Új privát üzeneted érkezett!

Giga: és a többi gyümi?! :) Én a krumplit csak jóval később, hetek múlva vezettem be, amikor már az "alap" gyümölcsöket ismerte Lolo... de amúgy mindenki mást mond, minden "szakirodalom" mást ír - szóval nincs egy egységes vélemény hozzátápi ügyben! :)

Lehet, hogy mégis el kell mennem ruhavásárra, ígértem valakinek fürdőbugyikát és most szólt, hogy kell neki...
Vendég

Verna!
Melyik gyümölcsökre gondolsz? Barack, gondolom. És mi még?

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Jaj, annyit írtatok megint, remélem, nem hagyok ki senkit!!! :oops:

Verna,
én is nagyon örültem, hogy tegnap összefutottunk! Legalább megint megcsodálhattam Lolot!!!! Még mindig gyönyörű!
Írtad a blogodon, hogy Lolo alig eszik, csak iszik. Hát, Marcika is éppen így van ezzel, alig hízott, 1 hónap alatt csak 220g-ot, de ez van. Ráadásul rengeteget mozog. Kb. 10 percenként akar inni. Mondtam is neki, hogy az még ok, hogy iszik, de legalább próbáljon meg annyit felszippantani, hogy 1/2 órát kibírjon, de hát nem hallgat rám... Ja, és így annyit pisil, hogy tegnap 5x kellett átöltöztetni, mert minden pelusból kijött a cucc, pedig mostanában nem szokott. :roll: Mi is így vagyunk ezzel ebben a nagy melegben, szerintem ezen nem kell csodálkozni. (Mármint a sok ivás, kevés evéssel)

Giga,
hát, én naponta legalább 20-30 képet csinálok, múltkor számoltam, és már 3300 képet csináltam eddig! Imádok fotózni, és amióta kaptam egy profi gépet, azóta sorozatokat csinálok, így 1-1 pillanatról is 10-15 kép készül azzal a felszólítással, hogy majd kiválogatom a jókat, de aztán szinte alig törlök ki valamit, mert mindegyiken más Marcika. :oops: :roll: :lol: És már 5 órányi videó is van róla. :oops: Kissé fanatikusok vagyunk. :lol: :lol: :lol:

Andibab,
Sajnálom Bogit, nem lehet könnyű, kitartást Nektek!!! És osztom a véleményedet a bunkósággal kapcsolatban!!! Ilyeneken én is teljesen ki tudok akadni! :evil:

Pimpoka,
Köszi az érdeklődésed, a doki mondta, hogy jobb később vinni, mint soha. :oops: Pont 6 hónapos volt így, mikor vittük a kontrollra, de szerencsére teljesen rendben van minden.

Ágyon keresztbefordulás,
Marcika is folyton keresztbefordul, meg sem próbálom akadályozni. Sokszor még a lábát is kidugja, mert nem fér el. :roll: És régen ő sem aludt hason, de mostanában szinte mindig így alszik. Értelme sincs visszafordítani, mert 2 perc múlva újra hason lesz. Én egy rövid, vagy hidegebb éjszakán hosszúujjú body-t adok rá és egy vékony pamut hálózsákot, és kibuktatott ablaknál altatom.

Wikyanya,
gratulálok Tibikéhez!!!!! Jó egészséget kívánok Nektek! Bevallom, megkönnyeztem, olyan édes!!! Majd ha lesz kicsi időd, kérünk történetet, és több fotót!!!

Beatav,
Levi annyira, de annyira szép!!! És még milyen kis vékonykák a lábai!!! Zabálnivaló!!!!

Czakoca,
Berni nagyon szép!!! És milyen huncutul tud mosolyogni!!! Nekem a vezetős képe tetszik a legjobban!!!

Csőrös pohár,
hát nekem van Avent 3 hós, de Marci nem tud belőle inni, és ráadásul nekünk is csöpög a lukon. :? :shock: Ráadásul azokból a pici lukakból hogy lehet rendesen kimosni a mardékot??? És a szelep alatt is összegyűlik a gyümölcslé, ami szerintem nem túl jó. De lehet, hogy csak én bénázok??? Aztán vettem Tomme Tippee-t, az egészen máshogy működik, de abból sem tud inni. Nálunk sem az a baj, hogy ömlik, hanem hogy egyik fajtából sem jön egy csepp sem, szerintem Marcika nem tudja, mit kell velük kezdeni, nem szívja őket. Szóval maradt a cumi, pedig nagyon szívesen leszoktatnám róla, főleg, hogy Marcika már nem szopizik.

Na, megyek, felébredt és követel.

Kép
Kép
nircee

nircee, a szelepet le lehet szedni és ki tudod akkor mosni rendesen. Csak alá kell nyúlni és lepattinani, a közepénél van egy kis gúla alakú valami és arról. Utána vissza tudod rakni.

Kép

Kép

Kép
pimpoka

Giga: igen, őszibarack, meggy - aminek szezonja van, meg körte, banán - ezeket is nagyon szeretjük! :)

Ja, fotózás az nálunk is megy ezerrel. :) Viszont pont panaszkodtam a férjemnek, hogy videó meg alig készült - pedig elvileg azért vettünk kamerát, hogy a gyereket videózzuk... ;)

Nircee: sajnálattal hallom, hogy már nem szopizik Marci - de azért elég sokáig húztátok! :) Lolo még mindig szeret szopizni, védőnő csodálkozott is ma, mikor mondtam, hogy még 4x szopizik... igaz, sokszor nehéz rávenni, mert csak tekergeti a fejét, de ha egyszer elkezdi, akkor minden ok! :) Éjszaka meg fel sem ébred... ma kivételesen felébredt, amíg büfiztettem, és teljesen meg volt lepődve, hogy most mi van... Alig akart visszaaludni, dumált a rácsvédőnek! :)
Vendég

Húú, nem semmi, mennyit írtatok :shock: :shock:

Anita, gratulálok Tibikéhez, tündéri baba!

Ma volt az utolsó vizsgám, mostmár csak jegybeíratás-indexleadás van hátra, de azt remélem egy nap alatt letudjuk a jövő héten :D :lol:

Verna, Márk 2 hónaposan volt 6,40 kg, és már tuti elérte a 7 kilót, pedig még nincs 3 hónapos sem :roll: :) Szóval minden baba más, de az biztos, hogy a nagyobb (idősebb) babák már lassabban gyarapszanak, ráadásul egész nap mozgolódnak, nem is csoda, hogy nem híznak annyit..

A ruháknak én is alig tudok ellenállni, pedig jól el vagyunk látva rucikkal, mert van a Márknak egy 9 hónappal idősebb unokatesója, akitől megörökli a ruhákat. Igaz, hogy van egy kis "szezonális csúszás", de így is van bőven - meg persze azért én is veszek neki ezt azt :wink: :lol: :lol:

Beatav, lehet, hogy írtad már, de nem emlékszem, Levi mennyi idős, mert annyira picúrnak tűnik még. (Bár az én kis pasim sose volt egy törékeny baba, mellette nem nehéz picurinak tűnni :oops: :wink: ) Levi kis cukorfalat az alvós képen! Amúgy Márk is szokta fogni a kiságy rácsát, szerintem ez olyan biztonságot nyújtó érzés lehet számukra, meg persze a fogóreflex miatt rögtön összezárja az öklét, ha valami belekeül :)

Még annyi mindent akartam írni, de muszáj vagyok visszalapozni, visszaolvasni..

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Na, még egyszer átlapoztam, amit írtatok...

Én is rengeteget fotózom a babócát, általában én is sorozatokat gyártok. Milyen jó is a digitális fényképezőgép!! Viszont lassan 3 hónapja nem tudjuk rávenni magunkat, hogy előhívassunk néhány képet a manóról :oops: . Pedig már albumot is vettünk neki...

Márk is sokat iszik ebben a melegben, van hogy a 125 ml-es cumisüveget kiissza egy nap alatt. Most kapott nagyobbat, ehhez van fogantyú meg csőr is, de persze ezekkel még nem tud mit kezdeni..

Murphyke, Lilinek boldog hófordulót!

Szép napot!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Sziasztok,

Ma is hasonló napunk volt mint tegnap, nagyon nyűgös volt Levi, eddig szinte csak evett-aludt, bezzeg tegnap és ma...Gondolom ez a meleg, mi ráadásul panelban lakunk, 28 fok az alap...
Lányok, két kérdés, ha egy pici félre nyel, hogy tudok "segíteni" neki? Mint a nagyobbaknak/felnőtteknek, hátát kell "ütögetni"?Ma Levi a szívbajt hozta rám, kanálból adtam neki a cseppeket (D-K vitamin), félrenyelt, aztán vagy 2 percig kissé furcsán vette a levegőt.Mondanom sem kell hogy megijedtem... :(
Másik, adok Levinek forralt-hűtött vizet két szopi között, szerintetek mennyit adjak neki? Amennyit kér, vagy azért be kell határolni hogy kb. mennyit?Annyira tapasztalatlan vagyok ezekben a témákban, ti meg már nagyjából túl vagytok az ilyen alap dolgokon...:)
A szopival kapcsolatos problémánk úgy tűnik megoldódott, tegnap este óta ismét sírás nélkül szopizunk, szóval nem hívtam fel végül Ichtus akit ajánlottál, de jó ha van egy telefonszám, akit kérdés esetén fel lehet hívni.

nircee

köszi szépen a dícséretet, sokat fotozóm őt, olyan furcsa, minden képen kicsit más.Van olyan fotó, amin kis ducinak tűnik, pedig nem az, szóval érdekes..De minden nap alakít valami újat, amit le kell hogy fotózzak:)

szantre

Ma 4 hetes Levi, szombaton lesz 1 hónapos:)Hát igen, picurkák vagyunk még:) Mondjuk súlyra nem tudom most mennyi, múlt hét hétfőn volt 3590 gr (3140 gr a születési súlya), ma akartuk mérni, de másképp alakult az este, majd holnap megmérem...

Azt hiszem megyek pihenni, hamarosan úgyis ébredni kell, ha kicsi fiam megéhezik...)

Jó éjt mindenkinek!
beatav

Sziasztok!

Csőrös pohár!
Csak akkor csöpög a szellőzön,ha nagyon tele van!!!! :D Egyépként egyáltalán nem csöpög sehól!(ha a csőrében marad folyadék akkor az kicsöpög,mert ugye az vissza nem tud fólyni!)Tisztítása,pedig úgy van ahogy Pimpóka leírta!! :wink: :D

Verna!
Mi most vagyunk 9-enc kg!!!!!! :roll: Azt ólvazstam ,hogy 1 éves korukra 8-10 kg-ak a gyerkőcök!(nem követelmény,de átlagban)! :wink: :)

Giga!
Mi sokat fényképezünk,az tény és való,nekem szenvedélyemmé vált a fotózás!!!! :lol: Nem bírok betelni velük!!!! :lol: :lol: :wink: :oops:

Murphyke!
LILIKÉNEK BOLDOG HÓFORDULÓT UTÓLAG!
Kép

aZ ÁGYON KERESZTBE FÓRDULÁST MEG ne is akarjátok megakadályozni,nem fog menni!!!!Majd ha olyan nagyok lesznek,már,hogy nem férnek keresztber akkor majd ide -oda fognak forogni mint a ringlispír!Kinövik ezt is! :D

Minden baba nagyon szép és aranyos!!!!!!!!! :wink: :wink: :D
Pocakosok kitartás,most jön egy hidegfront!!! :wink:
Anett nállunk sajna tegnap előtt belázasodott 39 fokra felszaladt a láza,de mára már nincs neki,csak egy kis torok gyulladás azt mondta a doki!Zsani már tök biztonságosan végig járja teljesen egyedűl az egész lakást!Itt akit érdekel megnézheti,hogyan eszik barackot,és,hogy milyen szépen megy már!
http://s183.photobucket.com/albums/x5/t ... 000037.flv
http://s183.photobucket.com/albums/x5/t ... 000036.flv

Kép
Kép
Kép
tiop

giga!
LILIKÉNEK BOLDOG FÉL ÉVES HÓFORDULÓT!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Henus!
SZONJÁNAK IS BÓLDOG HÓFORDULÓT ÍGY UTÓLAG!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Még mindig gyönyörűek a gyerekek! :-)

Ti hogy bírjátok ezt a hőséget? És a picik, nomeg a pocakosok (főleg a vége felé)?

Dorka baba nappal szerintem kómázik a melegtől a pociban, este és reggel ébred, ha kicsit hűvösebb van!

Tibikét Isten hozta ezen a világon, anyukájának pedig gratula!

Lilinek boldog hófordulót!

Jutta

KépKép
jutta

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Tiop!
Tündéri Zsani a videókon! :lol:

Kép
Kép
giga1

Giga, Lilinek boldog féléves évfordulót!

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Giga: boldog feledik születésnapot Lilinek!

Mégis csak elmegyünk ruhavásárra - itthon van a Zuram, holnap még bemegy a suliba, aztán hétfőtől SZÜNET!
Nekem meg kell venni melltartót, mert kedden jól bevásároltam magamnak Cherokee holmikból (ha már a csajnak nem) és rájöttem, hogy nincs egy normális melltartóm - szopisat meg csak nem veszek fel fehér blúz alá... ;)
Vendég

Boldog hófordulót Lilinek és Szonjának (utólag is) !!!!

KépKép
tüccs

Köszönjük szépen a köszöntéseket :!:

Lenne 2 kérdésem.
Az egyik, hogy ha nem tud még Lili ülni, hogyan itassam a csőrős pohárból? Arra a kis időre ültessem fel? Vagy maradhat fekve? Ti hogy oldottátok meg?

A másik, hogy van valami olyan kenőcs, vagy spray amit szúnyogcsípések megelőzésére lehet használni ilyen pici babán? Szombaton megyünk sütögetni tó mellé, és nem szeretném, ha megennék őt a vérszívók. :evil:

Köszi a segítségeket!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Bocsi, hogy bezavarok, de infót szeretnék Tőletek kérni.
Elkezdtem levelezni "brera"-val, aki itt Veletek topikolt régebben. A kereső szerint májusban írt utoljára, nekem is akkortájt válaszolt utoljára privit.
Ugye nincs baj Vele???

Köszi a segítséget!

üdv.: ckat
ckat

Sziasztok!

Nagyon-nagyon sokat írtattok.. :lol:

Először is : Naccempilla, Thenus, Murhypke, Giga1:Boldog Hófordulót: Laurának, Szonjának és a 2 Lillinek is!!!

Másodszor: Nircee!!
Köszönjük a dícséretet, és nagyon ismerős nekem az a "hisztis" kép, csak mintha itthon a szobában láttam volna ilyet, kinél is
Ja, persze az én húsos maszatkámnál.. :lol:

Harmadszor: Wykyanya!!
Sok-Sok Boldogságot a gyönyőrű pici fiacskádhoz!!
Gratula-Gratula!!

Negyedszer: Mano83, Breatav
Boldog Névnapot a "pici" fiúknak, még akkor is ha nem most tartjátok.. :)

Ötödjére:
Hála befejeztem ezt a félévet!!! Most már csak a babócámra összpontosítok és a többi dolog le van "kakantva" Sorry!! De annyira örülök .. :P :P

Ja és még egy képet felrakok Natiról:
folyamatosan azt mondják, hogy hol szedtem össze ezt a gyereket, mert olyan a haja, mint a "négereknek" :lol: :lol:

Kép

Nem is igaz, ugye???

Bocsi, ha kihagytam valakit!!

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Linda!
Gratulálok a sikeres vizsgáidhoz! Minden elismerésem !

Nati haja se semmi.. ehhez képest Dóri haja szögegyenes. :D A cumira ti írtátok rá a nevét ??

KépKép
tüccs

Micsoda vihar volt!! :shock: De legalább felfrissült egy kicsit a levegő. Márk rögtön el is aludt, amint kiszellőztettünk és elviselhető lett a benti hőmérséklet.

Linda! Nagyon édes Natika, ő is milyen husis :wink: :wink:

Réka [szantre]

Kép
Kép
szantre

Jesszum!!!! Hogy vagytok így vihar után??? :shock: :shock: :shock:

Boldog hófordulót a két Lilinek!!! :lol:

Giga, ha nem akarod ültetni, döntsd meg egy kicsit, hátha úgy könnyebb. :wink: VAgy ültesd bele a pihenőszékbe, vagy a bébihordozóba.

Linda, gratulálok a sikeres vizsgákhoz!, Mostmár lógasd a lábad! Már amennyire egy ilyen pici baba mellett lehet. :) Natinak tényleg olyan négeres a frizkója, de cuki. :D

thenus

Sziasztok!
Kicsit eltúntünk,azaz inkább csak olvastalak Titeket,nincs időm írni.
Jelentem jól vagyunk,Levi nagyon jól bírja a hőséget.
Kibújt felül a két fogacskája,az,amit múltkor írtam,szóval most egy kis vámpírom ven,haláli! :lol:

Tegnap itt is hatalmas vihar volt,este 8 óra körül,gondoltam össze szedem a ruhákat.
Mire elértem a ház sarkára,minden elsötétedett,jött egy nagyon nagy szél,én meg rohantam hátra a ruhákért,mert a többsége nem volt lecsipeszelve.
Ahogy szedegedtem,közben a medence fölötti kertisátor rám dőlt,majd majdnem jött vele a medence is,mire végre odaért öcsém és segített rajtam.
Utána ahogy mentünk vissza a házba,az egyik tuját annyira meghajtotta a szél,hogy ott lógott a nyakunkban. :twisted:
Szerencsére jég nem volt,azt megúsztuk,különben annyi lett volna az autóknak,mert a széltől még beálllni sem lehetett az udvarba sem... :twisted:

Linda,
Gratulálok a sikeres vizsgáidhoz!
És persze mégegyszer Natikához,mert gyönyörű azzal a hatalmas göndör fürtjeivel. :lol:
Tegnap végre rászántem magam,hogy felhívom Toldi dokit és jövő héten elmegyek hozzá,de már nem kaptam időpontot,mert nem vagyok sürgős eset,így majd csak júli 23-án megyek,amikor haza jött a szabiról. :wink:

Az összes hófordulós és névnapos babának sok-sok boldogságot!

Most mennem kell,nemsokára jövök pár képpel!

Giga,
még Neked akartam írni,kérdezted a fényképezést:
én napi 20-30 képet is csinálok Leviről,ha pedig elutazunk valahová,akkor akár 50-et is! :wink:

Kép
mano83

Na,itt is vagyok!

az előbb lemaradt:
Anita,
Tibike nagyon szép,mégegyszer gratulálok! :lol:

És akkor pár kép Leviről:
Kép Kép
Kép

Kép
mano83

Sziasztok!
Hát, a tegnap elég durva volt... Napközben Loloval jöttünk-mentünk, alig aludt napközben, estére extra nyűgös lett a nem alvás + a vihar miatt.
Mi Dumaszínházban voltunk, anyukámék vigyáztak a csajszira, egy darabig jól elvolt, de aztán vacsoraidőre nyűgös lett, enni nem akart, megfürdették és még a pelenkázón elaludt.
Közben jött egy jó kis 2-3 órás áramszünet, úgyhogy anyuék még örültek is, hogy inkább alszik, úgyse lehetett volna mit kezdeni vele sötétben, áram nélkül - még a kajáját se nagyon tudták megmelegíteni.

Mikor hazaértünk, adtunk Lolora pizsit, közben felébredt (de csak félig, a szemét nem nyitotta ki, csak tátogott, hogy éhes). Kapott egy kis mirelit tejet, utána még szopizott is és azzal el is volt reggelig.

Amúgy eléggé megy a hasa szegénykémnek. :( Kapja a Normaflore-t, meg itatom folyamatosan. Enni eszik amúgy, azzal nincs gond, próbálok "fogós" kajákat adni neki (pl. tízórai: alma-banán-rizs).

Giga: én hordozóban etetem-itatom Lolot, de most készülök venni neki olyan etetőszéket, ami dönthető támlájú, azt elvileg már most tudjuk használni!
Vendég

Juuuj, azok a Levi-szemek !! Mindig a csodájára járok! :lol:

Verna, mi is voltunk már 2x a Dumaszínházban, én nagyon szeretem!!!

Lányok, mikortól lehet a babakocsit dönteni egy kicsit?? Dóri már nem szeret vízszintesben lenni, így a sétálások elég nyűgösek mostanában.

Tegnap itt is nagy vihar volt, szerencsére a csaj átaludta az egészet.

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Na, a vihar az nagyon tetszett a gyereknek - nekem kevésbé, mert állandóan attól féltem, hogy a szél benyomja az ablakot, recsegett az összes nyílászáró. Bogi meg apucival kint vigyorgott az erkélyen és lesték a szelet meg a fákat. Aztán mikor már nagyon hűvös lett, beparancsoltam őket (így én lettem a főgonosz), mert a gyereknek nem hiányzik, hogy lebetegedjen.
Ma reggelre meg is lett az eredmény, úgy köhög a kiscsaj, hogy szinte megfullad, könnyezve öklendezik a köhögéstől és folyik az orra. Láza szerencsére nincs, remélem nem is lesz, de a hasmenésen nem nagyon akar túllenni. Délután lesz a dokinéni, megyünk is hozzá amint felébredt a csaj.
Ráadásul én sem kaptam már levegőt fél éjszaka, reggelre köhögtem és prüszköltem. De nem annyira mint a gyerek. Persze szedni nem lehet semmit, csak döglődjek, és igyak forró teát. Ebben a hőségben.
Na, ez most igazán nyavajgósra sikerült, de tényleg megpusztulok, és ráadásul a fejem is fáj... Asszem kezdődik a Kisvuk-szindróma: kicsi vagyok, segítsetek... Persze a férjemnek mikor kell túlóráznia, ha nem ma! Jaj, olyan nyomorultul érzem magam...

Linda, ügyes vagy, mostmár pihenjél is! :D

Tüccs, szerintem a babakocsit egy majdnem 4 hónapos babánál már nyugodtan megemelheted egy kicsit, attól függően, hogy hány fokozatú. Én úgy kb középállásba tenném elsőre, aztán majd meglátod, mit szól hozzá a pici. De lassan majd oda kell figyelni arra is, hogy 2-3 héten belül akár már meg is kapaszkodhat a babakocsi oldalában és felhúzhatja magát, szóval mindenképp már most kezdd el a biztonsági övet becsatolni, hogy hozzászokhasson. Ja, és ha változtatható a tolóirány, akkor szerintem fordítsd meg, és hadd lássa, merre mentek, nagyon fogja élvezni!

Üdv: Andi
andibab

Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Megpróbálom egy kicsit megdönteni a csajt és majd úgy itatni.
Az etetőszéket mi kapjuk majd, és az nem dönthető háttámlás, ezért azzal még ráérünk.

Manó!
Levi fantasztikusan néz ki! És az a medencés kép... :lol:
Mi az a dumaszínház?

Szép napot!

Kép
Kép
giga1

Andi köszi a tippet, ma már úgy megyünk sétálni. :)

Giga!
A Dumaszínház színhelye egy pesti étterem, ahol esténként szokott fellépni a Hajós András vagy Fábry Sándor és más kevésbé ismert arcok. Amíg vacsoráztok , ők nyomatják a "dumát" politikáról, aktualitásokról. (ahogy a Fábry show elején szokta a Fábry..) A Hajóst szeretjük, a Fábry-t kevésbé.
Az egész olyan laza, kötetlen program, jó a kaja és kb. 11-kor van vége.

KépKép
tüccs

Tüccs: akkor ti a Godot-ban voltatok - mi viszont az ISB-n. Ott is van kaja-pia - egyébként Badár-Szőke volt.
Amire jegyünk lett volna, az elmaradt (akkor ismeretlen fellépők lettek volna) és erre cserélték be. :) Szerintem nem jártunk rosszul. :)
Férjem meg is vette a Badár könyvét, dedikálva. :)
Vendég

Sziasztok!

Mano!
Levi nagyon szép,és tündéri!Nekem a medencés tetszik a legjobban,igazi nagy krapek már,ahogy eldőlt tiszta kényelemben!Haláli! :lol: :lol: :D :wink:

Linda!
tutkó a hajszerkezetetek!!!!!!!ÉÉÉÉÉÉÉdes! :lol: :cry:
GRATULA A VIZSGÁKHOZ!!!

giga!
Nyugodtan űltezsd az öledbe,karóld át a hóna aladt,és itathatod is!De a hórdozóban is jó!!!! :wink: :D

cKAT!
Már én is hiányolom őt!!!!!Remélem nincsen semmi gond!!!!! :oops: :( :? :roll:

Tücss!
Már nyugodtan megemelheteted egy kicsit a támlát,hisz azért már tartja annyira magát,hogy a kocsiban ne dölöngéljen ide-oda!!!Na meg a biztonsági őv megtartja őt!Neki is jobb lessz,mert nézelődhet!!! :wink: :D

Tegnap vóltunk Coop partyn!Vólt mindenféle gyerek program!Lufifújás,arcfestés,kvízjátékok,ugrállóvár(jól kikötve),seprűtánc,táncverseny!Lehetett nyerni ezt-azt!A gyerekek nagyon jól érezték magukat,még Anett is(már csak a torka fáj,de nem adtak rá semmit,mert vírusos )!Nyertem egy 6db-os Pepsi colás pohár készletet,örültem mint majom a f.....!Tezsek fel pár képet a tegnapi napról!
Zsani tiszta maszat volt,mert puszedlit evett! :lol:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Ezeket ma kaptam,szép gyerek ruhák 80-as mérettől:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=213080
ha gondoljátok nézzétek meg! :D

Köszönjük Levi nevében is a dícséretet Mindenkinek!

Tiop,
Gyönyörűek a gyerekeid még mindíg!!!! :lol:

Kép
mano83

Verna!
Igen mi a Godot-ban voltunk, nem is tudtam, h máshol is vannak! :D

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat a lánykám nevében is. Én sem vagyok vele nagyon elfogult :wink: tényleg gyönyörű egy leányzó :D

Nálunk is borzalmas volt a vihar, a medence tetejét úgy levitte ahogy illik, a málna lepotyogott, a kerti bútorok szanaszét :twisted: csináltam pár képet is a viharról, mert az én kicsi fiam egyfolytában az ablakban lógott és leste a villámokat, azt mondta egyfolytában, hogy nem fél aztán köztünk aludt :wink:

Úgy néz ki, hogy reggelre végre kibújik az első fogunk :) már azt hittem soha nem jön ki.

Kép
Kép
Kép
Nagyon félelmetes volt, elöszőr csak kék volt az ég aztán beszürkült, jött a hatalmas szél meg a villámok aztán olyan sötét volt mint éjszaka és szakadt az eső. Mondjuk ez utóbbi már nagyon kellett, remélem ma éjszaka megúszunk minden hasonlót.

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Sajnos amióta Laura mászik, azóta nincs időm írni Nektek. Nagyjából olvasom a történéseket, de ez a kis huncut lány lefoglalja minden percemet. Pedig ketten vagyunk egy rosszcsontra, mert Sárának már szünet van a suliban, de Laura olyan mint a villám. Egyik percben még játszik a habtapin a másikban meg már rántja magára a terítőt. :lol:
A Hófordulós babáknak utólag is nagy-nagy GRATULA!

Kép Egész nap mászok Kép Így ülök
Vendég

Sziasztok!

Most szül a barátnőm a Flórban, hajnal 4-kor mentek be, de még egyenlőre semmi, pedig a 3-dik babájuk lesz. Úgy izgulok, mintha én lennék ott :oops: Remélm hamarosan kapok egy sms-t, hogy megvan a picúr és minden oké :D :D

Végre kibújt az első fogacskánk :lol: lett egy kis lázunk is, de már elmúlt. Mostmár nemcsak nyalogathatja a gyerek a rántotthusit :oops: :wink:

Kép

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Sziasztok!

Tegnap hazajöttünk a Balatonról, nagyon jól éreztük magunkat. Egy lelkészüdülőben voltunk, a férjem tartott reggeli áhitatot a nyugdíjas lelkészeknek, utána szabad volt a nap. Pihentünk, kirándultunk. Sárának nagyon tetszett a pancsi a Balatonban. Igazi kis vizicsibe lett. Majd teszek fel képeket, ha lekicsinyítettem. 50 idős néni meg bácsi volt ott, mondanom sem kell, hogy Sárika mindegyiket elvarázsolta. :lol:

Nagyon szép mindegyik gyerkőc,nem győztem őket csodálni, meg visszaolvasni.

Pilla, nem semmi, hogy már négykézláb kotor Laura. Sára most állt négykézlábra, egyenlőre még csak kúszik.
Na de azért dicsekszem is egy picit, a beszéddel viszont jól állunk. Mondja, hogy inni, ha szomjas, Bobó kutyára, hogy Bo, ha ugatnak a kutyák, utánozza őket, hogy vau-vau, nekem mondja, hogy ana, apának, hogy apa. Mellette meg egész nap be nem áll a szája, gagyarászik a babanyelvén
:lol:

Csőrös pohár nekünk is Avent 3 hós van, de ő se nagyon tud belőle inni, rágcsálja. Feladtam egy idő után, és pohárból iszik. Már nagyon szépen. Az elején minden korty után meg akart fulladni :wink: Nem volt cumisüvege egyáltalán, nem fogadta el, cici után jött a pohár.

Sára nyolc hónaposan volt 9 kg, most kb 9,4-9,5kg. 6 hónapos kora után már nem hízott olyan ütemben, volt olyan hónap, hogy 200g-ot hízott összesen.

Linda gratulálok a vizsgáidhoz, most már pihenhetsz.

Mónik nagyon eltűntek. Lehet, hogy már babáznak mindketten???

szép hétvégét mindenkinek!
Katica

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Ichtus!
Nagyon szupi lehetett nektek a Balcsinál, igazi jóidőtök volt.
Mi a jövő héten szeretnénk menni, de nem mondanak vmi meleget, így nem is tudom mi lesz. :?

Laura nagyon szép baba !!! Megértelek Pilla , h nincs időd, Dóri még csak fordulni tud, de azt is villámgyorsan. A járókát még csak szokja, így a nappaliban mindig figyelni kell rá az ágyon. :wink:

Nemsokára indulunk kerti-partira, ha fel tudom ébreszteni a családot. Apa is alszik a kiscsajjal. :lol:

Tényleg, mostanra a másik Mónink is eltűnt.. csak nem ?? :roll:

Szép napot !

KépKép
tüccs

Sziasztok!

Pilla!
Tudom mi a dörgés,most,hogy Zsani már teljesen egyedűl jár-kel minden időmet elfoglalja!Most is alszik!(azért tudok leűlni egy kicsit!) :D :wink:

Timi!
GRATULA A FOGACSKÁHOZ!
TÖK JÓ KÉPEKET CSINÁLTÁL! :D

Katica!
HATALMAS GRATULA A CSERFESSÉGHEZ!NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK!

tÜCCS!
Jó szorakozást a Partyhoz! :wink: :D

Szép hétvégét mindenkinek!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Megszült a barátnőm, 3200g és 52 cm lett a kis Dóri :D :D :D :D pont akkora mint a hugi volt :wink:

Tiop,
tök jó az a bögrés kép :lol:
köszi a gratulációt a fogacskához, azt hiszem jön a párja is, mert megint belázasodott :( de azon kívül semmi baja.

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Tüccs, tényleg jó időnk volt, néha túl jó, Sára nem tudott aludni a nagy melegtől nappal. De ezt leszámítva jó volt.

Köszi Tiop!

Íme néhány kép:

Kép Pancsi apával

Kép Tihanyban

Kép pancsi egy barátunk medencéjében

Kép naplemente az ablakunkból

Katica

Kép
Kép
Kép
ichtus

Sziasztok!

Tüccs:
a cumit így kaptam, a kollégám fia a MAM-nál dolgozik, és mikor eljöttem a cégtől kaptam egy csomó cumit / cumisüveget és abból 4db rá volt írva a neve.

Mano:
Én pénteken voltam nála, de nekem is anno mondta, hogy jelentkezek nála minél hamarabb mert júliusban megy szabira!
Lesz nekik még egy babójuk, de psssssszzzzzzzzt!!! :lol: :lol:

Tegnap csináltunk egy pár képet vízes hajjal: NO COMMENT!!!

Kép

Kép

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Pilla!
Laura nagyon ügyes! És milyen szééép...! :D
Lili mostanában próbálkozik a felüléssel. De valahogy ő megint a nehezebbik verziót választotta. Úgy próbál felülni, mintha hasizomgyakorlatot csinálna, húzza fel a fejét. :D De hát én már mondtam neki, hogy így nehéz lesz... :P

Czakocza!
Gratula a fogacskához :!:
Bernadett milyen jóízűen eszi a rántott husit. Nagyon édes!
Ja! És gratulálunk a barátnődnek is! :-)

Ichtus!
Tök jó lehetett nektek a Balcsin. Mi is jövő hétvégén fogunk menni (mint Tüccsék), de sajna tényleg nem mondtak túl jó időt. :cry: Pedig Lili biztosan élvezné a strandolást... :?
Figyu! Ez csak most jutott el az agyamig, hogy a te férjed nem tesója, vagy valamilyen rokona esetleg a Györe Daninak? Ő a báttyám osztálytársa volt a gimiben. De a férjed még hasonlít is rá... :wink: :?:

Tüccs!
Hova mentek a Balatonra? Mi Szentgyörgyhegyre. A férjem uncsitesójáéknál leszünk, de csak egy hosszúhétvégére.

Linda!
Hát ez a hajszerkezet tényleg no comment. Nagggyon jóóó! :lol: :lol: :lol: És ahogy még a nyelvét is kinyújtja Nati... Zabálni való!

Szép napot!

Kép
Kép
giga1

Sziasztok!

Linda,
Natika essszméletlen ezeken a képeken!!!!!! Imádom a haját! Nem semmi! :lol: :lol: :lol: És hát vannak hurkák is rendesen! :lol: :lol: :lol:

Ichtus,
látszik, hogy Sárika nagyon élvezte a pancsit! És nagyon szép volt a kilátásotok!

Pilla,
Laura tök édes, ahogy kotor a földön!!! És milyen kis elszánt feje van! Nem semmi! Olvastam ám a blogodat, nem lehet könnyű most az élet! A család nálunk már siettetné a mászást, de én nem siettetem, addig van csak jó élet! :lol:

Kép
Kép
nircee

Giga!
Mi Siófokra megyünk kedden. Hétfőn még babaúszás van. 8)
Hogy mikor is jövünk, az az időtől függ. Eredetileg egész hétre maradtunk volna, de majd meglátjuk. A hét végére már csak 20 fokot mondanak... :cry:

A tegnapi kerti buli nem sikerült valami fényesen, Dóri egyszerűen nem bírja a tömeget. Pedig igazán nem voltak tolakodóak az emberek, de még így is érezte, hogy sokan vagyunk. Na mindegy, betudtam annak, hogy ő még igazán pici ehhez. :?

Megyek sütök valamit, amíg alszik a csaj. Sütiehetnékem támadt. :lol:

KépKép
tüccs

Giga, Laura is legalább másfél hónapig hasizmozott. :lol: Most mégsem hasizomból ül fel (meg is lepődtem volna, ha sikerül Neki).
Nircee, tényleg dupla akkora figyelmet kell fordítani a lányra, viszont nagyon sokat nevetünk rajta. Annyira édes ahogy kotor a lakásban. Ha túl nagy a csend akkor tuti, hogy valami rosszaságot csinál. :lol:
Ichtus, nagyon szép a naplementés kép, meg persze Sára is!
Czakoca, GRATULÁLOK A BARÁTNŐDNEK! Meg persze a fogacskához is. :lol:
Tiop, bele sem merek gondolni, hogy mi lesz ha Laura már elindul. Így is mindent lepakol...
Linda, Nati haja nem semmi. :shock:
Tüccs, jó nyaralást! Dóri meg majd megszokja a társaságot. Laura eleinte imádta a sok embert, ahogy múltak a hónapok azt vettük észre, hogy sír az idegenek társaságában, egy pár hete pedig újra szereti az új arcokat.
Vendég

Sziasztok!

Nem tudok visszaolvasni, hétfőn megszületett a kisfiúnk Sebestyén 3310 g, 54 cm! :lol: :lol: :lol:

Majd még jövök!

Móni

Kép
móni30

Sziasztok!
Most csaj gyórsan!
Móni!
HATALMAS NAGY GARATULA A SEBESTYÉNHEZ!!!KÍVÁNOK NEKTEK MINDEN JÓT EBBEN AZ ÉLETBEN!
Kép

Kép
Kép
Kép
tiop

bOCSI :hatalmas nagy gratula Sebestyénhez! :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
tiop

Sziasztok!

Móni,
gratulálok Sebi babához, minden szépet és jót neki és nektek is :D :D

Ichtus,
jók lettek a balcsis képek, látszik, hogy nagyon jól éreztétek magatokat

Linda25,
Nati haja csúúúúúúúúúúúúúcs :wink: :wink: :wink: :wink:

Giga1, Pilla,
köszi a gratulációt a barátnőm nevében is, na és a fogacskához is :D

Csajok, arra gondoltam, hogy egy táblázatba összesítem magunkat és a gyerkőcöket kor szerint. Mit szóltok hozzá :?:

Jó éjszakát mindenkinek :lol:

Timi

Timi
Kép
Kép
czakoca30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?