Sziasztok!
Jaj, annyit írtatok megint, remélem, nem hagyok ki senkit!!!
Verna,
én is nagyon örültem, hogy tegnap összefutottunk! Legalább megint megcsodálhattam Lolot!!!! Még mindig gyönyörű!
Írtad a blogodon, hogy Lolo alig eszik, csak iszik. Hát, Marcika is éppen így van ezzel, alig hízott, 1 hónap alatt csak 220g-ot, de ez van. Ráadásul rengeteget mozog. Kb. 10 percenként akar inni. Mondtam is neki, hogy az még ok, hogy iszik, de legalább próbáljon meg annyit felszippantani, hogy 1/2 órát kibírjon, de hát nem hallgat rám... Ja, és így annyit pisil, hogy tegnap 5x kellett átöltöztetni, mert minden pelusból kijött a cucc, pedig mostanában nem szokott.
Mi is így vagyunk ezzel ebben a nagy melegben, szerintem ezen nem kell csodálkozni. (Mármint a sok ivás, kevés evéssel)
Giga,
hát, én naponta legalább 20-30 képet csinálok, múltkor számoltam, és már 3300 képet csináltam eddig! Imádok fotózni, és amióta kaptam egy profi gépet, azóta sorozatokat csinálok, így 1-1 pillanatról is 10-15 kép készül azzal a felszólítással, hogy majd kiválogatom a jókat, de aztán szinte alig törlök ki valamit, mert mindegyiken más Marcika.
És már 5 órányi videó is van róla.
Kissé fanatikusok vagyunk.
Andibab,
Sajnálom Bogit, nem lehet könnyű, kitartást Nektek!!! És osztom a véleményedet a bunkósággal kapcsolatban!!! Ilyeneken én is teljesen ki tudok akadni!
Pimpoka,
Köszi az érdeklődésed, a doki mondta, hogy jobb később vinni, mint soha.
Pont 6 hónapos volt így, mikor vittük a kontrollra, de szerencsére teljesen rendben van minden.
Ágyon keresztbefordulás,
Marcika is folyton keresztbefordul, meg sem próbálom akadályozni. Sokszor még a lábát is kidugja, mert nem fér el.
És régen ő sem aludt hason, de mostanában szinte mindig így alszik. Értelme sincs visszafordítani, mert 2 perc múlva újra hason lesz. Én egy rövid, vagy hidegebb éjszakán hosszúujjú body-t adok rá és egy vékony pamut hálózsákot, és kibuktatott ablaknál altatom.
Wikyanya,
gratulálok Tibikéhez!!!!! Jó egészséget kívánok Nektek! Bevallom, megkönnyeztem, olyan édes!!! Majd ha lesz kicsi időd, kérünk történetet, és több fotót!!!
Beatav,
Levi annyira, de annyira szép!!! És még milyen kis vékonykák a lábai!!! Zabálnivaló!!!!
Czakoca,
Berni nagyon szép!!! És milyen huncutul tud mosolyogni!!! Nekem a vezetős képe tetszik a legjobban!!!
Csőrös pohár,
hát nekem van Avent 3 hós, de Marci nem tud belőle inni, és ráadásul nekünk is csöpög a lukon.
Ráadásul azokból a pici lukakból hogy lehet rendesen kimosni a mardékot??? És a szelep alatt is összegyűlik a gyümölcslé, ami szerintem nem túl jó. De lehet, hogy csak én bénázok??? Aztán vettem Tomme Tippee-t, az egészen máshogy működik, de abból sem tud inni. Nálunk sem az a baj, hogy ömlik, hanem hogy egyik fajtából sem jön egy csepp sem, szerintem Marcika nem tudja, mit kell velük kezdeni, nem szívja őket. Szóval maradt a cumi, pedig nagyon szívesen leszoktatnám róla, főleg, hogy Marcika már nem szopizik.
Na, megyek, felébredt és követel.