Sziasztok!
Elnézést mindenkitõl, elég régen nem írtam, de kicsit zûrös volt az elmúlt hét.
Örömmel jelentem, hogy én is raktam fel képeket a fotóalbumba, Debreczeni család címmel.
Tényleg rengeteg hozzászólás született, nem is tudok mindegyikre reagálni.
Marcsi!
A bátyámék is úgy vettek fel hitelt tavaly, hogy a sógornõm Gyes-en van, bár lehet, hogy azóta változott a törvény.
Zsuzsi!
Tényleg elég rossz, hogy a suliban nem veszik a fáradtságot, hogy megkülönböztessenek, próbáljátok meg kikérni magatoknak. Nekem is voltak egypetéjû iker osztálytársaim, és egy idõ után már senki nem keverte õket.
Abban viszont igaza van Krisztinek, hogy el kéne kezdenetek egy kicsit különbözõen öltözni, külön eljárni ide-oda, mert elõbb utóbb szükség lesz rá, és egyre nehezebben fog menni.
Bubabe!
Köszi a szoptatással kapcsolatban leírtakat, majd meglátjuk, hogy fog menni, mindenesetre szeretnék sokáig szoptatni, ha lehet.
Az ikerséggel kapcsolatban annyit, hogy én is iker vagyok, méghozzá kétpetéjû, sokmindent tapasztaltam gyerekkoromban. Megvan az elõnye és a hátránya is, tudni kell kezelni, de az a legrosszabb, ha nagyon össze vannak nõve az ikrek, jobb, ha külön egyéniségként kezelik õket, és ezt az emberek tényleg sokszor nem értik meg. Mi nem is hasonlítunk egymásra, és mégis sokszor megkaptuk, hogy ha az egyikünk igen, a másikunk miért nem...
Vikics!
Mi Andris biciklijét tényleg dobozban vettük, nem volt összeszerelve, de Téged olvasva jobban is jártunk, hogy a férjem szerelte össze itthon. Ki volt rakva egy, hogy lehessen látni, hogy milyen, a többi original dobozban volt. Én is megnéztem a képeidet, és nekem egyformának tûnnek, de persze biztos, hogy élõban mások
))
Szerintem a szobatisztaság miatt ne aggódj, Andris 3 hónappal a 3. szülinapja elõtt lett szobatiszta, de akkor egy hét alatt, és éjszakára is. Van ilyen, azt mondják a fiúk ilyen szempontból késõbb érnek.
Kriszti!
A renddel kapcsolatban teljesen igazad van! Én is úgy gondolom, hogy az embernek kell egy kicsit csak magával is foglalkozni, különben idegileg nagyon elfárad, és akkor a gyerekekkel is türelmetlenebb. Én legalábbis ilyen vagyok.
A tanulás megoldható gyerek mellett, én Andris mellett jártam három évig nappalin egyetemre, és így diplomáztam le. Persze ehhez kellett rokoni segítség is, de valahogy megoldható.
Zizi