Szióka!
Ma mi is a balatoni nyaraláshoz vásárolgatunk kevés sikerrel, mert nekem semmi nem tetszik
még a hétfő lesz esetleg.
Ma megyek a dokihoz nagyon izgulok, ha valami gond lenne nem tudnám elviselni...
Anna kidőlt apával együtt
lehet én is pihenek kicsit.
Andi drukkolok neked!!hátha mégis horogra akadtál az érzéseid ellenére vagyis, ha nem érzel semmit az csak jó!!
Klarka megkaptam az üzidet az iwiw-en, mi is így voltunk én már "a számomra látható két csíknál" elkezdtem kombinálni, hogy mit hogy csinálunk, most is mindig ezen töröm a fejem, tegnap a kisszobában pakolgattunk, Annát addig majd nagyon szeretgetem, amíg csak ő van, utána is persze csak kevesebb idő lesz. Nagyon aranyos volt a kisfiad a képeken, ahol a balcsi van a háttérben.
Szerintetek sehol nem érdemes fürödni? Egyik doki írta itt a neten, hogy a 12. hét után simán ki tudják kezelni az esetleges fertőzéseket és hogy nagyon jót tesz a kismamáknak és inkább ne adják fel ez utáni vágyaikat.....Ma majd ezt is megkérdezem, ha minden rendben lesz.
Annánál minden sikeres uh vizsgálat után vettem neki valamit
most is így teszek majd
Ancsa tényleg mi volt a 12 hetes uh-on? mekkora volt már a baba?
Kislibus örülök, hogy nem vártok tovább, remélem hamar össze fog jönni!!
Kriszti Ti merre mentek nyaralni? Jó sűrű volt akkor ez a tanév vége!!
Zsu én sem birom a meleget, de addig tűrök, amíg este tudok aludni, ha már akkor sem az a tűrőképességem felső határa
Krisztinka jó nektek a klíma!!Apa a multkor a kocsiban szivatott valami párás levegőt fúvatott rám, majdnem behánytam
de lebuktattam, a belső levegőt keringtette vagy mi