Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Ja, és a medencét elkezdem holnap hajnalban ásni, hogy kész legyen, mire jöttök :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Köszi csajok
most épp a férjemmel vannak problémáim,de bízom a nyarlásba,hogy nem lesz semmi dolgunk és majd helyre rázódunk,mert ha nem oltári nagy balhé lesz.Az a fajta avgyok aki sokáig püffög,kattog,nyel aztán robban,de akkor nagyot.

Zsu
mi bizti nem megyünk,egyrészt ,mert nem nagyon járunk arra felé :-) a benzin meg az autópályadíj felér ehgy kisebb vagyonnal (nekünk) másrészt nem is leszünk itthon,épp a Balcsin leszünk.De köszönöm,hogy gondoltál rám,majd készítsetek képeket és odaképzelem magam.

Hajni
egy hét?te jó ég ,én kinem bírnám ,de legalább edződtök a kórházi napokra

Majcikám ma feltette az ire a pontot,szépen bekakált az új szőnyegre,meg egy játék pénztárgépre,belelépet mindkét szandijával és tyúklépésben jött ki a folyosóig,képzelhetitek

jó éjt
Vendég

Sziasztok!

Íme a kelengye lista, nem tökéletes de igyekeztem .:)
1182750785.59.doc

Elég a hosszú ujjú body, nem kell rövid vagy újatlan (atléta body). Első hónapban semmi kép. Elég a hosszú ujjú rugi, vagy h.ujjú body és ujjatlan rugi. Később, amikor rutinosan megy az öltöztetés, jöhet az atléta body kisnaci, pulcsi...

Kádállvány, ha kádra szerelhető, azért nem jó, mert u.u görnyedsz mintha, csak az ágyon fürdetnéd. (én az ágyra tettem a kádat). De, ha kímélni akarod a hátad, és van hely bőven, akkor kádállvány a praktikus.

Gyorsan visszaolvasok.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi!

:D :D :D Előtem van Maja, ahogy lépeget. Előfurdul ilyen...:D
Nektek pedig jó nyaralást, vigyázzatok magatokra!

Hajni!
Nagyihoz ment a nagyfiú? Biztos jól fogja magát érezni.

Többike, remélem csak vicc volt, a kifogó. :)

Dinnye: Szerintem mindenki annyit ehet belőle, amennyi jól esik. :) A felesleg úgy is, pisi formájában távozik. Ha nem kenyérrel eszi az ember, akkor nem okoz gondot, még a diétázó embernek sem.

Mentem,, látogatók lesznek a lakás még szalad. Apa is itthon 2 hét szabi. :) NÉg kaját is kell adni nekik.

KÉsőbb még leszek.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Zsu
Ássad azt a medencét...nálunk vannak majdnem négerek, vigyek néhányat Móninak??? :lol:
Meg viszek kifogót, ha valamelyik kismama nem tud úszni, akkor kifogjuk vele :lol: :lol:
Többiek nem kíváncsiak a képünkre...??? Mondjuk érthető, az enyém nem egy nagy élmény, de lesz ott néhány ember, akiér érdemes.... :lol:

Na most megyek a védőnőhöz, megnézi a cukrom....jajajaj!!!!

marek

Jolka!
Mindig elájulok a listáidtól! Hát Te egy nagyon alapos csajszi vagy hallod-e! És nagyon köszi!
Timi! Ne fajuljanak el odáig a dolgok, h kirobban a tűzgolyó! Kinek lenne az jó! Tudod, én veled vagyok! :wink:
Jaj, sok dolgom van ma, de még jövök valamikor!

Kép
ermoni

Jolka:
nem nagyihoz, nagyival és a Balatonra. :)

Timi:
remélem megtudjátok beszélni a problémát.

Marek:
drukk a védőnőhöz.
Vendég

Hali
Jolka
ez nagyon minimál lista,én ennyi cuccal nem boldogultam volna,én minidg adok,adtam bodít rugi alá,hosszú újjú alá rövide vagy trikót ,újjatlan alá hosszú újjút.

Orrszívó szerintem mindenképp kell :-) vagy inkább :-(

Bébihordozó nem csak autózásra jó,hasfájós babáknak nagyon jó hintának.Maja olyan 2 hós korától egy ideig abba aludt el.

Rózsaméz??nem is hallottam még róla,nekünk boraxot vagy mit írt fel a dokinéni szájpenész ellen

Mutinak kórházba :-) sok-sok wc papír

rucik:Andinak tutira jó pár draab 50-es és 56-os ruci kell majd az ikreknek :-)

Nektek mire kellett a kiskanál a dokinál? :shock:
Vendég

Sziasztok!

Zsu, nekem beszélnem kell még Apával, mert jogsi híjján, sofőrre szorulok :x .
Timi: nem lehet, hogy te vagy most nagyon érzékeny, mert mindenből eleged van? Nem akarok bele pofázni, hiszen nem ismerem a stroryt. Nyaralás alatt, tuti meg tudjátok beszélni a dolgaitokat. Ajjajj, nem is gondoltam még erre, hogy ilyen ide-oda kakilós dolgokra is számítani kell :shock:
Gondolom, téged ez már nem vág földhöz :lol:
Én is szeretnék már vmi izgalmat, nem hétköznapit. Mióta itthon küppedek, semmi nem történik velem. Úgy unatkozom már :cry:
Apukának szinte egy szabad perce sincs. Barátnők is dolgoznak, egyedül meg utálok mászkálni, nem köt le.
Jóvan, nem nyavajgok, lehetne rosszabb is. Ha Ádámka megszületik, majd még visszasírom a nagy nyugalmamat, de most meg pont ettől tudnék sírni.
Hajni, Marcus stram legény lehet, ha már ennyire önálló, hogy el lehet engedni 1 hétre.
Marek, neked megy a drukk a cukormérés miatt.
Jolka, nagyon köszi a listát. Mire beszerzem, bele is őszülök :D
Na, léptem amíg nincs 40 fok postára, meg dinnyét venni.
Jók legyetek, szép napot, majdbekukk még.

Kép
Kép
gabcii

Gabi
hát olyan semilyen ez az állapot,eddig gy érezem apa nem törődik Bibivel,velem,állandóan dolgozik amit üge muszály,de szerintem ő is túl sokat vállal,ezért este zsupsz be az ágyba,aztán mindegyőnk a másikra vár,és mindkettőnk olyan ,hogy na arra várhat a másik.
Nyaralás alatt legalább nem lesz semmi melő,csak lazítás :-)

Hát amikor megszületik a gyerek megbarátkozol a szép fekete,sárga,zöld kakival,aztán amikor rendszeresen lepisil,kakil,lebukik akkor azt hiszed téged már nem érhet meglepetés,hát érhet :-)

Majd fotózz ha megvannak a cuccok :-)

Mindnekimutassa meg miket vesz,vett :-) szeretek képeket nézni:-)

Marek
drukk
Vendég

Szijjasztok!

No meg volt a lagzi, nagyon jóóóóó volt!!!
Vasárnap fél kómában majd spontán grillpartyval telt, tehát le vagyok fáradva így hétfőn.

Holnap megyek terheléses vércukorra, ma mért a védőnő (terhes nőt lagzi után hétfőn mázsálni :twisted: ) ) szerdán meg megyünk dokihoz, éljen a magyar eü.!

Babakocsi ügyben nekem a Lehel u.-i boltot dícsérték, állítólag 40-50 e Ft között vettek Hajni által leírt, általam is kívánt modelt! Majd beszámolok, ha bekukantottam :D !

Na megyek, dolgozni :arrow: !
Szép napot!

Jutta

KépKép
jutta

Halihó
Megjöttem....nem lett az igazi az eredmény, megint magas egy kicsit. Diétáznom kell, de nem olyan durván, csak oda kell figyelnem a szénhidrátra....ez meg ugye nem is árt a súlyom miatt... :lol: Viszont sok gyümölcsöt ehetek, dinnyét is, azt mondta a védőnő, hogy a dinnye nagyon jó, igaz, hogy sok cukor van benne, de gyümölcscukor, meg sok benne a víz, amit meg én úgyse fogyasztok eleget....Lehet, hogy vissza is megyek dinnyét venni ennek örömére.... :lol:
Meg barackot is ehetek, tehát nem lesz gond...talán túlélem.... :wink:
Szerdán megint megyek.....egyébként három ujjam meg kellett szúrni, mire lett elég vérem :shock: Már tele volt a tököm kissé.... :twisted:

marek

Marek
örülök,mennyi lett az eredményed?
Vendég

Nemtom pontosan...7,7 reggeli után asszem....de nem tudom, hogy itt mi a jó érték, azt mondták, hogy ez sem az igazi. A végén már két védőnő szurkálta a kezem, hátha egyszer sikerül :shock:

Ja, és azt mondták, hogy most minden kismamájuk ilyen, úgyhogy már lassan el sem hiszik amit a labor ír.... :shock:

marek

ha zsemle tej volt akkor az 7ig jó
Vendég

Nem zsemle tej volt, hanem saját reggeli....pirítós, sajt, paradicsom, kávé (cukor nélkül :cry: ).

marek

érdekes :shock:
Vendég

Marek, jó fej vagy, örülök, hogy megint humorodnál vagy :lol:
Az a depis Marek nem volt jó!
És tuti, hogy jó a cukor, mindent bele, egyél sok gyümölcsöt, most aztán lehet!

Timi, hát neked minden napra kijut valami, tényleg rád fér az a nyaralás! Azért hiányozni fogsz a csapatból!

Gabci, nézünk neked valami jó kis vonatot, ha a férjed nem ér rá, ez ne legyen probléma, hiszen Te mondod, hogy unatkozol :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

És Csajok, észrevettétek, hogy szépen csendben mindenki átcsúszik a bűvös 100 nap alá :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Én még nem....de nem is baj, mert úgysem tudom, hol fogok szülni :shock: Jó mi? Én, aki mindenen stresszel, ezt az egy témát lef*som. Hülye vagyok, nem???

marek

Marek, hogyhogy nem tudod???

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
Dokimat kirúgták, de októberben még lesz, viszont nem biztos, hogy el mernek vállalni, mert én bonyolult eset vagyok ezzel a hülye betegséggel. A doki már kb. egy hónapja rágja a fülét a gyerekorvosnak, meg a neurológusnak, hogy döntsék már el, mert igazából nem is a nőgyógyászon múlik, hanem rajtuk. Ha nem, akkor Dél Pesti Kórház, elméletileg most is oda kellene járnom, de az előző (sikertelen) terhességet ott kezdtem és nem voltak jó tapasztalatiam.... :cry: Érdekes lesz a 8. hónapban megjelenni, és mondani, hogy csókolom, itt szeretnék szülni (szeretne a fene). De el kell vállalniuk, ugyanis ők az egyetlen myastenia központ az országban, ők értenek hozzám.... :lol:
Egyébként tudom, hogy Pesten lennék nagyobb biztonságban, ugyanakkor tudom, hogy milyen a mostani dokim és milyen lenne a pesti, főleg így, hogy eddig nem hozzá jártam. Ráadásul Pesten a kutya nem látogatna, legalábbis nem minden nap, amikor itt feküdtem egy hétig, akkor anyukám minden nap hozta nekem az ebédet, a barátnőim meg minden délutánt ott töltöttek, úgy kellett őket hazazavarnom, hogy vizit van, meg sötétedik....szerintem az ilyen kis lelki dolgok is számítanak, főleg, ha hosszabb ideig kell kórházban lenni....

marek

Zsuzsa!

Tényleg veresegyház? Azt hittem pestre kell bevergődnöm, már gondoltam is, hogy kooperálok Juttával. Akkor szívesen megyek! Köszönöm a meghívást!

Tegnap volt a 7. házassági évfordulónk! Szombat este lepasszoltuk a gyerekeket, de Szabi nagyon depis volt nélkülük. Azért jó volt fél kilencig húzni a lóbőrt.
Tegnap meg vendégek voltak, annyit kajáltam főleg fagyit.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Na én mentem dolgozni, de úgy látom mindenki más is azt csinálja....mindenhol ilyen dög meleg van??? Azt mondták, most héten már hűvösebb lesz :shock: Alig várom....de azt hiszem, azt várhatom.... :cry:

marek

Ciripke!
Gratulálok az évfordulóhoz. Elértétek a bűvös 7-t.:)

Marek!
Szerintem nem olyan borzalmas az eredmény főleg reggeli után.

A listát tényleg próbáltam az első hónapra szűkíteni. Nem kell sok mindent venni, főleg, ha mennek a haverok, rokonok, szomszédok látogatóba, mert a gyerek legalább féléves koráig elhalmoznak mindennel. (pl. ruhák, etetőszék, hordozó, játszószőnyeg...sőt lesz olyan, amiből kettő lesz.) Nem gondoltam, hogy ennyien fognak látogatni, de anyósék összes szomszédja, ügyfele itt volt. :) Jól jártunk. Tehát, ha valaki azt gondolná, hogy nem megy senki, dehogynem, az első gyerek még nagy szám. Főleg, ha már lagzi is volt, akkor azok is mennek, akik ott voltak. :)

Bébi hordozót én csak szolgáltatásának megfelelően használtam. Csak kocsiba. Bocsi Timi, de én nem tartom helyesnek, a gyereket abba altatni, és pl. etetni. Sokan, míg fürödtek, abba tették a gyereket, hogy ott legyen mellette, hát.... nem rossz ötlet. De megbolondul egy idő után az anyuka, ha nincs legalább 5 perc nyugis ideje. Nem mintha, velem nem lett volna ott Manó, de a pici babának is le kell foglalnia magát egy kicsit. :) :wink:

Wc papír tényleg fontos:)

Orrszívó, nem tartom fontosnak, ne legyen beteg a gyerek, és ne legyen rá szükség. :) Én Manó 1 éves koráig nem használtam. Most már saját maga kifújja.

Kiskanál: Ebbe kapja a gyerkőc valamelyik sora következő oltásnál valami vackot. Már nem tudom mi volt az, és hogy van -e még.

Móni!
Hólnap indulunk nyaralni, Határnál már intéztük a szállást, és szerda reggel megyünk tovább. Zadar mellé, Zatonba megyünk.

Zsu!
Én már írtam, hogy a jun 6. nem jó, mert akkor jövünk haza, és utána egyből megyünk tovább anyósék. Köszi még1x, hogy fáradozol a szervezéssel és, hogy meghívtál minket. Legközebb ott leszünk a talin. Nyáron még megyünk Sopronba, talán akkor is lehet még egy rögtönzött tali...akár egy semleges helyen is.

Timi!
Nekem Mutim most kapta le a fejem, hogy túl negatív vagyok...:D
Én most azon háborogtam, hogy Apa már a szülés utáni bulit szervezi. Jó, hogy nekik csak ennyi gondjuk van. Velem mi lesz, gondolják kipottyan a gyerek és kész. Tehát egy kicsit túl reagáltam. Viszont én meg azt nem szeretem, ha Apa állandóan érdeklődik, mozgott ma már a pici, puszi pocakra....Nem vagyunk egyformák.

Andi!
Ikreknél sem kell sokkal több ruci, hisz nem tudod milyen méretekkel születnek. Felesleges felhalmozni millió dolgot, és csak a fele lesz a gyereken. Apukák nagyon ügyesek és készségesek, ha valami kell, lehet őket ugrasztani. Egy kis ruci meg hamar megszárad. Na és a lényeg, Te is, és Ők is nagyon büszkék lesznek magukra milyen jól vásároltak. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok! :)

végre itthon. ki sem látszom a munkából. el sem hiszem, h pár hete még pont az ellenkezőjére volt panasz.

mindegy, no. mindjárt neki is állok, csak elpanaszolom, h milyen bunkók voltak velem a schöpf-méreiben telefonon. aszonta a schöfis doki egy hónapja ugye, h azért a biztonság kedvéért menjek vissza még egy uh-ra most, mert ugye az a hüje afp 3.9 volt. oké. kaptam beutalót is, bár a saját dokim is csodálkozott, de örült is, h menjek.
ma telefonozok időpontért, erre egy nő, h mennyi is volt az eredmény, meg hány hetes, és akkor meg ugyan minek jönnék. :shock: :shock: mondom, nem én találtam ki, gondolhatja. láttam magam előtt, h húzza a száját, és adott időpontot (értsd: mondta, h menjek) délre. kérdezem: korábban nem lehetne? -nem. :? még jó, h iylen megértők. bekaphassák. majmok.

más:
Jolka, a mi háztartásunkban nincs üvegmosó :P mikrós sterilizálót nem ajánlsz? amúgy klassz a lista valóban. le is mentettem és majd kinyomtatom a meglévő 5 listám mellé :lol: :lol:

Timi, jaj, sz*r ügy. de lassan beérik ez a nyaralás dolgo, és lesz egy kis alkalmatok kisimulni. Neked is, férjnek is, Majának is. hihi, úgy várom, mintha mi mennénk. :D
és vegyünk 50es rugit is? tegnap néztem, h 56os van már egy rakat (kölcsönbe meg újak is Apuka miatt ugye)... (majd rakok róluk képeket), de kell 50es is? láttam 46ost is.. annemjó? ;)

jaj, alig várom, h délután menjünk a gyámhatósághoz. ha nem írok, akkor gutaütést kaptam. :roll: :evil:

Kép
an°°di

Marek, most már emlékszem, hogy irtál erről a betegségről és az ezzel kapcsolatos problémáról, sajnálom, hogy még ezzel is foglalkoznod kell! :(
És igazad van, jobb egy közeli kórház, hazai pálya, ismerős doki, család, barátok, stb.

Ciripke, örülök, hogy jössz, akkor Gabcii-val (50%) már 7-en leszünk. Még Ebinc-re és Ciko-ra várok.
És gratula az évfordulóhoz!

Jolka, sajnálom,hogy nem leszel! Később, már nagy pocakkal nehezebb lesz mindenkinek, de biztos jól fog kinézni egy csapat nagyhasú nő 8-9 hónapos terhesen :lol:
És rettenetesen irigyellek, hogy mész nyaralni!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ciripke, gratulálok az évfordulóhoz!! :D

Marek! neked meg a kevésbé rossz cukorhoz... nem lesz ebből gond, meglásd! érzem.

asztaaaaa, már elmúlt f2...3ra mennem kell. apicsába.
leléptem dolgozni!
:arrow:

Kép
an°°di

Andi
én mindenképp vennék az ikreknek 50-es cumót,Maja 49 cm el született a képen egy 56-os rugi van rajta,a kis lába a rugi közrpéig ért.egy-két kimenős darabot bizti vennék
Kép
Kép
itt két hónapos volt,addigra nőtt bele,de méretenkéntis akad kisebb nagyobb ruha.
Meg persze kitudja lehet,hogy 3 kilós 52 centis babáid lesznek :-)

Hát Jolka
azt kell mondjam,Manó minta gyerek ,baba volt.Nálunk bizony beficcent a mellbimbóvédó,mellszívó,orrszívó (mondjuknem egyből igazán taknyos 8 hós korától volt Maja)cumi,cumisüveg.
Hordozó nekem most is fog szintén játszani,akár altatásra is,amikor a gyerek egész nap üvölt,majd abba ringatva csöndbe marad és elalszik az nagyon király tud lenni.Abba vittem a konyhába is magammal mindig ,most nem tudom mibe lesz a pici,mert félek Maja lerántja hordozóstól a márványra ,aznem igazán lenne jó.Majcikám nagyon ölbe baba volt,rajtam aludt majd két hónapig azután megváltás volt ,ha neéha elszenderedett a hordozóba.Szerintem nem véletlen vannak kitalálva a hordozók,a pocakba sem kiegyenesedve vannak,persze nem órákról beszélek,de rövid idő az nem csinál szerintem gondot.
Vendég

Timi, hatalmas ez a kép, éééééédes :lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

asszem kemény két napos volt rajta :-)
Minden hónapban csináltunk macis képet :-)
Vendég

Csak gyorsan!
Csajok, nehogy má' vita tárgya legyen ez a lista! Jolka, Te ezt gondolod, Timi meg amazt tapasztalta! És én meg leszek majd néhány hónap, félév után a harmadik-féle variáció!
Jolka! Jó utat Zatonba, és egy kicsit lazulj is! Ne legyél már mindig minta anyu! Hagyd a férjed mintaapunak! :wink:
Erről jut eszembe! Gondolog, h 11 év házasság után is még meg fognak rohamozni a babalátogatók? Én nem nagyon hiszem (van aki már pl. meghalt, vagy azt se tudom mi van vele!) Amúgy se számítok tömegekre!
Timi! Alakul a helyzet, és lesz ez még sokkal jobb is! Úgy látom kezd alakulni az otthoni helyzet! :wink:
Már újabb taliról beszéltek, hát még ezen sem vagyunk túl! Egy biztos: én az utolsó 2-3 hétben már egyedül nem akarok kocsiba szállni, vezetni meg végképp nem akarok! (Nem is ajánlják!) Így a július az ideális nekem, de hát én még igyekszem azt kihasználni, és még ugye valamikor csobbanunk a Balcsiban (képletesen), és még a hegyek... :roll: De lehet, h ez csak álom!
Andi! Vegyél nyugodtan 50-es rucikat is, mert jól jöhet az még!
Jaj, az ikres topikból a Web-Totálkáros csaja szült most? Értem már a fotókat is... De gáz továbbra is! A porontyos cikk meg egyenesen vérciki. Jópofának egy csöppet sem mondanám! :?
És mi van a Söfivel? Mi ez az afp mizéria? Erről írtál már?
Marek, most elkeserítő leszek: tök mindegy, h gyümölcs vagy milyen cukor! Kérdezz meg egy diabétesszel foglalkozót! Próbáld minimalizálni! És hát a szénhidrátot meg tekintsd ellenségnek! :wink:

Kép
ermoni

Na megyek, mert ez a sz*r államkincstáras beszámoló nem fog így elkészülni! :wink:

Kép
ermoni

Áh nem vitatárgy ez ,csak ilyen is van olyan is :-)
Én maximalista vagyok mindent akarok,nem sok dolgot bántam meg amit vettünk.

Andi
tényleg mi ez a hülye afp? ikreknél nem is mérvadó nem?vagy mégis ?

Móni
tényleg alakulunk,most már :-)

ma megyek turkászásra,remélem zárt a méhszáj,vana rendelőbe uh,de a dokim nem szeresse használni,mert hogy ő milyen lefoglalt,de én most ráfogok kérdezni,hogy neme lehetne?mert én már meggajdulok,hogy fiú vagy lány :roll:
Vendég

Móni!
Nem vita téma, csak tapasztalat csere. :)

Timi!
Várjuk az eredményt.

Megyünk utipatikát iratni.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Okés csajok!
Vigyázzatok magatokra Jolka! Ja és jó időt is a jó út mellé! :wink:
Segítség, fáj a bokaszalag szakadt bokám de qvára! Mondjuk m ost az achilles-ín fáj és mintha be is lenne egy kicsit dagadva! Eddig csak a vizesedésről volt szó! Gipszről, meg ilyenekről nem! :roll:
És a másik lábamon pedig a vádlim görcsölt be éjszaka, de úgy, h azt hittem besz*rok! Mi van itt? Sántítva járok! (Ilyen utoljára akkor volt, amikor még sportolgattam... :? )
Nem is panaszkodtam (ma) még nektek! :cry: :lol:
Tényleg nem tudom mi van!
Aki dokihoz ment, az meséljen!

Kép
ermoni

jelentem a gyerekeknek hivatalosan is van apjuk ;) végre. nem votl könnyű eset, de ebből is látszik, h Apuka akarja :lol:

Jolka, nem úgy volt, h már felírattátok a patikát?? ejnyebejnye :P

afp: 3.9 volt. van, aki szerint ez tök jó, van aki nem tudja (sztem senki, de én csak angolul tudok, latinul ugye nem), és van aki szerint ez nem jó.
egy hónapja a doki azt mondta, h ne fogjuk rá a magasabb eredményt csupán arra, h ikrek, inkább nézzük meg a skacokat még egyszer most. csak nem tudom, minek kell az embert húzgálni, ha minden UH tök jó ereményt mutat, mérések faszák, akkor meg? mindegy. elmegyek még egyszer...

Móni, az a csaj nem gáz, hanem égő. :lol: :lol: (irtó rossz, harmatgyenge szóvicc, de 36 fokban bevállalom...ez a vezetékneve ugyanis :mrgreen: :mrgreen: ). én azonban nem szólok rá egy rossz szót sem, mivel kaptam tőle "ikrek a fedélzeten" matricán a majdani autónkra ;) nagyon cuki!

Timi, lányod van és punktum. ne izgassál már. a mosókonyhán is alig tettem még túl magam :lol: :lol:

na, vissza a csatornába...azaz dolgozom, de benézek ám még.
ja, és megint tökfőzelék... ;)

Kép
an°°di

Szijasztok!

Na melóztam ezerrel, holnap meg megyek vidékre, de vmikor majd azért bekukk!
Én minden listát lementek, majd összehasonlító elemzést végzek! :lol:
Utána a barátnékkal értelmezem és szelektálok, meg prioritásokat állítok fel, majd mindent beszerzek az ismerősöktől és ami nincs, nomeg ami olyan édi hogy nem lehet a boltban hagyni (max 1-1 ruci méretenénk) azt beszerzem.
Ez a terv, még sehol se tartok, de vasárnap a gyerek megkapta 2. ajándékát vmi játékot, ami csörög, csattog, zizeg és lehet tapizni!! :lol:
Dorka tehát már egy játék és egy pár zokni büszke tulajdonosa!
Ami meg a tervet illeti, mi a lagzinkat is 1,5 hét alatt szerveztük meg (persze félévvel az esemény előtt, mivel utána minden foglalt). hiába projektmenedzsmenten edződött fiatalság vagyunk! :lol:
Tehát a jövőhéten listákat rendezek, utána bekérem az adományokat (tesó+barátok), majd ezek átnézése után csinálok egy saját beszerzési listát és júli végére minden meglesz! :lol:

Ja az esküvőről majd teszek fel képet, de igazatok volt a menyasszon és a2 éven aluli násznép után rögvest én voltam a 3. számú látványosság! :lol:
A csajok már az elejétől a pocakomat mustrálták/sőt fogdosták, de a részegség egy bizonyos foka után már a közeli barát pasik is! :shock:
Mondjuk engem annyira nem zavar - vki írta, hogy utálja - de azért vicces volt!

Jutta

KépKép
jutta

na, Móni, akkor asszem Téged elért, amit olvastam a nagyokos könyvemben ilyentájt a lábdagadás, ödémás boka/csukló, görcs a lábban előfordul elég gyakran. de tuti, h a meleg is komolyan rásegít.

Kép
an°°di

igen, igen, sok-sok képet kérünk!!!
én is csatlakozom Timihez!! imádok képeket nézegetni, de senki sem tesz föl sosem, csak én kompromittálom magam, h röhöghessetek :mrgreen:
Nektek nem kell bénázni, nem kell bikinis kép sem, fej is lehagyható (ugyebár Jolkáról azóta sem láttunk... talán el sem jutott a fodrászhoz), de Ciripkééhez hasonló családi, és Timi- és Zsu-féle egyéb rucis képeket is szívesen, sőt! minden jöhet.

Marek, férjedről egy frissebb esetleg? ;)

Kép
an°°di

Andi!
Ez égő jó poén volt! Mer ugyi tudok én mindent! Ja és matrica! Zsír! Remélem a totálkár felirat nincs rajta!
Igen, a lábgörcs oké, de az achilles-ín is benne van a könyvedben, mert akkor megadom magam!
Jutta!
Képet! Aztán meg szuperlistát, tapasztalatokat! Megkímélnéd sánta "öreganyádat" egy-két körtől és egy kis exceltől. Én még mindig humán értelmiségi vagyok!
És én utálom, ha mindenki a hasamat akarja tapizni! És nekem józan pasasok tapizták vagy akarták, nem részegek! A cicim nem kéne? :lol:
Most látom, h csuklót is írsz Andi! Na nem is gépelek tovább! :lol:

Kép
ermoni

És a klimatizált házunkban nincs is meleg!
Na kotródtam!

Kép
ermoni

kedves humán-ért.! a melegfront nem benn van, hanem mindenütt!
üdv, aigner
:D

achilles ebben a könyven nincs (talán máshol...), de a görcs tényleg itt van a hatodik hónapról szóló részben: kalcium kell aszongya ( :shock: ) vagy dögönyözz! :lol:

Kép
an°°di

noasszonygya! humánértelmiségieknek összehasonlító excel rendel! értettem! majd küldöm! :-D

Öregasszony meg ne panaszkoggyék, hogy dagab a lába meg fáj... jah kérem ez korral jár! ;-)

Jutta

KépKép
jutta

Na lelépek! Nem is jövök már!
Köszi Szilárd! Már a melegfronttól is dagadok, nemcsak a melegtől!
Jutta! Szerencséd, h öreganyád... térdekalácsa! :lol:
Nem ám itt elszemtelenedni!
Na majd a talin miheztartásvégett!

Kép
ermoni

Mi van itt ma? Minden öreg és fiatal, kövér és sovány, magas és alacsony megbuggyant ettől a melegtől??? Kis komolyságot kérek, mégiscsak kismamák lennénk, vagy várandósok vagy mifene!!! Meg ne feledjük, hogy vannak itten pedagógusok is vagy mi!!! Ilyen társasággal nem is akarok találkozni, inkább megnézem magamnak az asszonykórust, meg a medvéket, csak nehogy megjárjam velük én is... :shock:

Andi
Az uramról nincs újabb kép, de tudok felrakni egy kutyásat :wink: De tudom, te emberbarát vagy, nem állatbarát. :wink: Vagy rakjak fel egy fejenállós pocakképet? Mert kb. az hiányzik a gyűjteményből, volt már oldalról, felülről, alulról, vízben, vízparton, fürdőben, konyhában, nappaliban, csak a mosókonyhásat nem láttuk még, de nagyon várjuk. ..... :lol: :lol: :lol:

marek

Férjem agyalni akar a gépen, úgyhogy átengedem neki, különben is elkezdődött Wimbledon!!!! :lol: :lol: :lol: Ma jó napunk lesz!!!
De lehet, hogy beviszem a laptopot a nappaliba és akkor egyszerre tudok olvasni, teniszt nézni, meg csevegni is. Lehet, hogy egy kicsit takaríthatnék is közben :wink:

Móni
A gyümölcsről nem fogok lemondani!! Lemondok a fehérkenyérről, tésztáról, nagymamám kalácsáról, süteményéről és a jó vadkerti fagyiról, deeeee a gyümölcs az már túlzás.

Viszont jó hír: disznó és marhanyelvből korlátlan mennyiségben ehetek!!! Ez igaz a szalonnára is na és persze a pacalra!!!! Valaki beszáll a diétámba esetleg???? Nem mondom, hogy Norbi ápdét, de ha ez köll a gyeröknek, akkor ezt fogja kapni :lol: :lol: :lol:

marek

ééén nem vagyok állatbarát? :shock: :shock: ja, itt a 36 m2-en valóban nem. de máshol mindenféle állatot nagyon bírok: a villamoson, buszon, metrón, elfordulósakat, lökdösősöket, kora reggel izzadt-büdöseket...állatbarát vagyok én, kéremszépen! :D
Te ma nem tanítsz estig?
kutyás kép meg gyüjjön, ha már megtanultál képet felrakni, használjuk ki, nem?

Kép
an°°di

Marek, igazi nyári kajákból áll a diétád! :lol: :lol:
bár, ha jól tudom, a húsfélék valóban ápdét. :roll:
hű, én még sosem ettem nyelvet. ajjó? :roll:

Kép
an°°di

Én sem ettem még, de szerintem a talin kipróbálhatnánk, gondolván a cukorszintünkre :lol: :lol: :lol: A pacal ápdét :roll: Ne idegejjé már...akkor Réka mér a müzliszeletet reklámozza torna közben, előtt és után???

marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?