Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Mindenki!

Egy hete tudtam meg, hogy 3 hetes kisbabám van. Mindenképpen a Kútvölgyiben szeretnék szülni, de még nem választottam orvost. Egy fiatal doki, Dr. Molvarec Attila vizsgált meg és nagyon szimpatikusnak találtam. Tudtok róla valamilyen információval szolgálni? Akire még korábban gondoltunk, hogy a választott orvosom lehetne, az Babinszky doktornõ. Tényleg dolgozik már újra?

Válaszotokat elõre is köszönöm,
Judit
Judit

Szia Judit!

Gratulálok a babádhoz Kép.
A Dr Molvarec szemüveges doki? Mert akkor látásból ismerem. Mindkét gyerekemet a Szabó Tibor dokinál szültem és nem tudok nála jobbat ajánlani Neked.

szia
Eszter
eszterr

Judit!
Ha orvost szeretnél, tényleg a Szabó a legjobb a Kútvölgyiben, engem csak operált, de a 20 centis vágást látni sem lehet.
Ágnes
Névtelen

Én nem ajánlom a Szabót!
Rengeteget kell várni rá (1,5-2 órák), és nagyon felületes. Egészen triviális tünetekbõl nem hoz meg diagnózist. Nyilván nem azért, mert nem tudja, hanem, mert nem figyel. Persze, ha nincs semmi gond, akkor jó orvos, de, hát úgy ki nem az?
Névtelen

Kedves nevtelen,miert nem vallalod a nevedet ha ilyen velemenyed van?Csak nem szakmabeli..??(A szohasznalatbol gondolva..)
En is ajanlani tudom csak a Szabo dokit,hozza jartam gondozasra,es nala is szültem.Velemenyem szerint egyaltalan nem felületes.Es valoszinü azert kell ra varni olyan sokat,mert sok a paciense,nem pedig malmozik a rendelöbe.Igen,valoszinü azert jarnak hozza sokan mert nem jo orvos...
Kitty
Névtelen

Nekem sosem volt problémám a Szabó dokival. Mivel már több mint 10 éve hozzá járok így látszik, hogy megbízom benne. Tényleg rengeteget kell rá várni, még a magánrendelõjében is, de szerintem ez is csak azt mutatja, hogy jó orvos. Nekem mindkét terhességem problémamentes volt, így nem tudok a névtelenhez hozzászólni. A szüléseimet zseniálisan vezette (a Gabival együtt) és a gátsebemet is nagyon szépen varrta össze.
Eszter
eszterr

Én dr Kovács Kálmánt ajánlanám. Neki is nagyon sok betege van de mindíg elég idõt szán mindenkire.
Gabi
Névtelen

Kitty!

Megtisztelõ, hogy szakmabelinek gondolsz, de távolról sem vagyok az, "csak" egy anya, akinek a terhessége alatt a Sz. dr. rengeteg hibát követett el. És ennek semmi köze nincs az aláíráshoz.
Névtelen

Én Dr. Mészáros Gábornál szültem tavaly júliusban, és ellentétben Szabó dr-ral, max. 5 perceket kellett rá várnunk, pedig neki is van sok kismamája. A szülésemnél végig bent volt, nemcsak a végére jött be. Közben végig beszélgettünk, már amennyire én tudtam... A férjemmel is nagyon rendes volt mindig, és mint nõre is odafigyel. A gátsebemet is nagyon szépen megcsinálta, az összes vizsgálat nagyon kíméletes volt, inkább többször megnéz vmit, ,mint elsikoljon valami felett (na, ezt jól leírtam). Én másodszor is nála szülök az tuti. De szerintem mindenkinek az a doki a legjobb, akinél szült és meg volt elégedve, így elég nehéz választani. Én azért õt választottam, ,mertt már közel 5 éve járok hozzá, és mindig elégedett voltam. A kéréseket tiszteletben tartja. türelmes, és rendkívül nyugodt.

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Én Vida doktorhoz járok, és eddig mindig nagyon meg voltam elégedve, bár még nem szültem, de szerintem majd nála fogok. Egyet értek Gumicukorral abban, hogy nyilván mindenki azt az orvost ajánlja akihez jár és akivel meg van elégedve.
Nóra
Névtelen

Sziasztok!

Köszönöm a véleményeket. Tény, hogy mindenki a saját tapasztalatáról tud beszámolni, de azért kár, hogy egyikõtöknek sem orvosa Molvarec doktor. Én mégis hozzá megyek most vissza, hagyatkozva megérzéseimre és remélem, hogy késõbb majd talán én fogom ajánlani õt nektek. Babinszky doktornõvel kapcsolatban nincs híretek?

Judit
Judit

Molvarec doktor egy fiatal, szemuveges, viszonylag alacsony? Ha igen, akkor engem o vett fel az osztalyra amikor szulni mentem, es oszinten szolva nem nagyon tetszett ahogy "hozzam nyult" (mint egy hentes), meg amilyen rideg volt, de persze lehet, hogy csak faradt volt, vagy ilyesmi. En meg Vida doktor figyelmes es kedves stilusahoz vagyok szokva.
Nekem eleg sok ismerosom szult a Kutvolygibe, igy en a kovetkezo orvosokat tudom ajanlani: Vida, Teleki, Mészáros, Tóth dokik.
Babinszky doktornorol speciel nem tudok semmit.
Udv
Reka
Névtelen

Kedves Judit!

Szerintem olvass vissza (ha van idõd) az archív levelekbe. Emlékszem, hogy azok között sok orvosról írtak már, köztük Babinszky Drnõrõl is.
satine

A Molvarecz elég fiatal ahhoz, hogy alapos legyen, de nem igazán ért a pácienshez, mint emberhez. Ha valami gond van, felmondja a létezõ összes lehetõséget, anélkül, hogy végiggondolná, mit lehet kizárni, és mivel nem érdemes ijesztgetni az embert. Mindent többször mond el, mint egy ért. fogy.-nak. Nem tudom, hogy mennyire tudna határozottan dönteni bizonyos helyzetekben. Semmi tekintélye nincs az osztályon, még a szülésznõk, nõvérek is beszólnak neki.
Névtelen

Terhességem 5. hónapjában egy barátnõm ajánlotta nekem Szabó dokit, mivel nagyon elégedetlen voltem az akkori orvosommal. Hát benne nem kellett csalódnom! Nagyon szimpatikus volt már az elsõ pillanatban nekem is és a páromnak is, és ez azóta sem változott. Maximálisan kedves volt és megértõ, a szakmai hozzáértésérõl már nem is beszélve! Tudtam és éreztem, hogy rá "mindig" számithatok. A kórházban sok anyukát hallottam panaszkodni, hogy a választott orvosa a terhesgondozás ideje alatt nagyon szimpatikus volt, ám a szülésnél ezt már nem érezték annyira. A mi véleményünk ekkor sem változott. A szülés megindulásakor õ szabadságon volt, ám hivásomra fél órán belül a kórházban volt õ is, és onnantól végig mellettem volt és támogatott. Babácska épségére és egészségére való tekintettel vaacumot kellett alkalmazni és ettõl sajnos repedtem is. Preciz munkájának köszönhetõen nagyon szép lett a sebem. Õt csak ajánlani tudom! Brigus
Névtelen

Azt szeretném kérdezni, hogy a kórházban szülés után kap e a kismama hálóinget? Annyiszor lehet váltani ahányszor a kismama igényli?
Gabi
Névtelen

Szia Gabi!

Igen, kapsz hálóinget, sõt nemcsak szülés után, hanem már akkor, amikor felvesznek az osztályra. Annyiszor válthatsz, ahányszor igényled, fõleg ha a mosoda kapacitása megengedi.
Gyors szülést, egészséges babát kívánok ismeretlenül is szeretettel:

Zsu
Zsu

Sziasztok
Köszönöm a válaszod Zsu, csak azért érdeklõdtem, hogy érdemes e minden napra tiszta hálóinggel számolni. Az az igazság, hogy próbálom elejétõl olvasni a topicot, de néha elõbb jön a kérdés mint odaérnék)) Nemrég váltottam orvost, így kerültem a kútvölgyibe, még félve járok be, de remélem minden rendben lesz.
Gabi
Névtelen

Szia Gabi!

Igen, még1szer megerõsíthetem, hogy minden nap- több- tiszta hálóinggel számolhatsz.
Megkérdezhetem, ki az orvosod, és hogy hányadik héten jársz a várandóságoddal?

Zsu
Zsu

Szia Zsu
Könyvecském szerint betöltött 28 héten vagyok, szerintem 5 kerek nappal több, az uhon meg általában sokkal több)))
Dr Kovács Kálmánhoz járok
Gabi
Névtelen

Szia Gabi!

Bocsi, hogy én is belekotyogok, csak lehet, hogy egy idõben fogunk szülni, vagy legalábbis fogunktalálkozni. Én június 26-ra vagyok kiírva, de ez még lehet, hogy változik. Én is félve járok be, ugyan második babám, de az elõzõ babámat nem ebben a kórházban szültem, így a helyi szokásokat sem ismerem igazán.
Én a Hegedûs Dokinál fogok szülni. Választottá már szülésznõt? Egyáltalán fogsz? Elsõ baba?
dodo
dodo

Hálóing téma
Tavaly júliusban ugyan és is kaptam a felvételikor és utána egyszer sem, még jó, hogy vittem sajátot... Annyian voltak uis, hogy nem volt elég. Hát én így jártam, de ettõl még nem lett negatív élményem.
Betétet is annyit lehet használni, amennyit akartok, az tényleg nagyon jó volt és a hálós bugyeszre sem fintorognak. Én vittem be fitness övet, ezt tettem a hasamra az elsõ pár hétben és szépen vissza is húzódott, nem lóg a bõr rajta.
A profilomban van kép a kisfiamról.

gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Kedves Gumicukor,

nagyon aranyos a kisfiad! Én is K.-ben fogok szülni nem túl sokára és lenne két kérdésem (mondjuk egyik sem kórház függõ): ilyen fitness övet hol lehet kapni? Sport boltokban? Úszógumit használtál, vagy használt valaki a kórházban? (Gátsebbel ráülni) Hallottam már, hogy ez hasznos lehet, de félek "hülyének néznek" ha használom...

köszi

Éva
Névtelen

Sziasztok
Én nem szeretnék szülésznõt választani, fõleg hogy még egyet sem ismerek, illetve nem találkoztunk. Én a korábbi hozzászólásokat olvasva úgylátom, itt nem is nagyon divat.
Gabi
Névtelen

Éva, úszógumit sok frissen szültnél láttam tavaly, senki nem fog hülyének nézni miatta. Övet kapsz sportboltban, Tesco-ban, meg a hasonló nagy üzletekben.

Krisszi
Névtelen

Éva
Sportboltokban lehet kapni fitness övet, pl. a Blaha Lujza tér és Wesselényi u. között. Én úszógumiz nem használtam, csak jégakkut hozattam be a párommal, azt csavartam be egy textilpelenkába és pár percet hûsöltem. Egyébként meg már másnap ráültem a gátsebre, jobb elõbb szerintem, mint késõbb. 2 hét múlva már alig volt érezhetõ. Persze ez köszönhetõ annak is, hogy nem volt túl nagy a vágás és nagyon szépen megcsinálta a dokim. Vigyél be még kamillafiltert és abból csinálj borogatást, nekem nagyon sokat segített, ,nem is gyulladt be a seb. Minden Wc-znél vittem a kis bödönkében a kamillát és alvázmosás Kép
Nagyon boldog babavárást kívánok!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Jegaku van az osztalyon is a hutoszekrenyben. En vegig hasznaltam amig bent voltam, mert eleg nagy sebem volt, de rajtam kivul szerintem senki. Pedig jo, foleg ha valakinek nagyobb sbe van.
Amugy egyet ertek gumicukorral, en az elejetol fogva ulve szoptattam (fekve valahogy nem volt az igazi), bar neha percekig helyezkedik az ember. Az a jo benne, hogy minden nap jobb egy kicsit.

Reka
Névtelen

Krisszi, gumicukor, Réka!
Köszi a jótanácsokat. Megyek beszerzem, ami még kell ;-)
Éva
Névtelen

Sziasztok!
Van még itt valaki? Ne hagyjuk lankadni ezt a topicot. Engem minden érdekel, és szívesen beszélgetek bárkivel tapasztalatokról stb.
Gabi
Névtelen

Sziasztok!

Még itt vagyok, ha fölnézek az oldalra mindig eszembe jut, hogy kéne mennem rákszúrésre. Nehezen jutok el a gyerekektõl, meg a távolság is elég nagy.

Eszter
eszterr

Sziasztok!

Eszter, eszembe juttattad a rakszurest, bar nalam az allando halogatas faktor (lustasag?) is szerepel.

Gabi!

En szivesen beszelgetek veled a tapasztalataimrol, csak mondd, hogy mire lennel kivancsi.

Szio

Reka
Névtelen

Sziasztok
Engem minden érdekel, bárkinek a tapasztalata. Pl. Bevett szokás e hogy ha az uh azt mutatja, hogy 4 kg körüli lesz a babó akkor automatikusan császár?
Ha valakinek a vérnyomásával is gond van akkor az már akár biztos is lehet benne?
eRIKA
Névtelen

Ezt butaságnak tartom, -már a 'súlykorlátozást'. Én babám (Kútvölgyiben) 3.85-tel született, én vékony is vagyok, meg kicsi is (156cm) mégis minden gond nélkül szültem meg.

Hello, Era
Névtelen

Valaki meg tudja mondani, hogy a Vida dr-nal mennyi aszulesi tarifa es mennyi a terhesgondozas?
Nora
Névtelen

Sziasztok!

Erika! Szerintem ez teljesen egyentol es szituaciotol fugg, bizots, hogy nem csaszaroznak csak azert, mert a baba lehet, hogy 4 kilos lesz. (En is 4 kilos gyereket szultem, egy ismerosom pedis 4,6 kilosat elsore.)

Nora!
Tudtommal nincs meghatarozott tarifa nala, inkabb az "amennyit gondolsz" dolog mukodik. En a terhesgondozason nem fizettem, mert az valahogy nekem nem megy (nam anyagilag, hanem mert nagyon zavarba hoz),csak szules utan 30000 Ft-ot (tavaly), meg egy kis ajandekot. Vida doktor szeRintem penz nelkul is nagyon figyelmesen banik az emberrel.

Udv

Reka
Névtelen

Sziasztok!
Én is 4050 g-os gyermeket szültem tavaly a Kútvölgyiben (1. gyermek), sõt, bentlétem alatt született egy 5 kg-os kisfiú szintén természetes úton! Tehát biztosan nem a súlytól függ a császár.
Üdv: Brigus
Névtelen

Sziasztok!

Ez a babasúly kérdés megmozgatta az emlékeimet, azért írok én is. Az én babámat (1.gyerek) a dokim a 37. héten már közel 4 kilónak mérte. Azt mondta, hogy lehet, hogy lesz vagy 4300-as, és kifejezezte abbéli aggodalmát, hogy "reméli, hogy meg tudom szülni". Ehhez képest, rá 2 hétre, 4050 grammos, 61 cm-es babát szültem, össz-vissz 3 óra alatt, viharos gyorsasággal. A doki a mai napig szokta emlegetni, hogy ekkora gyereket így repülni még nem nagyon látott. Amúgy Encivel, aki szintén szokott ide írni, szobatársak voltunk (2001. nov. végén szültünk) és õneki Zsombor 5200 grammal született gátvédelemmel! Nem semmi, igaz?

Pusszantás mindenkinek!

Zsu
Zsu

Sziasztok!
Nekem mindkét lányom a Kútvölgyiben született a Sándor Dr-nál, és mindkettõ (7 év különbséggel) 4200G volt.
Mindkettõ könnyû szülés volt, és a császár lehetõségét soha fel sem vetettük! :o)
Csak jó tapasztalataim vannak a kórházzal kapcsolatban.
Minden jót mindenkinek, Orsi
Névtelen

Sziasztok!

Én már kétszer szültem a Kútvölgyiben, tehát tapasztaltnak mondhatom magamat.

Elõször 2001. októberében, Vida doktornál, másodszor pedig idén márciusban, Tóth doktornál (nagy sajnálatomra nem várta meg a kisfiam Vida dokit, aki szabadságon volt éppen, de utólag kiderült, hogy törött kézzel szabadság után sem sikerült volna nála szülnöm - sielés közben baleset érte ugyanis).

Az elsõ szülésem fantasztikus élmény volt, a kislányom gyorsan megszületett, Vida doktor úgy varrt össze, hogy közben beszélgettünk, semmit nem éreztem és már pár hét múlva sem látszott semmi a sebembõl. Ráadásul felszivódó varratokat kaptam, igy nem volt hazamenetelkor varratszedés!

A második szülésemnél sajnos oxytocinnal segitettek, mert nem tágult eléggé a méhszájam. Az oxytocintól aztán úgy beindultam, hogy fél órával az infúzió bekötése után megszületett a fiam. Sajnos mivel gyorsan jött, az elõzõ gátsebem majdnem berepedt, ezért egy kis vágással segitettek.
Na nem akarom én besározni Tóth doktort, de azért most éreztem egyet s mást varrás közben és egyik tûszúrásnál majdnem leugrottam a szülõágyról. Õ meg mondta, hogy ne húzzam el a hátsómat, meg hogy tartsam lazán magamat. Kedvem lett volna megszorongatni azt a bizonyos szervét és mosolyogva azt mondani neki, hogy tartsa lazán magát.
Vida doktor annakidején mielõtt elkezdett varrni, megkérdezte, hogy érzek-e valamit és mivel elsõre még éreztem, ezért még várt egy kicsit, csak akkor látott munkához, mikor már semmit nem éreztem. Az Õ varrása közben csak a végén éreztem valami húzódás félét, de semmi nem fájt.
Most azonban igenis fájt az elején, aztán szerencsére hatott a fájdalomcsillapitó injekció.

Mig Vida doktor varrása után (sokkal nagyobb gátsebnél!) simán ültem már a második napon, inkább az aranyerem fájt, addig Tóth doktor olyan csomót csinált, ami állandóan bökött és fájt és csipett. Aztán hazamenetelemkor elcsipte a csomót, amitõl ismét csillagokat láttam. Ráadaásul a szülés utáni varráskor úgy éreztem, hogy kapkod és minél elõbb végezni szeretne, mig Vida doktornál ezt nem éreztem, Õ nagyon türelmes volt, pedig a mellettem levõ ágyon is egy páciense vajúdott.

Nem tudom, más is igy járt-e Tóth doktorral, de én még mindig Vida doktort ajánlom mindenkinek és Várnainé Gabit, mert az Õ kettõsük nekem nagyon bejött.
Névtelen

Sziasztok!

A Tóth doktor nekem sem volt szimpi, ,pedig én csak szülés után a mellygulámmal találkoztam vele. Kedves volt meg minden, de egyáltalán nem volt szimpi.

A gátseb varrásánál mi is beszélgettünk Mészáros dokival, sõt olyan sztorit adott elõ, hogy végig röhögtem. Én csak a helyi érzéstelenítésnél éreztem egy icipici szúrást és más semmit, és még a varratszedés sem fájt egyáltalán.

Eszter, Réka
Én jövõ héten megyek szülés utáni rákszûrésre. Egy kicsit tartok tõle, nem tudom, miért, de szülés után mintha egy kicsit szemérmessé váltam volna, vagy mi. Pedig már lassan 5 éve járok a dokimhoz, hozzá jártam terhesgondozásra, nála szültem, tehát tulképpen mindent látott már, de valahogy mégis. Már 1 hete készítem magam lelkileg.

Én is szeretnék egy szülésznõt kiemelni a Várnai, Zachár kettõs ajnározása mellett. Az õ neve elég ritkán kerül megemlítésre, õ Sándor Jánosné Erika. Én nála szültem, nem volt választott, de végtelenül nyugodt, kedves, türelmes volt végig, és ami a legszebb, hogy az egyik fényképen, amikor Danit "csutakolták" annyira végtelenül kedves tekintettel nézi a kisbabánkat!
Õ már egy kicsit idõsebb hölgy, de legközelebb is õt fogom választani. Ameddig csak lehetett gátvédelmeztünk, de a végén volt egy picike vágás, amit egyáltalán nem bánok. A szülés utáni pihenõben, megitatott, mondta, hogy hamarosan ehetek is, lesegített az ágyról és kikísért az elõtérben várakozó rokonokhoz. anyukám persze majdnem elájult, hogy a saját lábamon jövök ki, de egyáltalán nem éreztem, hogy nagyon fáradt lennék. a wc-n végig õrködött felettem, nehogy elájuljak. Ez bizonyítja, hogy nemcsak a választott szülésznõ lehet jó, íme az én példám. Mi a dokinak 40E pénzt adtunk, terhesgonozáskor nem adtunk, a szülésznõnek 10E ft-ot, ez volt tavaly július elején.

Nekem Várnai Gabi a ctg-k alkalmával azért nem volt szimpi, mert elsõ alkalommal, amikor még azt sem tudtam , mit kell csinálnom, úgy otthagyott, hogy csak na, aztán meg jól leszúrt, hogy nem mért semmit a gép, mert rossz helyre tettem a plecsnit a hasamon... persze lehet csak rossz napja volt, vagy nekem....

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

én is csak ajánlani tudom a fent említett szülésznõt, nagyon normális volt velem is
Névtelen

Szia Gabi!

Nekem is Kovács doki volt az orvosom, nagyon meg voltam elégedve. Ha bármi kérdésed van nagyon szívesen válaszolok mindenre: gprofit@axelero.hu
Piri
Piri

Sziasztok!
Én is Gumicukor által emlitett szülésznõnél (Erikánál) szültem a babámat. Szintén nem volt fogadott,éppen õ volt ügyeletben. Emellett nagyon kedves és figyelmes volt végig a kórházi bentlétem alatt. A babámhoz átjárt éjszaka dédelgetni, rólam folyamatosan érdeklõdött (hogy vagyok..stb..), mégis mintha el sem akarta volna fogadni a pénzt, amit úgy gondoltunk, hogy igazán megérdemelt.
Következõ babámnál biztosan lesz fogadott szülésznõm, és az is biztos, hogy az Erika lesz. Brigus
Névtelen

Sziasztok! Én is a K-ben szültem. Mészáros dokinál és a Várnai Gabival. Szerintem nagyon jo, ha van fogadott szülésznõd. Amikor én szültem, 4-en voltunk egyszerre. Kata volt aznap szoliban. Futkosott, probált mindenkinek segiteni. Mindenhol ott-volt. Szerencsére Gabi csak velem volt.Minden kérdésemre minden nyûgömre pozitívan reagált. Szoval, ha többen szülnek, nagyon jo, ha van valaki, akihez bármikor fordulhatsz. Talán õmiatta is jo az emlékem a szülésrõl. Hallottatok már a málna-levél teáról? Nekem nagyon bevált.
Névtelen

Málnalevél tea

Én is ittam nagy bõszen a a 36. héttõl, ha jól emlékszem, napi 1 litert. Mondtam is a dokinak, hogy biztos azért született meg 3 óra leforgása alatt Dani, mert ittam. aztán megállapítottuk, hogy ki tudja, hogy ettõl, vagy nem, mindenesetre, következõ babánál is inni fogom. Nekem szerintem az is segített, hogy egész terhesség alatt folyamatosan szugeráltam magamba, hogy könnyû, gyors szülésem lesz, és az is lett, persze lehet nem emiatt Kép

Amikor én szültem, egyedül voltama szülõszobán, szóval minden körülmény olyan volt, ahogyan szerettem volna Kép

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Malnalevél tea:
Képzeljétek, amikor az orvosomat kérdeztem ebben az ügyben, azt mondta igyam csak nyugodtan, nagyon finom, ö is szereti.. Nanà, hogy megkostoltam! Ittam is két napig (1-1 bögrével), de utana végre megindult a szülés (40 hét + 2 nap) és villamgyorsan megszületett a Babam. Ilyet kivanok mindenkinek! Szük 60 perc volt az egész, felvételi adminisztracioval együtt.
Szoval, éljen a malnalevél tea! Biztos nem art, legfeljebb hasznal...
Sziasztok!

Loulou
Loulou

Sziasztok!
Klassz ez a forum, az ujaknak sokat segit, a "régiek" (mint én is a 4 honapos babammal!) pedig jokat nosztalgiazhatnak itt!
Jo lenne, ha azok, akik orvost ajanlanak, hangsulyozottan csak a sajat tapasztalataikat irnak le! Szerintem nem lehet olyan "ex catedra" kijelentéseket tenni, hogy a Kutvölgyiben XY dr. a legjobb. Ezt csak az allithatja, aki mindegyiket ismeri. Annyiszor meg ugyebar nemigen szoktunk szülni...
Azt hiszem a sajat betegeivel minden orvos jol banik. Lehet, hogy nem igy van, de ez ellentmondana minden logikanak. Söt, velem mindig nagyon rendesen bantak ott az orvosok! Legyen az ügyeletes, UH-os, vagy épp a szülést levezetö helyettes.
Szoval, ne mondjuk, hogy XY a legjobb! Legyen csak nagyon jo ezért vagy azért! Mint példaul nalam Teleki dr., akinél 3 babat szültem!
Szerencsés orvosvalasztast mindenkinek!
NETke
NETke

Malnalevél tea:
Képzeljétek, amikor az orvosomat kérdeztem ebben az ügyben, azt mondta igyam csak nyugodtan, nagyon finom, ö is szereti.. Nanà, hogy megkostoltam! Ittam is két napig (1-1 bögrével), de utana végre megindult a szülés (40 hét + 2 nap) és villamgyorsan megszületett a Babam. Ilyet kivanok mindenkinek! Szük 60 perc volt az egész, felvételi adminisztracioval együtt.
Szoval, éljen a malnalevél tea! Biztos nem art, legfeljebb hasznal...
Sziasztok!

Loulou
Loulou

Sziasztok!
Málnalevél tea:
Eddig akárkinek ajánlottam, mindenki gyors és "fájdalom-mentes" szülésrõl számolt be. Tehát leendõ anyukák! 35-36. héttõl bátran igyátok, napi 1-2litert.
Zsuzsix
Névtelen

Hol lehet kapni a hozzávalót? Milyen mennyiséget érdemes venni? Úgy kell elkészíteni, mint egy sima teát? Nem indítja be elõbb a szülést?
Minden érdekelne ezzel kapcsolatban.
Köszi.
Judit

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?