Jó reggelt!
Szerencsére nem kellett kijönnie a doktornőnek, Krisztának az este csak egy kis hőemelkedése volt. Az éjjel semmi, ma reggel ismét 37,6, de nagyon remélem, hoyg ez már a vége. Különben a foga már áttört, így remélem - ha egyáltalán ettől volt
- hogy most már elmúlik teljesen. A kedve elég jó, csak enni nem akar. A tápiját reggel megette, majd egy fél kekszet evett meg, amikor felkelt, ls most egy hatalmas almát majszol csendben és élvezettel. Ha nem lesz semmi baja, tudom, hyog az evőkéje is rendbejön.
Julcsi, többször szólítottalak már Bogyónak is, tudtommal, de az a helyzet, hoyg ez nekem egy nagyon természetes "név", mivel, így hívtuk egyik egyetemi társamat, ezért megszoktam.
HA zavar, csak szólj!
(Tudom, hoyg vicceltél!
)
Remélem, Dávidkával minden rendben, láttam, hoyg írtál tegnap a naplótokba, d emár nem volt időm/erőm olvasni. Hátha csak a dögmeleg viselte meg őt is!
KAti, Joci tényleg édesen fürdik a medencéjében, látszik, hoyg élvezi. Én szándékosan vettem nagyobbat, de csak azért, hoyg esetleg játékok, labda, még beférjenek melléje. Igaz, ez a 97 cm-es sem hatalmas, de Krisztának azt hiszem, még jövőben is jó lesz. Még a tesója is befér mellé.
Különben - ez már saját tapasztalatom - nem tettem neki csak kb. 1-2 ujjnyi vizet, és nagyon jól tettem. Kriszta azt találta ki, hoyg előrehajol és beleteszi az arcát a vízbe. Nagyon élvezte, mígnem egyszer az orrába ment a víz, és elkezdett nagyon prüszkölni-köhögni. Szóval, én ezután sem fogom feltölteni, mert ki tudja még mire képes.
Olive, örülök, hoyg a férjed egyedül is jól halad a költözéssel, munkálatokkal, mindennel. Biztos nagyon igyekszik, hoyg kellőképpen fogadja majd otthon a feleségét és lányát!
Remélem, hoyg az oltások, vizsgálatok nem fogják megviselni Lollit és az utolsó itt töltött periódusnak is tudtok örvendezni.
Hogy huncut? MAjd meglátod ezután még, hoyg mire képes! Ajaj!
VAlóban jó pocakosnak lennei, és főleg így, hoyg eléggé lightos első trimeszterem volt.
Most meg, hoyg kezd nőni a pocakom, már megint olyan jó érzés kerített hatalmába!
Ezt megfogqalmazni és leírni nem lehet, szerintem, de úgyis tudjátok, miről beszélek.
Zsuzsi, tudod, csak mi volt furcsa az írásodban?
Az időpont.
Szokatlan nekem, hoyg itteni délben jön tőled hozzászólás.
Remélem, hamarosan írsz még, és tényleg, nagyon várunk képeket Alidáról
Andrea, megint nagyon eltűntél! Remélem, jól vagytok! Jelentkezz - csak néhány sorra is - ha tudsz!
Betty, merre vagy te is? Ilyen sokat alszol?
(Csak azért írom ezt, mert legutóbb úgy búcsúztál, hoyg mész lefeküdni.
)
Szilvi, remélem a Regina állapota is javult azóta, és lement a láza. A napokban Kriszta is nagyon nyűgös volt, sehogy sem volt jó neki. Úgy sajnáltam szegénykét. Én is szívesen átvettem volna a fájdalmát!
A férjed valóban megértőbb lehetne a kimozdulásaiddal kapcsolatban. TAvaly egyszer én is megkaptam, hogy mi az, ég a seggem, hoyg mind csak mennék? De akkor szépen visszakérdeztem, ugyanbizony mikor voltam utoljára elmenve valahová akár egyedül akár közösen? És szépen hallgatott. Persze, Istvánnak a munkája is rengeteg utazással jár, megértem, hoyg neki nincs mindig kedve kimozdulni, de ez azóta változott. MOst elhatározta, hoyg az összes szabad hétvégét (azért nem szabad mindig, mivel még zenél is, mint pl. holnap) valahol a szabadban töltjük el. Persze, ha az idő is engedi, de mindenképpen tartalmasan.
Próbáljátok megbeszélni a dolgokat, mert mindkét félnek jó kell legyen!
Kriszta nemrég kimondta, hogy amma, azaz alma. Nyújtotta felém, és közölte velem egyszerűen, hoyg amma.
Megyek, mert ma elég sok dolgom lesz. István próbálni fog du., majd estefelé vendégeink is lesznek.
Puszi és szép napot mindenkinek.
Ja, az éjjel itt is nagyon fújt a szél, és esett is, de már ismét hétágra süt a nap. Azért jó, hoyg legalább lemosta a sok port, és felfrissült egy kcisit a levegő.