Új privát üzeneted érkezett!

Feltettem a képeket ha valakit érdekel 8)

betty30

Sziasztok Lányok!

Ezt már szeretem, amikor ennyit kell vissza olvasni!

Edit!
Nagyon cuki pocid van! :lol: :lol: Gondolom, úgy fekszel, és úgy kelsz, hogy símogatod!!!! Annyira jó állapotosnak lenni!!! :lol:
Nagyon jó hír, hogy kisebb lett a cisztád, biztos eltűnik, mire mütyürke megérkezik!!!

Szilvi!
Sajnálom, hogy így alakult a hétvégétek! Legközelebb, előre próbáld felvezetni, hogy hova szeretnél menni, és akkor nem éri a párodat váratlanul! És ha Ő nem akar menni, akkor menj Te a gyerekkel! Én is sokszor azt csináltam, amíg az előző férjemmel voltam! Ő nem élvezte a MI társaságunkat, hát mi el voltunk nélküle! Felültem a bicajomra, gyerekülésbe Ákos, és a városligetig elbicajoztunk(13km)! Vittem pokrócot, kaját Ákinak, és egész nap elvoltunk ott! Nagyon élveztük!

Betty!
Örülök, hogy kaptál segítséget Lénához!!! :lol:
Sokszor csak egy kis segítség kell, és utána Te is rá jössz, mit kell másképp csinálnod!!! Remélem sokkal könnyebb lesz így az életed!!! :P

Kati!
Nagyon unalmas volt az évzáró, és hosszú! A 12 évfolyam összes gyerekét felsorolták, akik valami miatt jutalmat érdemeltek! Nagyon sokan voltak!!! :lol: :evil:
De viszont megkaptam életem legszebb bókját a kisfiamtól! :lol:
Az történt, hogy mentünk az évzáróra, és találkoztunk egy nénivel aki, itt lakik ahol mi! És Áki elől ment a szomszéd kisfiúval, és a néni mondta Nekik, hogy milyen csinosak, Erre az Én fiam azt mondja! "Nézd meg Anyukámat Ő milyen szép!!!" :lol: :oops: :lol: :lol: Hát gondolhatjátok, hogy majd elsírtam magam!!!! :oops: :lol:
Áki kitűnően megfelelt angolból!!! :lol: :lol: :lol:

De az utána eltöltött idő az nagyon kellemesre sikeredett, ugyanis Apa eljött értünk is és mi is bementünk vele az irodába, ahol egy családi összejövetel kerekedett, mivel bent volt a kollégájának is a felesége! És így lett egy kis szolid dínom-dánom! Szegény Ákit kergették a folyosón, hogy menjen Ő is táncolni, de Ő nem akart!
Nagyon jól éreztük magunkat, és ezen felbuzdulva, megis beszéltük, hogy megkérjük Gyuri Anyukáját, hogy szombaton vigyázzon Dávidra, és mi elmegyünk mulatni egyet!

Sancsi!
Neked is mindjárt írok, csak vissza kell mennem elolvasni amit írtál, mert a memóriám, az egy kalap sz..!

bogyo75

Sancsi!
Hát Én ezt a 32 foggal mosolygást, már rég elszúrtam! De nagyon örülök, hogy Nálad ez még lehetséges!!! Gondolom már fehér tömést tesznek be, amit lézerrel kötnek meg? :roll: Legalábbis Ákinak ilyennel tömték be a fogát!

Remélem senkit se hagytam ki! Ha igen nézzétek el Nekem!
Áki énekel Dávidnak! Nagyon cuki!!!
Megyünk sétálni, amíg nincs dögmeleg!!!
Legyetek jók! Szép napot Mindenkinek
!

bogyo75

Sziasztok!

Edith!
Nagyon édesen alszik a lányod azon a képen!
Nem értettem pontosan 1 egész élesztőt kell naponta enni?

Betty!
Még nem próbáltam a szájhigéniát, nem tudom, hogy itt létezik- e egyáltalán? Ha igen akkor mindenféleképp megpróbálom, mert én sem szeretném elveszteni a fogaim.
Én sokáig duzzogok, ha a párom felbosszant, és a végén már unja, és hát jobb megoldást nem talált, mint hogy lekenyerez v.mivel. Ezért kapok ajándékot.:lol:

Cs. Kati!
Sajnálom a nagyid, remélem azért rendbejön az emésztőrendszere.
Én direkt nem vettem azt a brága fogkrémet a gyereknek, mert szerintem (mint patikus), semmivel sem tud többet az átlagos fogkrémeknél, csak rhdt drága (legalábbis nekem).
:oops:

Bogyó!
Mi is nagyon sokat járunk el apa nélkül, de néha unalmas, és szeretném ha a Zoli is velünk jönne, elvégre az Ő lánya is. De azért azt is megértem ha fáradt, de akkor viszont másra is legyen fáradt!
:P'

szirwen1

Sziasztok!

Betty: Ne aggódj, Joci medencéje sem nagyobb, mint Lénáé! :lol: Majd teszek fel mindjárt képet róla, mert Joci végre ki tudta próbálni! :D Nagyon élvezte és ahogy figyeltem miközben pacsált és a játékait tette-vette, elég is neki ez a méret az idén. És ami még nagyon fontos, hogy tényleg gyorsan fel lehet tölteni! :wink:

Julcsi: Hát, az évzárók valóban nem túl izgalmasak! Gratulálok Ákinak a kitűnő angolért! :D Hol mulattok szombaton? Házibuli lesz vagy nyilvános helyre mentek?

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kép

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kati, a medence még a mintája is ugyanaz mint a mienké :lol: Jól összebeszéltünk :lol: Nagyon édi a Joci!!!!!!!!Milyen grimaszt vág!!! :lol:
Ma voltunk megint a játszócsoportba és a Léna nagyon jól viselkedett,nagyon büszke voltam rá.
Viszont voltunk dokinál,mert be akartam adatni a 14 hónapos oltást és kértem,hogy ellenörizzék végre a vasat nála,mert mióta nagy hiányos volt nem ellenörizték.Na erre kiderült,hogy a vas is kevés meg virusa van :shock: Képzeljétek a tegnap ugy bekakilt,hogy telelett a babakocsi is.Én meg nem vettem észre,mert a kocsi fekete és sötét is volt a pincébe mikor kivettem,hát igy összecsinálva vittem fel az ölembe. Állhattunk is mindketten a zuhany alá.Még jó,hogy a kocsiülést teljesen le lehet venni és mosható,legalább ezért meg érte drágát venni.
Az orvos szerint jönnek a szemfogai és ilyenkor ilyen rosz szokott a vérkép lenni. :roll: Ugyhogy nem oltotta be.

Julcsi,milyen jó,hogy te már évzáróra járhatsz,én az enyimén se voltam azt hiszem :? A magasságom miatt utáltam az ilyen iskolai összejöveteleket,ahol mindenkinek elláttam a feje fölött. :oops: Na de a Lénáéról nem akarnék én se lemaradni mégha dög unalmas is lesz.

A párom késön jön,megyek lefekszem,legalább egyszer kialszom magam.Ma ugyis csak egész nap rohantunk.

Mindenkinek jó éjt!!!!

betty30

Sziasztok!

Csak bejelentkeztem (ismét :roll: ), hoyg megjöttünk édesanyáméktól, de mostanra már olyan fáradt vagyok, hogy nincs erőm a beszámolóra.
Nem si tudtam még visszaolvasni. Holnap, ahogy alkalmam adódik, megteszem. MOst azt hiszem, lefekszem, mert Kriszta egész délután nyűgös volt, mert bújik a bal felső szemfoga. Remélem, nem lesz nagyon húzós az éjszakánk. :roll:

Jó éjt mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Direkt nem írtam reggel, hogy ne megint Én legyek az első, erre tessék!!! Idáig nem írt senki! :twisted:
Na nembaj, akkor kezdem én!
Nagyon meleg van ma!!! Bár ezt mindenki tudja! :lol:
Épp most intéztem el egy szobafoglalást egy kellemes panzióban, július1-3 között! Ugyanis 2.-án lesz a házassági évfordulónk, és tavaly a kedvesem nyűgözött le egy fantasztikus meglepetéssel, ezért most úgy gondoltam, rajtam a sor!
Találtam egy nagyon klassz helyet Berkenyén! Budapesttől csak 50 km-re van, ezért az út nem lesz túl megeröltető, és nagyon jól néz ki a képeken! Ha valakit érdekel nézze meg! www.berkenye.hu
Szent Anna Panzió! Van a közelben horgásztó, és kirándulási lehetőség is bőven! Szerintem szupi lesz!!!

Egyébként nekem most cseresznyét kellene magoznom, csak még gyújtöm az erőt hozzá. pitét szeretnék sütni, és juhtúrós sztrapacskát is kéne még csinálnom! Ezt megírom, és neki ugrok!!!

Kati!
Nagyon szupi a medence, szerintem nem kell nagyobb, szemmel láthatólag Joci feletébb élvezi, és ez a lényeg! Majd jövőre olyat veszel, hogy Ti is bele tudjatok menni!!! :lol:
Szombaton előszőr barátokhoz megyünk miccset enni :roll: Aztán pedig a közeli szórakozó helyre! Nagyon várom már! Mióta megvan a Dávid (beleértve a terhességet is) nem tudtam igazán bulizni! Na ez nem azt jelenti, hogy taj részegre iszom magam, de ha a gyerek velem van, soha nem iszom! De most fogok!!! :oops: :roll: :lol:

Később még talán írok, ha lesz mit!!!

Addig is legyetek jók, és igyatok sokat!

bogyo75

Sziasztok!

Ma valahogy tényleg különösen meleg van! Joci az előbb pancsizott az udvaron, most pedig a húgom felügyel rá, mialatt én írok.
Végre eljutottam odáig, hogy kiválogattam és megmostam a meggyet, de a főzése még hátravan, viszont elhatároztam, hogy ha törik, ha szakad, ma megcsinálom és akkor végre le lehet tudni az idei befőzést. :)

Julcsi: Lehet, hogy én is sütök ma vagy holnap egy adag meggyes-cseresznyés pitét, mert holnap délután látogatóba jön a kolléganőm és akkor őt is megkínálhatnám vele. (Ha ma csinálom, félő, hogy holnapra nem marad belőle! :oops: ) Megnéztem Berkenye honlapját, tényleg nagyon szép település, biztosan jól fogjátok érezni magatokat! :D

Betty: Láttam a képeket Léna naplójában! Tényleg teljesen egyforma a medencéjük Jocival! Micsoda véletlen! :lol: Ahol én vettem, ott más mintájú nem is volt ebben a méretben. Legközelebb mikor mentek az orvoshoz?

Edith: Hogy vagytok? Hogy telt az éjszakátok? :roll:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Regina ma megkapta az oltásokat!
Nagyon rossz volt! Szegény úgy sírt alig birtam megnyugtatni. Ráadásul 14-re kellet vinnem és a liga legalább 25 percre van gyalog, ha sietek. Most még jól birja, de megyek, mert nem tudom, hogy meddig lesz így.

szirwen1

Kati, köszi, elég jól telt az éjjel, egyszer ébresztett Kriszta fél 3-kor, majd 3/4 7-kor kérte a tápiját és még aludt negyed 10-ig. Már érzem a fogicája hegyét, de amikor ellenőriztem ma még nem tört át.

Ma benéztem egyszer ide én is, de láttam, hoyg még mindig én vagyok az utolsó. igaz, nem is igazán tudtam akkor hosszasabban maradni.
Akkor most leírom a beszámolóimat :)

Az orvosnál:
A doki már régi ismerősként köszöntött, emlékezett a cisztámra, meg hogy van egy egyéves múlt tündérkém, és ezúttal is - a szituációhoz képest - mindent rendben talált. Mütyürke él és fejlődik, ügyesen mozog is már. Állandóan hajtogatta hátrafelé a kis buksiját, amíg nézegettük. Most 67 mm-es a feje búbjától a popsijáig, a combcsontja 11 mm, ami 13 hetes 2 napos magzatnak felelt meg hétfőn, de tudtommal, én csak holnap leszek annyi. A fej átmérője szerint pedig 13 hét 6 naposnak felelt meg, úgyhogy n incs kizárva, hoyg sietősebb lesz neki erre a világra jönni. Na nem hónapokra gondolok, hanem csak napokra. Az az igazság, hoyg nem igazán szeretném, ha pont akkor születne, amikorra kiírtak, azaz Szilveszter napján. A két ünnep között szeretném, de ez úgysem tőlem függ. Ja, a szívecskéje 158-at dobogott percenként.
A ciszta 39 mm-ből már csk 36 mm-es lett, ami nem nagy haladás, de legalább visszafejlődőben van. Természetesen, továbbra is érvényesek a tilalmak, de a kismanóért mindenre képes vagyok. Mármint vagyunk. Legközelebb július 30-án kell mennem.

Anyuéknál: NAgyon jó volt, közben Mamáékat is meglátogattuk hétfőn este, majdnem sötétben elmentünk cseresznyét és epret szedni a lurkókkal, nagyon izgi volt, csak tapogatóztunk. Tegnap lezser nap volt, képzeljétek, képes voltam délben 2 és fél órát aludni! :oops: :oops: :oops: Aztán leszedtem Mamánál (másik mama) a(maradék és nagyon kevés)z epret és a málnát, amit átpréseltem egy nagyon sűrű szűrőn, és a levéből adtam Krisztának. Mondanom kell, hoyg el sem vette a szájától, míg egy csepp is volt benne? Aztán pipit etettünk, cicát simogattunk, virágot szedtünk, persze ettünk, majd este hazautaztunk. Eléggé érdekes volt egy babával és két nagy csomaggal egyedül a vonaton meg buszon, de megérkeztünk. :roll:

Miközben írtam, Krisztát betettem a kiságyába, mert állandóan István körül lábatlankodott, és ő próbál. Egyszercsak bemegyek hozzá és látom, hoyg majdnem alzik. Megsimogattam és éreztem, hoyg ég össze: 38,4 fokos lázat mértem nála, néhány mp alatt. NAgyon remélem, hoyg csakis a foga miatt van a láza, csak nem tudom, hoyg lehet-e ekkor a a foga miatt. Most vedeli a vizet, de az jó. Különben ma nem igazán akart enni ebédre, de nem is erőltettem, gondolván, hoyg a foga a baj.

NA, most már többet nem írok, mert amúgyis ezt is régóta írom. :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edit!
Nagyon sajnálom Krisztát!!! :cry: Most lehet hogy butaságot kérdezek, de nem lehet hogy napszúrást kapott? Bár lehet hogy Nálatok még nincs is kánikula??? :oops: (bocs hogy okoskodom :oops: )
Nagyon jó volt olvasni Mütyürke "paramétereit"! Örülök, hogy minden rendben van Veletek! :lol:
Nem tudom, hogy azt írtam e, hogy erdélyben láttam előszőr testközelből bocit? Annyira aranyos volt! Teljesen összebarátkoztunk!
Kép
Ez most az állat etetésekről jutott eszembe! :oops: :lol: Jó Krisztának, hogy van egy hely, ahol megismerheti élőben is a háziállatokat!

Szirwen!
Sajnálom, hogy Regi ilyen rosszul bírta az oltást! Reméljük, nem lázasodik be tőle! :roll: Szorítok Nektek!

Kati!
Én már végeztem mindennel, csak a mosogatás van még hátra!
A süti nem lett 100%-os, de egyszer meglehet enni! Szerintem kisebb tepsire való adag volt a receptben, és így nagyon vékony a tészta! De ez van! Úgyis a töltelék a lényeg!!! :lol:

Megyek mosogatni! Puszi Nektek!

bogyo75

Bogyó, nem gondolom, hoyg okoskodsz, hisz ilyen kánikulában (bizony, itt is az van :( ) talán az első, amire gondol az ember, de szerintem kizárt, mert még a hétvégén sem volt Kriszta a tűző napon, és ha mégis kalapka volt a fején. Persze, sokszor ledobta, de mindig a nyomában voltam, így esélye sem volt anélkül maradni akár 1 percnél tovább is.
Az éjjel hiába aludt aránylag jól , azért ma is eléggé megviselte a dolog. És szinte egyik pillanatról a másikra lett lázas. A fogat már nagyon érzem, csak épp hoyg nem törte még át az ínyét. Legalábbis nagyon remélem, hoyg "csak" erről van szó, és nem valami más betegségről. De eléggé egyértelmű a fog-probléma, mert az utóbbi hétben többször is volt kaki naponta és jó lágy mindahányszor. MA is 3x volt már. :roll:

Aranyos lehetett a boci, mégha csak a feje is látszik. :) Igen, nálunk több helyen is megismerhet Kriszta háziállatokat, mindkét nagyszülőnél, dédszülőknél egyaránt. Bár hozzám képest pl. neki is eléggé idegenek lesznek. Én még fejni is tudok. :shock: Igaz, hoyg jópár évvel tettem ezt utoljára, de ez olyan dolog, hoyg nem lehet elfelejteni, ha egyszer megtanultad. :D

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Bogyó!
Én akartam írni tegnap reggel, de a számízógépem úgy döntött,hogy nem!, és kikapcsolt, utána meg nem volt már kedvem újra írni! :?
Rendbe kéne tennem, de nincs hozzá kedvem!
32 fog! Azért az sem olyan jó! Elég nehéz tisztán tartani, mert a hátsokhoz nehezen férek hozzá. Mondta dokibácsi, hogy vegyek kisfejű fogkefét. Persze felnőttbe nem kaptam, így vettem egy gyereket! :P
Nagyon aranyos vagy azzal a bocival! :)

Betty!
Én is szoktam nézegetni Léna (és mindneki másét is) naplóját! Pici lánykád hogy kiszőkült, de továbbra is nagyon édes!
Lehet hogy ez a koszos marad afogam, csak az én hülyeségem, mert rendes fogkrémmel is vagy 10 percig mosok fogat + utána öblögetés valmivel.

Mivel van itthon Chlorhexamed, és a Corsodíl elfogyott, kipróbáltam azt! :? :? :? Nagyon xar! Tök keserű, utána még vagy 10 percig szenvedtem! Brrrrrrr......

Kati!
Én is akartam venni Nenedentet, mert nálunk már a végét járja! Ugyan mi is keveset ahsználunk, de naponta 3x, és úgy eléggé gyorsan fogy.
Az a gáz, hogy tényleg baromi drága, biztos azért, mert ezt nyugodtan lenyelhetik.
Még régebben utánaolvastam ennek a fogtisztítás dolognak, és majdnem mindenhol azt írják, hogy míg nem tudják kiköpni a fogkrémet, de adjunk nekik, mert a fogkrémben lévő fluorid beépül a fogakba, és a túlzott fluorid foltosságot okozhat.
Nagyon édes Joci a medencébe! Biztos nagyon élvezi, ha pancsolhat.

Edith!
Örülök hogy jól vagytok, és hogy a ciszta mérete is csökkent. Amúgy én is dec.31-re voltam kiírva, :P de ha nem császároznak meg, szerintem Enéh csak januárban bújt volna elő.

Asszem ennyi, gyorsan elküldöm, mielőtt megint kikapcsol a gépem! :?

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Sziasztok!

Edith: Örülök, hogy Mütyürkétek szépen fejlődik! :D A képeket mikor láthatjuk róla?! :roll: Legközelebb talán már a nemét is megtudhatjátok! :wink: Kriszta láza elmúlt már?

Julcsi: Nagyon cuki a kis boci a képen! :D Az anyósom Erdélyben bárányokat és kecskéket tart a baromfikon kívül, úgyhogy Joci is megcsodálhatja majd őket, ha odautazunk. A szomszédjában tehenek és lovak is vannak. :)

Szilvi: Sajnálom Reginát az oltások miatt! Én két hét múlva viszem Jocit. :(

Most megyek, mert tudjátok, délután vendégem jön és még rendet kell raknom, meg egy kicsit takarítanom sem ártana.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sancsi: Érdekes, én nem éreztem keserűnek a Chlorhexamed-et. :roll: Lehet, hogy attól is függ, hogy milyen fogkrémet használsz öblögetés előtt. Azt olvastam valahol a neten egy fogorvostól, hogy két éves korig elegendő a napi egyszeri fogmosás, úgyhogy én ehhez tartom magam. :)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Szia Edit!

Már csak Bogyó vagyok Neked?!!! :cry: :cry: :cry: :roll:
Képzeld most reggel Én is úgy éreztem, mintha Dávid is lázas lenne, de a lázmérő, csak 37, 1 et mutatott! Pedig nagyon melegnek éreztem a kis testét! De lehet, hogy csak melege volt!
Tegnap voltam tápszert iratni, és ha már ott voltunk, mondtam a dokinak, hogy nézze meg Dávidot! Azt mondta a halixolt ne adjam már neki, csak csepegtessek az orrába, és szívjam ki! De hiába, mert nem jön ki neki!!! Szerintem még túl mélyen van a váladék, ahhoz, hogy ki tudjam szívni, de Őt meg borzasztóan zavarja!
Remélem az éjszakátok jól telt, éás Krisztát nem zavarta a láz a pihenésben!

A fejést én is szívesen kiprobáltam volna, de pont ez miatt az aranyos bocika miatt nem tudtam, ugyanis az övé volt a tejcsi!!! :lol:

Mivel ma ki se fogok mozdulni, ezért lesz időm egy kicsit alaposabban kitakarítani! És most segítségem is van, Áki személyében! :lol:

Mindenkinek szép napot, és kitartást, már csak ez a nap a kánikulájé!!!!

Puszi Julcsi!

bogyo75

Sziasztok!
Emlékeztek még rám? :oops: :oops: :oops: Ma sikerült bekötni az internetet, remélem ezentúl már gyakrabban jövök. Mi jól vagyunk, Alida nagyon hamar megszokott itt és nagyon élvezi, hogy sok ismerôsünk van akik gyakran látogatják. Nekem jövô héten lesz a felvételi, úgyhogy szorítsatok!

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, de látom, hogy mindenki jól van.
Sok puszi és igyekszem ezentúl gyakrabban jönni!
zsuzsi 81

Zsuzsi: De jó, hogy jelentkeztél :!: :D Sokszor gondoltam rátok az elmúlt hetekben! Örülök, hogy jól vagytok, azért majd ha lesz egy kis időd, bővebben is mesélhetnél a megérkezésetek utáni időszakról. És persze jó lenne látni friss képeket Alidáról! Bár remélem, hogy addig még újra írsz, de előre is sok sikert kívánok a felvételidhez! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok, Lányok!

Olyan hülyén érzem magam, hogy szinte csak magunkról írok, de sajnos nincs többre most (sem) időm.
Kriszta sajnos nincs jól. Az este klement a láza, de éjjel fél kettőkor nagyon sírt, és amikor ölbe vettem, nagyon reszketett. Tiszta pisi volt a sok víztől, amit megivott, és nem aludt vissza csak fél 4 után. Akkor 39 fok volt a láza. Reggel 36 alatt volt :o :shock: és úgy ébredt, mintha kicserélték volna. Ezért el mertünk indulni vele (és anyósommal) egy áruházba. Kb. 4 órát voltunk távol, de most már tudom, butaság volt elmenni. :cry: :oops: :oops: :oops: :oops: Mire hazaérlkeztünk, 39 fölé ment a láza. Most elaludt, előzőleg kapott paracetamol kúpot.
A dokinpőt hívtam, de épp egy gyűlésben van, majd felhív, amikor beszélni tud. Már nagyon várom, hoyg lássam, mit tegyünk, kijön ő, vagy vigyük be valahová? Az a helyzet, hoygs emmi más tünete nincs.
Még az jutott eszembe, hoyg esetleg valami kiütéses betegség (valamilyen himlő) előjele lehet ez a láz, de azéert nagyon remélem, hoyg nem.

Zsuzsi, nagyon-nagyon örülök, hoyg jelentkeztél, nekem is nagyon hiányoztál. :) Hatlamas kalappal kívánok a felvételihez :D , és remélem, hoyg nmihamarabb csatlakozol hozzánk újra. :)

Most ennyi vagyok, megyek gyorsan dobjam össze az ebédet, amíg Kriszta alszik. Remlem, kilábalunk már ebből a betegeskedésből! :roll: :roll: :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Regina is lázas! Éjjel szinte semmit nem aludtunk, a párommal felváltva voltunk fenn nála, de én akkor sem tudtam aludni, amikor a Zoli vigyázott rá.
Reggelre sem múlt el, úgyhogy priznicelem. Tudom, hogy ez nem túl jó, de semmi más nem viszi le a lázát, és ha lázas akkor nem eszik és nem alszik. Remélem holnapra túl leszünk rajta.

Edith!
Szegény Kriszta, nagyon sajnálom, gyógyuljon meg hamar!

Júlcsi!
Aranyos a kis tehénke, bisztos jó lehetett ott!

Most megyek Regihez.

szirwen1

Beszéltem a doktornővel, és azt mondta, hoyg bár ritkán fordul elő, megtörténhet ez a láza foga miatt is. Pláne, hoyg szemfog. Most mindenképpen a lázát kell kordában tartanom, de ha este ismét felmegy akkor kijön, megvizsgálja ismét (hisz kedden ellenőrizte le tetőtől talpig :roll: ) és akkor holnaptól AB-t kell adnom neki. Neki sem könnyű a dolga, mivel nincs más tünet, amiből bármire is tudna következtetni. :(

Most megsimogattam és nem forró, elég nyugoodtan alszik.

Megyek, ismét. Már nem bánnám, ha lehűlne kicsit ez a levegő!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Reggel amikor elkezdtem az írást, még nem írt senki, csak Edit este, és mire befejeztem 2 írás is volt előttem! :roll:

Kati!
Végeztél a befőzéssel? És a sütit megcsináltad végül?

Sancsi!
Mindenképp megérné az a pár perc, amíg a karbantartást elvégzed, mert ha végleg bekrepál a gép, az nagyon nagy méreg, és hát anyagilag se piti! Szerintem gyűrd fel az ing ujjad, és ess neki!!!

Edit!
Jobbulást kívánok Krisztinek! Drukkolok, hogy megusszátok az AB-t!
Mi is belázasodtunk, de biztos hogy a foga, mert néha minden előjel nélkül kitőr zokogásban, de még a könnye is folyik szegénykémnek! :cry: Úgy átvenném tőle a fájdalmát!!! :cry:

Szilvi!
Jobbulást Reginek!!! Küldöm a gyógypuszikat! :lol:

Zsuzsi!
Nemhogy nem felejtettünk el, de nem volt olyan hét hogy valaki ne kérdezett volna rá, hogy vajon mi van Veletek!? :lol:
Nagyon örülök, hogy ujra köztünk vagy!
A felvételiig még valószínűleg jössz, de már most egy kalappal kívánok Neked! Alidát Puszilom!!!

Megyek a drágámhoz, mert ma nagyon nyafi!

Puszi Mindenkinek!

bogyo75

Egy órája ment el a kolléganőm, nagyon jót beszélgettünk, sokat nevettünk és Jocival is gyorsan összebarátkoztak. :D

Julcsi: A pitét végül nem sütöttem meg, puszta lustaságból. :oops: Helyette készen vett finomságokat csipegettünk. :) A befőzést tegnap megcsináltam.

Minden kis lázasnak gyors jobbulást kívánok!

Éjszakára nagy vihart jósolnak, kíváncsi vagyok. Jó lenne egy kis lehülés. :roll:

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Ismet csak egy gyors bekukk.

Itt talan most vonul el a vihar. Iszonyu nagy dorgesek es villamlasok voltak, de szerencsere Lolli az apjatol orokolte az alvokajat. A ferjem is iszonyu melyen tud aludni, amikor vihar van.

Zsuzsi, ugy orulok, hogy vegre netkozelben vagy! :D Pont tegnap emlegettelek. Ha jol emlekszem te adtal Alidanak edes krumplit. Tegnap mondtam az anyukamnak, hogy majd megkerdezlek teged, amikor elokerulsz, hogy azt milyen idosen adtad a lanyodnak. Majd Angliaban, ahogy elkeszul a konyham, meg szeretnem kezdeni a hozzataplalast. A ferjem mar megvette a konyhaszekrenyeket, mar csak ossze kell szerelnie. Mostanaban viszont annyi munkaja van, hogy nem nagyon van ra ideje. Azert remenykedem, hogy mire visszamegyunk kesz lesz vagy ha nem, nem kell ra sokat varni.

Jovo hetfon megyunk az ortopediara csiposzuresre, csutortokon meg ujabb adag oltasra. Sot, lehet, hogy meg a szemeszetre is kell mennunk, bar azt nagyon nem szeretnem. Meg mindig csipis a kis szeme. Ja, es annyira huncut, hogy felfedezte, hogy amikor csepegtetetek, ha balra csapja a fejet, akkor kifolyik a szemcsepp. Igy igen nagy harcokat vivunk, hogy benne maradjon a szemeben.

Edith, olyan jo olvasni a kis pocaklakodrol. :D Annyira jo erzes visszagondolni a pocakos korszakra. Na, nem az elejere, amikor az agy es a wc kozott rohangasztam, de kb. a 17. hettol mar elveztem a pocakosodast. Szerencsere nekem a vegefele nem voltak igazan kellemetlen tuneteim, ugyhogy meg az utolso napokat is elveztem.

Jobbulast a kis betegeknek!

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Jó reggelt!

Szerencsére nem kellett kijönnie a doktornőnek, Krisztának az este csak egy kis hőemelkedése volt. Az éjjel semmi, ma reggel ismét 37,6, de nagyon remélem, hoyg ez már a vége. Különben a foga már áttört, így remélem - ha egyáltalán ettől volt :roll: - hogy most már elmúlik teljesen. A kedve elég jó, csak enni nem akar. A tápiját reggel megette, majd egy fél kekszet evett meg, amikor felkelt, ls most egy hatalmas almát majszol csendben és élvezettel. Ha nem lesz semmi baja, tudom, hyog az evőkéje is rendbejön. :)

Julcsi, többször szólítottalak már Bogyónak is, tudtommal, de az a helyzet, hoyg ez nekem egy nagyon természetes "név", mivel, így hívtuk egyik egyetemi társamat, ezért megszoktam. :) :) :) HA zavar, csak szólj! :roll: :roll: :P :P :P :P :P :P (Tudom, hoyg vicceltél! :) )
Remélem, Dávidkával minden rendben, láttam, hoyg írtál tegnap a naplótokba, d emár nem volt időm/erőm olvasni. Hátha csak a dögmeleg viselte meg őt is!

KAti, Joci tényleg édesen fürdik a medencéjében, látszik, hoyg élvezi. Én szándékosan vettem nagyobbat, de csak azért, hoyg esetleg játékok, labda, még beférjenek melléje. Igaz, ez a 97 cm-es sem hatalmas, de Krisztának azt hiszem, még jövőben is jó lesz. Még a tesója is befér mellé. :D Különben - ez már saját tapasztalatom - nem tettem neki csak kb. 1-2 ujjnyi vizet, és nagyon jól tettem. Kriszta azt találta ki, hoyg előrehajol és beleteszi az arcát a vízbe. Nagyon élvezte, mígnem egyszer az orrába ment a víz, és elkezdett nagyon prüszkölni-köhögni. Szóval, én ezután sem fogom feltölteni, mert ki tudja még mire képes. :roll: :roll: :roll:

Olive, örülök, hoyg a férjed egyedül is jól halad a költözéssel, munkálatokkal, mindennel. Biztos nagyon igyekszik, hoyg kellőképpen fogadja majd otthon a feleségét és lányát! :D Remélem, hoyg az oltások, vizsgálatok nem fogják megviselni Lollit és az utolsó itt töltött periódusnak is tudtok örvendezni. :) Hogy huncut? MAjd meglátod ezután még, hoyg mire képes! Ajaj! :wink: :wink: :wink:
VAlóban jó pocakosnak lennei, és főleg így, hoyg eléggé lightos első trimeszterem volt. :) Most meg, hoyg kezd nőni a pocakom, már megint olyan jó érzés kerített hatalmába! :) Ezt megfogqalmazni és leírni nem lehet, szerintem, de úgyis tudjátok, miről beszélek. :)

Zsuzsi, tudod, csak mi volt furcsa az írásodban? :shock: :shock: :shock: Az időpont. :lol: :lol: :lol: Szokatlan nekem, hoyg itteni délben jön tőled hozzászólás. :D Remélem, hamarosan írsz még, és tényleg, nagyon várunk képeket Alidáról :)

Andrea, megint nagyon eltűntél! Remélem, jól vagytok! Jelentkezz - csak néhány sorra is - ha tudsz! :)

Betty, merre vagy te is? Ilyen sokat alszol? :shock: :shock: :lol: :lol: (Csak azért írom ezt, mert legutóbb úgy búcsúztál, hoyg mész lefeküdni. :lol: :lol: :lol: :lol: )

Szilvi, remélem a Regina állapota is javult azóta, és lement a láza. A napokban Kriszta is nagyon nyűgös volt, sehogy sem volt jó neki. Úgy sajnáltam szegénykét. Én is szívesen átvettem volna a fájdalmát! :)
A férjed valóban megértőbb lehetne a kimozdulásaiddal kapcsolatban. TAvaly egyszer én is megkaptam, hogy mi az, ég a seggem, hoyg mind csak mennék? De akkor szépen visszakérdeztem, ugyanbizony mikor voltam utoljára elmenve valahová akár egyedül akár közösen? És szépen hallgatott. Persze, Istvánnak a munkája is rengeteg utazással jár, megértem, hoyg neki nincs mindig kedve kimozdulni, de ez azóta változott. MOst elhatározta, hoyg az összes szabad hétvégét (azért nem szabad mindig, mivel még zenél is, mint pl. holnap) valahol a szabadban töltjük el. Persze, ha az idő is engedi, de mindenképpen tartalmasan. :)
Próbáljátok megbeszélni a dolgokat, mert mindkét félnek jó kell legyen! :)

Kriszta nemrég kimondta, hogy amma, azaz alma. Nyújtotta felém, és közölte velem egyszerűen, hoyg amma. :D :D :D

Megyek, mert ma elég sok dolgom lesz. István próbálni fog du., majd estefelé vendégeink is lesznek. :)
Puszi és szép napot mindenkinek.
Ja, az éjjel itt is nagyon fújt a szél, és esett is, de már ismét hétágra süt a nap. Azért jó, hoyg legalább lemosta a sok port, és felfrissült egy kcisit a levegő. :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Tegnap este tényleg nagy vihart volt errefelé, még jég is esett! :o
Jocit sem zavarta az égdörgés, békésen aludt "mellette".
Most már hétágra süt a nap, az előbb voltunk a boltban, vettem túrót, mert ebédre gombócot csinálok belőle. Kiváltottam a gyógyszertárban Joci oltásait, a bárányhimlőt és az első kullancs ellenit és egészen pontosan 9571 Ft-ot fizettem értük. :shock: Még jó, hogy nem ért váratlanul, mert előre tudtam, hogy mire számítsak.

Edith: Nagyon örülök, hogy Kriszta láza elmúlt ( :D ), remélem nem szökik fel újra! Egy időben Joci is azt játszotta a fürdőkádban, hogy az arcát a vízfelszínhez érintette, aztán azóta, hogy ő is beleszippantott, már nem csinálja. :lol: Én a medencéjét kb. félig töltöm vízzel, de mint a képen is látszik, egyáltalán nem magas az oldala és különben is egyfolytában mellette vagyok. :)

Olive: Szurkolok, hogy ne kelljen újra a szemészetre vinned Lollit! Hogyhogy most mentek az ortopédiára? Nem 6 hetes korban kell odavinni a csöppségeket? Vagy rosszul emlékszem? És az UH-os szűrővizsgálat? Hát a konyhabútorok összeszerelése elég nagy munka, én tudom, mert nekünk a ruhásszekrényünket, az ágyunkat, az éjjeliszekrényeket és a pelenkázó komódot is itthon kellett összeraknunk! (Nem beszélve a mellékelt útmutató rajzokon, amiken nem mindig egyszerű kiigazodni!)

Julcsi, Szilvi: Hogy vannak a gyerkőcök?

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

rajzokról :oops:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Edit,remélem Krisztának csak a foga miatt volt a nagy láz.Kérdezed alszom e,hát NEM. Ma is fél 6 óta vagyok talpon.

Képzeljétek tegnap a Lénával belekeveredtünk a viharba.Én még ilyet nem éltem át.Borzasztó volt.Tegnap 3 körül délután gondoltam megyünk át a strandra,mert meg lehetett fulni a lakásba,olyan meleg volt.Közbe felhivott valaki,aki 4-ig beszélt és igy ugy döntöttem megyünk csak bevásárolni.A Lénára egy leheletnyi ruhát adtam,és az esövédö és a takaró is itt maradt,mert azelött mikor strandra mentünk kivettem a kcsiból.Pedig eddig sose inultam el ezek nélkül akármilyen meleg volt.Elmentünk egy 5 villamosmegállónyira,de gyalog és vásároltunk a DM-be.kijöttünk és a Lénán nem volt szanda és ki akart jönni igy felhuztam neki.Kivettem,esküszöm még azt se láttam hogy feke lett volna az ég.A Léna tett két lépést és látom,hogy 100 méterrel kb. elöttünk rohhanak az emberek és fa,meg szemét,szemetes,meg minden száll a levegöbe felénk.Felkaptam a Lénát és szerencsére egy bolt elött történt és gyorsan berohantunk,alig birtam a kocsit a lépcsön felhúzni.Ott töltöttünk vagy egy órát.Nagyon rendesek voltak az eladók,adtak Lénának enni,meg mindig mondták,hogy ki ne menjünk,mert veszéjes.Leálltak a villamosok is azért,mert ott ahol mindennap elmegyünk és tenap is ott mentem volna,ha nem kap el elöbb a vihar,szóval ott egy banknak a névtábláját leszakitotta a szél,minden ott hevert az utcán a kocsik amik ott áltak összetörte,mindent lezárt a tüzoltóság.Próbáltam a párom hivni,de a telefonok nem müködtek.Nagy nehezen beszéltem vele,de alig értettük egymást,ö uton volt haza.Végül is egy óra után gondoltam nekünk haza kell érnünk valahogy.Vettem a szomszéd üzletbe egy takarót abba becsavartam a Lénát,belekötötttem de csak félig a kocsiba,hogyha ki kell gyorsan vennem,akkor gyorsan tudjam.Aztán lehúztam a papucsot és futottam ahogy csak birtam.A nagy keresztezödésbe ugy tombolt a szél a közlekedési lámpák se müködtek,mindenki rohant át az utcán,erre mi is és jött egy autó,aztán a szél felemelte a babakocsit és neki vágta az autónak,nem birtam megtartani az autóról le levágta a földre,jött egy nö és segitett felállitani.A Léna meg csak nevetett!!!Akkor láttam,hogy mi történt a bankkal,ahol nem tudtam elmenni,kelett egy kerülöt fussak.Azt hittem a tüdöm kiszakad,de csak futottam haza.Attól féltem,hogy megit felerösödik a vihar és akkor ott kap ahol nem tudunk sehová bemenni.Mikor elértük a házat,már ugy folyt róllam a viz,alig birtam a Léna´t felcipelni az emeletre.Mikor bejövök látom,hogy nyitvavoltak az ablakok és ázik minden.A viz a szoba közepén állt.A garnitura az ágy mégcsak a naplóm,ahová irom mit tud a Léna,minden elázott.Az erkélyen a vizet vödörbe kelett szedni,minden játék csuron viz.És koszos.Egy jó 10 perc mulva megjött a párom is.Aztán ugy örültem,hogy megusztuk.Csak most meg ugy félek elmenni itholról,hogy megint megismétlödik.

El kell hogy menjek,mert a Léna szájába már meg piros hólyagok vannak :roll: El kell mennem orvoshoz vele.Már megint mi ez???

betty30

elküdtem,mert féltem elszáll.

hihetetlen ez a vihar.régen ilyen nem volt erre,nem emlékszek rá.

Na megyek rendbe szedem maga,mire felkel a Léna.

Zsuzsi,örülök,hogy jól vagytok!

Még megpróbálok jönni
Puszi mindenkinek
Betty

betty30

Sziasztok Lányok!

Betty!
Tiszta horror amít írtál! Nagyon sajnálom, hogy ezt át kellett élnetek, de az a szerencse, hogy Lénát nem viselte meg!!!! Én biztos bepánikoltam volna! Gyerekkorom óta utálom a viharokat!

Olive örülök, hogy jelentkeztél! A szemészetre a könnycsatorna miatt kéne újra mennetek?

Edit!
Persze, hogy vicceltem!!!! :lol: Örülök, hogy Kriszti jobban van, de tudd meg hogy megvagyok sértődve, hogy a babanaplóba előbb látták Mütyürkét, mint mi! :evil:

Kati!
Nem volt olcsó az oltás, és ha belegondolsz, hogy ez miatt szegény Joci még sírni is fog!!! :cry:

Nekünk hála Istennek, ahogy jött a láz, úgy el is tünt! Már az éjszaka se volt lázas, és még ma egyszer se! kop-kop-kop!!! :lol:
Viszont az éjszaka szörnyű volt! Addig alszik, amíg mi apával fent vagyunk, de ahogy aludni akarunk, már kezdi is az esti műszakot!
Este rengeteg teát megivott! Lehet hogy ez segített leküzdeni a lázát! Most alszik, úgyhogy megyek Én is!
Ákit már elvitte az apja, Gyuri dolgozik, ígyhát most tudok aludni! Ma csak egy kis csirke pörköltet főzök, az meg kész van hamar!

Puszi Nektek!

bogyo75

Sziasztok!

Betty: Tényleg hátborzongató, ami veletek történt! Tisztára, mint a katasztrófafilmekben. :roll:

Julcsi: Örülök, hogy Dávidnak elmúlt a láza! Reméljük az éjszakai "műsorozást" sem ismétli meg!

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith: Én is láttam Mütyürkét a naplóban! :wink: :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Hát, lányok, most jól rámpirítottatok! :oops: :oops: :oops: :oops: Tényleg nem mutattam be Mütyürkét, pedig tényleg nem szándékos volt. :oops: Naaaagy felháborodva :lol: :lol: :lol: néztem vissza az oldalt, hoyg hát miket beszéltek, erre meg tényleg nincs kép róla. :oops:
Azért most felteszem, mert nem biztos (biztos, hogy nem) hogy mindenki benéz a naplóba, és hamarosan el is tűnik az első oldalról. :)
Kép .

Betty, szörnyű lehetett átélni ezt a vihart, de nehogy hibáztasd magadat valamiért is! Nem vagy meteorológus, hyog előre tudjad mikor mi lesz! Még ők sem tudják. Jó, hoyg megőrizted a lélekjelenléted és helyesen cselekedtél. :) És fő, hogy nem lett az ijedségen kívül semmi bajotok! :)

Julcsi, szerintem ha olyan helyzetben lennél, te sem blokkolnál le, hanem ösztönösen tudnád, mit kell cselekedni. Aztán meg ráérnél ijedezni, amikor a veszély elmúlt. Kriszta kétszer fulladozott eddig úgy, hoyg halálra rémisztett minket, és mindkétszer gyorsan és helyesen cselekedtünk/cselekedtem.
Örólök, hoyg Dávidka most már jól van, remélem, nem is lesz lázas újra. Ez az esti műsorozás ismerős, és nagyon fogacskára vall. TAlán kenegesd az ínyét olyankor, mert egy kis időre elzsibbasztja és azalatt talán sikerül mélyebben visszaaludnia. :)

KAti, nem semmi volt az oltások ára, valóban. :roll: Dea gyereke érdekében mire nem szánja rá az ember a pénzt!? És főleg olyasmi, ami fontos is.
Meglett a túrógombóc? Te azt hogy készíted? Épp van aludttejem, amiből túrót fogok készíteni és nem ártana nekem is gombócot csinálni, mert nagyon régen ettünk. De hátha neked jobb recepted van?! :)

Képzeljétek, én ma nem főztem ebédet. Rántottát ebédeltünk. :roll: :oops:
Kriszta kikészített. Volt, hoyg egy órán át le nem tudtam tenni a kezemből, mert ha nem, ordított. MOst már másodszor alszik ma, kíváncsi vagyok meddig. Annyira anyás most, hoyg ilyen még soha-soha nem volt. Játszani sem játszott egyedül, mindig ott kellett lennem mellette. Gondolhatjátok, mennyit haladtam ma. :roll: De nem baj, csak redbejöjjön. NAgyon az a gyanúm viszont, hoyg továbbra is kínozzzák a fogacskák, mert elalváskor többször felvisított fájdalmasan. Miután bekentem, elcsendesedett. Már mindegy, csak láza ne legyen! :roll: :(

Valamit mindtha akartam még, de már nem tudom, mit. :oops:
Megyek teregetni.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

[color=indigo]Sziasztok!

Szerencsére Reginának lement a láza!
Tegnap éjjel volt méég egy kicsi, fenn is voltam vele, elég sokat, de szerencsére ma csak reggel kellet neki lázcsillapitót adni. Ma a párom éjszakára megy dolgozni, ugyhogy külön jó, hogy nincs láz.

A vihar itt is szörnyű volt elment az áram, csak v.mikor éjszaka lett megint.

Betty!

Hál' Istennek, hogy csak "ennyivel" megúsztátok! Beles sem merek gondolni, hogy mi lehet ennél rosszabb. Mi az ajtóból néztük, és csak szörnyülködtünk!

Olive!

Mi is voltunk könnycsatorna mosásom,bevallom én jobban sírtam mint a gyerek, de utána már nem mentünk vissza. Még 1szer nem akartam, hogy átélje a gyerek!
Csipőficam szűrésen is voltunk, kapott terpeszbetétet, de hamar hozzászokott.
Szerintem ne aggódj ez miatt.

Bogyó!

Úgy látszik hatott a gyógypuszi! Köszönöm!

Edith!

Imádom az UH képeket, Regináról is rengeteg készült. Ez nem tudom hogy, jó vagy rossz, de engem mindig küldött az orvos, mert veszélyeztetett terhes voltam.

Jővő szerdán kell a Regit fejlődés neurologushoz vinnem. Nem jár még mindig, és már a dr-nő is jobbnak látta elküldeni.
Előre félek, mert a városba kell mennem és a párom elviszi a kocsit, én meg még nem villamosoztam, babakocsival. De bisztos nem nehéz.[/color]

szirwen1

Sziasztok!

A Léna már alszik,délbe csak másfélórát aludt és az kevés neki egész nap.

Délután csak elmentem,de nem dokihoz,mert persze ma délelöttös volt én meg azt hittem délutános,mikor egykor hivtam már senki se vette fel.Igy elmentem a gyógyszertárba,ott megmutattam egy idös nönek a Léna száját és azt mondta valamit bevett a szájába,ami koszos volt és ne aggódjak,nem nagy valami.adott valami fojadékot,amivel kenegetnem kell a szájaszélét és el fog mulni.

De higgyétek meg ugy indultam el,mintha hegyetmászni mentünk volna,két takarót is vittem,meleg ruhát sok vizet.És egyfolytába figyeltem az eget,hogy nem e néz ki viharnak.Nem tudom mikorra felejtem el a tegnapi dolgot.
Bogyó,hidd el én is pánikba estem ott az üzletbe,esküszöm bezártsági érzetem volt,már szédültem meg minden.Na és miután felborult a kocsi,meg kerülöt kelett futnom a bank miatt és ott elfutottam a kedvenz fagyizónk melett,ahol a munkások az üvegfalakat meg székeket szedték össze,hát rámjött a bögés.Aztán elszégyeltem magam,mert gondoltam nekem most nincs idöm sirni,futnom kell a Léna miatt.Arra kell az erö.Most meg böghetek.A fözést bögve is ráérek befejezni :)
Én nem tudnék Floridába,meg olyan helyen élni,ahol egyfolytába hurrikán van.Belediliznék.

Bogyó,a Léna is csinálta egy idejig,hogy akkor cirkuszolt,mikor én lefeküdtem,de elmult hálistennek.

Edit,mütyürke nagyon formás!!!!!Érdekes,hogy nálad eddig Kriszta jól viselkedett és tudtál tölle házimunkát végezni,nálam meg most forditva van.Én eddig azt hittem nem tudok semmit csinálni és rájöttem,/terápia után/,hogy ,de igenis tudok tölle fözni meg takaritani.És tényleg jobban játszik ha magára hagyom.Na persze még azért jön és keresi az újjam,hogy menjünk,de sokat már nem adom oda neki.Ö is rág a foga miatt,álandóan nézem,hogy nem e lázasodik be.Nagyon sokat kakil ö is.

nem tudom,hogy irtam e,hogy egyetlen egy anyajegye van és az pont a térdén.Ma is elesett kint a kövön és lehorzsolta.Már alig látszik valami az anyajegyböl a fele eltünt.Alig várom,hogy a dokinak megmutassam jövöhéten.

Oliv,ezt a könnycsatorna mosás borzasztó lehetett NEKED!!!Én mikor a Léna olyan kicsi volt álandóan bögtem helyette meg vele a dokinál.A Lénát is kelett szélesen pelenkázni,csak nálunk is pont nyár volt és ez a szélesitö dolog nagyon meleg lett volna,ezért azt mondta a doki,hogy keressek egy olyan márkáju pelenkát,aminek nagyon széles az üllete és az elég lesz.Akkor nem kell más.Én én a DM-nem a Babylove pelenkáját vetem,akkor az volt a legszélesebb ülletü.És ezzel rendbe is jött a csipöje.Összesen 6-szor kellett kontrollra mennünk.

De jó,hogy irtok a túrógombócról én is fogok jövöhéten csinálni.Már gondoltam is hogy kéne egy új topick megint,hogy :MIT FÖZZÜNK................
Mert néha tényleg semmi se jut az eszembe.

ESZTER ugye nyaral és azért nem ir??????Mikor is jönnek vissza????

Na megyek fözök

Puszi

betty30

SZIVREN, még annyit,hogy ahová járok a gyerekjátszásra,amit 3 orvos vezet és figyel,ott van minden gyerek olyan idös mint a Léna és senki se tud járni.És van egy kisfiu,ö meg csak üllni tud,se fel nem huzza magát,se állni nem tud.Néha csuszik elöre a popóján.Még a lépcsön is popón csuszva próbál felmenni.Na és az orvosok,azt mondják hogy ez még nem késö és nem beteg.Ezért jó ha dokihoz mész,de nyugodj meg,hogy Reginának semi baja!!!!!!!!!!!!Ha nem látnam a többi gyereket és Lénát,akkor nem merném ezt irni,de látom öket és senki sincs beszarva!!!!!!!!Azt mondták adjunk a gyereknek idöt.Ja és azt tanitják ott velünk,hogy ha a gyerek játszani kezd,akkor üljünk oda a közelben a földre,de ne kezdjünk el csevegni a gyerekkel,mert az elveszi az érdeklödésüket .Inkább figyeljük a gyereket,minthogy szórakoztassuk.És látom a Lénán,hogy ez használ.Persze kell a bohóckodás is,de nem mindig.

Azért kiváncsi vagyok,hogy mit fognak neked tanácsolni.

betty30

Sziasztok!

Most fedeztem fel én is a spanyolviaszt :roll: :P , asszem, sikerült feltöltenem Krisztáról egy videót a netre. :D :D :D
HA van kedvetek, nézzétek meg. Remélem, működik.

http://www.videoplayer.hu/videos/play/68364

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Sajna csak egy percem van, épp most fejeztem be a délelôtti gyakorlást, Alida és Gyuszi még nem jöttek haza a sétából.

Olive:
kérdezted az édeskrumplit. Én csak 6 hónapos korában kezdtem el a hozzátáplálást és az édeskrumpli az elsô bevezethetô ételek között van. Azt nem tudom, hogy ha elôbb kezded, akkor hány hónpaos kortól adható, gondolom, int a krumpli. Érdekes, mert Alidának is sokáig volt "csipás" a szeme és mégsem kellett átmosatni. Adott az orvos szemcseppet, azzal csöpögtettük és aztán magától rendbejött.

Edith:
Nagyon édes Mütyürke a képen! Megnéztem Kriszta videóját, hát hihetetlen ügyes! Nem azért mondom, de nagyon zeneien nyúlt a zongorához, nem csak csapkodta, hanem hallgatta és énekelt is. Alida a múlkor a zeneakadémián egy teremben, ahol két zongora volt egymás mellett, azt csinálta, hogy a bal kezével a bal oldali zongora tetején, jobbkezével pedig a másik alján zongorázott. Vigyázzatok magatokra!

Betty:
Minket is majdnem elkapott a vihar, csak a szelét kaptuk, de az is épp elég volt! Elôtte futottam egy nagyot a babakocsival, amit Alida nagyon élvezett, de aztán a széltôl kicsit megijedt már. Szerencsére férjem lejött értünk a kapuhoz, különben nem s tudtam volna egyedül felmenni, olyan nehéz a kapu.

Szilvi:
én még nem is üdvözöltelek Titeket! Örülök, hogy lement Regina láza. Igaza van Bettynek, de azért megnyugtató, ha az orvostól is hallod. A villamosozás nagyon könny? az új szerelvényeken, csak betolod és kész.

Kati, Julcsi: Titeket is sokszor puszillak, de most már mennem kell fôzni!

Még valami: Alida mostanában folyton ráül a labdára és azon rugózik.

Puszi!
zsuzsi 81

Sziasztok!

Edith: Megnéztem a videót Krisztáról! Tündéri!!! Főleg, amikor dúdolgat! :D :lol: Nekem Jociról sajnos csak egyetlen UH-képem van, amit első alkalommal kaptam, később már nem adtak róla. :cry:

Túrógombóc

Hozzávalók: 1/2 kg túró, 3 egész tojás, 2 dl gríz, 4 evőkanál liszt, só

Bár nyilván ismered az eljárást, azért leírom, hogy én miután összekevertem a hozzávalókat, jó fél óráig állni hagyom, utána formázok belőle gombócokat, amiket enyhén sós vízben főzök meg és utána olajon pirított zsemlemorzsába forgatom.
Úgy szoktuk enni, hogy tefölt teszünk a tetejére és meghintjük fahéjas porcukorral. :P

Betty: Szerintem Eszteréknek ezen a hétvégén ér véget a nyaralásuk, úgy rémlik, hogy 1 hétre mentek. :roll: Kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani az orvos Léna anyajegyére. Olyan már velem is előfordult, hogy beleakadt a körmöm valamelyikbe, igaz látszani nem látszott utána semmi sem rajta, csak fájt egy kicsit. Arra azt mondta a bőrgyógyászom, hogy az ilyesmi nem okoz problémát. De mondjuk az, hogy a fele lesurlódott és eltűnt, az persze nem ugyanaz.

Szilvi: Örülök, hogy Regina jobban van! :D Mindenképpen írd majd meg, hogy mit mondott a neurológus!

Rita: Hogy van Tomi? Remélem nem volt fertőzött az a kullancs!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok Lányok!

Edit!
Nagyon cuki Mütyürke! Szép formás a feje!!! :lol:
Remélem Kriszta jobban van! Mi hála az égnek teljesen láztalanok vagyunk azóta is, ígyhát nem marad el az esti kiruccanás! :lol:
Már nagyon várom! :lol: :oops:

Betty!
Ezek után biztos jó pár hónap el fog telni, hogy teljesen elfelejtsd ezt a vihart! Én csak azt nem értem, hogy nálatok miért nem jelezték előre! Itt 2 nappal előtte már mondták, hogy jön ez a vihar, és hasonló erősségű lesz mint a tavaly augusztus 20.-ai!!! :roll:
A tegnapi vihart hogy bírtad??? Nem féltél nagyon? Remélem nem egyedül kellett átvészelned, láttam a tv-ben hogy nagyon durva volt ez is!!!

Olive, Zsuzsi!
Szeretnénk képeket látni a Lányokról, ha nem túl nagy kérés!!! :roll: :wink:

Szirven!
Szerintem még egyáltalán nem késő, hogy nem indult el Regi!
Az én bátyám 2 éves korába kezdett menni! Mondjuk anyukámat is állandóan küldték mindenfele, de semmit nem találtak, csak egyszerűen lusta volt!!!( még most is az!) :lol:

Én Dávidot majd szemészetre fogom elvinni, mert nekem nagyon rossz a szemem, és ha örökölte is, akkor mielőbb szeretném tudni! Nem mintha bármint érne a szemüveg! Mióta hordom 27éves korom óta, azóta is ugyanúgy romlik! Már - 5 dioptriás!!! :roll:

Most a fiuk elaludtak, nemtudom Gyuri mikor akar menni az Anyjáért!!! De én akkor megyek az Árkádba (az egy pláza szerűség) venni egy két dolgot! Ő meg viszi Dávidot!

Most mentek el! Megyek én is! Puszi mindenkinek!

bogyo75

Sziasztok!

Rövid leszek,ma borzalmas migrénem van,igy dolgoztam.

Edit,örület,hogy hogy zongorázik a Kriszta.Esküszöm tetszett,amit játszott :lol:

Bogyó,itt jelezték a rádióban a vihart,csak én sose kapcsolom be.Vagyis kapcsoltam be,mert azóta mielött elmegyünk meghallgatom,hogy milyen idö várható.A tegnapelött már felhivott a párom is hogy lesz megint vihar,de akkorra már rég itthol voltunk,igy csukott ablaknál nem sokat láttunk belöle.

Nem gondoltál még rá,hogy megmüttesd a szemeidet???A páromnak azt hiszem 4 dioptriája volt ,elmentünk Pestre és párperc alatt megmütötték lézerrel és azóta 0 dioptriája van.Pedig addig egyfolytába romlott neki,akkor még csak vagy 19-20 éves volt.Már nem tudom pontosan.De nem bánta meg.

megyek lefekszem.
Puszi

betty30

Julcsi, erről a lézeres szemműtétről én is tudok, Istvánnak egy kollégája lát így 150%-osan most, mielőtt előtte sok-sok dioptriája volt. Ugyancsak Magyarországon műtötték. És még másról is tudom, hoyg nagyon sikeres volt. És ha jól emlékszem, nem volt megfizethetetlen sem.

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Az en szemeim is lezerrel voltak mutve 11 eve. Sajnos a bal azota romlott 3 dioptriat, de meg igy is megerte, mivel nekem elotte -10.5 es -14.5-os volt a kontaklencsem.

Ma nalunk is turogomboc volt ebedre. :) Mi nem szoktuk fahejasan enni, csak porcukrot keverunk a tejfolbe, illetve en meg halmozom az elvezeteket, mivel en meg malnadzsemmet is eszem hozza.

Bogyo, megprobalok meg ma ejszaka kuldeni kepeket, de most mennem kell.

Puszi mindenkinek:

Olive

KépKép
olive

Sziasztok!

Megvagyunk, köszönjük szépen. A kullancs egyenlőre semmi, de még most telik le a 4. hét, és 4-6 hét között jöhetnek a tünetek. De nagyon remélem, hogy nem fognak.

14 foga van Tominak, pedig jóval később kezdtek el jönni neki, mint a többieknek.
Magyaráz, palkol, nagyon cukorfalat. Tegnapelőtt letettem aludni, mire visszamentem a földön volt az összes body (a kiságya mellett van a komód), és mivel otthagytam az ivópoharát, beöntötte a fiókba, meg a ruhákra. Még jó, hogy víz volt benne,nem almalé. :D

Eszembe jutott, amikor pici volt, egyszer belepisilt ugyanebbe a fiókba. (Még a komód tetején pelenkáztuk)

Tegnap voltunk koncerten Tomival, egy múzeum udvarán volt. Tetszett neki, meg nekünk is. Utána sétáltunk a dunaparton, jó volt egy kis kiruccanás.

Túrógombóc:

Én úgy szoktam, hogy a tojássárgát a többi cucchoz keverem, a fehérjét pedig felverem, és úgy keverem hozzá. Íg sokkal lágyabb lesz a gombóc. Tényleg, csinálok is valamikor, mert már rég volt. Lisztet nem szoktam beletenni.

Olive, köszi a képeket, aranyos Lolli, és már látom végigéri a pelenkázószivacsot.

Betty, nagyon szörnyű lehetett a viharban, épp azon gondolkodtam, mit csinálnék, ha kintrekednék a gyerekkel...
Amúgy nálunk pénteken sokkal durvább volt, mint csütörtökön.
Nagyon félek ilyenkor.

Kati, jó a medencés kép Jociról!

Megyek, Tomi elaludt, apa burkolja a teraszt, nekem meg folytatni kéne az ebédfőzést.

bocs, hogy nem mindenkinek válaszoltam, de csak futólag olvastam

mindenkinek

Rita & Tomi
Kép
ritike

Sziasztok Lányok!

A szemműtéten már én is gondolkodtam, csak az a baj, hogy nekem akkor is kéne szemüveget hordanom, csak nem dioptriásat! Ugyanis nemcsak úgy rossz a szemem, hanem szemtengely ferdülésem van, ami nem összetévesztendő a kancsalsággal!!! :roll: Ez egy olyan probléma hogy a szememet korrigálni kell, a jobbat 150 fokban a balt pedig 30 fokban! A szemgolyóm tojás alakú a labda alakú helyett!
De mindenképpen jobb lenne, ha jól látnék! Mert még szemüveggel sem tudom elolvasni a teletextet, csak ha kinagyítom! :roll:

A tegnapi buli nem sikerült olyan jól, mint szerettem volna, mert senki ismerős nem volt ott, és így csak ültünk az asztalnál! A zene olyan hangos volt, hogy beszélgetni nem tudtunk, táncolni meg nem volt kivel! :cry: Na nem baj, 2 hét múlva újra megyünk, és akkor viszek magamnak társaságot is, a régi barátnőm személyében, aki múltkor itt volt, és képet is tettem fel róla!

Edit!
Kriszta nagyon édin zenél!!! :lol: Meg kell zabálni!!!

Olive!
Köszönöm hogy miattam küldtél képeket!!! :lol: Nagyon aranyos vagy!!! :lol: Lolli nagyon nagyot nött, és olyan szép mint egy játék baba!!! :lol: Nagyon jó, hogy nemsokára együtt lehettek hárman!!!

Rita!
Örülök, hogy jól vagytok!!! Jó hogy jelentkeztél!!! :wink:
A Te túrógomboc recepted nagyon csábító! :lol:
Én régen vizsgáztam ételkészítésből és az egyik a túrógomboc volt amit meg kellet csinálnom! Csak azért kaptam négyest, mert a brassói olyan jól sikerült, hogy a vendégek mindet megették, és a zsűrinek nem maradt! Ugyanis a felszolgálásból is ugyanakkor vizsgáztunk!!! :lol:

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!!!

bogyo75

Sziasztok!

Szemmütéten már én is gondolkodtam, csak nekem magyon drága. Igaz lehet részletfizetést kérni, csak nekünk még van kölcsönünk, amit fizetni kell, és hát ez is elég sok, a kettő együtt, meg pláne sok lenne.
Talán majd, ha már nem lesz kölcsönünk. Mindenképp jó lenne mert nekem is 4-es, 5-ös a szemem, és még a retináim is meg vannak égve.

Zsuzsi!

Most már nyugodt vagyok, mert jőn velem az anyu is és ketten könyebb lesz. Csak azért aggodóm egy picit, hogy Reginának ez az út nagyon hosszú lesz,és nincs kocsi, benne kényelmes ülés, amiben hazafele alukálhatna. De majd itthon bepotólja. Legalábbis remélem.:lol:

Most megyek bocs akinek nem irtam! Igérem bepotólom!javascript::oops:

szirwen1

Sziasztok!

Megérkezett hozzánk a hidegfront. Igencsak hűvös és erős szél fúj odakint. Ez nem lenne baj, csakhogy minden bizonnyal ennek köszönhetően egy kicsit fáj a fejem. :(
Nem tudom, hogy lesz-e ma délután olyan meleg, hogy Joci pancsizhasson az udvaron?! :roll: Tegnap úgy csapkodta a vizet, hogy a végén át kellett öltöznöm! :lol:

Julcsi: Sajnálom, hogy a buli nem úgy alakult, ahogy terveztétek! Na de majd két hét múlva........! :D

Olive: Köszönöm a képeket Lolliról! Milyen szép nagylány már! :D

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Szia Kati!

Szerintem most 2 napig nem igen fog Jocikád pancsizni, mivel 10 fokot hül a levegő ennek a hidegfrontnak köszönhetően!!! Egyébként már ide is elért, még hajnalban! Úgy zörgette a redőnyt, hogy nem lehetett aludni tőle!De most legalább esőt nem hoz magával a front!

Én is gondolkozom, hogy mit adjak a Dávidra,ha megyünk sétálni, mivel tegnap a meleg miatt nem mentünk ki, és egésznap elviselhetetlenül rossz volt! És nem tudom, hogy nem árt e Neki, de rengeteg teát megiszik napközben is és éjszaka is!

Edit
Veletek mi újság? Téged is elszomorít ez a pangás, ami ezen az oldalon van? Mert engem igen!!! :cry:

Szép napot mindenkinek!

bogyo75

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?