Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Halihó

Már is sikerült felébredni, sokáig tartott a bankett a férjemnek, én meg addig barátnéztam.....De ha nem szólok neki, hogy már jönnék haza, még mindig az asztalon táncolna....A többi részletet el sem mesélem, a lényeg, hogy nem sajnálták a tanítványok a sört a tanároktól, úgyhogy ki kellett költöztetnem az uram a kisszobába :lol: Kettőkor sikerült is ágyba kerülnöm, most már jó lenne egy két nyugisabb este, de ma meg Szegedre megyünk vacsorázni..... :lol:

Asszem a takarítást holnapra hagyom, ma délelőtt már nem lesz kedvem, holnap viszont az uram is segíteni fog, kell egy bosszú a tegnapiért...

Móni
myastenia gravis....nem hiszem, hogy hallottál róla, az orvosok egy része sem........ :lol:

Megyek megreggelizek sikerült szereznem tegnap ilyen "isteni" barna kenyeret, abból elég is lesz a 4 szelet egy nap... :cry: Aztán meg elmegyek a zöldésgboltba és beszerzek néhány dolgot, amit ehetek........De a gyümölcsökről nem fogtok lebeszélni, legalábbis nem mindről.....sajnos imádom a dinnyét, de úgy látom, hogy ez a nyár nem azokról a dolgokról fog szólni, amiket imádok... :cry:

marek

Kávé cukor nélkül...... :shock: asszem a napi egy kávémról is lemondhatok, mer így nem olyan jó.... :cry:

marek

Hali

nyam olyan isteni kaját csináltam :-)
husileves,daragombóccal (ez volt az első) és extra full ananászos édes-savanyút és sültkrumplit hozzzá,annyira ráizgultam már :-)

Nektek nem borul,fröccsenmindenetekre a cucc,víz főzés,mosogatás közbe?Én ma már két pólot fogyasztottam.

Marek
én még mindig azt mondom nem vészes az eredményed ,amit megkívánsz,mértékkel egyél-igyál belőle.Attól hogy a kávédba raksz egy kiskanál cukrot semi baja nem lesz Bálintnak.
Hétfőn kajáznod kell?zsemle+tej?

JOlka
muti majd a fürdőrucit :-)

Haji
szerintem lányos most,de amúgy Marcival sem volt olyan nagyon hegyes.
Vendég

Haji=Hajni és a pociról beszéltem :-)
Vendég

Sziasztok

Nincs ma túl nagy forgalom....hétvégi pangás. Mi lassan indulunk Szegedre, csak a párom gyengélkedik :lol: :lol: Valószínűleg én leszek a sofőr....
Így legalább olcsó lesz a vacsi....én nem ehetek, ő meg nem tud :lol: :lol: :lol: Így jár, akit szeretnek a diákok :lol: :lol: :lol:

marek

Móni:
igen, a 82-es főúton megyek végig. Illetve Veszprémig. :lol:
Nagy a forgalom, sok a barom, szval én vigyázok, de van aki nem bír magával és ott előzget. :shock: :evil: :evil: Meg hát a motorosok. Ezen tegnap úgy kiakadtam, 2-3-án mennek mint a barmok, de vagy 150-el azon az úton, a kamion befékez,h beférjenek, a mögötte levő majdnem beledurran és a motoros újra kimegy előzni. És ugye mi, autósok nem vigyázunk rájuk. :evil: :evil: :evil: :evil:

Timi:
na akkor asszem a lányos pocak győzött. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na megjártuk a hadak útját, bababútor és babakocsi. Tapasztalatok:

Móni, igazad volt, a Király utcai bolt egy nagy rakás szar. 1 bababútort lehet igazán megnézni, a többiből csak a felnőtt részek vannak kiállitva, aztán képzeld el, hogy hogy néz ki a gyerek. Hát igy nem kell, köszi.

Faktum bútor az RS-ben pozitiv, nagyon kedvesek, minden ki van állitva. Rozi és Sunny tetszett a helyszinen, kb 160-200.000-ből kijön a komplett bútor. Rozinál kicsit gáz, hogy a fenyőfa csomói átütnek a festéken, mi jobban szeretjük a homogén fát, de tökéletes úgyse lesz.

Brendonban csak az olcsóbbakból voltak kiállitva, azok hasonló árban vannak, mint a Faktum.

Babakocsiból pedig ezt néztük ki:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=43

Jó drága, 85.000 Ft + 36.000 az autósüléses hordozója. Horror.

Jolka, ez jó???? :lol: Vagy ennyiért van jobb is szerinted?

Találtunk egy lengyelt, ami tök hasonló volt, ugyanezeket tudta, 40.000 Ft volt csak, de egyszerűen olyan nehéz volt összecsukni, hogy én nem tudtam kipattintani azt a hülye műanyag fület, amit kellett volna :evil:

Nem tudja valaki, hogy hol lehet még Preg Prego babakocsit kapni? Lehet, hogy sehol, mert a forgalmazó a Brendon, de hátha mégis.

Szóval most shokkot kaptunk és ápoljuk magunkat. :roll:

Viszont jó hir, hogy Roti kutyánknak úgy néz ki, hogy akad gazdija, úgyhogy holnap utazunk Nagykőrösre!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Preg Prego = Peg Perego :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!

Hajni, sztem a mostani pocak lányos,kerek, Marcival, meg fiús, csúcsos volt.
Marek: csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz. Ha van alkalmad rá, méregesd a cukkert, és kérdezz rá pontosan, hogy elég-e a magad által össze állított, visszafogott szénhidrát fogyasztás, vagy számolgatnod kell, mennyit ehetsz belőle.
Zsu: csini kismama vagy te is, de hát ahogy észre vettem, ez itt alap követelmény :lol:

Timi: dinnye lelőhely? Piac, nameg nem messze tőlünk, a szolgáltatóháznál nagyon fini dinnyét árulnak.
Ma voltunk vásárolgatni. Megvettük a babakocsit, egy édes fürdőlepedőt, megrendeltem a kiskádat és kádállványt, mer az nem volt az üzletben :shock:
A kiságyat, meg sztem netről fogom beszerezni. Csak, kicsit korainak gondolom még.
Ciko: az AFP miatt, ne parázz már. A genetikai UH-n, az AFP tudatában vizsgálnak, jól megnézegetik a babát, tarkóredő mérés, stb...
És, nem alacsony sztem a 0,8. nekem 0,73volt, és fel sem merült, hogy amnióra, vagy egyéb vizsgálatokra kéne mennem.
Jolka: ejnye, hazafele jönnél a nyaralásból??? Tuti lesz, hidd el. Én mennék szívesen, de idén kihagyuk :cry:
A fürdőruci engem is érdekel, mutizd majd meg.
Ma, majnem hanyatt vágódtam, mikor megláttam, hogy 14 ezerért (is) lehet kapni kismama fürdőruhát :evil:
KI az a hülye, aki megveszi???

Kép
Kép
gabcii

Zsu, nem láttalak az RS-ben. ;) pedig mi is ott voltunk és ma! és nekünk is Rozi lesz, vagy Tomi. bár +10e nem igazán éri meg sztem, ha csak a lába kicsit más dizájn.
ugye viccelsz a csomókkal? :roll: :shock: 8)
és tényleg irtó kedvesek voltak!!!! végre egy igazán kellemes élmény. és volt ott eladó! nem mint a kikában és ikeában.
mi még benéztünk abba a baby planetbe, amit Te írtál múltkor. hát horror és diszkriminálnak. egyáltalán nem volt ikerkocsi. :shock: sebaj,m majd máshol hagyjuk ott a pénzünket. (azért nem jöttünk el üres kézzel, mivel Apuka ragaszkodott hozzá, h vegyünk vmi ruhát az úrnak és a kisasszonynak...pedig nem érdemelték meg....egész délután mindenhol pisilnem kellett :evil: ...és kaptak egy rugdalózót és egy bodyt. és rá kellett jönnünk, h már a ruháknál elakadunk...és még gyerek sincs benne...rövid meg hosszú ujjak, lábfejes, anélküli, láb nélküli... :? )

Kép
an°°di

na, léptünk egyet múzeumozni. meg talán találkozunk egy barátnőmmel.
:arrow:

Kép
an°°di

Zsu: ez a Peg-Perego kocsi, nagyon szupi. Könnyű is. De ennyiért...
Vannak márkátlan kocsik, amik ugyan ezt tudják, de mivel nem fityeg rajtuk a márkajelzés, fele annyiba kerülnek. Látom, neked a bolygó kerekes jött be :D
Andi: ezért kértem vmikor kelengye listát (nem kaptam :P :P ), mert ugyan, vásárolgatnék kisruhákat, csak hát asse tudom, miből, mennyit vegyek és, nem csak a méretnél vagyok elakadva. Szal nem vagy egyedül a problémával.

Kép
Kép
gabcii

Ezt a kombi ágyat néztem ki. ( köszi Jolka!. Mire mennénk itt nélküled :wink: )

http://www.helimexbaby.com/shop/index.php?productID=165

Kép
Kép
gabcii

Andi, nektek jó szórakozást, meg nekem is. Tüntem, vasalni.

Kép
Kép
gabcii

Gabci
Timur és Jolka is rakott fel kelengyelistát korábban, én ki is nyomtattam, meg van egy a mamanetről is. Ma elmentem a barátosnőmhöz, aki adott egy csomó mindent, és bejelölgettük a Timi listáján, hogy mi az ami már megvan, meg mi az amit meg kell venni. Azt is elmondta a barátosnőm, hogy mi micsoda, meg miért kell.....

Így hogy kaptam néhány dolgot, már nem is annyira nagy a gáz....

És vettünk ma egy rugit, meg egy kocsicipőt, egy kifogót, meg néhány textilpelenkát...csak, hogy ráérezzünk az ízére. Ki is akadtam, hogy milyen drága minden, de lesz*rom.

És én vezettem majdnem Szegedig és senki nem halt meg. A fiam meg kidugta a fejét, baromi kellemetlen volt :shock: Mostanában ez a hobbija, nemtom ez mér jó neki....mindig kinn van valamelyik alkatrésze, én meg nem győzök találgatni, hogy ez most akkor térd, vagy könyök, vagy mi.... :shock:

Ja, és voltunk Szegeden vacsizni, jó volt, csak azóta szédülök....egész nap alig ettem a hülye diéta miatt, erre kapok egy nagy adag kaját, és erkölcsi kötelességemnek érzem, hogy mind megegyem... :shock: MARHA

Most viszont megyek ápolgatni apukát, mert még mindig nem 100 százalékos :lol: :lol: :lol: :lol: Így jár, aki sokat iszik :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó éjszakát mindenkinek.

Ja, és apukának nagyon tetszik a fórumtali gondolata. Jól mondtam neki, hogy Veresegyház??? Már meg is nézte a térképen, hogy addig milyen jót fog túrázni a Börzsönyben :shock: Szóval, ha összejön a csapat, akkor rám számíthattok, de eddig nem sokan írták, hogy jó az időpont, úgyhogy lehet, hogy kell ezen még egy kicsit agyalnunk :cry:

marek

Na csak gyorsan!
Most mentek el a barátnőmék! Hát csajok, akinek fia lesz, van remélem ilyen mint ez a két kölök! Jó kis csávók! És a barátnőm az én lányommal akar babázni, mert már harmadikat nem akar bevállalni! Mondtam rendben! Elvégre igaz barátok vagyunk! :lol:
Na mi van, mindenki Rozit akar? Mondtam én, h az jó! :wink:
Zsu! Örülök, h azonos a véleményünk! Már néha úgy érzem én vagyok a túl válogatós, de akkor nem vagyok egyedül!
Éljen Marek, a hős sofőr!
Hajni! Hát hogy én mit gondolok a motorosokról az nem tűr internet festéket! :lol: Van ilyen? :shock:
Timi! Mit főztél? Mi az az édes-savanyú?
Gabcii! A kiságyat amikor rendeled ne felejtsd el, h 3-4 hetes szállítási időket mondanak egyes helyeken! Csak miheztartásvégett! És ugye ha jól látom papírforma szerint Te vagy az első! (Listát már korábban tényleg írt a Jolka, a Timi, és még Ciripke is!) Egy a lényeg: hajgumi mindegyiken volt, így az legyen nálad! Mi Andival meg növesztjük addig a sörényünket, h legyen valami haszna is! :lol:
Terhestali! El kéne dönteni az időpontot, meg ki az, aki tényleg komolyan jönne, meg tudja oldani, és amikor a legtöbben ráérünk akkor kéne! Nem?
Andi! Írd meg milyen volt a múzeum-éjszaka! (Ma Zubolyt hallgattam! Komolyan, én mindig mosolygok, ha ők jutnak az eszembe!)
Ja, és a barátnőm férje megörökített videón! Én meg csak lestem, h ki az a nagy hasú csaj a képen! Fú, nekem nagyon beindult a hasam! Mint egy 6-7 kg-os görögdinnye!
Erről jut eszembe! Most akkor zabáljak dinnyét vagy sem! Itt eltérő vélemények hangzottak el! De mivel imádom, én eszem! :roll:
Na jóccaka!
Holnap talán egy kicsit lesz majd megint időm!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Zsu!
Még meg sem dicsértelek, hogy milyen csini vagy a képen...:) Bocsi. Na és a konyhád, csodás.
Már kisebbségi érzésem van mellettetek. :( Csodás alak, csodás ház, f.vezetői állás, kaja fejesekkel...:) Én már csak egy szürke egér vagyok. :) Mindenkit kedvelek, szeretek itt lenni. :)

A babakocsit én is drágállom, de ha neked ezt tetszik és áldoztok is rá, akkor hajrá. http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =0&whid=25 Ez a kocsi is ezt tudja, sőt még textil mózes is jár hozzá, ja és akciós most.(54990Ft) Már írtam róla, képen hülyén néz ki, élőben is meg kell nézni. Kategóriában ugyan az, mint a Peg Perego.

Tegnap eljutottam a gengurugoldba is, élvezet volt mászkálni a sok picur ruhák között. Bébi hordozó most akciós. No name, de mindent tud, mint a nagyok. 8.990Ft. Nagyon könnyű, szinte vízszintesen van benne a baba, fejszűkítő, napfénytető is van rajta. Jó, rögzítőtalp nincs. Még ma sem tudom eldönteni, hogy jó, vagy sem, ha van. Egyrészről jó, mert megemeli a babát, és kilát, nem fog hisztizni. Másrészről, nekem, nem tűnik biztonságosnak, jobban szeretem a hordózót a biztonsági övhöz kötni, nem, pedig a talphoz.

Fürdőruci: Egy egyszerű, piros Triump bikinit vettem. Ami persze a nagyibugyi miatt, egy kicsit hülyén néz ki a pocaknál, mivel alatta tudom csak hordani. Képet nem találtam róla, magamról meg nincs az a pénz, hogy tegyek fel. :D Ára 6990ft, sok, és sajnálom is rá a pénzt. De olcsóbbat, az én méretemben nem volt. Olyan ügyes meg nem vagyok, mint Andi. Majd szülés után is lehet hordani. Ez a márka jött be nálam, ugyan, ha azt nézzük, hogy a cicitartója többe kerül, nem is volt olyan sok, vagyis ezzel nyugtatom magam. :D

Gabcii!
Nagyon jó a kombi, amit kinéztél, tetszik, színbe is. :)

Kelengyelistát még nem tettem fel. :wink: Hajgumi, anno nem kellett, mert akkor rövidebb hajam volt.
Ha lesz időm, teszek fel, de csak egy minimális listát, ami minden képen kell.

Most megyek, mert Manó nyafisan kelt, megyünk ki játszani.

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jó reggelt!
Jolka, ha listát raksz fel, akkor légy'szi olyat, h minimál és bővített. Ha nem nagy fáradtság, mert engem az is érdekelne!
És most kell a hajgumi? :wink:
Mikor is indultok Horvátországba?
Timi! Nagymamáztok?

Kép
ermoni

sziasz!!!!
püffedtre aludtam a szememet. lehet, h a sírás miatt dagadt fel? :roll: teljesen meghatódtam a sex and the city egy részén. na, mindegy. a hormonok....

múzeumok éjszakája.. nem is tudom, minek akartam menni. az inkák érdekelnek, de oda már f8kor olyan hosszú sor állt, h - a van gogh kiállításból kiindulva - ha bementünk volna sem láttunk volna sok miindent a köztünk és a kiállítási tárgyak között lévő emberek miatt. és utálom a lökdösődést. ekkora pocakkal főképp.
találkoztunk barátnővel is. ill. összefutottunk. borkóstolóra (!) mentek. rájöttem, h sóher vagyok. nem fizetek 1200 ft-ot plusz a borért a mezőgazdasági múzeumba. vhogy nem köt le őseink földművelése. sz*r ügy, mi? ;) a borkóstoló érdekelt volna, dehát terhesen??? :shock:
szóval, múzeumba máskor megyünk (még az old timerek érdekelnek a közlekedésiben és dzsingisz kán a nemzetiben-- oda a jegy normál napon kb egy ezres). spórolok kelengyére. szóval, ittunk egy kis kocsmában egy pohárka bort és egy korsó sört, és miután összevissza sétáltuk a városligetet hazamentünk.
és a buszon a láthatatlan volta. irtó sok fiatal (20-25 évsek), jó erőben, és vmi baromi zizgalmasat kellett nézni kint az ablakon egész újpestig :? no, mindegy. szóval, jó is volt, meg nem is. jövőre nem megyünk.

Kép
an°°di

Jolka, segítek a kisebbségi érzésen, jó?
nem vagyok csini, sem felsővezető, sem a lakásunk nem olyan, amilyet igazán szeretnék. és? remélem, a gyereknek nem ez számít! ;) mondjuk a faktum bútorok láttán majdnem elbőgtem magam, h egyszerűen nem fér be a félszobába SEMMI. nem még KÉT ágy. dehát ez van, ezt kell szeretni. a szpotatós kanapánk nagy valószínűséggel ez az ikeás futonkanapé lesz.
Kép
az egyetlen, ami befér.
ja, még egy kép: pocak alulnézetből. majdnem elájultam, mikor megláttam :D

Kép
an°°di

Kép

Móni, nekem már lassan van egy csutka hátul.. hát nem copf, és a fodrászhoz is mennem kell...de azért csomagolok egy hajgumit (volt ám nekem loboncom).

Kép
an°°di

Jó reggelt!!

Felébredtem! Végre kialudtam magam!!! Most meg takarítok, aztán megyünk anyáékhoz ebédelni :lol: :lol: :lol: Délután meg tanítok, aztán pihi....

marek

Andi!
Megboldogult lánykoromban nekem is hosszú hajam volt, gyönyörű kontyokat és egyéb csalafintaságokat vetettem be a férfinép hülyítése céljából. De már rég volt! Bár néha nekifutok, h egy kicsit hosszabbra növesztem a hajam, de valahogy nincs már hozzá energiám!
A Dzsingisz Kánt én is meg fogom nézni, meg az inkát is! Majd szólok, nehogy összefussunk! :wink:
Jolka! Igaz, járok rongyrázó helyekre, meg ismerek néhány "híresembert", de se gazdag, se felsővezető nem vagyok! Mondtam már: egy egyesületet próbálok csinálgatni, meg a férjem cégében az adminisztratív feladatokat! (Bár kinevezett már irodavezetőnek, ő meg a cégvezető- szóval felsővezetők vagyunk! :lol: Igaz az iroda a nappalinkban van, és ketten csináljuk a céget, de jól hangzik! :wink: )
Az, h kinek mekkora a lakása, meg hogyan van berendezve... Hát a miénk kicsi, most h jön Janka kábé a dobozokat tologató nintendó játék jutott az eszembe! Mert nálunk is ez a helyzet! Régi, örökölt bútorok, egy-két új, és néhány, amit a férjem csinált! De mi ezt szeretjük! És amúgy is a mi házunk mindennel fel van szerelve, amire szükségünk van, cserélgetni meg akkor is kéne benne dolgokat, ha marha drágán lenne berendezve! A kertünk meg egy speciális dzsungel! De rajtunk kívül a macskának és a kutyának is nagyon bejön!
Az egyik barátnőm nevezte el mézeskalácsháznak! Meg amikor épp síránkozni próbálnék mindig rámpirít: mi az, ami nincs neked? És jobban belegondolva! Eddig a gyerek volt ami hiányzot, de annak meg most van itt az ideje!
Én megtagadom, h alulról készítsek fotót a hasamról! :evil: :lol:
Na megyek ebédet főzni, meg délután is vendégeink lesznek!

Kép
ermoni

sziasztok

Móni
köszi,de nem nagymamázunk,kicsit elment a kedvem a fórumozástól :-( asszem szünetelek kicsit,majd jelentkezek ha Bibi megszületik :-) nem ám addig nem :-)

Édes -savanyú kínai bizgentyű mártás csirkehusival kell csinálni paprika-bambusz-ananász ilyenek,üveges mártással szokom csinálni plusz raktam, bele jó sok ananászt.

Andi
jól belehúztak a babáid
Vendég

Timi, mi történt????? :shock: :shock: :shock: mi vette el a kedved? ne hüjülj már! ugye csak viccelsz?

Marek, takarítasz és majd takarítasz? :roll: :shock: nekünk is kellene. megszervezhetjük úgy a talit, h utána nálunk még legyen időd kitakarítani? ;) :lol:

Móni, mindenképp szólj, mikor mentek ;)
nálunk legózás van ezerrel... de talán most okés. ez nem panasz volt, csak hüjeség. :oops:

Kép
an°°di

Na ne izéljetek má'! Főként Timi! Tessék csak szépen jönni fórumozni! Hát kinek sikerült a fél topikot rászoktatni az internetes vásárlásra?! És odébb van még Bibi születése! (Na jó a nyaralás idejére kaphatsz felmentést! :wink: ) Amúgy szó sem lehet róla!
Andi! Ne félj szólok! Bár lehet, h néhány terhesnőci jó lenne még rajtam kívül, mert nagy csoportos kedvezményre tehetnénk ugye szert! Ráadásul, ha az ikres topik indulna így el...
8)

Kép
ermoni

hehe
én már tegnap is gondolkodtam, h igénybe vehetnénk a családi kedvezményt. elvégre 4en vagyunk, akárhogy is nézem. :lol:

és ma csupa jó hírek: pénz áll a házhoz, megyünk barátnőzni-babázni este, most pedig egy kisebb háztartási körútra.
még jövök!
mindenki lazuljon ezerrel! Móni, Te se sürögj folyton a konyhában, okés?

Kép
an°°di

Kösz csajok kicsit kivagyok agyilag (bár ezt már biztos megszoktátok) ,nem akarlak benneteket terhelni.Most ebbe a nyaralásba bízom ,hogy kicsit összekapom magamat,plusz kis családomat,mert ez nagyon nem jó így,legalábbis nekem.
aztán itt most írtam pár sort amit kitöröltem :-)
Vendég

Timi
Ne töröld ki!!! Meghallgatunk!!! Vagy írd meg priviben, ha gondolod. Szerintem nem árt valakinek elmondani a bánatod......!
Nehogy elhagyj minket!!!!

Andi
Nem takarítok állandóan, de ez az érettségi bankett nem tett jót a lakásnak. :lol: :lol: :lol: Amit tudtam éjszaka megcsináltam, de azért még volt rajta mit finomítani :lol: :lol: :lol: Szörnyűek ezek a gimnáziumi tanárok...ha egyszer elkezdenek bulizni.... :shock: :shock:
De most büntetésben van az uram....a legnagyobb kánikulában vághatja a füvet, én meg az ablakból röhögök rajta!!! :lol: :lol: :lol:

marek

Mindegy :-)
tudjátok a szokásos senki nem ért meg.majd összesszedem magam
Vendég

Andi
Láttad már ezt?
http://www.babadiszkont.hu/akocsi.html
Móni rakta fel régebben, van egy akciós ikerkocsi...bár képek nincsenek, ez megnehezíti a dolgunk.

Meg van egy full extrás Top rider - ismeri valaki? Az a baj, hogy háromkerekű, ezért annyira nem vonz....azért megnézném, mert olcsónak tűnik.....

marek

Timi!
Már megint a család? Nem az a legnagyobb baj, h túl sokan vagytok ott egy rakáson? Ha nem kéne együtt laknotok a családdal, akkor könnyebb lehetne a férjeddel is, meg talán magaddal is! Nem? De könnyű innen okosnak lenni! Majd a nyaralás egy kicsit kisimítja a ráncokat a homlokodon!
Marek! Há' nem azt mondtad, h már kiválasztottad a babakocsit? És miért bűnteted az embert ennyire? Horkolt? Vagy más vétke volt? :lol:

Kép
ermoni

Más vétke volt....takarítani kellett utána....szóval nagyon elrontotta a gyomrát szegény :lol: :lol: :lol: Utlojára 10 éve csinált ilyen, de ez engem hajnali kettőkor nem vígasztalt.... :lol: :lol: :lol: A horkolás nem zavart, mert kiküldtem a leendő gyerekszobába....már előtte este is volt egy kis sör a céges vacsin és akkor se tudtam tőle aludni ugyanis.....

Kinéztem már a babakocsit, de ez valahogy nagyon elcsónak tűnik, hordozóval ötven, csak hát háromkerekű...meg is talátam, ez az talán:
http://bababolt.echt.hu/babakocsi/toprider?cid=22702

De miért jó, ha egy babakocsi háromkerekű??? Angliában szinte mindenkinek ilyen van :shock:

marek

Marek, én azt hallottam, h már egy csomó helyen nem gyártanak 3 kerekűt, mert betiltották! Állítólag veszélyes!
Szóval az én tudásommal nem lettél okosabb!
Hát én teljesen kétségbeesett vagyok babakocsi ügyben! Nekem még lövésem sincs milyen legyen a kocsi!

Kép
ermoni

Csajok, ki vagyok akadva! Ugyanis képzeljétek, ismerem a Kármán Irént! Még nagyon kezdő dokufilm rendező volt... Hát komolyan, mi van itt?

Kép
ermoni

Sziasztok!

Timi, a múltkor azon voltál, hogy lesz@rod a megfelelni vágyást és a veled szemben támasztott elvárásokat. Télleg jó lesz, ha kiszakadtok a mindennapokból.
Andi, azta, mekkora pocak. Tuti, senki nem fog lepipálni. :lol:
Marek, árban és felszereltségben, jó ez a kocsi, de nekem a 3 kerekű, nagyon nem jön be. Persze, attól még másnak tetszhet.
Engem a kelengyelisták rémítenek meg. Ilyen szívó, olyan szívó. Bakker, mintha csak a munkahelyemen lennék, annyi idegen elnevezésű kütyü van (csak ott tudom, melyik mire jó)
Ahhoz, hogy elmenjek a baba boltba vásárolni fel kell elötte készülnöm, hogy egyáltalán tudjam mit akarok és ne csak álljak, mint 1 birka. Szal, bele fog tellni egy kis időbe, amig beszerzek mindent. Sajna, kisgyerekes barátnő messze lakik, így nincs hozzáértő a közelben, akit megkérhetnék, hogy jöjjön el velem.
Köszi csajok, visszakeresem a már említett listákat. Még jó, hogy ti vagytok és tudtok tanáccsal szolgálni.
Móni, igazad van. Asszem, mihamarabb megrendelem az ágyat, aztán ha elöbb jön, mint 3 hét, akkor majd kerülgetem kicsit.
Jolka, tegyél már fel fürdőrucis képet... Andi is rakott :lol: :lol:

Kép
Kép
gabcii

Gabcii, nem emlékszem, Tőled láttunk már pocakos képet??? :shock:
Én is akarok kádállványt, de olyat néztem, amit a rendes kádra lehet tenni, és arra a kiskádat. Csak nem emlékszem, hogy azon hogy állt a babakád. Mert ha merőlegesen a másik kádra, akkor abban nem esik kézre a gyereket fürdetni...na ezt majd megnézem.
Bátor vagy Gabcii, én ilyeneket nem mernék a netről venni...szeretem előbb megnézegetni és megtapizni :lol:

Andi, olyan kicsi a világ! Szerintem ha találkoztunk volna, biztos megismertük volna egymást fényképről. Mónival az amnion voltam egy helyen és egy napon :lol:
Ezek a ruhák pedig, ne is mondd. Ma egy kis sima body-t akartam venni, de abból is van ujjatlan, rövidujjú és hosszú ujjú. Azon agyaltam, hogy Panka őszi lesz, vagyis eleve a rugi hosszú ujjú lesz, akkor ujjatlan body-t kell ráadni, nem? Vagy hosszú ujjú body-ra ujjatlan rugit? Na ezen leakadtam és nem is vettem semmit. Jó hülyék vagyunk :lol: Gyerekesek, segitsetek!!! :roll:

Marek, ez a kifogó olyan vicces, minha valami peca eszköz lenne :lol:

Móni, miért ne lehetne dinnyét enni? Ezt még nem hallottam :shock:
És mostanában nekem is nagyon nő a hasam. Még a szomszéd is megjegyezte. Mi lesz velünk még a következő 3 hónapban? Én nem tudom elképzelni, hogy ennél nagyobb is lehet.

Jolka, köszi a tippet, megnézzük legközelebb. Még van időnk vadászni.

Na legközelebb majd a mosókonyhában fotózom, mert most mindenki azt hiszi, hogy valami kacsalábon forgó palotában lakom :lol: Ha tudnátok, hogy még mennyi mindent kell megcsinálni a házban. És jelentem, már csini sem vagyok, a kép csak jó szögben készült :lol: Az igaz, hogy vezető beosztásban vagyok, de az is már csak 1 hónapig.
És azt ne feledjétek, hogy 32 éves koromig 36 nm-es panelban laktam! Szóval azért kicsit már jár nekem a szép konyha igy öreg koromra, nem? :cry:

Marek, a 3 kerekű kocsi nem sportoláshoz való?

Timi, ne izélj, mert lemegyünk csapatostul Nyiregyre (ugye ott laksz?) és kirángatunk a depidből! Hova is mentek nyaralni? Utána biztos máshogy látod majd a dolgokat!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jolka, megnéztem, hogy mit irnak a Graco kocsiról, amit feltettél. Az a bajom vele, hogy nem dönthető vizszintesig. Az nem baj? Mert a Peg Perego igen. És nem látom, hogy hány kg, a Peg Perego 'csak' 10, vagyis a 45 kilómmal még elbirom. Bár látom, hogy ez a Graco is aluminium, talán ez is könnyű. Na legközelebb megnézzük, köszi a tippet!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu!
Még mosókonyhád is van! :lol: Itt panelben lakók is vannak, ne borzold az idegeiket! :lol: :lol: :lol:
Timi Kaposvár környékén lakik, Jolkát látogathatod meg Nyíregyházán! (Ugye jól mondom csajok? :wink: )

Kép
ermoni

Zsu
A kifogót én egy hálónak képzeltem, amivel kifogom a gyereket a kádból....de úgy látom nem csak én vagyok ilyen lüke :lol: :lol: :lol:

Akkor ezzel a babakocsival futni is lehet??? Hurrá???? Bár a betegségem miatt nem igen tudok futni... :shock:

Megyek, mert az uram türelmetlen. Én nem voltam türmetlen, amikor az autóban vártam a bankett után, hogy megigya az utolsó sörét :shock:

marek

Sziasztok!

Andi:
hatalmas és szépséges a pocid. A kanapé is nagyon szép. :)

Babakocsi:
pénteken voltam nézni, de egyik sem tetszik. Csajok, keressetek már nekem :)
Legyen vízszintesig dönthető, picike, de tudjon benne aludni, legyen hozzá hordozó. Ne legyen drága. És könnyen, picire csukható. Ne, létezik ilyen???

Timi:
mi a baj?? Rá se ránts.
Mondom én....

Én most szomorú vagyok. Marcim elment 1 hétre nyaralni. Olyan nagyfiúúú már. :oops: Először azt mondta nem megy, mert neki ott nem lesz anyukája, de aztán meg, h mégis, olyan izgatott volt, úúúgggyy hiányzik. :lol:

Marek:
nekem Marcinál 3 kerekű volt, nem szerettem, de ezt már ugye kitárgyaltuk. :wink: :lol: :lol:

Fürdőruha:
én nem vettem, nem veszek. Van régi bikinim, jó az. Az egyik ilyen nacis, pont poci alatt elmegy, bár a felső épphogy jó,de erre a pár hónapra már megteszi.
Vendég

Na jó, befogom a pofám. De a következő képet az úszómedencénél csinálom, amint fekete szolgáim legyezgetnek :lol:

És a legfontosabbat el is felejtettem: Roti kutyánknak van gazdija, ma vittük el Nagykőrös mellé egy tanyára, több hektárja van a német tulajnak, 4 másik kutyája, a kutyák bent alszanak a házban a kanapén...méghogy nekem van jó dolgom :lol:
Persze még lehet, hogy viszontlátjuk a kutyát, mert eddig már 2x vittük gazdihoz, de mindig vissza kellett hozni valami miatt :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu: láthattatok rólam pocis képet, szám szerint egyet :lol:
Az a gáz, hogy nem tudom lekicsinyíteni, megfelelő méretre és apuka, meg rendszerint elfoglalt.
Jajj, ti, "öregasszonyok", nem sértődnék meg, ha 28 évesen, ilyen alakom lenne, mint nektek most :P
Móni kiakad, ha valamelyőnk a súlyával van elfoglalva, ti meg egyfolytában leöregezitek magatokat.

Kép
Kép
gabcii

Mielőtt elhúznék aludni, a fórumtaliról:

Nálunk jövő hét utáni pénteken lehetne (Júli 6). Ahogy eddig látom, igy áll a részvételi lista:

tudnak jönni: Andi, Jutta, Móni, Marek

nem tudom, jelezzetek vissza: Gabcii, Hajni, Jolka, Timi, Ebinc, Ciripke, Ciko (nem hagytam ki senkit?)

megpróbálom összesiteni a részvételi listát, legfeljebb ha nem sok mindenkinek jó, akkor majd máskor tartjuk.
Gyereket, férjet, nagymamát, akárkit lehet hozni, ez ne legyen visszatartó erő!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hajni, ha találsz ilyen kocsit, azonnal kettőt vegyél, egyet nekem :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
én azaz mi nem tudunk. :cry:
Vendég

Zsu
Jól gondolom, hogy Veresegyház??? Mer a férjem már úgy beleélte magát. Én mondjuk össze szeretném kötni egy délelőtti pesti vásárlással...ikea, bababoltok, ilyesmi....

marek

Azt hiszem én elmegyek pihizni....holnap megyek védőnénihez, megnézi a vércukrom.... Amióta nem lehet, állandóan édességet ennék... :cry: meg dinnyét..... :cry: Olyan nincs, hogy én egész nyáron ne egyek dinnyét!!! Hát nem kegyetlenség???

Na, jóccaka!! Álmodjatok szépeket!!!

marek

Zsu!
Nekem csak akkor jó, ha valóban lesznek izmos fekete fiúk pálmaággal és legyezgetnek a medence partján, ahol mind koktélt (alkoholmeneteset természetesen) iszogatunk! :wink: És én megígérem, h nem viszem a férjem! :wink: És valami koradélutáni időpont az, amire gondolsz?
Gabcii! Értettem, súly miatt (sem) szólok...
Én is pont ezt a fajta babakocsit vadászom! Szóljatok, ha rátaláltok!

Kép
ermoni

Marek, igen, Veresegyház.

Móni, fekete fiúk pont szabin lesznek, de medvéket beszervezhetek....vagy az asszonykórust inkább? :lol:
A kora délután jól hangzik. Ezt még egyeztetjük!

Na asszem mára belőlem ennyi, jóccakát!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?