Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :D

Élünk, jól vagyunk! Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok :D

Minden babóca iszonyúan édes!!!!! Olyan cuki pici manók!
Már alig várom, hogy legyen egy icipici babám megint :wink:

Nappal kertezünk, pancsolunk nagyokat. Ha véletlen fentvagyunk és géphez szeretnék ülni, akkor meg egyszerűen felmászik és ráül a laptopra :shock: :roll: :lol: Nehogy má' mással foglalkozzak, csakis vele :lol:

Múlthétvége Balcsi nagyon jó volt! Még bulizni is voltam a párom haverjeival (addig apa szittelt :lol: , ő nem egy diszkós-bulizós). Én viszont hajnal 4-ig roptam és züllötem VÉGRE! Több mint 2 éve semmi buliba nem voltam :( Másnap éreztem is rendesen :lol:

Züllés: mehetünk!
Lehet, hogy jövőhét végén leugrunk az Adriára 1 hétre, de nem tuti még a dátum! Találtam egy tök jó kempinget az Istrián :wink: Kilőttem a Török utat, apa pénztárcája nagy örömére :lol: Nem szeretem a szállodákat..........

Na elküldöm...

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Igyekszem mostmár intezívebben jönni! Mindég elkezdelek olvasni benneteket, aztán majdnem bealszok mire a végére érek :lol:

Edus,
Köszi mégegyszer mindent!!!!

Keresek pár új képet!

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Kép
Medence party !

Kép
Bicajozás közben!

Kép
Halacskát tessék!!!!

Kép
Hát ez szupi nagyon!
Anya háját nem nézni!!!

Kép
Mi csajok ha elindulunk :wink:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Na most meg sehol senki :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Dehogyisnem, mi itt vagyunk.
És meg neztük anya haaaaját is :oops: 8) :wink:
mazsolák

Na, ár majdnem leléptem :D

KépKép
Kép
szuvajdzsity

úgy értem már :oops:

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Nálatok is viharzik?!

Nem kizárt, hogy ma is lesz valami, a szél elég erősen fúj :?

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Nem, itt tipikus londoni idő van: szél-nap-eső-nap-eső-szél-eső-nap...
Ez mind félóránként változik.

Más: Zsigu rágta a körmét még egy hónappal ezelőtt. Megígértük neki, hogy ha nem rágja, akkor kap(nak) egy nagyon nagy meglepetést. És valóban nem rágja. Szal holnap megyünk a meglepetéshez. Képeket vasárnap.

Ja, Reni, és nagyon szívesen.
mazsolák

köszi csajok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

de édi Samu picinek és nagynak is :) :lol: :wink:

Reni, nagyon dögösek vagytok Nikivel!!!

Edusom, legyen találka augusztusban is!!

Csajok nekem egyenlőre a júl. 7-8. nem jó, de gondolom a nyár az nehezebb ilyen szempontból...

Kata, kérdezted a játszóteret, próbálunk vagy korán menni, vagy inkább később, pl. fürdés előtt, de ebben a melegben pont a csúcs időt bent töltjük.....

Nóri, mi mozi helyett dvd-ztünk ma apával :) nektek milyen volt?

jó éjt!
mangó

Zsófi ez jóóóóóóóóó!
az első képen csak valahogy Samu hajáig jutottam, és nézem-nézem... mondom vmi nem stimm, nem emlékszem h 1 hetesen is már ilyen szöszi lett volna.....
aztán lejjebb görgettem és láttam h fordítva írtad :lol:
érted, de az fel sem tűnt h lelóg apájáról olyan nagy "1 hetes" létére :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Reni-Niki páros nagyon csini ha elindul :wink: :wink: :wink:
én is néztem a kpet h miért ne nézzem a hajad? nincs is rajta semmi különös...
:wink: :wink: :wink: :wink:

És mi lesz a meglepi? Mazsola-family??? vagy nekünk is az? és majd meglátjuk a képeken???
nagyon ügyes nagyfiú Zsig hogy így betartotta!!!!!!! :shock: :shock: :lol:

Zsófi!! mi is volt nálatok múltkor amikor Samu sokat kakilt?
csak olyanja volt, ugye? semmi extra...
mert Lizi is ma eddig már 2* és olyat amilyet kisbaba kora óta nem... az a derékig típusú.... :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

ma fincsi hüvi van! Anzsi játszótér??? :wink: :wink: :wink: :wink:

Zülléshez mit szólnátok 1 hónappal eltolva, szal akkor JUL.22??????????????????

találka olyan mint múltkor áprilisban?? az lehetne aug. 2. fele akkor...
lmkata

de ha aug második fele akkor 18 előtt mert akkor elutazunk!!

júl 22 nekem rulez!
kata: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Kata! igen megyünk! jó az idő!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Vera, bocsánat nem dícsértem meg a fiúkat, nagyon nagyok már :) gratulálok!!!!

találka + züllés nekem ok!
mangó

vera: én sem dicsértem meg a fiúkat bocsánat, milyen nagyok és szépek!!!!
kerekpocak

Sziasztok!

Köszi a viharra való reagálást, most már nagyon nyugodt Beni és úgy tűnik ma be is pótolja a kimaradt alvást. Csak enni ébredt fel egész nap.

Kata: kérdezted a fürdést. Beninek először nagyon nem tetszett, de aztán mondta valaki hogy pucéran védtelennek érzik magukat az újszülöttek és ezért takarjam le egy textilpelussal. Ezt meg is tettük és elmúlt a sírás. Később már a pelus sem kellett. Mondjuk nem lubickol, csak nézelődik érdeklődve.

Reni: nagyon csinosak vagytok! Ez a medence party szuper lehetett! Niki olyan kis hercegnő!

További hűvös és nyugis hétvégét mindenkinek!!!!

Kép
viky30

fürdés 1 hetesen

Kép

fürdés mostanában

Kép

Kép
viky30

Hát gyönyörű Beni bébi, és milyen nyugodt.

Timtom üdvözöl és puszil mindenkit. Hiányol is minket, csak most államvizsgára készül, és bekukkantani sincs ideje.
mazsolák

A meglepi nagyon bejött, elállt a lélegzete is mind a két srácnak.

És a képek (előre is bocsi ha sok):

Kép

Kép

Kép
mazsolák

Kép Kép
mazsolák

day out with thomas nagyon állat!!! skacok biztos imádták!!!!!!! nagyon jó ötlet!!!!

timi: HAJRÁ!!! JÓ KÉSZÜLÉST!! AZTÁN GYERE ÁM!!!!

beni fürdős képei isteniek! nekünk is pont ilyen fürdetőnk volt! nagyon bevált!

gyors képek aztán megyek lánybúcsúba!

samunak levágattuk a haját (hihetetlenül nagyfiús lett!!) és szülinapon voltunk (az első zsúr :))

Kép Kép Kép
kerekpocak

na ugye szőke????
kerekpocak

Kép
Kép
Kép
mazsolák

Kép
Kép

Ennyi :oops:
mazsolák

Kép
kerekpocak

jahaj de szépek a zsék!!!!

nagy=imi
kicsi=edu!!!!!!!!!

és a váltakozós zsig csúcsszupi!!!!!!!!
kerekpocak

Nagyon nagyfiús és szőke is, ja és tiszta apja. Gondolom buktak rá :wink: a csajok a zsúron :lol:
mazsolák

Edus ez nem ér!!!! :) :) :)
mircike

Nóri: Shrek?

Anzsi: Most már Balázs is látja a recéket?

Mircike: Mirkónak hazahoztuk Thomast, augusztusban hazahúzzuk :wink:

Reni: Éljen a kemping. Mikor voltunk Pagon, akkor az egyik apuka 6 és 4 éves lánya és fia (respectivelly) segített mosogatni a tipikus horvát tengerparti kempingi edénymosogató helynél. A harmadik (!) addig hátihordóban az olajfa leveleit tépkedte.
Na, két év múlva már mi is így nézünk majd ki a kempingben. (a nászutunk: Bosznia-Dubrovnik, majd vissza Senjig. Minden nap más kempingben). Ez a fíling :lol: :wink:

Többieknek puszok
mazsolák

Mirkó!
Boldog 2222-t :lol:
mazsolák

Itt vagyok, itt vagyok!!!!! :oops:

A vihar elfújta az internetünket :oops: és csak a szomszédét tudtuk befogni de az meg akadozott :lol: így nem lett vbolna valami nagy élmény irogatni..

Na de most.

Edus, annyira édi az egész családotok!! Ez a Thomas téma nálatok nagyon megy, mi?? Én a lányos anyuka az ilyeneken mindig meglepődök :oops: nálunk babázás, babakocsizás meg fésülködés megy. Tegnap szortíroztam a ruháimat, és Julika minden 2. fel akart próbálni 8) és egyre gyakrabban lép bele a cipőimbe is. :lol:

Tényleg, amikor jöttök augusztusban akkor már bevárjátok míg MZ kibújik?

Zsófi - én nem értem miért kérdezed mindig hogy szőke-e? Mert tök egyértelmű. Vagy lemaradtam valamiről?? :oops: :shock: :?

Reni - Niki cuki nagyon!! És milyen hájról beszélsz???? :wink:

Mi is elővettük Juli tavalyi medencéjét ugye a 40 fokban, hogy milyen jó lesz neki pancsizni. Hahahahaha én kis naiv!!!! Nem kalkuláltam bele a kislányom óvatosságát ami minden újdonságnál megsokszorozódik. Nagyon tetszett neki addig, amíg megtöltöttük vízzel, de amikor levettük a pelust meg a ruhát akkor mint egy csimpázbébi kapaszkodott hogy ne legyek már ilyen gonosz hogy én oda berakom. Amúgy tökre szeret fürdeni, de annyira a megszokott dolgokat szeretni, hogy retteh minden újdonságtól, és idő kell neki míg megszokja. Viszont minden reggel fel kell tölteni vízzel a medencét, és egész nap mellette guggol és töltögeti a locsolókannáját, úsztatja a gumikacsát. stb. De beleülni???? Azt már nem. Pedig már mi is beleálltunk, de még így sem (beleülni nem tudunk, annyira kicsi :? ) Hát ez van :lol:

Viki, neked akartam még írni, hogy (bár mindenki beelőzött) hogy a babák nagyon frontérzékenyek. Juli már a hasamban sem mozdult ha esett az eső, és olyankor mindig hányingerem volt, már a kötelező hányós időszakon túl is. Mikor sütött a nap, kirúgta a hasam oldalát is... Most is ilyen, esőben morcos, napocskánál nevetős - sztem tök érthető :lol:

Kata, züllős időpont nekem is OK, viszont nem pont akkor kap Lizi megint oltást? Az elején havonta kapták asszem. :?:

Tali időpont: mi aug, 22-31-ig leszünk Pagon, Zsófiékkal ott talizunk :wink: ha jól sejtem egészen közel leszünk :wink:

Gondolom a szept. Eduséknak már nem ok (Mikorra is vagy kiírva?), Zsófiék 18-án utaznak, akkor esetleg 11 vagy 12?

Elküldöm mielőtt megviccel és eltünteti, de még itt vagyok egy darabig!!

Klári

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!

Thomas-os képek nagyon tutik!!!!!!! Ennél nagyobb meglepit ki sem találhattatok volna a srácoknak :D Nagyon helyesek a srácok, és te is Edus+pocak :wink:
Mi is vándoroltunk eddig mindég Horvátországban :wink:
Apa hova teszi a 3. gyerkőccöt?! Talán elől egy kenguruba :lol: ?! Tök jó az a háti izé!

Pancsizós beni írtó édes!!!

Samu valami eszméletlenül jó pasi már!!!! Mi lesz később?!

Juli cuki lehet, hogy nem mer bemenni a vízbe :lol:
A hasamon a hájról... Próbálom beszívni a hasam, de már az sem segít :? :oops: :roll: :oops: :lol:

HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niki ma délután elkezdte fájlalni az egyik fülét :( Piszkálta és fájdalmasan sírt. + kezd taknyosodni... Aztán semmi. Most este simán elaludt, de 1 óra alvás után felsírt, majd 5-10 percenként megint. Gondolom a füle miatt... Adtam neki Nurofent. Úgy néz ki, hogy kezd hatni mert már 15 perce nem sírt fel... Vigyem holnap ügyeletre, vagy várjam meg a hétfőt???? Vízmehetett bele pancsi közben és begyülladt, vagy mi lehet még? Úgy sajnálom szegénykémet :cry:

Voltunk ma az állatkertben! Nagyon szupi volt!!!

Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity

Reni, lehet víz is, lehet fertőzés is, esetleg légkondi??!!, ha ma nem sírja fel magát, akkor én holnap megmutatnám az ügyeleten...De én azt az elvet vallom,h inkább menjünk be feleslegesen, mint egyszer ne.....Szal én az óvatos anyákhoz tartozok. :oops: 8) :wink: imi titkárom, soföröm meg hűen lesi anyai "kívánságaimat"=utasításaimat.... :oops: :oops: 8) :wink:
mazsolák

dícséreteket köszönjük!!! :D :D :D

Most h kivasaltam, még gyorsan Klárinak..., fiús-lányos anyák...A minap beszélgettünk Zsigu barátnőjének az anyukájával, akivel kiveséztük, h mindketten zárjuk a szekrényt, mert egész nap kipakolják, és próbálgatják a ruhákat, néha olyan a lakás, mintha orgia lett volna. Míg én az egyik szekrényt átvittem apával, a másikat meg összekötöttem, addig a barátnőm, Ginny - így hívják - lelakatolta a szekrényt.... :oops: :oops: 8)
Múlt héten voltunk együtt vásárolgatni, és mesélte, h a kiscsaj miket csinál, h ő a hercegnő, meg királylány, és majd a kisfiúk hogyan fogank neki udvarolni, meg hasonlók...háát tényleg jókat nevettünk, h mennyire más egy pasi, és egy kiscsaj.... :roll: :roll: :wink:
Ja meg amikor voltam segíteni az oviba, odajött az egyik kiscsaj, h adjam rá a koronát, a lilás rózsaszínes csilivili rucit, meg a pillangó szárnyakat..., háát az is egy olyan más, és egyben furcsa érzés volt. Tök jót mosolyogtam magamban/magamon... :roll: :roll: :oops: :oops: 8) :wink:
mazsolák

ja még Klárinak, mert most esett le,h kérdeztél. Szal szept.12. a kiírt dátum, de nagy rá az esély, h 1 héttel korábban fog érkezni - -több okból kifolyólag-. Szülni itthon, ill otthon fogok a megszokott "csapattal". Nekem az aug 11-12. bizti nem jó, a szept első hétvégéje, meg egy kicsit necces...háát nem tudom.....(max onnan megyünk szülni.... :shock: :roll: :oops: 8) :wink: )
mazsolák

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak csüt-pént-en a Balcsin voltunk - végre. Nagyon jól éreztük magunkat és Márk éppen csak enni és aludni jött a vízből (pancsi medence és Balaton). Végre jó időnk is volt, mert a múlkori 13 fok mély nyomot hagyott bennünk. Szerncsére a nagy vihar is elkerül bennünket és a csak egy kicsit erősebb szél fújt egy pár órát.

Napközben mi is sokat vagyunk kinn, kivéve az alvásidőt (ilyenkor én is próbálok aludni - mert éjszaka még elég sokat kel, nem hosszú időre, de kb 11-1-ig óránként, aztán nyugi és alszik 6-ig, reggeli, mejd tovább 8-8.15-ig. Szóval azért panaszra nincs okom. Kijött az egyik felső rágójának az oldala, szóval ez volt az oka a rettenetes éjszakáknak (na meg a 27 fok a szobájában).

Néhány reakció...

Edus - nagyon szép vagy! Meglepi pedig - hát sok mindenre gondoltam volna, na de hogy van igazi Thomas vonat! Gondolom a srácok nagyon élvezték a meglepit!

Zsófi - Samu igazi nagyfiú lett ezzel a SZŐKE frizurával. Látom a kisautó nem hiányozhat a kis kezéből. Nagyon csini az inge!!! :lol:

Viky - Beni nagyon édi, látszik, hogy biztonságvan érzi magát. Nálunk is kb. így zajlott a fürdés, és manapság már meglát valahol 1 csepp vizet és alig lehet elrángatni onnan.

Reni - a strand szépségei bemutatón vettetek részt? :lol: Én nem látom Anya "haját" :lol: :lol: Niki bugyija a nagy "csónakban" nagyon-nagyon csajos :lol:

Anzsi - Bende csoda szép kisfiú! Látom már nalatok sincs semmi biztonságban a kis pakolótól! :lol:

Vera - srácaid már igaz nagy fiúk. Isten éltesse őket!!!

Kata - Liza igazi tündér lányka, imádom a képeiteket!!!

Nóri - milyen volt a mozi? Saras Farkó - haláli, gondolom nagyon tetszett neki a móka. :lol:

És a képes beszámoló a Balatonról...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Puszi mindenkinek, szép vasárnapot, Márk felébredt...

Panni

Kép Kép
panni_30

csak gyorsan mert rohanunk lf-re (leányfalu :) :))

klári: régebben (3-4hónapja) mindenki nagyokat nézett és csodálkozott h miket írok h samu szőke és kék szemű mert a fotókon barna- barnaszeműnek tűnt. és most azért kérdeztem (viccelni próbálva) h na most már egyértelműbb?

márk csudahelyes!!!!!!!!!!!!!!! hátonfekvősen felszabadultan pancsizós a legjobb kép!!!!

reni: nem is tudm, de asszem nem dícsértem meg csudacuki nikit a balaton sellőjét!!! hihetetlen milyen felszereltségű medansziéja van! elképesztő! és puszi a pocakra!!! (mármint nem a tiédre :) :) hanem az övére :))
kerekpocak

sziasztok!

villámbekukk!

ZSÉÉÉÉÉÉÉÉK ÉS THOMASOS MEGLEPI ÜBERF@SZA!! CSÚCSSZUPER KLASSZ ÖTLET! NEM TUDOM RAGOZNI!!!
gyönyörű az 5 tagú family :wink: Edusom az egyik képen Milost imitálod, ugye? hogy már ekkora....

Samu őrület nagy lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
jesszusom!!!! de komolyan! eszeveszett sokat változott!!!
és mostmár 10000000000000% egyértelmű h szöszke :lol:
és uez ugrott be mint Edu írt: most még inkább Csaba.... :wink:

Márk ahogy hanyatt pancsizik nagyon nagyon helyes! hogy imádta a vizet!!!! :shock: :shock:
vidd úszni majd sztem Panni!!!

megyek.

még annyi h esküvő megacsúcs volt, akkorát mulattam mint a ház - kaja, pia, cigi :oops: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Liza hihhhhhhetetlen jól érezte magát itthona nagyival meg tesómmal (Kriszti)

néptáncoltam végre, meg énekeltem sokat - még nem írtam talán de 8 évet néptáncoltam anno... és a férj&feleség is nagy táncos most is mint kiderült és a régi tánctanárom jött a buliba táncot tartani...a Fonóban voltunk....
szóval királyyyyyyyyyyyyyyyy!!!

asszem ez kellett már nekünk :wink:
de azért egy időre elég is....

ja és mi meg ma vagyunk 1 éves házasok :oops: :lol:

pusszancsok!
lmkata

Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük a kedves köszöntő szavakat.
Edus!
Nálunk is thomasos őrület megy ...az igazi Thomas vonattól a fiaim elájulnának ha igaziból megláthatnák.
Apa is érdeklődik hogy hol van helyileg mert még arra is hajlandó lenne hogy megnézük élőben :wink: :wink: :wink:
Kép

Kép
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 403.36.jpg[/img]
Kép

Kép
Kép
vera70

Kata!
Sok Boldoságot Kivánok a Házassági Évfordulótok Alkalmából!
Üdv.Vera

Kép
Kép
vera70

először is Beni baba nagyon cukorka!!! és nagyon boldog 2. hófordulót!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mazsola család nagyon édes!!!! micsoda meglepi!!! és szépek vagytok!!!

Nagyon jó lett Samu frizurája!!!! :wink: :lol: (Zsófi, apa is ilyen inget vett Bendének)

Márk tüneményes ahogy pancsol!!!!

Vera, nagyon édesek a srácok!!!

Kata, Ákos, nagyon boldog házassági évfordulót!!

most mennem kell, majd jövök
puszi
mangó

Csajok!

Olvasgatni szinte ki van csukva, de a képeket mindig megnézem!!!

A picik is és a nagyok is nagyon édesek! Legutolsókra írok csak: Márk hátonfekvős szenzációsan jó kép! Szőke Samu nagyon édes, elegáns inges. Zsé családot nagyon irigylem amblokk! Vera Thomasos nagyfiúi is nagyon helyesek. No meg Niki és Reni!!! Elképesztő, ahogy nézem a képeiteket, el se tudnám képzelni, hogy lányom legyen. Nagyon szép csajok vagytok így együtt! :) És jó volt képet látni Bendéről, eszméletlen nagyot nőtt! Jaj, úgyis kihagyok valakit, tényleg mindenki zsebelje ám be a dícséretet, mert mindig mindenkit végignézek, és nagyon örülök a tündér gyerekeknek.

De hát ez a dolgozó anya sorsa, és most nem sírok, de gyerekek, én ezt nem hittem el eddig, hogy reggel elindulás, este hazaérkezés, és utána még itthon van az egész háztartás, és az egyébként fél órás vasaláshoz sincs kedvem például. Úgyhogy minden torlódik szépen, most például három hétnyi (!!!) vasalatlan mellett ülök éppen, majdhogynem kibuggyan a szobából. Mindig csak azt vasalom ki gyorsan, ami kell. Szóval olvasgatni már nem marad se időm, se erőm. És akkor még nem csináltam semmi mást se. Lehet, hogy kéne szülni még egy gyereket ? :wink:

Ja, azt viszont jól értettem, hogy Reni és Edus találkoztak a kórházban? Minitali? :)

Szopiról röviden: Június 1. óta nincs. Lebeszéltem róla, sikeresen. Most néha még megfogja, olyan édes :) Mesélek neki, mondunk sok mondókát cici helyett, végülis teljesen ugyanolyan, mintha szoptatnék, mert ugyanúgy össze kell vele bújni, ott lenni. Nem nagy a különbség :) De az teljesen jó, hogy ezek után egyedül bemegy az ágyba, és pikk-pakk alszik. Csak igényli azt a kis időt, amíg odabújik, simogatom, dünnyögök valamit. És néha kívánságműsort rendez, hogy monnyadkétcicát, monnyadkisbalázst, monnyadmaciaholdont :) És a sor végeket ő is mondja :)
Amúgy még mindig van tejem, tisztára tehenészet, gyerekek, még mindig folyik. Nem merek hozzányúlni, úgyhogy várom, hogy elapadjon.

Most is csak lóhalála van, össze-vissza írtam csak, bocsánat. Tali ezek szerint augusztus? Ugyanott Zsófiéknál? Apát már fűzöm, hogy jöjjön ő is, hogy én tudjak csacsogni veletek :)

Puszi mindenkinek, picik anyukáinak külön is, nem nagyon tudok nektek reagálni, pedig szívesen írnék sok okosságot ám :) De eljárt felettem az idő, jó gyorsan elment, az már biztos.

Pusz. M. Ja, rakok fel majd képet, tán jövő héten :)
mircike

Márk nagyon édes, mint a napozó vidra, úgy fekszik a vizen.

Zsófi jó pihit lf-en.

Kata nem Milost, hanem ahogy Zsombi szokta utánozni a vonatot: sihuhu (ha sikerül, egyszer levideózom, és felteszem a www-re).
És nagyon boldog évfordulót kedves Kata és Ákos:
Kép + Kép
(But don't drink and drive)

Vera milyen szép nagy legényeid vannak. Thomasőrületet ne is mond. Nálunk még megy Bob the Builder, Balamory, Tweenies,...Kockás fülű nyúl, Pom-Pom, Vizipók csodapók...
Day out with Thomas helyszínek és időpontok (London és "környéke")

Anzsi fogak? Képek? emesen?

Mircike:
[quote]L írta:ehet, hogy kéne szülni még egy gyereket ? :wink:

Lehet, hogy kéne szülni még egy gyereket . (full stop) :wink:

Reni:
[quote]P írta:róbálom beszívni a hasam, de már az sem segít

Én is, de nekem sem segít már :wink: :oops: :lol: :lol: :wink: :wink:

Fatimanyuka hol vagy???
mazsolák

igen Edus végülis ahogy nézem elég nagy méretet mutatsz, gondolom még kisebb Milos... :roll:
pedig elsőre aszittem... :lol:

köszi a gratukat, remélem még kb. 50 ilyen lesz ... és az úgy elég is... :wink:

never drink & drive :wink: :wink:
apa nem ivott.... én vagyok az iszósabb 2őnk közül... :wink: :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
na meg direkte hámbólnagyonkirúgósra csináltuk... :lol: :lol:
de teljesen jól vagyok szal annyira azé' nem! :wink:

Jajj Mircike, azért ez már télleg más világ így dolgozósan :roll:
egyelőre el sem tudom képzelni, de hát nem is kell, csak ilyenkor tudod belegondolok h milenne ha.....
szal gondolom vissza lehet valahogy rázódni a rohanós hétköznapokba, de bevallom én még nagyon élvezem így ahogy vagyunk :wink: :lol: :lol: :lol:
vasalatlan :arrow: :roll: :? nem csoda h tornyozódik....
édes Mirkó ügyes nagyon! meg amiket mond! :lol:
képeket naaaaaaaaaaaaaaaaaagyon várom ám!!!!!!!
puszi!!!

Mangó nektek is!

meg mindenkinek :lol: :wink:

Lizi most kezdi felfedezni milyen egyedül inni!!
csak hát fél kézzel neki minden sokkal nehezebben megy mint azoknak akik kettőt használnak.... :roll: :? :? :? :?
de így az ivásnál nagyon szüksége lenne a jobb kezére, és nagyon odahúzza és próbál vele :arrow: szal ez egy brutál jó tréning erre....
mindenfélére van ám tréningünk :wink: :lol:

és őrült módon akar kúszni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tegnap sikerült akkorát rúgnia magán h 2 centit lendült előre véletlen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
most kezdem érezni h nem reménytelen ez a kúszás dolog sem :wink: :wink: :wink:
nagyon büszke vagyok ám rá, hogy ilyen kitartó és ügyes és vidám a sok szadi ellenére... (na meg talán pont azok miatt is :wink: )

képek :wink:

koszos gyerekem nekem is van :lol:
Kép

hatalmas rúgások
Kép

ügyibügyi hasonfekvős
Kép

ivós
Kép
Kép

drágám naaaagyon megették a szunyogok éjjel :cry: anyáéknak nem mondtam hol a szunyogriasztó... :cry:
ja de a lényeg: itt a képen épp az "ADAAAAAAAAAA" nevű kedvenc mondatunkat kiabáljuk 8) :lol:
Kép
lmkata

és felül brutál mód dagadt az ínye :? :?
jönnek hamarosan ott is a fogak :? remélem nem nagyon kínozzák meg (csak kicsit :wink: )

nem mondtam de fürdős Beni cukor!
és sokat változott már most!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

megyek, mert a család kinyír h itt bent netezek ők meg kint ...

ZSÓÓKKAA?? mikor telik má le az a két hét???
lmkata

még egy, ez is olyan ari :oops: :oops:

a tegnap délutáni és éjjeli Liza-vigyázó műszak :lol:
anyukám és kriszti
Kép
lmkata

Hahó Anyukák!

Majd jövök ám.... Most viszont csak képekkel jöttem! Végre! :lol:

Kép Utolsó pocis kép Kép Ágyikóban Kép Szépszemű Kép Anyával Kép Fincsi az anya tejcije...

fatima

Kata, ha egy kézzel ilyen koszos, mi lenne két kézzel :wink: :lol: Vanish reklámba mennétek :wink:
Nagyon ügyi a kiscsaj! :) :) Szúnyogcsípésre gyógypusszok.

Beninek boldog 2. hófordulót!

Fatima Anyának nagyon jó a tetkója (nálunk pont elvan csúszva a képaláírás).
Tarek gyönyörű kis krapek, annyira szépek a szemei (Zsombinak is ilyen hálórucija van.)
mazsolák

Zsóka?!
Ha nem megy az újratelepítés, akkor Imit hazaküldöm, hogy mihamarabb legyen már gépetek 8) :wink: :lol:
mazsolák

jajj de jó Fatima, végre a várt képek!!! :lol:

NAGYON SZÉPEK VAGYTOK!! te is utolsó pocis képen, Tarek meg..!!!!!!!! édes kis csöppem!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

És milyen pocak nélkül? nem hiányzik??

(nekem úúúgy hiányzott, de én ilyen nehezen engedős típus vagyok, szal ami nagyon jó VOLT azon tudok picit keseregni h dekár h vége... de azért hamar túlteszem magam rajta :wink: )

Edum, na ja! :lol: :arrow: vanish... :lol: :lol: :lol:
azért nem bánnám.... :roll: :? :cry: .............
lmkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?