Sziasztok!
Hát, már majdnem dicsekedtem, hogy meggyógyultunk, de már nem is tudom........
Úgy kezdõdött, hogy csütörtök éjjel melegnek éreztem a kölköt, 38,9 volt popsiban (mindig popsi értéket írok ezentúl is). Aztán hajnalban telehányta az ágyunkat kakaóval. Kihívtam a dokinénit, aznap délelõtt 38,1 -et mértem. Doki belenéz a torkába: vírusos torokgyuszi. Azt mondta, egyenlõre nem kell semmi rá, csak lázat csillapítsak, egyszerre keveset igyon a hányás miatt. Délutánig nem is hányt, aztán vagy 5x
Rettegtem az éjszakától, ki volt készítve három váltás pizsi, ágynemû, stb....szerencsére nem hányt, a láza is este volt 38,1 fürdés után. De éjjel olyan bõgést levágott, hogy át kellett hívni szegény szomszéd gyerekorvost (mondjuk beszéltünk elõtte nap, láz-ügyileg, ha magas lesz, számított rá), ez volt hajnali 4-kor. Megnézte, nem derült ki mi a baj, a hõje is 37,4 volt. Aztán elaludt. Reggel szépen reggelizett, de ránézett a tejszeletre (mi mondtuk neki, hogy azt már nem kéne) és attól taccsantott. Aztán egész nap se láz, se hányás, estefelé már jól is evett. Este is a "szokásos" 38,1 volt. Aztán egész éjjel tök hûvös volt a homloka, de megint hisztisen aludt. Napközben is nyafi volt szombaton is vasárnap is, de semmi egyébb baja nem volt. (szerintem az utsó kettõ szemfog a ludas, nálunk is csak törne, törne, de át nem töri azt az ínyecskét.....
Aztán hétfõn semmi baja, vidám is volt, sõt jól is aludt éjjel. Ma mentünk egészséges rendelésre, indulás elõtt 2-3-at köhögött. De az volt az érdekes, hogy nem olyan "kezdõ" köhögés volt, hanem olyan "jó recsegõs" amikor szaka már fel a váladék a betegség végén. Na, mondom, akkor most hogyan menjünk egészséges rendelésre? Szerencsére senki nem volt, mellékesen említettem csak meg, hogy köhögött, és hogy hogyan. Belenézett a torkába, azt mondta, hát igen, még piros, ez a torokgyuszival jár (talán a köhögésre mondta?) . De nem kaptunk semmit, ezért gondolom, minden oké. Délután is köhöggetett, de nem volt nagyon vészes. Alszik egy órája, azóta nem köhögött, délután meg 3,5! órát aludt, akkor sem,(sem ébredéskor) nem köhögött egyet sem. Remélem, ez már a vége a dolognak................
Sasha: Hûû remélem minden rendben lesz....ha vígasztal, Peti is úgy néz ki kinõtte zet a dolgot mostanra
Minket hiába mondtam hogy hány, hány, nem küldtek sehová....
Norcsi: Na, nálatok is a dög szemfogak? Jó mi????
TÁgi: Mi volt az óvõnõvel? És melyik az? Mi nem hozzá fogunk kerülni?
BéOrsi: De jó, úgy irigykedem! De jó lesz, kis nyári babóca ! Én is szeretném, ha nyár eleji lenne a következõ. Ha egyáltalán összejön
Mert most elsõre nem sikerült
Mennem kell , mert egyedül alszik a mi ágyunkon
Már amióta beteg mindig ott alszik, pedig gyönyörûen egyedül elaludt elõtte egész héten. Kérdeztük: Álmos vagy? Menjünk aludni? Ment a ágyához kéredzkedni, lefeküdt, simogattuk, meséltünk, és elaluddt
Vajon lesz ilyen csoda még?????
Persze ettõl függetlenül felkelt vagy 5x éjjel. Ennyit az aludj jól gyrmekem módszerrõl........
Pusz: Kata