2003.04.10 21:19
Szerző: gumicukor
Sziasztok!
A Tóth doktor nekem sem volt szimpi, ,pedig én csak szülés után a mellygulámmal találkoztam vele. Kedves volt meg minden, de egyáltalán nem volt szimpi.
A gátseb varrásánál mi is beszélgettünk Mészáros dokival, sõt olyan sztorit adott elõ, hogy végig röhögtem. Én csak a helyi érzéstelenítésnél éreztem egy icipici szúrást és más semmit, és még a varratszedés sem fájt egyáltalán.
Eszter, Réka
Én jövõ héten megyek szülés utáni rákszûrésre. Egy kicsit tartok tõle, nem tudom, miért, de szülés után mintha egy kicsit szemérmessé váltam volna, vagy mi. Pedig már lassan 5 éve járok a dokimhoz, hozzá jártam terhesgondozásra, nála szültem, tehát tulképpen mindent látott már, de valahogy mégis. Már 1 hete készítem magam lelkileg.
Én is szeretnék egy szülésznõt kiemelni a Várnai, Zachár kettõs ajnározása mellett. Az õ neve elég ritkán kerül megemlítésre, õ Sándor Jánosné Erika. Én nála szültem, nem volt választott, de végtelenül nyugodt, kedves, türelmes volt végig, és ami a legszebb, hogy az egyik fényképen, amikor Danit "csutakolták" annyira végtelenül kedves tekintettel nézi a kisbabánkat!
Õ már egy kicsit idõsebb hölgy, de legközelebb is õt fogom választani. Ameddig csak lehetett gátvédelmeztünk, de a végén volt egy picike vágás, amit egyáltalán nem bánok. A szülés utáni pihenõben, megitatott, mondta, hogy hamarosan ehetek is, lesegített az ágyról és kikísért az elõtérben várakozó rokonokhoz. anyukám persze majdnem elájult, hogy a saját lábamon jövök ki, de egyáltalán nem éreztem, hogy nagyon fáradt lennék. a wc-n végig õrködött felettem, nehogy elájuljak. Ez bizonyítja, hogy nemcsak a választott szülésznõ lehet jó, íme az én példám. Mi a dokinak 40E pénzt adtunk, terhesgonozáskor nem adtunk, a szülésznõnek 10E ft-ot, ez volt tavaly július elején.
Nekem Várnai Gabi a ctg-k alkalmával azért nem volt szimpi, mert elsõ alkalommal, amikor még azt sem tudtam , mit kell csinálnom, úgy otthagyott, hogy csak na, aztán meg jól leszúrt, hogy nem mért semmit a gép, mert rossz helyre tettem a plecsnit a hasamon... persze lehet csak rossz napja volt, vagy nekem....
gumicukor