Új privát üzeneted érkezett!

Donoé!

Noéminek sok-sok boldog szülinapot kívánunk!!!!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Timci,Lina,Nyhk!

De aranyosak vagytok,köszönjük szépen!!!Olyan hihetetlen,hogy elszaladt ez az 1 év!Alig babáztam még:-)

Timci!

Olyan csodás minden időszak,nem is tudnám szétválasztani őket,hol ezért,hol azért tündéri:-)Most is bebújt az íróasztal alá,ott autózik :D Gyönyörű Attila,édes,ahogy mosolyog :D

Nem tudom többieknél hogy van,nálunk ilyen idősen Donát mindig babázott,Noémi meg mindig autózik.Fordítva vannak bekötve? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Már csak az a kérdés,mit vegyünk Neki? :roll: Elképzelésünk sincs,Donátról szinte mindene megvan Neki,a babán kívűl.
Vendég

Sziasztok!

Isten eltesse Noemit! :D

Balcsinak is boldog szulinapot! :D

Timci, tenyleg nagyon edes Atti, ahogy vigyorog. Jokedelyu kisbabad van! :D

Lina, szunyoghalo... elhiszem, hogy duhosek vagytok. Nem lehetne a kertbol levalasztani egy reszt, ahova a kutyat be lehetne csukni nappalra?

Borsika, anyuek laknak a hazban, anyosek (szerencsere :oops: ) kicsit messzebb. :lol:

Geli, merre jarsz?

folyt. kov. kesobb

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Boldog szülinapot Noéminek!

Erszényes, HAjni
Nem tudunk menni :cry: Apa elvitte a kocsit, de ha lenne járgány akkor sem tudnánnk menni, mert Gyopi nagyon beteg. Egész éjjel forgolódott, köhögött és utánam kiabált még álmában is. Most is alszik szegénykém 2 köhögés közt. Már enni sem nagyon eszik :oops: Lehet h nem várom meg a 7 elejét és még ma visszaviszem...

Timci
Nagyon édes a kiscsávó! Jól sikerült nagyon :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Kis pletykásnak üzenem (tudom h olvasod) h kaptam a bucikámra azért h már másnap gratulált az urad a férjemnek h apa lesz újra :lol: Kicsit korai volt még a dolog....

Kép
Kép
Kép
thymi

Nyuszi, nagyon sajnalom ami veled tortent! :( Bizom benne, hogy a kov. terhessegeddel nem lesz gond!
Nekem Tanko az orvosom, de meg csak tizenpar hete ismerem. Eleg szotlan, nem sok erzelem latszik rajta. :? Szerintem uh teruleten profi, a gepe is az es nagyon alapos. Ugy vettem eszre, hogy csak keves doki mutat ki erzelmeket a paciense fele, es ennek tobb oka is van - en ezt mar elfogadtam, bar az igaz, hogy sosem volt olyan szornyusegben reszem, mint neked.

Lina, tok ugyes csajszikad van! :D

Balim, Cukker joggal lehettek buszkek a fiukra! Gratula a szep bizihez! :D

Nana, foto :D szep helyen jartatok ti is!

Erszenyke, megneztem a ti kepeiteket is! :D Szepek vagytok es latszik, hogy Jana is elvezte a nyaralast! :D

Kerdeztetek sokat a nyaralasrol:
Kretan voltunk, a repcsiut nagyon sima volt, odafele vegigaludta a ketoras utat Katikam, vissza meg nem ult senki mellettunk, igy ove volt egy egesz ules, igy nem is volt gond. A szalloda kozepes, az ellatas viszont nagyon jo volt. Autot bereltunk ot napra, sokat jartunk kirandulni, megneztuk a keleti reszen levo latvanyossagokat, jartunk Europa legdelebbi varosaban. A delutani alvas utan mentunk le a tengerpartra, Kati lassan baratkozott csak a vizzel. Eleg volt neki boven, ha ult a parton es homokozott, mikozben idonkent alafutott egy kicsi a vizbol. Eleinte furdopelusban volt, de nem szaradt meg es feltem, hogy megfazik. No meg ugyanugy alafutott a homok...
Az egeszben az volt a legjobb, hogy nem kellett boltba jarni, es megis mindig terulj terulj asztalkam volt reggel - delben - este. :lol: :wink: Es a tenger... :wink:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Balim, Santorinit kihagytuk, mert hajnal 5-kor indult a hajo es este 10-re ert haza. :?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok :)

Pár sorra megint jövök :)

Dóra

nagyon tetszik Katica fotója :) Biztos győnyőrű volt a hely:)

Nana
hu de győnyőrű ez a fotó :)

donoé
Sok boldog szülinapot Noéminek :)
Ajándékot passzolom Én is ugyan igy vagyok vele, hogy mit vegyek mert már mindnük meg van ... ( Ez a Mi hibánk az apjukkal mert minden sz@rt megveszünk nekik :oops: :lol: :roll: )

timcike
nagyon tündéri Atticy :) Nekem sincs mózes kosaram sajnos .. lehet hogy kénnyelmetlen az ülés neki de legalább biztonságos a mózeskosárban semmi nem védené meg ha baj van .. Én mániákus övbe kapcsoló vagyok és soha nem engedem a gyerkeknek hoyg öv nélkül menjünk bárhova is. Ha többször megálltok és kicsit kinyújtózik lehet, hogy jobb lenne mint a mózesekosár. :)

lili
olyan jó volt tegnap látni titeket nagyon csini vagy :) Zsófi hatalmassat nőt és jól áll neki ez az új frizura :)

Kazi
neked akartam még a multkor irni hogy csudihelyes Lari ebben a gatyóban :) A héten is uj frizurád van ? :wink: Mert mintha láttalak volna főtéren de nem avgyok benne biztos :)

Ákoskám reggel hányt nem tudom mi lehet vele :( Pedig már eggész régóta nem volt betegség nálunk ...kop-kop...
Már anniyszor akartam irni amióta niki tejcsit kap azóta folyamtossan köhög .. :( ugyhogy lehet hoyg nem fog tejcsit kapni később, pedig már azt hittem hogy legalább Ő kinőtte de még sem :( Na nem baj csináljuk tovább a diétát csak annyira sajnálo mert olyan jól és sokat evett azóta amióta ehetet tejcsiset szabályossan zabált és hízott is 1 kilót amit máskor 1 hónap alatt hízik ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszönöm szépen roz,mikor szopizni fogunk,megállunk és utána meg nyujtózni fog egy jó nagyot,aztán indulunk is tovább. :wink:

donoe-nagyon szivesen. :wink:

thymi-köszi szépen,de te se panaszkodhatsz. :wink:

dora-igen,ö mindig mosojog,mikor alszik.És remélem is,h.nagyon jókedvű baba is marad.

Köszönjük a bókokat.

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Virág

Most volt itt a postás hozta bölcsödei papirt aug 10.-én 13. óra kor van szülőiértekezlet :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

Időm nem nagyon van mostanában olvasni, re mélem jövő héten pótolni tudom az elmúlt két hetet. Megvagyunk, jól vagyunk, csak a múlt héten vidéken voltunk, ezen a héten pedig be kellett ugranom a suliba érettségiztetni, ami azt jelenti, hogy reggel 8-19-ig a suliban vagyok, ami annyira nem könnyű ebben a melegben, meg mellette küszködök a reggeli, délelőtti émelygésekkel és a legújabb, hogy a vérnyomásom a béka fenekén van, de a pulzusom 90 fölötti. Ettől rendesen szédelgek. Na, mindegy, már kibírom ezt a mai napot és a holnapit.
Most éppen haza lógtam ebédet csinálni a pasiknak, utána megyek vissza.
Voltam dokinál, minden oké. Lustika csak aludt, de előtte rendesen volt pörgés a suliban, tuti ő is elfáradt. Gergő meg egy kicsit haragszik rám, hogy mindig lepasszolom. Este, bár nem kapok puszit, amikor haza érek, le nem mászik a nyakamból.

Most mennem kell. Sziasztok!

Donoé,

Isten éltesse Noémit 1. születésnapján.

geli08

Nyuszi írtam pü-t!!!

Majd ,jövök később...
kazi

Sziasztok!

Köszönöm lányok a jókívánságokat,aranyos Tőletek,hogy felköszöntitek nagylányom :lol:

Roz!

Sajnálom,hogy megint betegségbe estetek,gyors jobbulást kívánok!Mi is így vagyunk vele,mindent megveszünk,ami nagyon tetszik nekik,remélem ezzel nem fogjuk elrontani,de hogy lehet ellenállni a sóvárgó szemeknek,mikor nem szól egy szót sem,de látszik rajta,hogy mindjárt sírva fakad,annyira szeretné.Noémi még nem igazán értékeli,most kezd babázni,meg a sütifalót imádja nagyon. :) Valamilyen szép babát akarunk venni,bár ami tud valamit,13-17 körül van,annyit elvből nem adnék egy babáért,ha meg is tehetném.Majd holnap megyünk vásárolni úgyis,szétnézünk.
Vendég

Sziasztok!!!

Roz:
Nincs új frizurám,de ahogy nő a hajam,mindig másként szárítom,lehet,hogy azért tünt úgy!Miért nem köszöntél rám?
Sanálom a betegséget,mielőbbi gyógyulást!
Szupi,hogy sikerült a bölcsi! :)

Don:
Noéminek boldog születésnapot !!!!!!!!!!!!!
A játékokkal mi is így vagyunk,minden vackot megveszünk(meg az egész család),de a multkor fogadalmat tettem :wink:

Adri:
Gratula a kisfiadnak,nagyon ügyes!!!!

Timci:
Attici nagyon édes!Mózeskosár nekünk sincs,de tén hogy a hordozó biztonságosabb! :wink:

Nana:
Nem írtad,hogy milyen volt az út,hogy viselték a srácok?Kiváncsi lennék nagyon!!!

Dóra:
Szupi,hogy ilyen jól sikerült a nyaralás!! :D Mentek még valamerre idén?
kazi

Roz, remelem semmi komoly Akosnal!
Biztos a tej miatt kohog a Niki?
Aki bolcsis lesz? Mikortol? Visszamegy dolgozni?

Timci, mar irni akartam korabban, hogy mi jol kibeleltuk a babahordozot, igy nagyjabol egyenesen fekudt benne Kateszka. Mondjuk mi nem hasznaltuk tul sokat. Autoba hasznalhato mozesunk nekunk sincs. :(

Kazi, talan meg a Balatonra lemegyunk.

Katikam eddig cicivel tudott csak elaludni... :oops: , de ugy nez ki most jott a nagy attores es mar anelkul is el tudom altatni. Nagy ko esett le a szivemrol, mert ettol tartottam a legjobban, hogy hogyan fogom tudni leszoktatni rola, hogy ne viselje meg tulsagosan. :roll: Kretan ugy adodott a helyzet, hogy idonkent cici nelkul aludt el ejszaka, itthon pedig folytattuk a dolgot. Ami a csoda, hogy nemreg ugy tudtam letenni aludni, hogy csak odafekudtem melle. :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Donoé
Nagyon sok boldog szülinapot kívánok a kislányodnak,torta lesz gyertyával?Csak azért hogy maszatoljon.De jó is az!
Én nem vettem neki nagy valamit,a lényeg az hogy csecse papírban volt,és az övé,csörög,és mi lehet az.Egy kis varázs.

Roz
hát nem vagy szerencsés ezekkel az allergiákkal.Remélem mihamarabb kinövitek.
Hányás?Tudod már mitöl volt?Nem volt több azóta?

Lina
sajnálom az ajándékod hogy kicsit károsult,a kutyus nem tudta hogy nem szabad,hát vagy elajándékozzátok,vagy ketrecet csináltok?Így Lili is élvezhetné a kertet.

Timci
szép a kiscsávó,és a mosolya is.

Dora
ez már haladás,nem is baj ha elmarad a cicizés már.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Dóra ,Hajni,Kazi!

Nektek is nagyon köszönöm a jókívánságokat:-)

Hajni!

Ma csak apa hoz pici tortát,a Lidl-ben van,400.- s annyira finom,marcipán van a tetején,s nem csupa krém,amit nem szeretünk.Isteni íze van,árban is nagyon jó.Vasárnap jön a család,akkor lesz tartva.Somlóit rendeltem Neki,gyertyával,tűzijátékot veszünk hozzá,formatortát akartam,gyönyörűek,de 5.300-nál kezdődik! :shock: Annyit meg egy tortáért nem akarok kiadni.
Vendég

Sziasztok!

Donoé
nem semmi árak vannak ám.Az naon sok!Feléböl böven kijön.A tüzijáték az okos találmány,Annának naon tetszett mindig.Az a lidl-s torta nyami,én is szeretem.

Kattic
jól vagytok?

Geli
klassz nyári szünetet neked,aztán nemsokára meg babázhatsz is.Gergö mit szól hogy tesója lesz?

Erszényes
jó volt ott,Anna duzzogott a kocsiban hogy nem akar hazamenni,Janát akarom.Nem lehet elég korán kezdeni a pasizást.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Noéminek boldogságos első szülinapot kívánok!! :D

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!

Mégegyszer nagyon köszönöm mindenkinek a köszöntéseket,aranyosak vagytok! :) Ma elmentünk a Malomba babát nézni,hát találtam is,ami tudott is valamit,egyik 15990,. volt,másik 19.990.- hogy tudnak egy babáért ennyit elkérni? :roll: Így vettem neki egy szupi kis játékpadot,érintőgombos,állatkák vannak rajta,ha megnyomja,olyan hangot ad ki,amilyen állatra rányomott.Ez csak 3.000.- volt,majd a Tescoban nézünk babát szombaton.Olyan furcsa,hogy mostmár nincs babám,mindhárom gyerkőcöm 1 éven felüli. :roll:
Vendég

Donoe

Bolldog szülinapot Noéminek!

Mostanában nem jelentkezem, mert nagyon ráálltunk az angolra és Nándi elkezdett szavakat mondani ( pár angol szót is) és egész nap csak szalad, én meg utánna. Rendkívül sokat ügyesedett és fejlődik ezerrel!

Olvasni is csak 3-4 naponta jutok fel az oldalra, de azért követem az eseményeket!

Éppen ébred...

Sziasztok! Jó napot mindenkinek!

KépKép
kattic

Don,
utólag boldog szülinapot Noéminek!

Lina,
neked is nagyon boldog szülinapot! (30-on túl is van élet, nem aggódni! :lol: )
balim

Balim,
köszönöm szépen, annyira nem aggódom :D Még 12 percem van 30-on innen, aztán majd meglátom mennyire dől össze a világ :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

...nem dőlt össze!!! :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
Isten éltessen a sokadikon,érezted hogy változtál egy évet?Nem mi?Az a jó!

Don
sajnos repül az idö,már nekem sincs az a pici babám,de még sokat bújik az a jó.

Erszényes
voltatok a borutcában?Grillezett fürj?Mi lehet bemegyünk délután,jó programokról hallottam,Anna had ugráljon bent egy kicsit.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina :D :D :D

Sok boldog szülinapot :) Én is idén átesek a 30 hoz közeliek táborába :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Lányok ilyen játékot keresek a barátnőm kislányának! Kép

Kép
Kép
Kép
borsika33

Ja lehet használt is!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Helló!

Lina, legyen nagyon szép napod születésnapodon! (Igaz, már nem sok van belőle hátra. De ahogy a párod ismerem még most jön a meglepetések java) :)

Roz, neked egy szavad nem lehet, csitri vagy jónéhányunkhoz képest. :lol: (nehogy megharagudj!!!)

pillle

Pille
:lol: :lol: :lol: de hogy haragszom :lol: :lol:

Képzeljétek akkora öröm ért :D mármint nekem öröm :) Már hónapok óta nagyon küzdök a kilók ellen már áttértem a updetes fogyiban is a legkemyényebbre csak 1 es kódost eszem semmi szénhidrát és szoba bicó bosszanklodtam hoyg nem mennek a kilók és kiderült hogy csak a mérlegünk nem jó és már -9 kg nál járok tök jóóóó :lol: úgyhogy éppen ugy voltam hoyg feladom és teli zabálom magam csokikáva de most ugy döntöttem még sem :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Húúúú, szülinapok:Én is csak utólag kívánok Boldog szülinapot Noéminek, és talán nem elkésve Linának is:)Fülük érjen ameddig kell...

Sajnos tegnap nem tudtam Veletek megosztani Bebe nagy lépését:bilibe pisilt...és azóta is gyakorolja. Kicsit féltem hogy nem fog mostanság összejönni, de nem akartam stresszelni a builivel is elég volt Neki az új jövevény. Mondom kirakom a bilit le a pelust és néha szóltam Neki, hogy nincs pelus szólj ha pisilni kell ...itt a bili. Ezt már korábban is "játszottuk" de mindig a parkettán végezte a pisike. Nos este magától ráhuppant és először csak pár csepp volt az eredmény, de aztán szabad folyást engedett a természetnek. Ilyen büszkének még nem láttam, olyan édike volt. Bocsi hogy ennyire részleteztem, de én olyan boldog vagyok.....

Roz! Az nagyon sok kg:) ügyes vagy...a mérleget meg dobd ki. Áki renden van már?

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket! Hát a férjem megint kitett magáért. Pont délben, amikor születtem, beállított egy hatalmas rózsakosárral, 30 szál vörös rózsa!!!
Na meg szervezett nekem meglepetés partit. Anyuéknál volt, ott volt mindenki aki számít, család, barátok. Kaja, pia, torta, szóval nagyon jó volt. Hát chipanddale fiú nem volt, de hát kibírom valahogy :D
És képzeljétek, kaptam egy C&A kártyát, jó sok pénzzel feltöltve. Pont délelőtt mondtam, hogy ha elkezdem kivenni a szabim, és megkapom az első rendes fizetésem, beszabadulok oda. Hát nem kell várnom odáig.
Teszek képeket:
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Don: Nagyon Boldog szülinapot utólag is kis Noéminek!! Képek vannak a szülinaposról? :wink: :lol:

Lina: Boldog szülinapot!! :)

timci: nagyon ééédi az alvó kis manód!! :lol: :lol: :lol:

Bepa: gratulálok a bilibepisihez!! Nagyon ügyi Bebe csak így tovább! :wink: :lol:

Nana: engem is érdekelne h hogy bírták a fiúk az autózást? Ja és hogy ti merre voltatok Olaszban pontosan?

Roz: gratula, én már azért irígykedek, h ilyen akaraterőd van... nagyon ügyi vagy!!:wink: :lol:
én amióta szültem bármiről le tudnék mondani csak az evésről nem... :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor te is 25 leszel??

hajny: voltunk bent tegnap egy kicsit, meg ma is du 2 körül. áááááá fürj??? nem ennék én olyat tudod... :lol: :lol: :lol: :lol:

thymi: hogy vagytok? Gyopi drága javul már??

KépKép
erszényes

Lina: most látoma képeket! Milyen gyönyörű a csokos és az a torta nyamm.... hát nem semmi férjed van! :wink: :lol: :lol: :lol:
Lili meg annyira édin bambul a virslivela kezében. :lol: :lol: :lol:

KépKép
erszényes

csokos=csokor :lol: :lol: :lol: ű

hajny: amúgy képzeld el azóta sincs semmi, mármint csak fájdalom... és tegnap este rémisztően roszul voltam, lefeküdtem, mára jobb de még mindig semmi.... :roll: :roll:

na megyek elég volt belőlem mára.... :wink:

KépKép
erszényes

Sziasztok!!!!

Lina:
Boldog szülinapot!!!!A virág és Lili is gyönyörű!A torta meg tök jól néz ki!Az íze is jó volt?Milyen volt?
A meglepetésbuli is nagyon tuti,remélem nekem is lessz egyszer!

Roz:
Nagyon ügyi vagy!Gratulálok!Mennyit szeretnél még fogyni?

Bepa:
Gratula a bilizéshez a kisfiadnak!!!

Borsika:
Ez mi? :lol: Ki se tudom nézni :shock: :lol:

Erszényes:
Szerintem 26 lessz Roz.Ugye?
kazi

Sziasztok!

Don,bocs,hogy csak utólag,de Nagyon Boldog 1. Szülinapot Noéminek!!!Képek?

Lina neked is Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk!!!Csodajó a csokrod,a torta,Lili meg egy tündérke azon a virslievős képen :lol: !

Timci nagyon helyes kispasid van!

Bepa neked pedig nagyon ügyes nagyfiad van :D !

Roz ez igen,ilyen meglepetést én is szeretnék :roll: :lol: !

Erszényes mi a baj?

Borsika neten nézelődtél már?

Kattic nem is tudtam,hogy Nándi jár angolra,miket mond,csinál?

Hajny voltatok bent a városban?Tegnap mi is bent sétáltunk,Lencus is jól elbambult,és örülök,hogy összefutottunk Lili :D !

Kép Kép

Kép
dettus

Lina

Sok boldog szülinapot!

Kazi
ez felfujhatós tengeralattjáró.

Nézegettem a neten de nem sok sikerrel. MOndjuk én csak www.babaszoba.hu-t ismerem.

Kép
Kép
Kép
borsika33

Borsika!
Az egyik barátnőm tavaly keresett ilyet a keresztlányának, és égen-földön nem kapott. Elvileg a Metro árulta, de összejártuk az ország összes Metroját és nem volt.
Köszönöm szépen a szülinapi köszöntést neked is!

Kazi,
hát biztos lesz neked is, ha ilyen öreg leszel, mint én :D

Erszényes, Dettus, nektek is nagyon szépen köszi!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nagyon köszönöm nektek a köszöntést,most név nélkül,nem bírtam megjegyezni :oops: Képek lesznek,holnap tartjuk,igazán,pénteken csak 4-en voltunk,csendben,nem is csináltam képet.Holnap este rakok fel :) Olyan édi FP játékot vettünk Noéminek,egy elefánt,5 aranyos kocka van hozzá,amit beletehet,ha a tetejére is tesz,húzás közben pattog rajta a kocka,édin zenél,nagyon tetszik neki :D Tescoban gyönyörű babát vettünk,sír,horkol :lol: gőgicsél,mondja mama,baba,s csak 3.000 volt nem 20,mint a Bambiniben.Mondjuk ez nem Baby Annabell,de valahogy csak megelégszik névtelen babával is :lol: :lol: :lol:

Linácska!

Nagyon Boldog Szülinapot kívánok,te is 30-on túl vagy már :lol: Én végig bőgtem az enyémet,nem bírom elfogadni,hogy öregszem,pedig holnaphoz 1 hónapra betöltöm a 32-t(ezt csak csendben írom :lol: )Hát,nem semmi férjed van,az biztos!!!Enyém is nagyon jó,de ilyet soha nem csinálna :( Pedig milyen jól esne!Annyira figyelmes Szláva,hogy el sem hinném,hogy egy férj tud ilyen lenni :D Nagy szerencséd van vele.

Roz!

Gratula a fogyáshoz,én éppen a mogyorókrémet eszegetem,nem kérsz? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép ez mai puding evés:-)) Kép tegnapelőtt birkóztak Donáttal,tepert előle:-)
Vendég

Jó reggelt!

Roz :lol: Nagyon jót nevettem! Szabadulj meg attól a mérlegtől. Nem vetted észre, hogy leesnek a ruháid? :wink:

Lina, valami ilyesmire számítottam férjecskédtől :lol: Minden nagyon klassz. Az a torta.... Imádom a marcipánt. Lili meg tüneményes.

Erszényes, csak nem babára hajtasz Te is? :wink:

Don, édes a kis ünnepelted! Az elsőn olyan mint egy cica nagy bajusszal :D

Geli, hogy érzed magad? Majd csak vége lesz az érettségi időszakának és pihenhetsz végre. Most a magántanulók sem jönnek talán annyian.

Bepa, nyugodtan részletezz, jó olvasni, hogy örülsz. Ügyes Benid van! Szabad folyást engedett.... :lol:
Milyen suliba jársz?

Dóri, Kati tartja még magát a cici nélküli elalváshoz?

Balim, mikor indultok a nagy-nagy motorozásra?

pillle

Sziasztok :)

Lina
Nagggyon jók a képek :) Annyira rendes figyelmes férjurad van azt hiszem gyorstalpalásra küldhetnénk a férjeinket, párjainkat hozzá :wink: Lili nagyon szép a virágok között :) A virslis merengős csúcs :D

donoé
pont ezt a babát akartam irni neked :D Adrinak is van ilyan babája karira kapta azóta már szegény baba olyan mintha néger lenne mert mindenhova vissza ki Ő a Levibaba és mindnnel eteti itatja már nem is cumizik meg büfizik mert a lyukon bedugott valami kaját és nem bírom kiszedni :D Nagyon jó az a baba :)

pille
nem voltam optimista gondoltam hogy vacak kínais ezer éves cucaim csak kinyultak :lol: :wink: de ezek szerint még sem :D Általában anyukámtól kapok egy két új ruhadarabot ha már bírja nézni hogy megint szabadídő ruhába vagyok :D

kazi
hát még sokat szeretnék fogyni a cél a régi súly körül van ami 55 volt de már a 60 -al is kiegyeznék

erszényke
26 leszek már sajnos ... hát igen jókat enni én is imádok főleg csokit :oops: vagyis mindegy csak édes legyen :oops: :roll: :lol:

borsika
Én még nemis láttam ilyen játszókaát passzolom hogy hol lehet venni nézd meg a vaterán vagy tezsveszen ha használt is jó :)

Jaj el is felejttem irni tegnap voltunk ilyen nyomdász napokon a Brill után abban Bajor vendégházban. Volt lovaglás meg forgók meg foci kézilabda.... nagyon jó volt de Adri valszeg elhagyta ott a szemcsijét most ment ki az apja hátha megtalálta valki remélemmeg lesz ... :?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok

Roz
remélem meg lett a szemüveg,és semmi baja.
Gratula a fogyáshoz,kitartás,nem könnyű.

Erszényes
nem félsz?Én is bementem szombat délután Annával a térre,jót csúszkált.Fagyiztunk,csaviztunk,kettesben múlattuk az időt.
Mikor jössz el Janával?

Bepa
gratula a bilihez,kitartás.

Lina
faja a torta,lányod csúcs ,férjed nem semmi :lol: .Tartsa meg jó szokásait.

Ser
milyen volt az utatok?

Donoé
jók a fotók,szereti a hasát a csajszi?

Borsika
miket nem lehet kapni!Sajnos nem tok segíteni.

Nana
hogy vagytok?Mikor adja oda a kuponokat?Lassan már lejárnak.

Manó
hogy vagy már így vége felé?Szólj ám ha van valami.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

pille:élelmiszermérnök leszek, ha valahogy levizsgázok most fizikából...bár egyre távolabb érzem magamtól a diplomát (még csak 1 évem taposom...vagyis nem taposom mert órákra nincs időm bejárni így autodidakta módon okosodok)

a bili ma is ment sajna a kakit még nem sikerült elkapni (mostanság összevissza jön)

Lina:szupi kis bulit csapott az urad :lol: Lili lányod meg kisasszonyka lett olyan sokat nőtt (ha van időd várom a privit az angolról)

donoé! noémi micsoda pudingfaló kis csajszi :D

:idea: nics valami ötletetek olyan bababarát szállás ügyben ami kb 1-2 óra útra van innen és elérhető áron (Nekem sajna sok a kolping hiába jó)
Köszke
Megyek tanulok, most csend van alszik mindenki
bepa77

Lina,

Sok boldog szülinapot utólag is!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Roz!

Nagyon tetszik Noncsinak a baba,ölelgeti,puszilgatja:-)Mondjuk ez a baba nem büfizik.

Hajni!

Nem mondhatnám,hogy nagyétvágyú,egy pudinggal elvan 4-5 órát,vagy egy bébiétellel.Valahogy ilyen nagyok lettek,nem tudom kitől örökölhették :roll: Még a postásunk is sovány :lol: :lol: :lol:

Pille,Bepa!

Igen,azért is raktam fel,mert olyan jópofán ki tudja magát kenni :lol:
Megvolt a szülinap is,jól elfáradtunk,Noémi is végére elfáradt,olyan hisztit levágott,hogy csak na.Mindjárt teszek fel képeket.
Vendég

Kép Kép Kép Kép

Bocsánat,hogy offolom az oldalt:-)) :oops:
Vendég

Don

utólag sok boldog születésnapot Noéminek!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?