Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a meleget? Én nagyon szarul vagyok, ahogy felkelek sötétedik el minden és kerülget az ájulás.
Kismamik és leendő kismamik vigyázzatok magatokra! Aki csak teheti ma ne nagyon dolgozzatok, pihenjetek és rengeteg folyadék!

Zsókuci!

Nagy dolog, hogy elbúcsúztattad a Fülest! Gratulálok! És nagyon örülök az új kis jövevénynek, talán méhecske vagy lepke?
Jobban vagy már? Segített a homeós bogyó?

Benszi!

Tegnap nem jutottam le a partig, mert későn jött haza a férjem és vele akartam menni. Később meg menni kellett a Beni (nővérem 11 éves fia) évzárójára. Kítűnő lett, meg jó sportoló meg minden ..és nem akarta, hogy én erről lemaradjak. Hiába mondtam neki, hogy nem szívesen megyek a baba miatt, de hát menni kellett. Majdem el is ájultam öt perc után, le kellett ülnöm, onnan meg semmit sem láttam és halottam, de legalább a Beni boldog volt.
Remélem ma lejutok a parig, csak 10 percre van.
Ha lesznek képeid a 4D-ről szívesen megnézném...

Kép

Kép
sharon

Képzeljétek, felhívott a doktor úr, hétfőn mehetünk, a férjemet kell valószínüleg vitminnal erősíteni, remélem ez már nem lesz akadálya a kezdésnek. Doki nem mondta, hogy emiatt nem indulhatunk, majd hétfőn megbeszéljük vele! :wink:

Mindenkinek köszi a drukkokat!

manda

Köszi a Tündérkék nevében Mindenkinek,majd hétvégén igyekszem még újabbakat csinálni :D !

Chesti nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen a kontrollon!

Lexi válaszoltam!

Zsókuci drága,nagyon örülök a méhecskédnek,nálad erősebb embert nem is ismerek,felnézek Rád nagyon!

Gica örülök,hogy minden rendben,drukkolok jövő hétre,hogy kiderüljön a Babócák neme :wink: !Köszi a bíztatást a beszédet illetően :) !

Bibar még én is nehezen viselem ezt a meleget,hát még Ti pocakosok,nem csodálom,hogy rosszul lettél!Remélem azóta már jobban vagy!

Rozus mondanak azért már érthető szavakat is pl.:anya,apa,mama,baba,bibi(béka),deli(keri),au(autó).Kb.3 hónapja kezdték el és most már szép lassan,egyre többet kezdenek mondani :D.Még egy darabig lesznek esések,mert minél biztosabban mozognak,annál vakmerőbbek :roll:
Este 11-ig játszott Verus :shock: ?Édes kis szívem,biztos nem tudott ő sem aludni a meleg miatt!

Tinike örülök,hogy jól vagytok,azért gyere sűrűbben ha tudsz!Felújításhoz pedig kitartást kívánok :wink: !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Manda hurrááá,szerintem ez nem lesz akadálya a kezdésnek :D :wink: !

Lippa

lippa

Lippa :D
Köszönöm szépen, annyira aranyos vagy, hogy így drukkolsz nekem!!!! :wink:

manda

Chesti nagyon édes a videó :D !

lippa

Sziasztok!
Köszönöm a szíves fogadtatást! :oops: :oops:
Juci: nem vagy semmi, hogy ikresen, félidősen csak +4kg tartasz!Gartulálok!! :wink:

Manda: húúú ez, jó!Hará apavitamin!!

Jaj a babák, gyerkők mind nagyon cukik!!
Zsókuci: nagyon kis helyes ez a repkedő lényed!!

LÁnyok!Tanácsot is kérnék!Mit tegyek?Dokimnál 7.hetesen voltam, és mondta, ha meglesz a 12.hetes uh, menjek vissza...2 hete nem bírom elérni, telefon, sms, levél mindenr próbáltam, de semmi!A baj az, hogy én egy éve bromocriptint szedek napi fél szemet a prolaktinra, és 7.hetesen mondta, hogy szedjem tovább, de múlt éten elfogyott...most nem tudom mit tegyek...félek nehogy baja legyen a kis barinak... :cry: :cry:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Rozus!
A helyet már átadják, mert a 4 kg-ból három a pocakom szerintem, sajnos a maradék a combomat narancsosítja :oops: de majd holnaptól befigyel a vizitorna.

Tini, jó, hogy meglettél :lol:

Ma két órát vártam a táppénzes papírra :cry: , mondjuk utána Ati hazahozott kocsival, de nem voltam túl fényesen, iszonyú a meleg. Aztán feltettem főni az ebédet és rosszul lettem a gáz mellett a melegtől :? úgyis régen vezettem a porcelánbuszt :roll:
Még jó, hogy nem feküdtem el a tűzhely előtt :oops: :oops: :oops:

Most pihi van, meg hideg vizes borogatás :wink:

Vigyázzatok Magatokra ebben a melegben!

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Rozus, nekem az lenne a legnagyobb ajándék, ha azt mondanának a genetikai uh-n, hogy minden rendben van velük, és meg is mondanának a nemüket :lol: :lol: :lol:
hát, tavaly ilyenkor még egy hatalmas nagy bulit terveztem, de úgy érzem, idén sokkal lájtosabbra veszem a figurát :lol: :roll: :wink:

Kép
numato

Móni, minden rendben lesz, nyugi :!: :!: :!: :!:

Puszi!

Judit

Ui.: mi Lilink például érdekesen szégyenlős, mert a lábát simán széttárja, hogy lássuk, semmi sincs közte, de az arcát két kézzel takarja :lol: . Reméljük a Tieid is megmutatják ajándékba, milyük van/nincs

jucicuki

Sziasztok Lányok!

Remélem mindenki hűsölt ma! Én azért elmerészkedtem kismamajógázni és nem bántam meg, mert ott jó hűvös volt és olyan jól eset egy kicsit nyújtózkodni...

Rozus!
A vércukrom szerencsére rendben volt. Vastabinak egy Tardyferon Fol nevűt írt fel a házidoki. Remélem ez nem gáz terhesség során, bár csak ért ennyit hozzá a házidoki, bár néha úgy érzem, nem a legtutibb orvos...

Juci!
Vigyázz magadra, inkább vegyetek kaját, vagy egyetek hideget!

Lányok!
Mindenki vigyázzon magára és hűsöljön, ha teheti, nemsokára enyhülés lesz, kitartás!

Gica

Kép
gica1

Sziasztok,

Ezt a hőséget!!! :shock: :shock:

Köszönöm a méhecském-lepkém-lényem dicséretét, szerintem is cuki! :wink:
Igen, ideje volt Fülest leváltani, olyan szomi volt, és mindig minden rosszat jutatott eszembe…
Komolyan csajok, Ti azzal adtok nekem erőt, hogy azt írjátok, és elhitetitek velem, hogy erős vagyok :D IMÁDLAK titeket! :D

Chesti,
Mi volt a Heim Pálban? Remélem minden rendben a kis lencsilánnyal!!! Tündéri a videón, kis husiii! :D
Tudod csajszi, hogy én is imádlak!!! Millió puszka! :D

Tali: Wekerlét jövő héten ha gondolod megkérdezem, de nem tudom mikor, mert sajna elég sok a meló. Meddig van nyitva? Ha megadod a számukat, bentről hívogatom én őket. Meg a címet is írd meg légyszi, ha nem megy, elmegyek. Ja meg, hogy mit kérdezzek azt is :wink: :lol:

Judit,
Örülök, hogy minden rendben volt a dokibácsinál! :D:D Nagyon ügyes vagy a kilókkal!
Bocs, de szerintem most tojd le a narancsbőrt :wink:
Vigyázz magadra, ne főzz ilyen hőségben!!! Irgum-burgum :lol:

Rozus,
Szerintem nagyon jó a Shrek 3, ajánlom! :D
Hát a munkahelyi dolgok eléggé rám telepedtek, nagyon rossz kedvem volt, nem hittem volna, hogy 4 év után ilyen megtörténhet velem… De mindegy, majd csak lesz valahogy.

Tini,
Örülök, hogy jól vagy, aggódtam értetek! És jó, hogy a vérnyomid is rendeződni látszik!!!

Sharon,
Köszönöm kérdésedet, igen már jobban vagyok! Segített a homeós bogyesz! :D

Réka,
Nem tudod felíratni a házidokiddal? Nekem van egy kb. ¾-ig lévő dobozom, ha gondolod, szívesen elküldöm neked! Ha szeretnéd, írd meg priviben a címedet!

Numa,
Hát igen, elkezdődött a lájtos bulik ideje :D Drukkolok Nektek!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, annyira nem érdekel, most a csajok a legfontosabbak, csak hát azért nőnek is kellene maradni és a két kiscsaj mellett nem tudom, mennyi időm lesz majd magamra ( úgy sejtem, nem sok :lol: ) ezért inkább most vigyázok, amennyire ilyenkor lehet.
Meg a víz szerintem jót fog tenni, különösen pár hét múlva, mikor már tényleg bálna leszek, ahogy Benszi fogalmazott. Remélem a csajok is élvezni fogják a habokat :D

Most volt itt anyukám, főzött nekem holnapra, meg a vasalnivalómat is ellopta, hogy ne vasalhassak ebben a melegben ( lelopkodja a kertben a szárítóról :shock: ), ja és amíg szombaton a Balcsin napozok/árnyékozok 8) kitakarítja a házat is :oops: tök szégyenlem magam, de jól is esik, főleg ebben az időben :roll:
Szóval el vagyok ám rendesen kényeztetve :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Judit,

milyen rendi anyucid van! :D Ne szégyeld magad drága, ilyen melegben tényleg nem szabad semmit csinálni!!! Csak pihizni, meg hüsölni! :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Juci
Vigyázz magatokra! Anyukád nagyon aranyos, majd később viszonzod neki, de gondolom egy darabig a csajok miatt, elkél a segítség! :wink:

manda

Rozus
Gratulálok a vizsgákhoz. :D Verus nagyon aranyos. És ügyes, még ha el is esik. :wink:

Chesti
Niki gyönyörű. Aranyos a videón, és az asztal alatt is, meg mindenhol. :lol: Nagyon jó, hogy már ilyen mozgékony. Jól látszanak a fogacskák. Remélem jó hírekkel jössz.

Manda
Szorítok, hogy tutira indulhassatok.

Benszi
Sajnálom, hogy fáj a derekad :( , de a bálnabalett és az úszás biztos segít, még ha átmenetileg is. Masszást nem szabad ilyenkor, vagy nem segít?

Mot
Sajnálom az autódat, és az ezzel járó problémákat. :( Krisztina tündéri.

Naposoldal, Lukrécia,
Nagyon jó az UH-kép

Tini
Sajnálom a vérnyomásproblémát, de jó, hogy kezd rendeződni.

Zuzmó
Jázmin milyen nagy baba bár, és nem semmi, hogy már megtalálta a lábacskáját. :D Ja és jó húsban van a drága. Nagyon szép kislány.

Numato
Gratulálok a sikeres államvizsgádhoz :D .

Taptau
Mi volt Mátéval a vesekontrollon? Én is azt mondom, érdemes felírni, amiket mond.

Lexi
Szorítok továbbra is, hogy minden rendben legyen, és eltűnjön a vérömleny.

Jucicuki
Szuper. Örülök, hogy minden rendben a babákkal. Jó a videó Dorkáról. :D

Zsókuci
Jó zsúfolt hétvégéd volt. Sajnálom a munkahelyi konfliktust. Mi volt amiért, csalódtál? Ha gondolod, írd le. Nem mindegy, hogy kikkel dolgozik az ember egész nap, szinte ott töltjük a legtöbb időt. Gyógyulj meg minél hamarabb!!! Nagyon szép a lényed! :D

Lippa
Édesek a lányok. Nem semmi, hogy egymást vigasztalják. Én tök kíváncsi lennék, min nevetnek együtt.

Bibar
Örülök, hogy elmúlt a vérömleny.

Szuszi
Boldog félévességet Olivérnek. Régen jártál errefelé. Mi van veletek?

Rékaróka
Üdv. Nagyon jó az Uh-s kép. Nagyon jól látszik a baba.

Lanett
Hogy vagytok?

Rólunk
Milán már elmúlt fél éves. Úgy elrohant az idő. Elkezdtük a hozzátáplálást. A kanállal evéssel nincs gond, az ízzel annál inkább. Ami bemegy, vissza is jön. És amilyen képet vág, és az egész testén látszik, hogy baromira savanyú neki. Pedig édes az alma, amit adok neki, legalábbis nekem. :wink: De alakul, mert ma csak visszaküldte, de nem fanyalgott hozzá. Ma megtanult csőrös pohárból vizet inni. Abból a fajtából, amiből csak akkor jön, ha szívja. Pár napja vettük, de eddig csak rágta, és játszott vele. Nem csodálom, hogy nem tudta, mire való, eddig csak ciciből evett. Nem volt se cumisüvege, se cumija.
Tegnap reggel kijött az első foga. :D Igazából nem volt semmi észrevehető dolog, talán az utóbbi két napban nyűgösebb volt. Annak tudtuk, be hogy hétvégén sokat utaztunk és elfáradt. Erre ma elkezdett köhögni és majdnem lázas lett. De a doki megnyugtatott, hogy ez a fogzástól van, túl sok a nyál és félrenyeli. A pici fiam forgolódni még mindig nem akar, egyszer-egyszer hasról hátra, na meg oldalra. Forgolódás helyett fekvőtámaszt nyom(kezei-lábai a földön, hasát-fenekét felemeli), és ha hason megtámasztja a lábát, akkor négykézláb rugózik és ezt nagyon élvezi. Ha az ölemben van, akkor állandóan felnyomja magát álló helyzetbe, és úgy rugózik. Néha úgy kacag, hogy csorognak a könnyei, és nekem azon kell nevetnem, ahogy ő nevet. Egyszer talán sikerül majd felvennem. Addig is hamarosan teszek fel képet.

Jó éjszakát mindenkinek

Kép

Kép
agnese

Helló lányok! szeretnék csatlakozni!!! már régóta vágyok ide, eddig a másik a fórumon voltam. Ma voltam uh-on és ott van a petezsák benne egy pöttyel!!!!

magamról annyit, hogy 6 inszemen vagyok túl és az első lombik sikerült.

gyönyörűek a fotók amiket felraktok!!!!! szép estét mindenkinek!!!

Lexi pihenj sokat!!!!
málna79

Sziasztok!

Agnese,
Nagyon édi lehet a kacagó Milán! :D Biztos előbb-utóbb megszokja majd ezeket az új ízeket! Ha belegondolsz, az anyatejcinél minden biztos savanyúbb (legalábbis szerintem :oops: ), és azért még minden más újdonság számára :D Várjuk a képeket!

Munkahelyi konfliktus: a kollégáim – akik más területen dolgoznak, de hasonló kaliberű munkát végeznek, mint én, tökre lebecsülték az én, és a közvetlen kollégám munkáját. Panaszkodtak, meg kétségbe vonták, hogy mi eleget dolgozunk-e, stb. Korábban 3-an voltunk ezen a területen, de az egyik srác elment, és ketten maradtunk. Mivel pótolni jelenleg nem szükséges, ezért úgy oldottuk meg, hogy maradunk a kollégámmal, ameddig tudunk, de utána közülük, aki délutános vállal némi +terhet (bár nem az ő közvetlen területe), és kb. óránként 10 perc munkával kiváltja azt, hogy ne kelljen 12 órát dolgoznunk, vagy erre külön egy embert felvenni. De nekik most ez nem felel meg, durcáskodnak, és elég csúnyán hátba támadtak! :shock: Főleg az esik rosszul, hogy az egyik kollégával már 4 éve dolgozom együtt (tehát az első perctől kezdve), és nem hittem volna, hogy egy ilyen dologban partner lesz, sőt… kezdeményező! :( Annyit még tudni kell, hogy a munkámat – sem minőségben, sem mennyiségben – mióta itt vagyok, sosem kérdőjelezte meg senki. Én úgy vagyok vele, hogy ha csinálom, akkor azt jól csináljam, tartom a határidőket, ha nem végzek, bent maradok (nem fizetik a túlórát, tehát nem ez hajt), és becsülettel megcsinálok mindent. Szóval ezért különösen fájó ez az egész. Nagyon nagyot csalódtam, és szomorúvá tesz, hogy ilyen történhet ennyi idő után is – ráadásul pasi kollégákról van szó, akikről én sosem feltételeztem volna, hogy ilyenre képesek, na de az ember mindig tanul… Ami szerencse, hogy a vezetőség továbbra sem kételkedik a munkámban – igazából erre egyáltalán nem is gondoltam, csak maga a tény, hogy ilyen előfordult keserít el. Mindenesetre tanulságos volt, az tuti…
Bocsi az OFF-ért :oops: És főleg, hogy ilyen hosszú lett, de jó volt kiírni magamból :wink:

Málna,
Üdv!!! És engedd meg, hogy itt is gratuláljak a pocaklakódhoz! :D Ha szeretnél benne lenni a táblában, akkor légyszi írd meg az adatokat, és beteszlek a következőbe! :wink:

Na most lépek, mert megint égi áldás van –dörög, villámlik. Második futam.

Jóéjt mindenkinek! Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Drága Zsókuci!
Nagyon köszönöm a felajánlást, teljesen elérzékenyültem!A dokimat még mindig nem értem el, de beszéltem másikkal, aki azt mondta, hogy már amúgy se kellene szednem, a 12.hét után már semmiképpen ne szedjem...ez egy picit megnyugatatott, meg a védőnő barátnőm is azt mondta, hogy már szerinte se kéne szednem, 12.hét után átveszi a méhlepény a hormonok termelését, és nekem amúgy se volt nagyon magas prolaktin szintem, hiszen csak napi fél szemet szedtem, és fokozatosan hagytam abba...egyszóval, addig míg el nem érem a dokinőt megpróbálok nem aggódni, mást úgyse tudok tenni, de köszönöm szépen!

Juci: vigyázz magatokra!Ilyen hőségben csak pihizz, és örülj, hogy anyukád exrta rendes, de gondolom nem teher neki az unokákért a csillagokat is lehozná, ha az könnyítene Neked! :wink:

Málna Én is üdvözöllek itt, aggódásmentes pocakosodást kívánok teljes szívemből!!

Agnes gratulálok az első foghoz, remélem a többi fog is ilyen könnyedén fog előtörni!!

Szép napot Lányok, most a tegnapi vihar miatt egy picikét mintha jobb idő lenne, de félek,nem sokáig fog tartani... :cry:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Jó reggelt!

Hát a színház az elmaradt tegnap este ( a szabadtér szépségei :roll: ), ma este újra próbálkozunk :lol:

Kicsit itt is kellemesebbnek tűnik az idő egyenlőre, megyek Pestre délelőtt meglátogatom a kolleganőimet.

Zsókuci, sajnálom, ami a munkahelyeden van, nagyon szar érzés lehet, de még mindig jobb, mintha a vezetőség kérdőjelezné meg a tevékenységedet. Nálunk a régi helyen az ment, ÍRNI kellett, hogy hánytól hányig mit csináltunk és folyton ott álltak mögöttünk, hogy tényleg dolgozol-e, és ha véletlen kimentél pisilni, v. ebédelni a konyhába ( a fél óra ebéd persze le volt dolgoztatva délután ) akkor jobban jártál, ha nem találkoztál a főnökkel, mert akkor biztos lehettél benne, hogy elkönyvelte, hogy na ez ma sem csinált semmit :shock: .
Nagggyon gáz volt!
Persze ettől még tudom milyen szar, ha az embert hátba támadják azok, akikben megbízott :cry:
Remélem rendeződnek a dolgok!

Kellemes napot Mindenkinek!
Puszi!

Judit

jucicuki

Hát igen, anyukám egy angyal :D
Az összes ikres szakkönyvet is kiolvassa, amit találtam, hogy tudja, majd, hogy mi újság és simán elfogadta, hogy a szülés után a segítség nem azt jelenti, hogy folyton kikapkodjuk anyuka kezéből a gyereket, hanem levesszük a válláról a háztartás dolgait, hogy tudjon a babákkal foglalakozni ( by Suttogó ). Anyósom nem lesz ilyen könnyű eset.
Két éve mióta itt lakunk kétszer voltak itt, most is elvárja, hogy mi menjünk állandóan, pedig nekik ugyanaddig tart, szerintem utána sem sűrün fog itt előfordulni ( lehet, nem is bánom :oops: ) de a gyerekeket majd minden hétvégén látni akarja. Megmondtam Atinak is, hogy nem fogom minden vasárnap felpakolni az ikreket a 10 perces út miatt, mikor ők sokkal könnyebben jönnek. Szerencsére egyetért :lol:

Puszi!

Judit

jucicuki

Juci!
Hát sajna ha befektetnek majd a 30héttől,de ott legalább szem előtt leszel és tuti a pihanés!Nyugodtan fogadd el a segítséget anyukádtól és ne szégyelld magad ez miatt!
Rozus!
Nemsokára megáll biztonságban a saját lábán elesések nélkül!Addig neki ez az iskola!
Tényleg nagyon klassz érzés a mocorgás!Inkább csikizésnek hívom még!
Agnese!
Masszázs is bejátszik heti3X.Nagyon jó,addig amíg ott vagyok,de utána!Na mindegy!
Gratulálok a fogacskához és a pohárból iváshoz!
Málna!
Szia itt is végre!
Zsókuci!
Ne törődj ezzel a sok idiótával benn a munkahelyeden!Te jól végzed a munkád és ez a fontos!

Juci még!

Ma jó bálnaúszást!Majd írj milyen volt!
Vendég

Rozus nálunk most bevállt a nurofenes fecskendő. Határozott mozdulattal kell nyomni, és akkor szopizza. :) Plussz nemtom próbáltad e teáztatni. Én ellene voltam, de feladtam, és a HIPP málnás-csipkebogyóst adom neki.
Verus nagyon ügyi. :) Niki is próbálgat felállni, de nálunk nem sok mindenbe tud kapaszkodni. :) A TV állvány az alkalmas lenne, de mire oda ér, ott vannak a DVD-k, akkor leül és pakol. :)

Tini hajrá felfordulás. :) Örülök, h alakul a vérnyomid, csak így tovább. :)

Sharon, hűűű szegény, ennyire nem bírod a meleget. :( Ha teheted maradj inkább a hűvösebb lakásban, és tényleg sok folyadék, meg olyan kaják, amik azért a cukrodat felviszik. Legalábbis nekem bevállt.

Manda drága telcsin beszültünk, de azért ide is leírom, nagyon örülök a hétfőnek, és a kezdésnek. :)

Lippa a fényképezőt ne felejtsd. :) Ikres barinőméknél 2,5 félévesek, de igazándiból én még mondatot nem hallottam a szájukból, de azért egyre több szót mondanak. :) Nem is tudom mikor kellene amugy mondatokat megfogalmazniuk, de a tesómék kisfia elég gyorsan megtanulta.
Szerintem ok igy minden, ők aranyosan eldumcsiznak, ez a lényeg. :)

Gica, de jó lehetett a jóga. :) Hova jársz, és mennyi?

Juci anyukád egy tündér. :) Tapasztalatból mondom, hagyd, h élvezhesse az unokavárás,- és nagymamá váválás örömeit. :lol: Hidd el, nem tenné, ha nem tenné őt boldoggá. A kicsi kislánya anyuka lesz, felnő. :)
Azt hiszem Én is így leszek majd, ha a kis Nikim pocis lesz. :lol:

Agnese kérlek rakj fel egy "miből lesz a cserebogár" sorozatot. :) Születéstől minden hónapjából egy-egy képet. :) Hadd lássuk milyenek a változások. :)
Sajna, vagy nem sajna Niki is cicis volt 6 hónapig ezért "szenvedünk" az ivással. Nálunk sem volt cumi, cumisüveget utálja. Csőrös pohárral szintén játszik... Az ízeket lassan megszokja majd :) nálunk is ment a fintrogás, most meg falja, bármit adok neki. Igazándiból amikor a hús bejött, onnantól kezdte el szeretni.
Gratula az első foghoz. :) A kacagásost pedig vedd fel valahogy, mi is had nevessünk. :)

Málna üdv itt :) Vártunk már :lol: "Belépőnek" megajándékozhatnál minket egy UH képpel. :lol:

Réka azért Én kicsit elgondolkodnék a doki váltáson...ez azért kicsit durva, h semmire sem reagált, és nem tudod utolérni...
Annak viszont örülök, h egy másik dokival tudtál beszélni, és rendeződött a kérdés. Vigyázz magatokra.

Benszi egy "bálnabalettes" fotót nem tudsz késziteni? :)

Bibar, Lukrécia hahóóóóó, olyan csendben vagytok el sem hiszem mennyit "pofáztatok" odaát. :) Mennek majd a pü-k. :)

Rólunk annyit, h 4 óra várakozás után negatív pisi eredménnyel fogadtak. :) :lol: :lol: :lol: Most lázas, de azt mondják mivel a levegő tele van bacikkal, valószinű bekapott valamit.... :?
Viszont napi 3* a saját kis medencéjébe 15 percekre bemehet. :) Allligg várom. :)
Köszönjük, h gondoltatok ránk. :)

TALI

XI. kerben találtam egy bölcsőde-óvoda helyet a talinak. Jövőhéten beszélek az igazgatónővel, és ha ok, akkor az időpontokat újra táblázatba szedem kinek, mikor lesz jó. :)

chesti

Chesti!
Az oldalukon van fenn kép,de hihetetlenül előnytelen felvételek vannak!Mindenki sokkal dagibb,mint az életben!Pedig nincsenek ott elhízott mamik!De a képek,tragédia!Majd elhívom az uramat,hogy lövöldözzön pár jó képet!
A XI.ker az tök jó!Annyit tudok,hogy valamikor a júli vége és aug elején megyünk egy hétre Olaszba az emberrel!A többi minden jó nekem!
Gyógyulást Nikinek!
Vendég

Ja és ma vagyunk 8 hónaposak. :)

Ezt meg kell mutatnom :) Mi előtt szóvá tennétek, "eltüntettem" a bibijét :oops: :oops:
Azt a kistányér szemeket, döbbenten nézi a dilis anyuját. :)

Kép

chesti

Chesti
Gyönyörű Niki baba! És ahogy néz, meg tudnám zabálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manda

Chesti
igérem többet "pofázunk"majd :P :P :P köszönöm a püt.isteni,már belehallgattam :P :P Niki szemei,itt is leirom hihetetlenek!!!!!!!!mondd csak nem nagyitod te fel ezeket véletlenül? :P :P én is szemeket akarok!!!!!!!!!!

Málna
üdv itt :P :P :P jó hogy itt vagy :P :P

bibar

Agnese nagyon boldog fél évességet kívánok Milánnak!

Gratulálok az első fogacskához!Kacagó Milánról képeket és videót kérünk szépen!!!!Nekem is furdalta ám az oldalam,hogy min kacagnak olyan jókat :roll: !A hozzátápihoz kitartás,nemsokára megszokja és megszereti majd az új ízeket,nálunk is így volt :wink: .

Málna üdv itt Neked is!Kérünk szépen Uh-s képet :wink: !

Zsókuci sajnálom a munkahelyi konfliktust,sajnos most már a legtöbb helyen ez van :cry: .Mielőtt eljöttem szülni nekem is volt egy szuper munkahelyem,szuper kollégákkal most meg....

Chesti nagyon boldog hófordulót kívánok Nikinek!

Ettől a képtől végképp elolvadok,azok a szemek :shock: .Jaj lesz majd azoknak a pasiknak akik ebbe belenéznek :lol: !Beszédre visszatérve,ismerősöm kislánya 2 hónappal idősebb a lányoknál és már mondatokban beszél,viszont a kolléganőm kisfia 2.5 éves és kb.annyit mond mint a lányok.
Viszont ma volt egy édes szitu :D .Éppen hajat mostam,tehát nem láttam semmit csak hallom,hogy a Petra egyfolytában mondja,hogy apa,apa,apa én pedig folyamatosan mondom neki,hogy apa dolgozik kicsim,apa dolgozik kicsim stb..Kinyitom a szemem és látom,hogy áll apja papucsával a kezében :lol:. El tudom képzelni,szegény mit gondolhatott magában :roll: .

Benszi ugye ma mentek 4 D-re?Várunk a hírekkel és képekkel :wink: !

Lexi nagyon szorítok,hogy jó híreket kapjatok ma és ne kelljen befeküdnöd!

Mindenkinek szép napot és nagyon jó hétvégét kívánok!
Lippa

lippa

Halihó!

Eltűntem kicsit,mert egy hétig lementünk anyukámhoz vidékre!Képzeljétek hétfőn megéreztem a kis basa mozgását,hát vmi fantasztikus volt....!!!!!!

Először is olyan boldog vagyok,hogy Zsókucinak eltűnt a kis szomorú fülese! :lol: :lol: :lol: Tünemény a kis méhecske!!!!!Már alig várom a napocskát.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Chesti

NEM ÉÉÉÉR!!!!!!!!!Ezt a fotót nem hiszem el!!!!!!!!!!Esküszöm megbabonáz!!!!!!!!!!!!
Olyan nagyon köszönöm,amit küldtél priviben,tök jó,olyan figyelmes vagy!!!!!

Rékaróka!!!!

De szupi képeid vannak,hol csinálták,tök jó minőség ráadásul!Jó a vonalzód,majdnem egyforma az enyémmel! :lol:

Juci

Megnéztem a 4D-t,haláli ahogy mosolyog a kislány.Örülök hogy minden rendben van.

Gomba

Gratulálok a fütyishez!!!! :lol: :lol: :lol:

Sharon

Te meg mit balcsizol meg minden???Nem pihizni kéne rosszcsont??????????

Manda

de szuper,örülök hogy kezdhettek!!!!!!! :lol: :lol:

Málna

Üdv itt!!!Juhéjj!

Benszike

Gratula a mozgáshoz!!!!!Már ilyenkor érdemes 4D-re menni?Mennyibe kerül?

Lexi

Utoljára de nem utolsósorban.....Bibar mindig mesélte éppen mi van,bár még nem olvastam a másikban.Az a barinőm akiről a múltkor írtam-talán emlékszel-teljesen be volt vérezve a méhe,aztán felszívódott.Utána lett még haematómája,de már nem az egész méhe volt gáz,ami megintcsak felszívódott,bár mondta a doki hogy ez újratöltődhet.Fekszik Ő is,a 24-ik hetet tölti be most.Csak azért írtam le mindezt,mert Ő már régóta vérzik,mégis ott a baba,él a baba.Remélem ez neked is erőt ad.Pihenj sokat!!!Nagyon szorítok nektek!!!!!

Bibarci

:P :P :P

Kép
lukrécia

Málna!

Gratulálok! Látod, a türelmeteket végre siker koronázta! Nem semmi, hogy végigcsináltad a 6 inszemet. Már nagyon megérdemelted!!!
Most akkor nyugi, sok pihenés. Ha megteheted ne dolgozz, csak a babával foglalkozz és azzal, hogy nőljön a pocid!

Lukrécia!

Kicsit minden nap csalok... nem sokat. Remélem a gyerkőcöm nem lesz ilyen szófogadatlan!!! :shock:

Chesti!

Egyszerűen nem bírom abbahagyni a kép nézését, már 10 perce csak bámulom! Ekkora szemeket! Hogy fogjátok levakarni a kis udvarlókat???

A vércukorszintemmel nincs baj, a vérnyomásom nagyon alacsony. A védőnőnél 80/60 Hgmm volt és talán még izgultam is egy kicsit... Legalább agyvérzést nem kapok, csak agylágyulást... ez hülye vicc, csak sokat ugrattak ezzel még régen a kollégáim a kórházban.

Juci!

Nálunk is az a "szokás", hogy az ikres kismamikat a 30. hét után befektetik, még ha semmi gond sincs, akkor is. Elővigyázatosságból. Ha jó lesz a társaság, akkor hamar elrepül az idő... Az anyukád tényleg tündér. Az enyém most éppen nem az, állandóan hív, hogy mikor megyek már genetikai uh-ra, mert mennyire aggódik. Én meg mondtam, hogy nem emlékszem, hogy a nővéremet ennyit zaklatta volna ezzel a vizsgálattal, erre anyu, hogy ő fiatalabb volt, mint én. Hát megsértődtem egy kicsit, hogy öreg vagyok, pedig szerintem nem, szeptemberben leszek 30. ..

Kép

Kép
sharon

Csajok!
Megjöttem!Úgynéz ki van egy zacsis bébink,de a másik annyira szégyenlős volt,hogy a hátát mutogatta!Sajna így képet nem csináltak,mert az egyik hátas bébi,a másikat meg a méhlepény takargatja!ezek a büdös kis drága kölkeim már most hyperaktívak!A doki teljesen ledöbbent,hogy olyan bukfenceket és szaltókat nyomtak,hogy nem igaz!Koruknak pont megfelelőek!Minden ok velük!Fej fej mellett vannak lefelé!Ezért érzem én ezeket a rúgkapákat,mert egy helyen osztják az igét a kis lábacskáikkal!
Ez nem volt 4D,inkább a hangyák háborújás UH!4D-vel csak a képek miatt próbálkoztunk,de nem tudtuk őket lekapni normálisan!Viszont este ronggyá nézzük majd a DVD-t róluk!
Vendég

Lukrécia!
Tök jó,hogy már érzed őt!
12000Ft volt az Istenhegyin.Kaptunk DVD-t róla,de képet nem,mert nem lehetett őket lefotózni!Megéri,én kb fél órát gyönyörködtem bennük,addig vizsgáltak!
Sharon!
Én is 90/60-al kezdtem.Most 100/70-nél tartok!Inkább alacsony,mint magas legyen!
Vendég

Sziasztok,

Réka,
Ne viccelj, ez a legkevesebb! A jó úttörő ahol tud, segít :wink: :lol: Örülök, hogy végül kiderült, hogy nem kell szedned.

Judit,
Mára is vihart mondanak, óvatosan a szabadtéri színházzal!
Igen, abban igazad van, hogy legalább a főnökség nem kételkedik bennem, és végülis ez a legfontosabb. Hű, tényleg elég gáz lehetett, hogy irogatni kellett a dolgokat! :shock: Nem hiszem, hogy sokáig bírnék úgy dolgozni, hogy minden percemmel el kellene számolni.

Chesti,
Bár telefonon már megbeszéltük, de azért ide is írom, hogy nekem jó a XI.ker! Értetek bárhová elmegyek :wink: Sőt, azt feltudom ajánlani, hogy aki a XVIII. kerületből, vagy környékéről jön, az autóm maximális befogadóképességéig szívesen elviszem, sőt, haza is viszem!!!
Fantasztikus ez a kép csupaszem kisasszonyól! :D:D:D
BOLDOG 8 HÓS FORDULÓT KÍVÁNOK!!! :D:D

Kép

Lukréciám,
De jó, hogy végre jelentkezel! :D Szupi, hogy már érzed a kis basát! :D:D
Igen, Fülest leváltottam, de Napocska nem hiszem, hogy lesz újra. Az a Zsókuci már a múltté. Most ez a lepke-méhecske-lény van… De sztem Ő is kis vidámacska, nem? :D
Puszi neked!

Benszi,
Jaj de jó, hogy minden rendben! Gratula a kis zacsishoz, na meg a szégyenlőskéhez is :D:D:D:D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Benszi

de szuper élmény lehetett...lehet,hogy én is elmegyek....

Zsókuci drága

Igazad van,az a napocska egy másik korszakhoz tartozott.
De nagyon szép ez is és ez már sokáig ott is marad! :P :P :P

Kép
lukrécia

Lukrécia drága,
Én is nagyon remélem, hogy semmilyen szomorú állatkára nem kell soha többet cserélni!!!

Millió puszi! Szép álmokat mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Málna
Üdv! Gratulálok! Kellemes babavárást kívánok! :D

Zsókuci
Sajnálom, hogy csalódnod kellett a kollégádban, és megkérdőjelezték a munkád. Ez dühítő is, nem csak elkeserítő. De az fontos, hogy a főnökeid elismerik a munkád.

Benszi
Nagyon tetszett, ahogy elmesélted Uh-s élményedet. :lol:

Chesti
Hihetetlen szemek és ez a nézés hozzá!!!
Nekem egy kis trükkel :wink: sikerült rávennem Milánt, hogy tudjon inni a csőrös pohárból. Rátettem a cicire, majd pár korty szopi után ki a cici a szájából, és úgy, ahogy a karomban volt, be a szájába a csőrős pohár(víz volt benne, annak már ismerte az ízét, mert az elmúlt napokban adtam neki kanállal, és nagyon tetszett neki). Egyből szívni kezdte, meg is lepődött, ahogy folyt a víz a szájába. Ez tegnap volt, és nem felejtette el, mert ma már ment elsőre. :D Boldog hófordulót.
A kért "miből lesz a cserebogár" (egy korábbit bővítettem):

http://mongoose1.atw.hu/milan_2.wmv

Kép

Kép
agnese

Benszi!

Annyira jó lehetett a 4D-n! Micsoda kis virgoncaid vannak! Szaltók, bukfencek, mi lesz ha már kicsi lesz a hely nekik, de még ekkora lesz a mozgásigényük....? Hullámozni fog a pocid!
Úgy veszem ki a szavaidból, hogy nagyon megérte elmenni oda. Én is a jövő héten fogok bejelentkezni. Mennyi idő múlva kaptál időpontot? Hú, már alig várom, hogy én is mehessek!

Kép

Kép
sharon

Sharon!
Először is köszönöm.másodszor én ott csináltatnám meg a helyedben a nyakiredőszűrést is.hihetetlenül alaposak.Hogy az mennyibe kerül nem tudom,de a mostani UH,ami sima volt,csak 2perc volt 4D belőle,de sajna egyik háttal,másiknál meg a lepényt nem lehetett arrébb gurítani,így kép se lett és érelme sem volt nézegetni!Nekünk egy csoda volt,mivel valószínű ezzel a két babával befejezem a terhes karrieremet,így mindent csodaként élek meg!
3nappal előtte kaptam időpontot!De pl. a 18-20heti genetikai UH-ra másfél héttel előtte kell majd bejelentkeznünk.!

Zsókuci,Agnese,Lukrécia!
Köszönöm nektek is!
Vendég

Benszi
jaj de jó lehetett,és hogy már van róluk dvd-tek is,hát ez csodás :P :P reméljük a másik azért volt ilyen szégyenlös mert kislány :oops: :oops: még nem fotozta le a párom a képet,azért nem küldtem,de ma majd kicsit elverem hogy ne legyen ilyen lusti :P :P

Lukrécia
végre nincs kánikula,annyira jóóóóó :P :P majd csörgetlek :P

bibar

Benszi!

Köszi az infót. Hétfőn már telefonálok is, hogy mikor mehetek, mert kedden leszek 12. hetes. Genetikai uh-ra és vérvizsgálatra is megyek, megnéztem 28.000 Ft, de nem érdekel, mert tudom, hogy nálunk nem elég jók az uh készülékek és nem merek kockáztatni. A vizsgálat kb 1-1.5 óra és a végére meg is kapom az eredményt. Nagyon profinak tűnik, de majd pontosan beszámolok róla. Már nagyon várom! És persze rettegek, hogy minden rendben legyen. Amikor még nem tudtam, hogy terhes vagyok a barátnőm lánybucsuján jól becsíptünk és azóta is nagyon lelkiismeretfurdalásom van. Megőrülnék, ha valami baja lenne! Soha nem iszom, még szilveszterkor sem, csak most és hát ki gondolta volna, hogy nekem spontán babám lehet?

Kép

Kép
sharon

Benszi
Bocsi, de tegnap hulla voltam. Hazajöttem és kidőltem. Ez milyen vizsgálat volt az Istenhegyin? Ki csinálta? Genetikai uh?
Csak azért kérdezem, mert én is voltam kedden, írtam is. Örülök, hogy minden rendben van. A szégyenlős biztos kislány, így ideális család lesztek egy pillanat alatt. Meg fiú és lányneved is van..... :lol: Bár ez a derékfájás dolog Neked sem hiányzott, gondolom.
Vendég

Lexi!

De jó, hogy jöttél! Hogy vagy? Remélem fekszel!

Lukrécia!

Már érzed, hogy mozog? Azt hittem csak később lehet érezni, úgy a 17-18 hét körül. De jó!!!! :D (ha nálam is így lesz, akkor már csak 3-4 hét és én is érezni fogom)

Most nagyon fáj megint a hasam, megyek lefekszem, nehogy baj legyen! Mindjárt vége az első trimeszternek!

Kép

Kép
sharon

Drága Sharon
Nem akarok vészmadár lenni, de az 1. trimeszter vége se jelent megkönnyebbülést. Törődj(ünk) bele a sorsunkba és találd ki mik azok a dolgok, amiket fekve lehet csinálni, de eddig nem volt időd rá, mert rohanás volt az életed. nekem így könnyebb. Olvasok, net, dvd. Most nekem is szúrkál a jobb oldalon. Baba a bal oldalon van. Nem tudom mi lehet ez, de már meg se lepődöm. A vérzés állandó, meg az aggódás is.
Vendég

Sziasztok,

Agnese,
Ezt a vízivást ügyesen megoldottad! :D Nekem ez a link nem jön be, illetve azt írja ki, hogy nem regisztrált oldal :shock:

Sharon,
Szerintem ne aggódj a pia miatt, biztos nem okoztál vele semmi bajt. Ne feledd a világon hány nő van, aki szintén nem tudott a terhességéről, amikor még ivott, vagy esetleg még cigizett is, és mégsincs semmi baja a babójának! Szóval nyugi! Pihizzél, ha fáj a pocid!

Lexikém,
Küldök további vérömlenyűzőket: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Jo rég irtam már de folyamatosan olvaslak titeket!! :D

Elöször is Zsókuci nagyon örülök a méhecskédnek, nagyon aranyos!

Gratulálok az uj babásoknak, de jo egyre többen vagyünk!! :lol:

Chesti,
Nikitöl teljesen kész vagyok nagyon édes!!!!!!!!! :lol:

Juci,
Megnéztem a 4-d nagyon édes!

Benszi,
Gratula a kisfiuhoz a másik tuti kislány ök ilyen kis szégyenlösek! :lol:

Gomba,
Neked is gratula a kisfiuhoz! :lol:

Rékaroka,
Nagyon jo az ultrahang kép.

Lukrécia,
De jo hogy már érzed a basa mocorgását! :lol:

Velünk minden ok , egyre jobban közeledünk a nagy naphoz, és egyre jobban izgulok, a kis Betti már naponta háromszor csuklik olyan jo!!!!!! :lol: Nagyon sokat mocorog!
Megvolt az elsö ctg persze ahogy rám kötötték rögtön csuklani kezdett a drága!!
Néha olyan fura nyomást érzek ott lent :shock: , a doki azt mondta hogy azok már a joslofájások!
Most azt mondta a doki hogy egy kicsit kicsi a feje bpd 86. De remélem azért minden ok, valamivel mindig ilyeszgetik az embert!
Hétfön megyünk ultrahangra.

puszi mindenkinek, és ne haragudjon az akinek nem irtam!

Kellemes hétvégét mindenkinek

Kép
bibike27

JA és még Lexinek akartam irni, hogy nagyon szoritok neki!!

Kép
bibike27

Sharon

Csak egyszer éreztem és azóta sem..... :? De azért tök jó volt.
Pihi,pihi,pihi!!!!!!

Benszi

Én a bolgárkerék úton voltam genetikain,zuglóban és ott nem mondták,hogy lesz még egy genetikai UH a 18-ik héten.Most kedden megyek vérvételre,megkérdezem.Pedig ugyanaz a doki dumált a TV-ben aki az istenhegyin dolgozik(Lexi felismerte) meg ott is ahova én járok.Most tök ki leszek akadva,ha nekem túrót sem csinálnak..... :cry:

Lexi

Csatlakozom Zsókucihoz és egy-két vérömlenyűzőt küldök..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
lukrécia

Benszike

Ok,utánanéztem a neten ennek a genetikai dolognak,most már tiszta.Bocsi hogy zargattalak vele. :oops:

Kép
lukrécia

Lukrécia
Másikon is írtam. Két orvos is volt a mai műsorban. Az egyik "munka közben" uh-zott, a másik civilben volt és "csak" nyilatkozott. Én rá gondoltam. Ha gondolod priviben tisztázhatjuk a neveket.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?