Sziasztok!
Zsu!
Még meg sem dicsértelek, hogy milyen csini vagy a képen...
Bocsi. Na és a konyhád, csodás.
Már kisebbségi érzésem van mellettetek.
Csodás alak, csodás ház, f.vezetői állás, kaja fejesekkel...
Én már csak egy szürke egér vagyok.
Mindenkit kedvelek, szeretek itt lenni.
A babakocsit én is drágállom, de ha neked ezt tetszik és áldoztok is rá, akkor hajrá.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =0&whid=25 Ez a kocsi is ezt tudja, sőt még textil mózes is jár hozzá, ja és akciós most.(54990Ft) Már írtam róla, képen hülyén néz ki, élőben is meg kell nézni. Kategóriában ugyan az, mint a Peg Perego.
Tegnap eljutottam a gengurugoldba is, élvezet volt mászkálni a sok picur ruhák között. Bébi hordozó most akciós. No name, de mindent tud, mint a nagyok. 8.990Ft. Nagyon könnyű, szinte vízszintesen van benne a baba, fejszűkítő, napfénytető is van rajta. Jó, rögzítőtalp nincs. Még ma sem tudom eldönteni, hogy jó, vagy sem, ha van. Egyrészről jó, mert megemeli a babát, és kilát, nem fog hisztizni. Másrészről, nekem, nem tűnik biztonságosnak, jobban szeretem a hordózót a biztonsági övhöz kötni, nem, pedig a talphoz.
Fürdőruci: Egy egyszerű, piros Triump bikinit vettem. Ami persze a nagyibugyi miatt, egy kicsit hülyén néz ki a pocaknál, mivel alatta tudom csak hordani. Képet nem találtam róla, magamról meg nincs az a pénz, hogy tegyek fel.
Ára 6990ft, sok, és sajnálom is rá a pénzt. De olcsóbbat, az én méretemben nem volt. Olyan ügyes meg nem vagyok, mint Andi. Majd szülés után is lehet hordani. Ez a márka jött be nálam, ugyan, ha azt nézzük, hogy a cicitartója többe kerül, nem is volt olyan sok, vagyis ezzel nyugtatom magam.
Gabcii!
Nagyon jó a kombi, amit kinéztél, tetszik, színbe is.
Kelengyelistát még nem tettem fel.
Hajgumi, anno nem kellett, mert akkor rövidebb hajam volt.
Ha lesz időm, teszek fel, de csak egy minimális listát, ami minden képen kell.
Most megyek, mert Manó nyafisan kelt, megyünk ki játszani.
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok