Bizony, már egy hónapos a kisasszony.

Bendéről marha jók ezek a képek. Hogy tetszik neki a hinta? :) Tök jó!
Ez a kertetekben van?

Kép
niki30

Köszi Lányok!
Bizony, már egy hónapos a kisasszony.

Bendéről marha jók ezek a képek. Hogy tetszik neki a hinta? :) Tök jó!
Ez a kertetekben van?

Kép
niki30

Anzsi basszus!!!! komolyan... ez nem véletlen...
amikor ezt írtam néhány hsz-szel feljebb:
[quote]d írta:e egyébként nagyobb babákat is szeretünk nézegetni ám!

akkor odaírtam még hogy "Anzsi képek??" :wink:
de kitöröltem, mondom nem vagyok ilyen izéééé h evvel nyúzlak mindig :roll: :lol:
és erre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tökjó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Milyen jó hinta! jó lehet ez a játszó!!! :shock: ritka!
hol van?
és hát a galambok bizti rettentő érdekes teremtmények :wink: :wink:
cukorborsó....
lmkata

Zsófi kérdezet anyukám : na és mizu a zsófiékkal a babanetről?? :lol:
mutattam neki a legutóbbi Samu fotókat.
ő is elájult milyen nagyfiú lett!!!! :lol:
lmkata

Niki! Kata! köszönöm :lol: :lol:
hát sajnos ez nem a kertünk, pedig de jó lenne, egy közeli játszótér, de nagyon jó, most új a hinta, nagyon remélem, hogy sokáig még ilyen szép és jó lesz :)

Kata, nyugodtan nyúzzál, de nem is nyúzol! :wink: :lol:

megyek és ebédelek valamit :)
mangó

kérdezet = kérdezte...
lmkata

kata: sajnos samu megint nincs jól. mondjuk a múltkor a fogak, ez most vmi megfázás lesz, v nem is tudom. szegénynek láza van és köhög... hát v a légkondi, de ha nem megy akkor 27-30 fok van a lakásban. szal elviselhetetlen...

a kedve amúgy jó, csak hát szörcsög-köhög....
kerekpocak

éééés tareket meg sem dícsértem pedig vmi GYÖNYÖRŰ KICSI ÉDES FIÚ! MILYEN HATALMAS GYÖNYÖRŰ SZEMEK!!! ÉS MILYEN CUKIN ALSZIK!!!!!! FATIMA: GRATULÁLOK MÉG1X!! SOK KÉPET TEGYÉL FEL!!!!!

bende hintás képét pedig msnen már megdicsértem! de nem bírom megállni: szal NAGYON NAGYFIÚ MÁR Ő IS! IRTÓ ÉDES!!!!!
kerekpocak

Sziasztok!
Egy nap alatt annyi szép kép került fel, hogy nem győzöm nézegetni!!!

Edus: a Thomas mozdonyos meglepi nagyon jó lehetett, jó dolguk van ám a srácokanak, akik mellesleg olyan kis vagányak és helyesek a farmernacis, gumicsizmás szerkóban!! Szóval jó fej anya és apa is, akinek jól a fejére nőttek, hisz még cipelni is ott cipeli őket  Zsigi nagy színész ezen a mozgóképen, jópofa felvétel, de a nyelvkidugós Zsombi is ennivaló!

Zsófi: Samu a szép szőke herceg! Ahogy koncentrál az egyik képen, a másikon meg már mosolyog az csúúúcs. Pont ilyen inget vettem a keresztfiamnak. H&M ugye? Nagyon csinosan áll Samunak! Egyébként mikortól lett szőke?? Kiváncsi vagyok, mert nálunk mindenki szőke volt a családban kicsiként, Beni meg még barna, de láttam az apánalvós képekiteken, hogy ő is barna volt. JOBBULÁST Samunak!!!

Panni: Márk olyan kis vidám a Balatonban és ahogy mosolyog a legtöbb képen az szuper édi, látszik hogy szeret pancsolni!! A legjobb a hátonfekvős. Irigyellek titeket a pancsiért, én is alig várom már, hogy megkapjuk az oltást és mehessünk.

Vera: utólag is boldog szülinapot a fiúknak! Jó nagy szülinapi buli lehetett. Hét én még csak két hónapja vagy itt és keverem őket a képek alapján de az biztos, hogy szépek mindhárman!! Remélem belejövök, bocsi. Gondolom az elegáns fiatalúr Krisztián.

Kata: Boldog házassági évfordulót!! Nagyon ügyes Lizu ahogy háton fekve tornázik (Beni ma pont ilyen ruciban van) és olyan édi amelyiken kinyitja a szájacskáját! Úgy meghatódtam amit írtál, igazán jó anyuka vagy!

Anzsi: Bende olyan ennivaló ahogy hintázik! Nagyon helyes nagybaba már! Tök fura, hogy hamarosan már mi is mehetünk játszótérre és hogy ilyen hamar ekkorára nőnek. Gondolom te is csodálkozol amikor a mi képeinket nézed, hogy nemrég még csak feküdni és rúgkapálni tudott…

Niki: Boldog ELSŐ hófordulót Emmának. Te is tegyél új képeket!!
Olyan gyorsan nőnek, nehogy lemaradjunk!

És végül de nem utolsósorban:

Fatima: GRATULA még egyszer TAREK-hez. Gondolom nem volt időd visszaolvasni a sok sok jókívánságot, ezért ismétlem ám!!! Gyönyörűszép újszülött a kisbabátok!!! Olyan édesen néz apára evés közben és imádnivaló ahogy alszik a kiságyban.

Fúúú mennyi dicsérő jelzőt használtam, de ha egyszer így van….

Kép
viky30

Sziasztok!

GRATULÁLOK A GYÖNYÖRŰ KICSI TAREKHEZ!!!!!!
Nagyon szép baba!!!!! Azok a szemek :D 8)

Hintázós Bende nagyon édes!!!!

Sajnos Niki eléggé sz@rul van :cry:
Alig aludtunk az este... Ma reggel 39 fokos lázzal mentünk a dokihoz :( Valami vírus... Tüsszög, köhög, taknyos, alig eszik... Ráadásul kezd rámenni az egyik szemére :( Könnyezik állandóan és piros... Szerintetek kamillával borogassam neki??? Mert valami helyettesítő dokinő volt akiből alig sikerült kihúznom valamit :evil:
Ma már hűtőfürdőztünk is... Szerencsére nagyon ügyesen viselte a kis betegem!

Szóval most hulla vagyok rendesen :(

Samunak is Jobbulást!

Megyek lazulok kicsit még alszik :roll:

Pusza mindenkinek!!!
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Fatima! Én is gratulálok, nagyon cikura sikeredett a picifiú!!!

Anzsi - hát nem is tudom mit mondjak. Ahogy a csöpp lábaival lóg a hintában zabálnivaló!!!!

Zsófi
- akkor már értem ezt a szőkeséget. :wink:

Hát Lányok, akkor tali ügyben döntsön az, aki itthon lesz augusztusban :lol: Illetve Edusék, mert nekik a legbonyolultabb. A hétköznap egyébként nagyon gáz?

Kata - Lizi ahogy brékel a levegőben a husi lábakkal!!! Nagyon édi!! És tök ügyi hogy már kúszni próbál. Amúgy tökre megértem a kistesós hozzáállást. Néha még én is úgy érzem, hogy így a jó hogy nincs mert így annyit tudok foglalkozni Julival, amennyit csak igényel. Sztem ez ilyen első gyerek szindróma, mert nyilván a 2. is ugyanúgy szereti az ember és valahogy elosztja a figyelmét. De az első mégiscsak az első és olyan különleges (na tuti a 2. ugyanezt a dumát leírom :oops: :lol: ) Vélemény több gyerekesektől? EDUS???

Nálunk is 28 fok van a lakásban LENT a nappaliban, de a tetőtérben ahol alszunk Julival ott bele sem merek gondolni. De jól bírja a kiképzést a kisasszony 8)

PanniMárkról is nagyon helyesek a képek!! Csak az én lányom nem hajlandó pancsolni....

Na puszi mindenkinek!!

KLári

Klári
Kép
ganti

Reni! Jobbulást Nikinek!! Sztem ha váladékozik, akkor jó lehet a kamilla, én azt tenném (meg tettem még csecsemő korában is), mindenesetre ártani nem árt csak azt figyeld hogy nem szárítja-e ki.

Kata - nem írtam hogy boldog házasági évfordulót!! 1 év az nagy idő :wink: :lol:

Samunak is jobbulást!!

Klári
Kép
ganti

SZIASZTOOOOOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE JÓ DE JÓ, VAN GÉPÜNK!!
Hatalmas a lemaradásom, holnap egész délelőtt olvasni fogok.
Most csak gyorsan szeretnék gratulálni kicsi Tarek érkezéséhez!!!
Gyönyörű a kislegény, mindjárt átnézek a szülészetes topikba és elolvasom a részleteket.

puszi puszi mindenkinek, most már leszek, főleg délelőttönként, mert du. mindig van valami. Na majd mesélek, holnap délelőtt jövök részletesebben...(vagy ma este)
jaj de hiányoztatok!!! Züllésen túl vagytok?
pusszancsok, zsóka 8)

KépKép
logi

na végre zsóka! de jó h jössz!!! már nagyon nagyon de nagyon hiányoztál!!!!!

züllés elnapolva 1 hónappal, tehát júli 22-én try again...

lányok tudjátok ki van még eltűnve nagyon? anaci-nóra! de ő aztán tényleg eszetlen régen nem írt!

reni: nem lehet h u.a. samu és nikkancs baja? mondjuk samu szemével nincs gond, viszont a szörcsögés köhögés, láz stimmel! na ilyenkor irigykedem pl egy kert után. mert annyira azért nem beteg, h ne mehessen kicsit ki a levegőre, de a játszóra nyilván ebben az állapotban nem lehet kivinni...
így csak itthon tespedünk. vagyis még alszik, majd aztán tespedünk, ha felkelt. de samu is nagyon keveset eszik, amúgy.
kerekpocak

Kata, Zsófi, jobbulást kívánok a pindúroknak!
Samut látta már a doktor bácsi?

Én nem tudok okosat mondani Nektek, még tapasztalatlan vagyok e téren.
Hátha a többiek... :oops:

Kép
niki30

Zsófi, én is hasonló tüneteket produkálok, mint Samu meg Niki.
Szerintem valami francos vírus lehet. :? Nekem a torkom is rettenetesen fáj, lehet, hogy Samunak is érzékeny és azért nem kívánja a kaját.. puszi a két kis pepének, mielőbbi gyógyulást.
Próbálok visszaolvasgatni, szép lassan haladok is :wink: . Ahogy olvasom, Samu már jár :arrow: eeeez igen, gratulálok!!! Lizacicus forog, aztamindenit, szuppper!!!! :wink: :D
folyt.köv...

KépKép
logi

Niki köszi de Lizu koppkoppkopp nem beteg, összekevertél Renivel, az ő Nikkancsa az :roll: :cry: :wink:
de sebaj!!!!! csak írtam a rend kedvéért.. :wink: :P :lol: :lol: :lol:

Samunak és Nikinek soksok gyógypuszi!!!!

Ja Klári gondolkodtam én is h első gyerek szindróma vagy akármi tuti van, de azért nálunk többről van szó...
nem ragozom, ismered a szitut, azt még a jóisten sem tudja, vagy csak talán ő tudja :roll: :wink: hogy Lizu hogy lesz...

amúgy elmesélem, de ugorja át akinek nem érdekes...
szóval a fejlesztős órára egy alapítványhoz járunk ugye, aminek a célja a fejlődésben lemaradt illetve lassabb gyerekek segítése, fejlesztése.
picitől egész 5-6 évesig láttam már gyerekeket ott.
kicsit lassútól nagyon fogyatékosig.
szóval ott mindig egyszerre várunk egy anyukával, akinek van a nagylánya, úgy tippelem 5-6 éves lehet, a beszéde elég kezdetleges, de egyébként olyan óriási probléma ránézésre nincs vele. én meg nem faggatok soha senkit, hogy "jajj és a te gyerekednek meg mi baja......??" szóval őt hozza, illetve van egy kistesó, aki meg kb. max. 1,5 éves lehet. mondjuk úgy, hogy ő nincs lemaradva.
és én úgy sajnálom a nagyobbat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mert sokszor láthatóan türelmetlen vele az anyuka, holott ő aztán pláne a türelmet igényelné mindennél jobban, mert nekem úgy tűnt kicsit viselkedés zavaros is a nagylány.... szóval az embernek minden másodpercben mellette kell lenni és folyamatosan ugyanazt a dolgot többször is elismételni (sztem nem is érti meg elősre, illetve nehezen..) miközben néha hisztirohamot is kaphat a gyerek...
szóval én úgy látom a nagylányon hogy nem tett jót neki a kistesó... ráadásul egy pillanatra sem szabad egyedül hagyni vele, mert múltkor is anyuka nem figyelt, addig ő jól belecsípett...
...
szóval bonyesz, na!
lmkata

ZSÓKA WILKOMMEN IN KLUB AGAIN!!!

DE JÓ H VAGY ÚJRA!
:lol:
írj-írj-írj!!! és gyógyulj meg és kérünk képet!!!

megyek, mert medencét csinálunk, tudjátok az a kerek 3,5 méteres, szal ne valami hűű de komolyra gondoljaok :wink:
szal tegnap kezdtük és apa most ért haza és folytköv. :lol:
a régit egy őszi szélvihar széjjelszaggatta anno... :?

pusszok
lmkata

zsóka: voltunk dokinál és torokgyuszi... antibiotikum, köptető stb stb. láz most is.
a hátam leszakad, szegény babám meg nagyon bújik :) :)
kerekpocak

Samunak nagyon sok gyógypuszi!!!!!
Nikkancsnak szintén gyógypuszik hegye!!!

Zsóka, de jó, hogy itt vagy már!!!!!

Katám, hát megértelek, teljesen!! jajdejó!! medence!!!! :lol:
mangó

jaj lányok nem is írtam h tegnap óta nincs szopi :( :)

ahogy csökkentettem a szopik számát sajna a mennyiség is lecsökkent, míg már össz volt 30 ml a két mellemben :)
és már samut sem izgatta annyira. és képzeljétek egyszersem harapott meg a közel 11 hónap alatt!

szóval közel 11 hónap szopink volt.
kerekpocak

Csak a legfontosabbakra van most kicsi idő. :cry: :cry:
Úgy hiányzik a topic, de pörgünk ezerrel. Egyszer majdcsak nyugi lesz. :wink:

Fatima: hihetetlenül szép ez a nagylegény!!!! Megérte minden perc érte!!! És jól mutat a papa karján is!!! :wink: Lehetne nagyobb képben??? :roll:

Niki: utólag is bocsika: Nagyon boldog 1. hónapfordulót a kicsi Emmácskának!!!!! Rég láttunk képeket?? :roll:

A kicsit betegecske babóknak jobbulást, mindenkinek szép estét!!!

Üdv: Andi

Kép

Kép
b79andi

Zsóka üdv újra!!!És jobbulást!!!

Zsófi - 11 hónap az tök jó!!!És irigyellek hogy egyszersem harapott meg :lol: :wink: És persze jobbulást Samubabának!!! Enni is akkor biztos azért nem eszik mert fáj a torka, plusz a rekkenő hőség...

Kata, tudom hogy nálatok más a szitu, és sztem nagyon jól gondolkodsz erről!!! :wink:

Nálunk a mai termés: bizony-bizony, bemerészkedtünk a medencébe, de csak ácsorgásig jutottunk :lol: Meg leguggolt hogy pancsizzon, erre a ruhája+pelus totál átázott, de levenni nem volt hajlandó. Aztán elővettem a tavalyról maradt úszópelust és az szerencsére bejött, így át tudtam öltöztetni. Ha jól számolom, úgy szeptember -október környékén már beleülni is hajlandó lesz :lol: :lol: :lol:

Viszont az tetszik neki, ha slaggal locsolom a lábát. Na most hogy igazodjak ki a gyerekemen? A vizet szereti, pancsolni szeret, de a medencébe nem ül be. Azt hiszi az alján lévő halak beleharapnak a fenekébe, vagy mi???? :shock: :shock: :shock:

KLári

Klári
Kép
ganti

klári, próbáltál ismerős játékokat beletenni? (gondolom igen ), de ne aggódj, hamarosan lesz ott pancsi!!
kerekpocak

Kata, igen bocsi elírás történt. Reninek akartam.
Elnézést mégegyszer.
Még szoknom kell Titeket. :oops: :lol:

Kép
niki30

Zsófi - persze!! Benne volt már a kacsa amivel este fürdik, és egyébként egésznap azt játsza hogy teletölti a medencében a kannáját vízzel és öntözi a virágokat, vagy teletölti a vödröt. Meg a labdáit dobálja a vízbe, kihalássza, vagy töltöget edényekbe - csak beleülni nem akar. :lol:

Annyira nem aggódok csak én úgy beleülnék a helyében mikor 35 fok van :lol:

Klári
Kép
ganti

Zsófi, azért az a 11 hónap nem semmi.
Bárcsak nálunk is így alakulna. Megteszek ezért mindent.
Most a levesektől eléggé beindult. Már magamhoz képest és az eddigi mennyiséghez képest. Úgy örülök.
A leves az jóó! :lol:
És Zsófi, Te írányítottad úgy a dolgot, h. leválaszd Samut? Feltételezem, ha csökkentetted a szopik számát, ahogy írod.
Engem érdekel, hogy csináltad?
[quote]
írta:
Azt hiszi az alján lévő halak beleharapnak a fenekébe, vagy mi????

Klári, ezen jót mosolyogtam:)

Kép
niki30

Zsófi, nálunk is pont a napokban lett vége a szopinak ! nekünk 13 hónap jutott !! Laura is maga választotta el magát !
ez van !

bocsánat, h. csak így se puszi- se pá alapon betörtem most.
de majd igyekszem jönni {tudom, mindig ezt mondom), de inkább nem ígérem. viszont szorgalmasan zugolvasok, ha úgy adódik.. :lol:

puszi mindenkinek.

Marcsi

Marcsi

KépKép
alon

Sziasztok!

Zsóka, jó, hogy vagy megint! Jobbulást neked is! Valószínű hasonló vírusotok van Nikivel :(

Délutánra letornáztam a lázát, jobb is lett a kedve! Viszont 1,5 órán át "altattam" :roll: Tele van az orra, viszont szinte semmit nem tudok kiszívni neki :evil: Most talán alszik egy kicsit :?

Zsófi, jobbulást Samunak! Ja, a kert jó volt, de sajna ma nem igazán élvezet, talán csak a hintázást ...
Akkor majdnem összejött, hogy 1éves koráig szopiztasd, mint ahogy tervezted (ha jól emlékszem...) :D Ja, és gratula a járáshoz!!!

Kata, jó medence építést :wink:

Klári,
nyár bégén majd ki sem tudod csalni a medencéből a kiscsajt :lol: :wink:
És boldog házassági évfordulót utólag is! :oops:

Majdnem elfelejtettem! Iszonyú jók a Balcsis képek Márkról!!! Ahol fekszik a vizen és nevet az csúcs :D

Niki,
Hát igen, a leves csodákra képes :wink:

Bocsi akiket kihagytam, nem reagáltam...

KépKép
Kép
szuvajdzsity

klári nektek is évfordulótok volt vagy most meg Reni kever engem össze veled???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

engem ma mindenki kever.... lehet h túl sokat szerepelek... :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

gyógypusszok a topikbsn mindenkinek!!!
lmkata

Bocsi Kata :lol:

Utólag jutott eszembe, hogy odaírjam, és csak a K kezdőbetűig jutottam agyilag :roll: :oops: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Jó reggelt, nagyon jó kis icakánk volt. Emma 10-4-ig aludt. A kis drága:)

Lányok, milyen ügyesek vagytok, komolyan irigykedek. Marcsi Te is 13 hónapig szoptattál. Ez annyira jó. Szerencsések vagytok és a babáitok is.

Tegnap voltak nálunk szüleim. Apukámat egyből rá is vettem, főzzön egy jó kis rántott leves nekem, ha már itt van. :D Most azt fogom nyomni:)
Hétvégén pedig ismét az anyukám isteni húslevesét:)

Puszi

Kép
niki30

Sziasztok!!!!!

Én már megint itt korán reggel kérdéssel zaklatnálak titeket drága jó okos tapasztalt anyucik!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :oops:

Szóval, oltásokkal kapcsolatosan. Ti adtatok be még plussz oltásokat? És ha igen, akkor miket javasolt a doki??? És miket tartotok hasznosnak???

Nem igazodom ki rajtuk, az "okos" dokinénink meg nem segít, hanem inkább elment szabira. :evil:

Nagyon szépen megköszönném a javaslatokat, tapasztalatokat stb. Bármi hozzászólást!!!

Köszi, napsütéses hüvösebb szép napot Mindenkinek!!!!!!!

És nem bírom ki :oops: :oops: :oops: : Így alszunk mi ketten, fárasztó játékok után!! :lol:
És igen, a kidudorodó poci, nos hát igen, az az enyém. :oops: :oops: :oops: :( :( :(

Kép

Kép

Kép
b79andi

Ja, köszönjük szépen a játszószőnyeges tippeket!!! Megvettük, és ez egy nagyon jó találmány!!!!!!! Úgy örülök neki!!! Maja is egyenlőre nagyon szereti. Olyanokat tornázik alatta, hogy én már a nézésébe is elfáradok!!!
És magyaráz nekik, gagyog össze vissza. Édes!!!

Ja, és a nagy dolog, tegnap hasról oldalra fordult. Lehet, hogy ha nincs ott a kiságy oldala, akkor talán át is gördül, olyan nagyon erősen rúgta magát!!!
Most kíváncsi vagyok, hogy csak véletlen volt, vagy ma is megismétli. Bár tegnap többször is bemutatta, de attól még lehet véletlen. Nagyon várom!!!!!!!!!
A másik produkció, hogy felhúzza a lábát hason fekvésbe, és kinyújtja, majd eldől oldalra. Mint egy kis hegy!!
Megy ez a tornázás nagyon!!!!!! :lol:

Kép

Kép
b79andi

No és ekkor még egy kicsit én. :oops:

Kata: nézegetem Lizu képeit, és szerintem az utóbbi időben hihetetlenül sokat fejlődött. Annyira más lett a kinézete is, olyan nagyon nagylányos, és olyan ügyes dolgokat csinál már!!!!!
Én csak ámulok néha a képeken!!!!! Tényleg nagyon ügyike a kiscsajszi!!!!!!

Edus: a fiúkat meg nagyon nagyon irigylem a meglepi miatt!!!! Azt nem csodálom, hogy elakadt a szavuk. Kérdeztem a párom, hogy ha nem rágom a körmöm engem is elvisz oda???? :oops: Még nem kaptam választ!!! :roll:
Szuper jó lehetett!!! És nekem is az a kép tetszik a legjobban, amin apán lóg mindkét gyerkőc. Tényleg, hova kerül a harmadik??? :roll: Annyira édesek a pasijaid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jobbulást Nikinek és Samunak!!!!!!!!

No, már tényleg mentem!!!! :cry:

Kép

Kép
b79andi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?