Csajok!
Olvasgatni szinte ki van csukva, de a képeket mindig megnézem!!!
A picik is és a nagyok is nagyon édesek! Legutolsókra írok csak: Márk hátonfekvős szenzációsan jó kép! Szőke Samu nagyon édes, elegáns inges. Zsé családot nagyon irigylem amblokk! Vera Thomasos nagyfiúi is nagyon helyesek. No meg Niki és Reni!!! Elképesztő, ahogy nézem a képeiteket, el se tudnám képzelni, hogy lányom legyen. Nagyon szép csajok vagytok így együtt!
És jó volt képet látni Bendéről, eszméletlen nagyot nőtt! Jaj, úgyis kihagyok valakit, tényleg mindenki zsebelje ám be a dícséretet, mert mindig mindenkit végignézek, és nagyon örülök a tündér gyerekeknek.
De hát ez a dolgozó anya sorsa, és most nem sírok, de gyerekek, én ezt nem hittem el eddig, hogy reggel elindulás, este hazaérkezés, és utána még itthon van az egész háztartás, és az egyébként fél órás vasaláshoz sincs kedvem például. Úgyhogy minden torlódik szépen, most például három hétnyi (!!!) vasalatlan mellett ülök éppen, majdhogynem kibuggyan a szobából. Mindig csak azt vasalom ki gyorsan, ami kell. Szóval olvasgatni már nem marad se időm, se erőm. És akkor még nem csináltam semmi mást se. Lehet, hogy kéne szülni még egy gyereket ?
Ja, azt viszont jól értettem, hogy Reni és Edus találkoztak a kórházban? Minitali?
Szopiról röviden: Június 1. óta nincs. Lebeszéltem róla, sikeresen. Most néha még megfogja, olyan édes
Mesélek neki, mondunk sok mondókát cici helyett, végülis teljesen ugyanolyan, mintha szoptatnék, mert ugyanúgy össze kell vele bújni, ott lenni. Nem nagy a különbség
De az teljesen jó, hogy ezek után egyedül bemegy az ágyba, és pikk-pakk alszik. Csak igényli azt a kis időt, amíg odabújik, simogatom, dünnyögök valamit. És néha kívánságműsort rendez, hogy monnyadkétcicát, monnyadkisbalázst, monnyadmaciaholdont
És a sor végeket ő is mondja
Amúgy még mindig van tejem, tisztára tehenészet, gyerekek, még mindig folyik. Nem merek hozzányúlni, úgyhogy várom, hogy elapadjon.
Most is csak lóhalála van, össze-vissza írtam csak, bocsánat. Tali ezek szerint augusztus? Ugyanott Zsófiéknál? Apát már fűzöm, hogy jöjjön ő is, hogy én tudjak csacsogni veletek
Puszi mindenkinek, picik anyukáinak külön is, nem nagyon tudok nektek reagálni, pedig szívesen írnék sok okosságot ám
De eljárt felettem az idő, jó gyorsan elment, az már biztos.
Pusz. M. Ja, rakok fel majd képet, tán jövő héten