Ciripke!
Gratulálok az évfordulóhoz. Elértétek a bűvös 7-t.
Marek!
Szerintem nem olyan borzalmas az eredmény főleg reggeli után.
A listát tényleg próbáltam az első hónapra szűkíteni. Nem kell sok mindent venni, főleg, ha mennek a haverok, rokonok, szomszédok látogatóba, mert a gyerek legalább féléves koráig elhalmoznak mindennel. (pl. ruhák, etetőszék, hordozó, játszószőnyeg...sőt lesz olyan, amiből kettő lesz.) Nem gondoltam, hogy ennyien fognak látogatni, de anyósék összes szomszédja, ügyfele itt volt.
Jól jártunk. Tehát, ha valaki azt gondolná, hogy nem megy senki, dehogynem, az első gyerek még nagy szám. Főleg, ha már lagzi is volt, akkor azok is mennek, akik ott voltak.
Bébi hordozót én csak szolgáltatásának megfelelően használtam. Csak kocsiba. Bocsi Timi, de én nem tartom helyesnek, a gyereket abba altatni, és pl. etetni. Sokan, míg fürödtek, abba tették a gyereket, hogy ott legyen mellette, hát.... nem rossz ötlet. De megbolondul egy idő után az anyuka, ha nincs legalább 5 perc nyugis ideje. Nem mintha, velem nem lett volna ott Manó, de a pici babának is le kell foglalnia magát egy kicsit.
Wc papír tényleg fontos:)
Orrszívó, nem tartom fontosnak, ne legyen beteg a gyerek, és ne legyen rá szükség.
Én Manó 1 éves koráig nem használtam. Most már saját maga kifújja.
Kiskanál: Ebbe kapja a gyerkőc valamelyik sora következő oltásnál valami vackot. Már nem tudom mi volt az, és hogy van -e még.
Móni!
Hólnap indulunk nyaralni, Határnál már intéztük a szállást, és szerda reggel megyünk tovább. Zadar mellé, Zatonba megyünk.
Zsu!
Én már írtam, hogy a jun 6. nem jó, mert akkor jövünk haza, és utána egyből megyünk tovább anyósék. Köszi még1x, hogy fáradozol a szervezéssel és, hogy meghívtál minket. Legközebb ott leszünk a talin. Nyáron még megyünk Sopronba, talán akkor is lehet még egy rögtönzött tali...akár egy semleges helyen is.
Timi!
Nekem Mutim most kapta le a fejem, hogy túl negatív vagyok...
Én most azon háborogtam, hogy Apa már a szülés utáni bulit szervezi. Jó, hogy nekik csak ennyi gondjuk van. Velem mi lesz, gondolják kipottyan a gyerek és kész. Tehát egy kicsit túl reagáltam. Viszont én meg azt nem szeretem, ha Apa állandóan érdeklődik, mozgott ma már a pici, puszi pocakra....Nem vagyunk egyformák.
Andi!
Ikreknél sem kell sokkal több ruci, hisz nem tudod milyen méretekkel születnek. Felesleges felhalmozni millió dolgot, és csak a fele lesz a gyereken. Apukák nagyon ügyesek és készségesek, ha valami kell, lehet őket ugrasztani. Egy kis ruci meg hamar megszárad. Na és a lényeg, Te is, és Ők is nagyon büszkék lesznek magukra milyen jól vásároltak.