Nyuszi, nagyon sajnalom ami veled tortent!
Bizom benne, hogy a kov. terhessegeddel nem lesz gond!
Nekem Tanko az orvosom, de meg csak tizenpar hete ismerem. Eleg szotlan, nem sok erzelem latszik rajta.
Szerintem uh teruleten profi, a gepe is az es nagyon alapos. Ugy vettem eszre, hogy csak keves doki mutat ki erzelmeket a paciense fele, es ennek tobb oka is van - en ezt mar elfogadtam, bar az igaz, hogy sosem volt olyan szornyusegben reszem, mint neked.
Lina, tok ugyes csajszikad van!
Balim, Cukker joggal lehettek buszkek a fiukra! Gratula a szep bizihez!
Nana, foto
szep helyen jartatok ti is!
Erszenyke, megneztem a ti kepeiteket is!
Szepek vagytok es latszik, hogy Jana is elvezte a nyaralast!
Kerdeztetek sokat a nyaralasrol:
Kretan voltunk, a repcsiut nagyon sima volt, odafele vegigaludta a ketoras utat Katikam, vissza meg nem ult senki mellettunk, igy ove volt egy egesz ules, igy nem is volt gond. A szalloda kozepes, az ellatas viszont nagyon jo volt. Autot bereltunk ot napra, sokat jartunk kirandulni, megneztuk a keleti reszen levo latvanyossagokat, jartunk Europa legdelebbi varosaban. A delutani alvas utan mentunk le a tengerpartra, Kati lassan baratkozott csak a vizzel. Eleg volt neki boven, ha ult a parton es homokozott, mikozben idonkent alafutott egy kicsi a vizbol. Eleinte furdopelusban volt, de nem szaradt meg es feltem, hogy megfazik. No meg ugyanugy alafutott a homok...
Az egeszben az volt a legjobb, hogy nem kellett boltba jarni, es megis mindig terulj terulj asztalkam volt reggel - delben - este.
Es a tenger...