Sziasztok Lányok
Plutyk, nagyon sajnálom...
Gaby
Eredményből nekünk is van jó pár. A Kaáliban közel hasonló eredményeink születtek: 1 millió alatti spermaszámmal. Aztán az OCSSZ-nél lett egy közel 20 milliós eredményünk, amit ugyanott megismételtek, és ugyanaz az eredmény lett. Teljesen felkavarta nálunk az állóvizet, mivel 3 ICSI-s lombikon voltunk túl, és ezzel az eredménnyel még az inszem is szóba került az OCSSZ-nél. Aztán a Kaális ismételten 1 millió alatti eredmény után jött a 4. szintén ICSI-s lombikunk - sikertelenül. Majd az 5. lett a befutó
Tanulság? Nincs. Most sem vagyok okosabb. Miért lett kétszer magasabb eredményünk máshol? Nem tudom visszavezetni semmire, és ma már nem is akarom.
Gondolj arra, hogy a megtermékenyüléshez egyetlen spermium kell. És az az 1 megvan! A Kaáliban tényleg mérhetetlen nagy szaktekintélyek dolgoznak. Menni fog minden, ne félj!
Ebba
Nekem is magas volt mindig az FSH-m. Nem is stimulálódtam túl jól. Kevés tüszőm érett meg, pedig emelt adag hormont kaptam. Bízom benne, előbb-utóbb elkezdődik a lombikotok, és akkor már gördülékenyebben mennek majd a dolgok.
Donika
Galéria
Nektek én is gartulálok, ha megkésve is...
Én most várom a köv. mensit, hogy mehessek 3. napi vérvételre. Ez kb. júliusban közepén lesz.
Véda