Új privát üzeneted érkezett!

Andi!
Mármint 3 fázisu!!!!
A babás hőgörbék a 3 fázisúak!!!!
Akkor nagyon hajrá,mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:mindenképpen meg kell várnom a holnapot,mert elég rendszertelenül élet a héten,és lehet, ez okozza a hőmet!
vedresandi

Sziasztok!

Megvagyok én is, csak inkább Petiztem mostanában. (most elaludt)
Tegnap végre belepisilt a bilibe!
Ma meg délelőtt a boltba menet szólt, lekaptuk a bugyit, és ment a pisi a fa alá. Remélem lassan szobatiszta lesz, jó lenne ettől a rakás pelenkától megszabadulni ami hetente képződik :shock:

Tegnap voltam kontrollon dokinál, minden oké, csak egy hetet kell várni a sex-el, és 2-3 hónapot az újabb teherbe eséssel. Hát majd meglátjuk hogy lesz, a nyár az kimarad az biztos. Nyaralunk, Petit leszoktatom a pelusról, kicsit bulizunk, lesz egy esküvő is, meg ilyenek. Aztán ősszel visszatérünk a dologra. Hát ennyi!

Andi, szurkolok nagyon!
Krisztinka, nemsokára pé, hajrá!

Kriszti, még semmi nem biztos míg meg nem jön!
Vendég

Nem baj az,hogy most,hogy élsz,ha pozitiv teszt lessz a vége!!!!!!!!
Már ez jó jel,hogy eddig nem jött meg,úgy 9 hónapig ne is jöjjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kacika:örülök,hogy írtál!
Gratulálok Petinek!MEglátod,hamar rá fog szokni a bilire,nyáron könnyebb rászoktatni. 8) Gondolom tetsztett neki a fa tövébe pisilés :wink: :lol:
vedresandi

Kriszti:tudod mindig szépek voltak a görbéim,és a végére öngyilkos lett...inkább várok hétfőig,az a tuti.Mivel össze lehet keverni az érzéseket piri előtt,és bebe esetén,ezért most még nem törpölök.Még a héten van 2 éjszakám,azt megcsinlom,és utána majd tudok szusszani egy kcsit a jövő héten.Én kevesebbet dolgozom,és agyban nyaralok veletek :wink: :lol:
vedresandi

Sziasztok!

Bocs, hogy tegnap nem nagyon jöttem!

Kriszti: ne haragudj, azért, amit írtam, tényleg nem tudom, milyen érzés, és pont ezért nem mondom, hogy "tudom, milyen érzés lehet!", mert ettől a másiknak a hátán áll fel a szőr. Annyit tudok ezért írni, hogy nagyon drukkolok, hogy a katonák célba érjenek!!

Andi: hajrá!

Én, azaz mi jól vagyunk, ma kezdődik a 6. hét. Bejelentkeztem jövő péntekre a dokinénihez, akkor majd minden kiderül és remélem minden rendben van!

Hát a tegnapi viharról annyit, hogy a férjemmel és Andrissal épp akkor voltunk Nagykovácsiban és ott is maradtunk, amíg véget nem ért. Egy parkolóban vártuk ki a végét, de utóbb megnézve láthattuk, hogy a gócpontja pont minket kapott el. Képzeléjétek, hogy korom fekete volt az ég és előtte egy sötétszürke flehőfal jött felénk olyan sebességgel, mint mikor gyorsítva mutatják a felhők mozgását! Rohadt félelmetes volt, tiszta apokalipszis!!

Most jöttünk haza, vettem Andrisnak egy alig használt szandit, tök jó állapotban van!

Megyek ebédelni...Majd még jövök!

És senkit nem akartam megbántani és a jövőben sem szeretnék!!! :D :D

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Sziasztok!!!

Most volt nálam a védőnőm.
Megkaptam a kiskönyvecskémet!!!!!!! :lol: :lol: :lol: pedig nálunk csak a 12 hetes tanácsadás előtt adják ki. A védőnőm megspórolta nekem egy utat :wink:
Zolcsiról kérdezett sokat, aztán rátértünk a terhességre.
Azt is mondta, hogy ha beszedtem az összes elevit-et térjek át Gravidára, mert az jódot is tartalmazza meg modernebb is. ja azt is mondta, hogy mivel nincs most a dokim, akkor ne menjek már terhes ambulanciára uh-ra, mert nagyon sokan vannak, hanem a körzetihez, mert ott is van egy jó készülék. ( Enikő is ott volt :D ) A dokit meg ismerem, sokan nála akarnak szülni. Hétfőn délután elmegyek és látom végre a babámat :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Klarka!
Szerintem NEM bántottál meg senkit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha arra gondolsz,hogy engem,azzal az /érzésekkel/ kapcsolatban,akkor most megirom neked,hogy NEM megbántás képpen vettem,sőtt még irtam is,hogy te csak lelket öntesz belém,az nekem csak jól esett,örültem neki!!!!!!!!!!!!!!
Én csak megirtam,hogy én mit gondolok róla!!!
Akkor nagyon félre értelmezted,mert nem haragszom,mivel nincs miért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönöm a drukkolást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma még bepótoljuk a tegnapit!!!!!!!!!!!!!!!!!
Legalábbis reméllem nem leszünk hullák,mert nagy munkába vagyunk itthon,nyaralás előtt felforgatjuk az egész lakást,de előre dolgozunk,ha haza jövünk,ezt legalább akkor nem kell!!!

Andi!
Én is gondolok rád!!!!
Reméllem még megtudom,hogy mire alakulsz,mert ha hétfőn elmegyünk,nem tudom jutok e net elé!!!!
Ha nem,akkor a telcsi számom megvan az iwiwen,csak egy sms-t kérek,légyszi,hogy mi van!!!!!!
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:Mindenképpen írok neked,ha már tudom mi lett a végeredmény.Mikor indultok hétfőn?
vedresandi

Andi!
A délelőtt folyamán,de pontos időt nem tudok,ha lessz időm,akkor benézek a babanetre,meg msn-re is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:rendben.Látom mire haza jöttök a nyaralásból,már lehet hogy örülhetünk is :wink: :lol: Legalább pihensz,kikapcsolódsz.Olyan irigy vagyok,hogy lesz egy jó nyugodt hetetek családilag!
vedresandi

Hát jó is lessz,egy kicsit,igy meg pont ciklus végén,legalább nem itthon agyalok,ott is gondolok rá,de egy kicsit csak!!!!
De hamar elfog telni,utánna meg jön itthon a nagy munka,a felújitás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kacika!
Nagyon ügyes a fiacskád!!!!
Gratulálok hozzá!!!!!!!!!!!!!!
Egyre több mindenben ilyen ügyes lessz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

JÓ REGGELT!!!
SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!
Vendég

Sziasztok,jó reggelt!

Helyzetet jelentek :lol: :piri még nincs, a hőm 37.Várok :lol: 8) 8) 8)
vedresandi

Szia Andi!
Ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezerrel drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:képzeld,annyira fostubus vagyok,hogy nem merek tesztelni még :lol: :lol: :lol: Majd holnap veszek a DM-ben egy tesztet.
vedresandi

Andi!
Elhiszem,hogy nem mersz tesztelni,de ez jó jel,hogy nem jött meg,fél siker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én sem mernék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De ha holnapig semmi,akkor már holnap tesztelj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kedd reggel lesz a legközelebb.Holnap nem,mert két 32 napos ciklusom is van,vasárnap mg megint megyek éjjelre forgatni,hétfő reggel 6 ig,ezért kedd lesz az első normális reggelem.
vedresandi

ANDI!
Sok sikert!
Drukkolok!!!!!!!
Úgy látom sms-ből tudom majd meg!!!!
Vendég

Kriszti:lehet,hogy sms-ből,de mindenképpen üzenni fogok Neked!!!
vedresandi

Andi: akkor most holnap tesztelsz vagy kedden? Holnap hol tudsz venni dm-ben tesztet? Mindenesetre nagyon drukkolok, egy hete még én sem gondoltam és szerintem sikerülni fog!!!!

Kép
klarka

Klarka:a Pólusban a DM-ben tudok majd venni tesztet.
vedresandi

Andi: nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó éjt mindenkinek!!!!!!

Kép
klarka

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT!

Andi!!!
Mega drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!!!!

Andi, mi hír?

Többiek?

Kép
klarka

Szia Kriszti! Egyszerre írtunk!

Kép
klarka

Nálunk drámai a helyzet, mert az egész lefolyórendszer, wc-stül elromlott, úgyhogy Apa most elment lefolyótisztítóért, meg wcpumpáért... :twisted:

Kép
klarka

Sziasztok!

Kriszti:nehogy kétségek közt menj nyaralni :lol: ,öngyilkos lett a görbuszom.36,5.ergo gyúrunk tovább,de hál istennek nincs vele bajom,mert számítottam rá :lol:

Klarka:hát ez nem valami jó vasárnapi program :?
vedresandi

Klarka!
Hát elég drámai helyzet!!!!

Andi!
Nagyon jó,hogy igy fogod fel!!!!!!!!!
De még nincs piri ugye???

Én már pakolászok,mint mindig egyedül,mert nehogy má mindenki a saját cuccát pakolná,utánna meg,jön a szöveg,hogy ez se meg az sem lett bepakolva!!!!
De már megszoktam!!!
Most megyünk ki anyámékhoz kocsit mosni,este még leszek!!!!
Vendég

Kriszi:még nincs piri,de nagyon nagy bajnak kell lennie,ha nem jön meg ilyen hő mellett.Tudod annyi most a munkám,és nekem kell a filmet végig csinálni,hogy nem hinném,ez jót tett volna egy esetleges babának.Azért egy kismaminak pihenni kell,plánne az elején,és én ezt most nem tudtam volna megtenni.Így majd a következő hónapban sikerül,és addigra pont befejezem a filmet.Amúgy is KOS jegyű babára gyúrtam elméletben :lol:
vedresandi

Akkor csak azt tudom mondani,HAJRÁ JÚLIUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok a KOS jegyű BABÁRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszi:köszi!
Nektek meg nagyon szép nyaralást kívánok,tele élményekkel,és a hónap végére egy + tesztet!!!!!
vedresandi

Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Andi, sajnálom, bár tényleg lehet, hogy jobb így......... Remélem össze jön a KOS!!
Kriszti, neketek jó pihenést, és jó időt kívánok! Aztán majd várjuk a képeket!
Klarka! Megoldódott már a dugulás?

Dobok egy görbét, bár még nem mond semmit. és nem is érzek semmit, de azért én bizakodom.

Kép

Zsu

Kép
bvigh

SziaZsu!
Én sem mondok semmit :wink: :lol: Drukk!
vedresandi

Sziasztok!

Kriszti:Nagyon jó nyaralást kivánok nektek,és nagyon jó időt!!!!!!!!!Pihenjetek sokat!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

SZIASZTOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek köszönöm a jó kivánságot!!!!!!
Ha reggel időm engedi,akkor még irok!!!!!!!!!!!!!!
Megpróbálok keresni ott netet!!!!!!!

Vigyázzatok MAGATOKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Millió puszi MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Andi, remélem rendben lesz minden!!!

A dugulás megoldódott, férjem végső elkeseredésében leengedett egy nagy adag vizet, és minden rendbe jött!!!

Megyek, mert vendég van nálunk:)

Kép
klarka

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!!!
Millió puszi MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hogy vagytok?????????? :D :D :D :D :D

Kép
klarka

Szia Klarka!
Én a hányingert leszámitva jól vagyok!
Az alattunk lévő,szalonnát sütött és valahogy nem tetszett a gyomromnak!!!!
Indulás előtt vagyunk,még pakolászunk és indulunk!!!
Hiányozni fogtok,keresni fogok netet és jelentkezek!!!!!!!!!!!!!

Millió puszi!!!!
Vendég

Szép nyaralást!!

Kép
klarka

Klarka!Köszi!!!!
Vendég

Sziasztok!

Hogy vagytok???

Kriszti! Jó pihit, jó időt és sok akciót Neked a hétre!!!

Kismamik! Hogy vagytok, bírjátok a meleget???

Erszi! Zsu! Nálatok mi a helyzet???

Andi! Szomorúan látom a vonalzód! NA majd mire vége lesz a filmek bebabásodsz!

Nálam most az a helyzet, hogy igazából nem tudom velt-e már pé vagy sem. Ha volt jókor időzítettünk-e? Na majd meglátjuk! A görbim ilyen:

Kép

pusszantó
Vendég

SZiasztok,megjöttem!

Klarka:minden a legnagyobb rendben :lol:

Krisztinka:ja,újra számolom a napokat :wink: :lol: Na de az élet nem állt meg,csak ebben a melegben jobban utálom pirit :?
vedresandi

Andi: sajnálom, hogy megjött, de ez a hónap meghozza gyümölcsét!!!!!

Mi megvagyunk, nincs még semmi tünetem, pénteken megyek dokihoz.

Mindenkinek ajánlok egy jó lehűtési módszert, a mosdóban tartsa a csuklóját a hideg víz alá!!!! Nagyon hatásos!!!! :D

Kép
klarka

Klarka:nekem most könnyebb lesz még 30 napot nem babásan végig csinálni,és pont mire vége,jöhet a + teszt :lol:
vedresandi

SZiasztok!

Képzeljétek nem tudom mi a bánattal védekezzünk erre a 2 hónapra. A pg ma már páfrányokat mutatott....még nem kéne teherbe esni, de a védekezés....

A gumi sajna férjem miatt kilőve, 2 hónapra nem akarok gyógyszert szedni, a spirált sem rakatom vissza erre a kis időre 40.000 ft-ért..., ötletem sincs.
Max marad a pé környékén az önmegtartóztatás :shock:

Holnap próbálok többet jönni, bár jön a mama...
Mindenkinek szép estét!
Vendég

Klarka drukkolok a péntekhez!

Andi, majd most júliusban sikerül, vagy legkésőbb együtt kora ősszel...jó?
Most már tényleg rohanok, berángatom az udvarról Petit a kádba.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?