Rozus nálunk most bevállt a nurofenes fecskendő. Határozott mozdulattal kell nyomni, és akkor szopizza.
Plussz nemtom próbáltad e teáztatni. Én ellene voltam, de feladtam, és a HIPP málnás-csipkebogyóst adom neki.
Verus nagyon ügyi.
Niki is próbálgat felállni, de nálunk nem sok mindenbe tud kapaszkodni.
A TV állvány az alkalmas lenne, de mire oda ér, ott vannak a DVD-k, akkor leül és pakol.
Tini hajrá felfordulás.
Örülök, h alakul a vérnyomid, csak így tovább.
Sharon, hűűű szegény, ennyire nem bírod a meleget.
Ha teheted maradj inkább a hűvösebb lakásban, és tényleg sok folyadék, meg olyan kaják, amik azért a cukrodat felviszik. Legalábbis nekem bevállt.
Manda drága telcsin beszültünk, de azért ide is leírom, nagyon örülök a hétfőnek, és a kezdésnek.
Lippa a fényképezőt ne felejtsd.
Ikres barinőméknél 2,5 félévesek, de igazándiból én még mondatot nem hallottam a szájukból, de azért egyre több szót mondanak.
Nem is tudom mikor kellene amugy mondatokat megfogalmazniuk, de a tesómék kisfia elég gyorsan megtanulta.
Szerintem ok igy minden, ők aranyosan eldumcsiznak, ez a lényeg.
Gica, de jó lehetett a jóga.
Hova jársz, és mennyi?
Juci anyukád egy tündér.
Tapasztalatból mondom, hagyd, h élvezhesse az unokavárás,- és nagymamá váválás örömeit.
Hidd el, nem tenné, ha nem tenné őt boldoggá. A kicsi kislánya anyuka lesz, felnő.
Azt hiszem Én is így leszek majd, ha a kis Nikim pocis lesz.
Agnese kérlek rakj fel egy "miből lesz a cserebogár" sorozatot.
Születéstől minden hónapjából egy-egy képet.
Hadd lássuk milyenek a változások.
Sajna, vagy nem sajna Niki is cicis volt 6 hónapig ezért "szenvedünk" az ivással. Nálunk sem volt cumi, cumisüveget utálja. Csőrös pohárral szintén játszik... Az ízeket lassan megszokja majd
nálunk is ment a fintrogás, most meg falja, bármit adok neki. Igazándiból amikor a hús bejött, onnantól kezdte el szeretni.
Gratula az első foghoz.
A kacagásost pedig vedd fel valahogy, mi is had nevessünk.
Málna üdv itt
Vártunk már
"Belépőnek" megajándékozhatnál minket egy UH képpel.
Réka azért Én kicsit elgondolkodnék a doki váltáson...ez azért kicsit durva, h semmire sem reagált, és nem tudod utolérni...
Annak viszont örülök, h egy másik dokival tudtál beszélni, és rendeződött a kérdés. Vigyázz magatokra.
Benszi egy "bálnabalettes" fotót nem tudsz késziteni?
Bibar, Lukrécia hahóóóóó, olyan csendben vagytok el sem hiszem mennyit "pofáztatok" odaát.
Mennek majd a pü-k.
Rólunk annyit, h 4 óra várakozás után negatív pisi eredménnyel fogadtak.
Most lázas, de azt mondják mivel a levegő tele van bacikkal, valószinű bekapott valamit....
Viszont napi 3* a saját kis medencéjébe 15 percekre bemehet.
Allligg várom.
Köszönjük, h gondoltatok ránk.
TALI
XI. kerben találtam egy bölcsőde-óvoda helyet a talinak. Jövőhéten beszélek az igazgatónővel, és ha ok, akkor az időpontokat újra táblázatba szedem kinek, mikor lesz jó.