Új privát üzeneted érkezett!

Pandácska hát ez nem hangzik túl jól, de reméljük napokon belül vége lesz. Gondolom, hogy megvisel:( Nekem csak émelygésem van de már az is szörnyű. Vitamint azért pótolod ugye??
galeria

Galeria! Gratulálok!! De most mondjam, h. ugye, megmondtam és nem telhetetlenkedni:-))

((((((((Pandus)))))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Galeria,
Nem hiszem hogy napokon belül vége lesz mert nálunk családi örökség a sok hányás a 20.hétig. Ez nem is baj hülyén hangzik de valahol örülök neki mert gondolom ha baj lenne akkor ez is jelezné. Csak tegnap rosszul jöttek össze a dolgok :? vitamint eszem meg gyümölcsöket is zöldséget azzal nincsen baj de pl folyadékot alig mert attól rosszul vagyok ha innom kell. De megkérdeztem Krizssát és azt mondta ez nem baj nem fogok kiszáradni ne féljek. Végülis sok dinnyét eszem meg barackot az is lé.
Vendég

Galeria!
Mi 11 órára megyünk, én is félek, remélem minden rendben lesz! :D

Fendike!
Remélem minden ok! :)
donika

Donika, akkor váltjuk egymást:):)

Pandácska, most hanyadik héten jársz? A dinnyét én is nagyon imádom:):) Hát akkor sok erőt és kitartást kívánok, utána viszont nagyon jó lesz :D

Ma van a házassági évfordulónk :lol:
galeria

Galeria,
Gratula :D 8 hét 2 napnál tartok de láthatod a vonalzómon is.
Vendég

Pandácska, köszi:) Bocsánat azt hittem ez nem vonalzó :lol:
Mindig csak a képet néztem rajta:):)
galeria

Sziasztok!

Pandácska azért nagyon vigyázz magadra, estére és holnaptól már hűvösebbet mondt, talán az valamit segít rajtad. Bár ugye a hányásra nincs kihatással.

Kérdés:
Az első konzultáció meddig szokott tartani, vagy egyén függő?
Vendég

Bella,
Ez változó hogy mennyi kérdésed van meg ilyenek nekünk 15 perc volt az egész.
Vendég

bella
elvileg első konzultációra 1 órát hagynak, mikor beírnak előjegyzésbe, mi kb. háromnegyed órát voltunk benn

Kép
gaby25

Pandácska,
Köszi. Hát kérdésünk az van, bár már eléggé utánajártunk mindennek, ami eddig lehetséges volt orvos nélkül.

És akkor után jöhetnek a vizsgálatok. Nálunk a párommal van probléma, nagyon reménykedem, hogy legalább velem nem lesz.
Vendég

Belle,
Nekünk csak azért volt 15 perc mert nem tudot semmi új dolgot mondani a doki a lányok itt már mindent elmondtak elötte :D nem volt egy kérdésem se csak megbeszéltük milyen vizsgálatokat szerezzek be és mikor menjek legközelebb :D szóval jó ez a topic :D
Vendég

Mindenkinek, aki orvoshoz megy, mennek a drukkjaim.

babaimádó
Kép
babaimado

Igen én is azért csatlakoztam hozzátok. Már régebben olvasgatlak titeket. Még ugyan nem vagyok teljesen képben, hogy kinek miért kellett a Kaáliba menni, de előbb-utóbb biztosan képben leszek!

Általában az első konzultáció és a lombik között mennyi idő szokott eltelni? Gondolom függ a vizsgálatok számától, elvégzésétől stb.
Petevezeték átfújást minden esetben csinálnak?
Vendég

Bella,
Mivel most van várólista én azt mondom hogy kb. 5 hónapra számítsál a lombikig. Lombikhoz nem kell vezeték vizsgálat tudtommal.
Vendég

Értem, tehát kb. ősszel juthatunk el odáig, vagy tél elején! Azt olvastam, hogy az első lombik elég kis százalékban szokott sikerülni.

Pandácska,
Úgy emlékszem nálatok elsőre sikerült? Megkérdezhetem, hogy nektek mért kellett lombikozni?
Vendég

Bella,
Az elsőnél is annyi esély van a sikerre mint a másodiknál stb ezt Harci mondta nekem és milyen igaza van. Ha megnézed más topicocban a táblit meg a mienkben is sokaknak az első sikerült. Nálam a hormonokkal van baj és a vezetékkel de ez lombknál nem számít. Végül a párom eredménye lombik alatt nem lett jó így ICSI volt.
Vendég

Értem.
Harcikát hogy lehet felismerni a Kaáliban?
Nálunk sajnos a párom eredményei a 0-val egyenlőek. Azért is reménykedem, hogy legalább velem rendben legyen minden.

Egyébként a leletek alapján döntik el, hogy milyen protokollt kapsz a lombik előtt?
Vendég

Még egy kérdésem lenne:

Autóval, illetve közlekedési eszközzel, hogyan közelíthető meg a Kaáli, és van-e parkolóhely ott?
Vendég

Fendike :P
Nekem is késett sokat a Suprefacttól a 2. lombiknál. De azért csinálj egy tesztet, ha gyanús vagy magadnak. Drukkolok!

Galéria :P
Én szívesen cserélek Veled :wink:

Fanni
fanni73

Fanni! Nemsokára eljön a Te időd is! Fogsz Te még panaszkodni, hogy a "kicsi bántja a nagyot!!" :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Galéria:
Köszi szivesen fogadom a ragacsokat. Hidd el egy is elég. Az ikresek nehezebben viselik a terhességet és több a veszély lehetőség is.

Pandácska:
Igen még 7 nap bár már úgy odébb tolnám vagy 5 nappal. Nagyon lassan mennek a napok. Szerintem is elég egy baba. Kitartás . Csak azt egyél ami jól esik és annyit igyál ami nem okoz gondott mert akkor legalább benned marad.

Raniko: Szerintem menyél be vérvételre az a biztos.

Bella:
Az egyén függő. Attol függ kinek mennyi és milyen gondja van . De nem tart soká

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

quote="gaby25"]babafaan
és neked a kaáliban mit mondtak arra, hogy ekkkora a különbség a két laboreredmény között? [/quote]

Hogy örüljek neki. Egyébként ha valami 4x jó és 1x rossz, az ember hajlamos az előbbinek hinni... :)

papafán
babafaan

Gaby!

Bizony a vitaminoktól meg a maca vibétôl javúlhat ám rendesen az eredmény!! A mi 80milliós eredményünk elött a párom már 2 hónapja maca-t szedett és akkor ért haza egy Ír országi utazásról.
A vicc az, hogy nagyon haragudtam rá amikor elmesélte, hogy egy nap 23 korsó sört megivott annyira izlett neki a "giniz"( hogy kell írni??).
És ekkor jött ez a szupi eredmény... na azóta nem mondom neki mit csináljon meg mit ne :roll:
Ja egyébként nem alkoholista :oops:
lona1

Fanni, Panda,
tesztet csináltam persze, eredmény a már sokat látott egy csík :(
ahogy elindultam a kaáliba, megjött sikeresen, úgyhogy holnap megyek újra, 3. helyett 2. napos vérvételre és vizsgálatra, isteni lesz... :D

progi szurit újra beszélem a dokival, Harcika megijesztett kicsit, hgy nem olyan egyszerű azt beadni...
szeretnénk ET után lemenni balcsira pihizni kicsit, tehát vagy a férjem adja be vagy marad csak a kúp.. :roll:
_ismeretlen_

babafaan
páromnak 4* volt vizsgálata, az első magándokinál volt, a szerkezett ott jó volt, de a többi nem és csak 1 ml, 2. alkalmom a szabolcs utca, ahol a szerkezet és a mozgás nem volt jó, 3. a nyírőbe semmi sem volt jó és ráadásul mennyiség csak 0,5 ml, most a kaáliba a csak mozgás nem jó és hát a mennyiség csak 1 ml.

lona
persze, biztos javult a sok vitamintól, csak hát a két eremény máshol más eljárással van, és a tendencia nem látszik :?

Harcika
neked mi a véleményed erről a témáról, hogy nálatok sokkal jobb eredmény született. Szerkezetet itt milyen eljárással nézik? :roll:

Kép
gaby25

Fendike,
Kár de akkor hajrá sikeres lombik :wink:
Vendég

Sziasztok!
Fanni
Június 15-én világrajött a mi kislányunk Lili, éppencsak kibírta a 35.hétig, de minden rendben!
Lécci írj be a táblába!
Köszönöm
Mindenkinek ismeretlenül is szorítok!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi,
Gratulálok Lilihez :lol:
Vendég

Fendike!
Sajnálom, és remélem minden rendben lesz a vérvételen, és drukk a lombikhoz! :)

Plutyk! :)
Mi a helyzet, ma voltál vérvételen, ugye?

Szivvi!
Gratulálok! :D
donika

Sziasztok!

Gratulálok Lilihez:):)

Donika, hogy vagy? Barna, hasfájás??
Nekem a barna teljesen elmúlt, viszont ma úgy de úgy fáj a hasam:(:(:(

Pandácska, ma kicsit hüvösebb van, jobban vagy?

Harcika szabin van, nem tudom mennyire fog olvasni minket, jó pihit neki:):)
galeria

Bella,

a megközelíthetőség:

21-es busszal, ami a Moszkva térről indul, és az Orbán tér utáni megálló (asszem a piros 21 pont nem áll meg ott)

autóval: melyik irányból? Déli pu. irányból? BAH csomópont irányból? Legegyszerűbb, ha megnézed egy autóstérképen, szerintem, mert bonyolult elmagyarázni.

Parkoló van, de korlátozott számú autó fér el. Tán egyszer-kétszer volt olyan, hogy kénytelen voltam kapunk kívül megállni, többnyire volt hely az udvarban.
lili73

Galeria,
Ma nekem is görcsölt a hasam reggel meg is ijedtem hogy valami baj van lehet a frontoktól? De már jobb. Amúgy örülök hogy hidegebb lett a hányingeren nem segít de így kellemesebb.
Vendég

Sziasztok!

Lili,
Köszi az infót! BAH csomópont irányából, de inkább csak a parkolás miatt kérdeztem!
Vendég

Galeria!
Köszi, jobban vagyok, nem merem elkiabálni, de szinte teljesen megszünt a barnázgatásom! :D
A hasam se vészes, inkább az éhség, ami úgy elkap, hogy szinte fáj! :? Na de nem panaszkodom!
donika

Negatív lett a vérvétel eredménye. :(
Doktornő szabin van, az asszisztens mondta meg.
"Nyugodjon meg, negatív." talán fordítva lenne helyes. :(
plutyk

Plutyk :cry: :cry: :cry:

Szivvi :P
Gratulálok! Örülök, hogy minden rendben :D
A táblában már benne vagytok ám, az 506-os oldalon van. De ha fotót teszel fel, akkor fotó is lesz benne :P

Fanni
fanni73

helló mindenkinek!
azért nem jelentkeztem már ezer éve,mert úgy volt, hogy a mensim második napján kezdjük is a szuri kúrát, de megint nem jó egy eredményem...most az FSH 18. ennyi :(
ebba

Plutyk,
Kép

Ebba,
:(
Vendég

Plutyk! :(
:cry:
donika

Gaby!

Szerintem ne aggódj az eredményeken ennyit. Igaz, hogy nem ugyanott készültek, de nem hiszem, hogy abból, mert máshogy mérik ekkora különbség adódna.
Fogadd el és örülj neki, hogy jobb lett az eredmény!! :D
Bíztasd a párodat is. Nálunk is ilyen mennyiségek voltak (kivéve az ominózus utazás után, akkor 3ml lett). És mindig akkor volt kevesebb, amikor nagyon stresszelt...
Tudom, hogy jó lenne már tudni, mi lesz lombik vagy inszemináció...
mégis azt mondom: ték it ízi! a kaális dokik nagyon jók, tudni fogják mi a legjobb nektek!
Pussz: Lona
lona1

Fani
Nagyon szépen köszönöm!!
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!
Tündéri :P
Ha a másik Liliről is lesz fotó, frissítek és már benne lesz a Te Lilid fotója is :P
Fanni
fanni73

Sziasztok!

Gratulálok Szivvi!

Remélem, mindneki jól van.

Nyuszi? +++++++++++++++++

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

azért benézek Galéria :wink: /nem is tudnék nem rátok nézni :oops: /
Gabi!
a spermakép sosem állandó. Óriási eltérések lehetnek két eredmény között, és ez egy kicsit sem azt jelenti, hogy valamelyik vizsgálatot elnézték, hanem ez fiziológiás. /nagy meleg, sok utazás, vezetés, vagy "ok" nélkül is akár/
Ezt sokszor látjuk, egyik inszemnél tökéletes kép, másik hónapban esetlegesen meg sem csináljuk, mert nem elég hozzá....
Ebben nincs semmi kóros.
A spermavizsgálatot mi szabad szemmel értékeljük, a szekezetet is. Az automata számláló nem mindig ad pontos eredményt /összehasonlítottuk u.a a spermából is/ . Megtermékenyíteni viszont azt kell használni ami valójában van, nem amit az automata "gondol". :? nem igaz?

" A nehézség leküzdéséhez kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több"
harcimokus

Szia Harcika!

Rég láttalak. Phenj sokat a szabi alatt! :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Harcika! :D
írtam egy privit,
köszi
_ismeretlen_

Sziasztok Lányok :)
Plutyk, nagyon sajnálom...

Gaby :)
Eredményből nekünk is van jó pár. A Kaáliban közel hasonló eredményeink születtek: 1 millió alatti spermaszámmal. Aztán az OCSSZ-nél lett egy közel 20 milliós eredményünk, amit ugyanott megismételtek, és ugyanaz az eredmény lett. Teljesen felkavarta nálunk az állóvizet, mivel 3 ICSI-s lombikon voltunk túl, és ezzel az eredménnyel még az inszem is szóba került az OCSSZ-nél. Aztán a Kaális ismételten 1 millió alatti eredmény után jött a 4. szintén ICSI-s lombikunk - sikertelenül. Majd az 5. lett a befutó :lol:
Tanulság? Nincs. Most sem vagyok okosabb. Miért lett kétszer magasabb eredményünk máshol? Nem tudom visszavezetni semmire, és ma már nem is akarom.
Gondolj arra, hogy a megtermékenyüléshez egyetlen spermium kell. És az az 1 megvan! A Kaáliban tényleg mérhetetlen nagy szaktekintélyek dolgoznak. Menni fog minden, ne félj!

Ebba :( Nekem is magas volt mindig az FSH-m. Nem is stimulálódtam túl jól. Kevés tüszőm érett meg, pedig emelt adag hormont kaptam. Bízom benne, előbb-utóbb elkezdődik a lombikotok, és akkor már gördülékenyebben mennek majd a dolgok.

Donika :lol: Galéria :lol:
Nektek én is gartulálok, ha megkésve is...

Én most várom a köv. mensit, hogy mehessek 3. napi vérvételre. Ez kb. júliusban közepén lesz.

Véda
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi :!:
Gratulálok a gyönyörű kis hercegnőhöz :P
Puszi,
Fanni
fanni73

[quote="véda d."]A írta:véda d.ztán az OCSSZ-nél lett egy közel 20 milliós eredményünk, amit ugyanott megismételtek, és ugyanaz az eredmény lett.

Véda :)
ezt a 20 miót én nem venném készpénznek. Nekünk ott 3szor mértek, mindig pontosan 20 miót... ennek ellenére mondjuk a mérésekhez képest +/- 1 héttel a Krió intézetnél meg sosem volt 5 mió felett.
én inkább hiszek a kriónak.

Fanni :D
köszi :oops:

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?