Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Zsu!
Nem dolgozol?
Én vagyok,kissebb nagyobb megszakitással,reggel a dokinál voltam,megirta az utrót!!
Holnaptól kell elkezdeni szedni!!!!!
Megvolt már a pé-d????
Nekem talán igen, tegnap észre vettem egy kis tojcsifehérjét,de nagyon kevés volt!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi!
Már csak 2 napod van!!!!
Drukkolok!!!!
Még jó,hogy ennyi munkád van,legalább elfoglal!!!!!!!!!!!!!!

Ancsa!
De kár,hogy nem tudtok jönni!!!!!
Pedig már úgy rákészültem!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti:Én is sajnálom,de nem csak anyagi vonzata van,hanem nagyon nehezen viselem a meleget,és nem szivesen csavarognék meg utaznék sehova.A lakásba még elfogadható.Vásárolni is csak este megyünk.El kell fogadnom,hogy ezt a nyarat kibekkelem itthon :( :( :( Na de nézzük a jó oldalát.................

Kép

Kép
ancsa03

Igérem bepótóljuk................

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa!
Tökéletesen igazad van!!!!
Mindent a babáért!!!!
Reméllem is,hogy bepótoljuk!!!!!
Hát én is nagy dilemában vagyok,hogy merjek e majd fürödni,mert ha nem vagyok terhes akkor sem lenne jó össze szedni valamit,ha meg az lennék egyértelmű nem fürödnék,de most hogy pont pé után vagyok vagyis jóval félidő után,félek ha elindul valami,nem tenne jót egy kis fürdőzés!!!!
Te mit mondasz erre,merjek fürödni vagy nem!!!!
De amúgy sem fürdős vagyok,nem szeretek,még napozni sem!!!!
Elleszek én a hűvösben a fiam imád strandolni!!!!!
Vendég

Kriszti: de örülök,hogy látlak.Gondolom te is be vagy havazva,lassan indutok nyaralni is!Remélem sok sok szép képet hozol majd nekünk!
vedresandi

Kriszti:Tavaly nyáron amikor terhes lettem,még nem is tudtam róla,és én voltam fürödni a Velencei tóba.De akkor már sokadjára próbálkoztunk,és nem gondoltam,hogy terhes vagyok.Na de ha rám hallgatsz,és kibirod akkor inkább csak olyan láblógatós fürdőzést csinálj................

Kép

Kép
ancsa03

Szia Andi!
Én is örülök neki,hogy látlak!!!
Hát igen ez a hét katasztrófa!!!!
Minden nap valami!!!!
Van egy jó főnököm aki megengedi,hogy 2 órákat kivegyek mert már méne akkor van dolgom meg akkor lehet intézni,mikor munka időm van!!!!
Ezért hajtok 6 órába,azután meg jövök megyek intézkedek!!!
Van egy 2 szobás önkormányzati lakásom,amibe a nagyim lakik és félévenként kell hosszabitani,na most mindent végig kell járni,/vizmű émász stb/igazolást kérni,hogy nincs tartozás,akkor az évzárók is most voltak,plussz még a lányom évégi fellépése is vagyis nekik is van záróvizsga/Erika C tánciskola/
Vásárolgatunk is egy két dolgot ma éppen fürdő ruhák után kajtatunk majd délután!!!
Egyszóval minden napra van valami!!!!
De a jövő hét már jó lessz!!!!
Vendég

Ancsa!
Én is erre gondoltam a medence széllén ülök majd!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nekem is csak ma esett le, hogy akkor most nyáron nem fürödhetek..pedig csupa vizes helyre megyünk...de hát a célért....

Este megmondtam apának a kertben, mikor hazajött, nagyon-nagyon boldog volt!! Este még csomót filózott, hogy most hogy lesz, de reggelre ráérzett az ízére...:)

Mindenkinek jó bevetést kívánok!!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Szióka!

Ma mi is a balatoni nyaraláshoz vásárolgatunk kevés sikerrel, mert nekem semmi nem tetszik :D még a hétfő lesz esetleg.
Ma megyek a dokihoz nagyon izgulok, ha valami gond lenne nem tudnám elviselni...
Anna kidőlt apával együtt :D lehet én is pihenek kicsit.
Andi drukkolok neked!!hátha mégis horogra akadtál az érzéseid ellenére vagyis, ha nem érzel semmit az csak jó!! :D
Klarka megkaptam az üzidet az iwiw-en, mi is így voltunk én már "a számomra látható két csíknál" elkezdtem kombinálni, hogy mit hogy csinálunk, most is mindig ezen töröm a fejem, tegnap a kisszobában pakolgattunk, Annát addig majd nagyon szeretgetem, amíg csak ő van, utána is persze csak kevesebb idő lesz. Nagyon aranyos volt a kisfiad a képeken, ahol a balcsi van a háttérben.
Szerintetek sehol nem érdemes fürödni? Egyik doki írta itt a neten, hogy a 12. hét után simán ki tudják kezelni az esetleges fertőzéseket és hogy nagyon jót tesz a kismamáknak és inkább ne adják fel ez utáni vágyaikat.....Ma majd ezt is megkérdezem, ha minden rendben lesz.
Annánál minden sikeres uh vizsgálat után vettem neki valamit :D most is így teszek majd :D
Ancsa tényleg mi volt a 12 hetes uh-on? mekkora volt már a baba?
Kislibus örülök, hogy nem vártok tovább, remélem hamar össze fog jönni!! :wink:
Kriszti Ti merre mentek nyaralni? Jó sűrű volt akkor ez a tanév vége!!
Zsu én sem birom a meleget, de addig tűrök, amíg este tudok aludni, ha már akkor sem az a tűrőképességem felső határa :?
Krisztinka jó nektek a klíma!!Apa a multkor a kocsiban szivatott valami párás levegőt fúvatott rám, majdnem behánytam :? de lebuktattam, a belső levegőt keringtette vagy mi :D

Kép, Kép
nemen

Klarka amúgy Andris már megy?
Anna már sokat dumál és mindenfélét megismétel mama basszus-át is :? multkor megbotlott a játékaiban és mondta, hogy basszus :D nekünk a köcsögrépa a legcsúnyább szavunk, ma megharaptam a fülét nem akartam annyira, de fájt neki, azt mondja nekem, hogy köcsögrépa :D
Hú mamánál a cicát vonszolta össze-vissza, beszélgetett vele, mint valami haverral, aztán a mondat végén nagyokat kacagott, jókat lehet rajta rötyögni! nagyon bejön nekem ez a beszélős időszak, amíg ilyen kis gagyi, édi bébi :D .
Ja még azt is mondta magára, hogy ő egy pelenkás mókus baba :D

Kép, Kép
nemen

Szia Enik!
Mi Bogácsra megyünk!
Azért ha mész orvoshoz rákérdezhetnél erre a fürdésre!!!!!
Mit mond ő,hogy jó e vagy nem!!!!!!!!!!
Mert én ugyanis elfelejtettem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

De jó a nyaralásra készülődőknek.Én talán augusztusban fogok tudni egy kicsit pihenni.Remélem sikerül valamit összehozni!
vedresandi

Enik:Nem volt kedvem előszedni a papirokat,úgyhogy bemásoltam amit akkor irtam le.
Ezek voltak a 12 hetes adatok..

CRL:60mm
BPD:20mm
THQ:18mm
Tarkó:1.5mm

Kép

Kép
ancsa03

Asszem Pés napjaim vannak, de nem biztos, merthát....vannak esetek amikor nem értékelhető a nyák tünet....de szerintem ez akkor is Pé... Párom meg Pesten. Nem csodálom, hogy az első magocska összehozása is 4 hónap volt...De jó is lenne, ha most gyorsabban (és sikeresebben!) menne :roll:
Szörnyű. Vége lett a sulinak, most helyettesítem a kolleganőt és a csecsemőtanácsadás óta másra se birok gondolni, csak arra, hogy milyen jó lesz a saját babámat a kezemben tartani, milyen jó lesz kismaminak lenni, milyen jó lesz először szoptatni, pelenkázni, ringatni, fürdetni, nagyon-nagyon szeretni :!: :!: :!:
Milyen jó lesz, ha majd először ránk mosolyog, milyen jó lesz elnézni amikor az apukája először tartja a kezében és arra gondolni, hogy igen, ez az én családom... :roll:

Szóval jobb ha az ember el tudja magát valami mással foglalni, de könyörgöm, én hogy foglaljam el mással magam??? Persze ez jó is, mert így sok a pozitív példa, meg annyira jó látni szépen fejlődő babákat, szerintem még a megrögzött gyerekellenesek is megkívánnák a gyereknevelés örömeit :lol:

Kép
kislibus

Nemen! Mi volt a dokinál??????
kislibus

Elképzeltem, ahogy Anna a kis gyerek hangján basszusol... :lol:
Emlékszem mikor öcsém ilyen kicsi volt olyan szavakat tanítottunk neki. Anyu meg csak nézett mint rozi a moziban, hogy honnan szedte ezt a gyerek. Pl: maca, kakilepény, macskafika (ezt a hugom anította neki) és hasonszőrű nyalánkságok. :lol:
kislibus

Nemen: Andris kézenfogva jár, venni is kell neki egy szandált...de tök ügyi, mert már úgy is megáll egyedül, hogy közben hátrahajtott fejjel fenékig kiissza a poharat!!:) Cuki lehet a tied baba is....Apukám is mindig mondja, hogy ne basszusoljak, mert el fogja tanulni és azt fogja mondani, hogy "battyuty"...azóta poénból mi is így mondjuk..:)

Andi: neked már csak két nap!!

Kislibus: mikor jön haza a párod? :lol:

Ancsa: jó növekedést

Kriszti: jó nyaralást előre is!

Bocs attól, akinek nem írtam.

Ha voltam dokinál, akkor teszek csak fel vonalzót! Annyira hihetetlen!! Ne haragudjatok, hogy most ennyit írok erről, nem ego vagyok, csak még elég szűk a kör (férjem+ti), akik tudják..

Jó éjt!

Kép
klarka

SZÉP JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!

Ma is nagyon meleg lessz!!!!!!!!!!!!!!
De jó ma dolgozok utoljára,ma is foghijasan,hplnaptól szabi!!!!!!!!!!!

Klarka!
Köszi!
Eltudom képzelni mennyira hihetetlen,ezzel én is igy lennék!!!!!!!!!
Már annyira,hogy kételkedek benne,hogy sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt!

Andi megy a drukk !!!!!!!!!!
Klarka, beszélj csak nyugodtan a babádról, ezért vagyunk itt, hogy meghallgassuk, és én szeméy szerint örülök is neki. Szeretetem hallani, mások hogy élik át az ilyen csodákat.
Nemen! Gyere mesélj, mi volt a dokinál!
Kriszti! Nagyon fogsz hiányozni nekünk, de pihenj sokat, és érezzétek jól magatokat!Végül is mind mentek?

Tényleg jó meleg lesz ma, én már most rosszul vagyok. Pedig ma szabin vagyok, és csinálnom kellene egy csomó mindent, meg el kellene indulnom a városba is. Nem tudom hogy fogom magam rávenni.
Teszek fel egy görbét. Már túl vagyok a pé-n, de az az érdekes, hogy most nem éreztem semmit. Eddig szerencsére tudtuk tartani a kétnaponkénti akciót, de tegnap olyan fáradt voltam megint, hogy elaludtam. A párom meg nem ébresztett fel. Lehet, hogy ő is elaludt. Ma meg, hogy már bejelölte a pé-met lelkifurdalásom van. Legalább itthon lenne, hogy elkapjam.

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Szia ZSU!

Végül is megyünk mind a 4-en,de a lányom hisztizik a mai napig,de akkor sem engedek neki,mert talán jövőre már nem is tudunk menni nyaralni,ha netalán babáznák,utánna már a gyerekek is mennek a maguk utján, jövőre már Dávid is jövőre szeretne a Balcsira táborba a sulival,eddig nem igazán engedtem,mert nagyon hiperaktiv és féltettem,nem mintha jövőre nem félteném!!!
A lányom meg hátha jövőre baráti társasággal menne valahová,akkor meg kikell használni most,hogy eggyütt a család!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én már nem tudom,hogy megvolt e vagy még most lessz a pé-m ,mert tegnap láttam egy kis mennyiségű tojcsit a hőm 2 napig 36,8 volt ma 36,6 !!!!!!
De azért a héten kihasználjuk a napokat mert hétfőtől semmi!!!!!!!!!!
Pihenj ma, ha ott vagy,ne menj ki a nagy melegbe ha nem muszáj!!!!
Puszi!
Vendég

Krsizti!
Hasznájátok ki akkor még a hetet.
Én meg majd csak túlteszem magam a tegnap estén, főleg, ha eredményes lesz a hónap. Ha másképp alakul, akkor biztos átkozni fogom magam.
Ma sajna muszály elindulnom, mert mennem kell a bankba, van egy kis elintézni valóm.Majd viszek magammal innivalót.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Még nektek is jó a ma este!!!!!!
Hát mi igyekszünk kihasználni!
Vigyél magaddal folyadékot!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Akkor úgylátom akciódús hét elé nézünk. CSak úgy tolognak a pé-körüli kismamijelöltek, meg a tesztközeliek és a kismamikról nem is beszélve, egyre többen vannak, meg nekik már nagyon jó, hogy van pocaklakócska!

Én tegnap nem tudtam írni csak elolvastalak benneteket, mert fritut takarítottam, de afelét ami berakható a mosogatógépbe ott mostam el. Meg pakolgattam, takarítgattam a konyhát.
Szóval van dolog mindig.
Mi szombaton stranra akrunk menni Mezőkövesdre, imádom azt a strandot nagyon jó!

Kislibus! Azért jó lehet babákkal dolgozni! Persze, ha babát szeretn az ember és nem jön olyan gyorsan, mint ahogy szeretnénk, akkor rossz egy kicsit! De ez van!

Klarka! De jó neked! Én amikor Manót teszteltem egy csütörtöki reggel volt és utána mentem dolgozni és olyan hihetetlen volt nekem is az egész. És néha azon vettem magam, hogy csak mosolygok,m int a vadalam, meg elkalandozok, de gyorsan észhez kellett térni, nehogy a kollégák észrevegyék és csak a 12. hét után jelentettem be és totál mindenki ledöbbent, mert nem lehetett látni. Meg szerencsére nem voltam rosszul!

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Fürdés állapotosan

Kedves Doktornő! Kicsit tanácstalan vagyok és a segítségét szeretném kérni. Nekünk van egy kisebb vízforgatós medencénk, melyet mi saját magunk klór tablettával tartunk tisztán. A medencét csak mi, a férjem és a gyerekek használjuk. Most viszont kiderült, hogy 5 hetes terhes vagyok és nem szeretnék semmi olyat tenni amivel a terhességemet és a babámat veszélyeztetem. Mit tanácsolna korai terhességnél, hogyan használjam a medencét? Csak a lábamat áztassam benne, vagy nyugodtan fürödhetek, csak használjak canesten kenőcsöt a fertőzések elkerülése végett? Árthat e a tísztításhoz használt klórtabletta? Egyáltalán a terhesség alatt hol lehet fürödni, és hogyan?
Köszönettel Csilla

Dr. Radványi Krisztina / 2007-06-15 09:20

Válasz / #11762

Az jó útmutató, ha arra gondol, mindent tehet, amit egy két éves gyereknek engedne. Tehát tiszta vizben nyugodtan uszhat, annyit napozhat, olyan megbizható ételeket ehet.
Amugy a gomba nem okoz bajt terhesen, tehát az első harmadban ne használjon canestent sem, max krémet kivülről, ha viszketne.

Fürdőzés

Az úszásnak, fürdésnek nincs káros hatása a terhességre, de bizonyos rendszabályokat be kell tartanunk. Nem szabad túl hideg vízben úszni, mivel az méhgörcsöket okozhat. Ugyanígy kerülni kell a túl meleg (30 foknál melegebb) vizeket is, ezek szintén méhösszehúzódásokat okozhatnak, és a meleg vízben a kórokozók is jobban szaporodnak. Természetesen ne menjünk be kétes tisztaságú medencébe se.

Azok, akik nem végeznek rendszeres testgyakorlatokat, vagy nem úsznak rendszeresen, ne menjenek uszodába vagy fürdeni azokban az időpontokban, amikor a menstruációjuk jelentkezni szokott (ezek a spontán vetélés legkritikusabb időpontjai).

A 3. trimeszterben már inkább ne fürödjünk, mivel a méhszáj ilyenkor már kissé nyitott (még akkor is, amikor szülészeti szempontból még zárt), könnyebb valamilyen fertőzést összeszedni.
Vendég

Halihóó!!

Minden rendben volt, kb 21mm a crl, olyan hihetetlen, hogy ott mocorog járt keze, lába teljesen fel volt dobódva :D
A fürcsivel kapcsolatban azt mondta a doki, hogy meg lehet próbálni :D (ez amúgy körzeti nőgyógyász, tehát neki aztán mindegy) a Canesten-t ajánlotta, ha van valami recept nélkül is lehet kapni. A biciklizésre azt mondta, hogy miért éppen most akarom elkezdeni :D de ne bmx-en és ne terepen! A nagyot cipeljem csak, ha nincs panaszom :D
Amúgy már viszonylag jól érzem magam, jó hogy azt a 3 hetet maminál tudtuk tölteni és ő főzött!! Mostmár publikus lett a dolog, de nem tudom majd itt a sétálós ismerősöknek hogy adagolom be, nehogy azt mondják, hogy én kis álszent itt titkolóztam, de annyira nem is érdekel a véleményük, mert csalódtam bennük!
Ildi örülök, hogy látlak téged is, remélem minden rendben veled!!
Most főzök, hogy tetézzem a meleget!!

Krisztinka én sem érek sosem a dolgom végére, az utóbbi egy évben még nem voltam teljesen elvégezve, ez néha nagyon tud idegesíteni :?

Ancsival télen voltam először dokinál és a nagy latyakban indián szökdelésben mentem vissza a munkahelyre!! :D
Most is nagyon-nagyon örültem fülig ért a szám végülis nem sírtam!
Egyik ismerős a napokban fog szülni nekik is a kistesó jön, majd lesz aki tanácsot adjon, meg itt a lakótelepen van bőven kétbabás anyuka, bár mindenkinek más az esete, úgy szeretem amúgy a kihívásokat, remélem kitartásom is lesz hozzá hosszú távon, már nagyon izgat a dolog, hogy hogy lesz.

Kép, Kép
nemen

Sziasztok,jó rggelt!

Reggel 8kor értem haza.Most keltem,mert ömlik rólam a víz,annyira meleg van.Este 9re megyek megint.
Meg még nem jött,a mai hőm 37,3,de most mértem fél 1kor,amikr felébredtem.Szerintem értékelhetetlen a mai 24 óra nem alvás,utén 5 óra pihi után
vedresandi

Andi nem semmi, a mukahelyről jöttél vagy buliból? :D Valszínű a hő most nem jó, de a tény, hogy nem jött meg nagyon biztató!!! :D csak így tovább üzenem neki!!

Ildi még mindig nyaggatnálak a pénzügyi jólétünkkel kapcsolatban, neked milyen infók halmozódtak fel, mert persze ilyesmiket sehol nem írnak, hogy menjél táppénzre és a férjed felveheti a gyest, most az új ötlet, hogy rögtön táppénz és ha lehet fizessék ki a szabadságot..?? Ha lesz érkezésed megírod?? Előre is köszi!!

Kép, Kép
nemen

Nemen:tegnap irodáztam,este 9re forgatni mentem,és ma reggel 8ig tartott.Ma ugyanez :lol:
vedresandi

Sziasztok!
Végre haza értem. Nálunk ugyan nem süt ezerrel a nap, de nagyon fülledt idő van.Már alig hittem,hogy haza érjek. Persze itthon meg punnyadok, nem bírok semmit dolgozni.

Nemen! Örülök,hogy minden rendben volt. Ezek szerint nem a saját dokidnál voltál? Vagy az neked nincs is?
Andi! Nem irigyellek, fárasztó lehet ez az éjszakai munka. Legalább jó a meló?

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Kriszti: ne legyél ennyire letörve...ez nem úgy van, hogy minél többször nem jön meg, annál reménytelenebb, hanem minden hónapban tiszta lappal indulsz. Én most, hogy elsőre sikerült megint, ráadásul hőmérőzés nélkül, a tojásfehérje maximális kihsználására esküszöm. Átküldöm nektek a ciklusomat, a nem publikus részét is...
Persze hiányzik a vége, mert kicsit béna a program... Kép

Kép
klarka

Olvasható a méret?

Kép
klarka

Klarka!
Hát nem igazán vehető ki ebből a hőgörbéből!!!
Az odáig rendben van,hogy új hónap új remény!!
De örülök neki,hogy neked sikerült első próbálkozás után!!!
Azt,pedig,hogy mit érez az aki több hónap óta próbálkozik,rajtam kivül még sok más nő,azt csak mi tudjuk!!!!
Neked sikerült elsőre,ezért nem tudhatod milyen érzés,több hónap után csalódni!!!
Tudom,hogy csak a lelket öntöd belém,s példaként,meritsek erőt!
De sajnos ezt nem tudom,másként felfogni!!!
Hidd el én lennék a legboldogabb és a többi nő akinek háta mögött van több sikertelen hónap és év igy fognánk fel!!!!!!
Vendég

t. kriszti! De neked még nem ért véget a hónap nem? Akkor meg minek agyalni azon, ami nem is biztos hogy bekövetkezik. Teljesen érthetőek persze az érzéseid, mert én is így reagálnék, ha olyan sok sikertelen hónap lenne a hátam mögött, de tartani kell magunkat mert csak úgy fog menni, ha újra felállunk, reménykedünk, próbálkozunk. Naaaaa! Legyél egy kicsit opibb!!! Csak egy kicsiiiiiiit! :)

Krisztinka! Szerintem is nagyon jó babák közt dolgozni, annyira boldoggá tud tenni a puszta látványuk! Csak azt nem szeretem, hogy mindíg felébred a sóvárgásom és ezt nem szeretem. Még pontosabban azt nem, hogy már egy 15 hetes babának kéne a pocimban lennie és nincs. Asszem ez a fő bajom...
Neked is Pés napjaid vannak. A strandoláshoz kellemes időt!

Klarka! Párom itthon, de ez a meleg kikészíti.... Akkor nézegesd sokat a tesztet, hogy elhidd! Vagy csinálj még párat... :lol: De legkésöbb az Uh-n elhiszed majd! Sokat simized a pocid?

Kép
kislibus

Zsu! Ne ostorozd magad, mert ha nem pihensz, azzal is ronthaod a baba esélyét, úgyhogy nem baj, hogy aludtál, a szervezeted is kipihente magát. Attól, hogy egy napot kihagytatok még lehet sikeres ez a hónap! És remélem az is lesz :)

Andi mikor tesztelsz? Bizakodunk veled. :)

Kismamik! Remélem bírjátok ezt a meleget!

Denni! Ha időd engedi írj egy kicsit mi van veletek!

Erzsi?

Kép
kislibus

Na jó reggelt!
Sikerült 3 részletben kialudnom magam,de lassan megint mennem kell forgatni.Holnap megint átalszom a napot.

Kislibus:most 2 reggel nem tudok biztos hővel szolgálni,mert reggel érek haza.Ma kellett volna megjönnie,eddig még semmi.Lehet megzavarta a szervezetem az elmúlt 24 óra non stop fentlét.Meglátjuk.Ha esetleg nem jönne meg,akkor kizárólag hétfőn tesztelnék,mert akkor már tuti lenne.Nekem 28 és 32 napos ciklusaim voltak az elmúlt 3 hónapban.Ez a negyedik,és nem tudom milyen hosszúra sikeredik.
vedresandi

Andi!
Nézd már meg a görbéidet, hogy a pé után hányadik napon szokott megjönni! Gondolom a Frertyn is vissza lehet nézni az előző hónapokat.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:az a baj,hogy csak 2 teljes görbém van.A mostani és az áprilisi.Igazából kábé 15-16 napra szokott PÉ után megjönni,de a mostani görbém szerint még van időm,de sztem korábban volt PÉ-m mint azt ferti jelöli.
Kép
vedresandi

Andi! Szerintem még van 4 napod. Bár lehet, hogy neked van igazad. Érdekes, hogy a másik görbéjét olyan bátran elemezgetjük, bezzeg, ha a sajátunkról van szó, azt se tudjuk honnan nézzük.
Ha már nem "beszélünk" jó munkát, és kitartás!!

Zsu

Kép
bvigh

No azért akor csak annyit kívánok neked Andi, hogy NE jöjjön meg! 9 hónapig... :lol:
kislibus

Jó éjt!
kislibus

ANDI!
Jó munkát és kitartás!
Nagyon drukkolok a zebráshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kislibus!
Még nincs vége a ciklusnak,de nem messze van!!!!!!!!!!!!
Ti is ügyeskedni,közeleg a pé-d amint látom!!!
Kihasználni minden alkalmat!!!!!

Zsu!
Azért még akcióra fel,sosem lehet tudni melyik érvényesül!!!!!!!!!!!

JÓ ÉJT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nemen! Privi ment!
Vendég

SZÉP JÓ REGGELT MINDENKINEK!
Az éjszakai vihar nem nagyon hűtötte le a levegőt. Igaz nálunk már nem volt nagy eső, inkább csak villámlott nagyonkat,meg zengett.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!Jó reeggelt!

Andi:Nagyon szoritok érted,hogy pozitiv teszted legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Zsu:Mondhatni azt is,hogy melegebb lett a lakásba,mint előtte..........

Kép

Kép
ancsa03

JÓ REGGELT!!!!

Nálunk is inkább villámlott és dörgött!!!
De egy picit azért lehült a levegő!!!!

Nekem hő szerint,tegnap volt pé-m,de nem tudtuk kihasználni,mert apa tegnap este és ma reggel is fáradt volt tegnap előtt este volt utoljára!
Úgy,hogy ebben a hónapban semmi esély!!!!

SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hahó Lányok!

Kriszti! Ne mondj ilyet, hiszen, ha tegnap előtt voltatok együtt az jó, a kiskatonák 72 óráig jók. Meg ha még ma este összetudtok bújni és apa küldi az utánpótlást, nincs semmi veszve!
Tewssék egy kicsit optimistábbnak lenni!
Hidd el én is csalódok minden hónap végén, de megpróbálok gyorsan észheztérni! Mi szeptember óta akciózunk és azt hittem elsőre sikerülni fogok. Hát rosszul hittem, de nem adom fel. És ha a sors azt akarja, hogy csak évek múlva legyen egy újabb babám, akkor azt is el kell fogadnom.

Kislibus én még csak közeledek a pé-hez, mert nekem később szokott lenni. Most legutóbb csak 32 napos ciklusom volt, de volt már 40 és 48 is. A múlt hónapban a 15. napon volt tojcsim is meg + Lh tesztem is. Most is nagyon várom már!

Andi! Drukk hegyek!!!

Zsu! Úgylátom most nálad már a várakozós időszak van. Neked meg a hőfenntartó enerdzsi megy!

Ancs, Little, Nemen, Klarka, Denni Kismamik hogy vagytok??

Kacika! Azért jössz még közénk???

Erzsi! Voltál tüsző kukucson?

Jaj mi tegnap elmentünk a Corába Fótra és mikor jöttünk haza, akkora sötétség borult ránk, meg fújt a szél mint a fene és azzt hittem már zuhog is itthon, de pont ahogy felértünk a lakásba akkor kezdett el zuhogni, félelmetes vihar volt.

Remélem holnap meleg lesz, mert strandolást terveztünk úgyhogy nem leszünk a hétvégén, mert este már megyünk a mamiékhoz.

Dobok egy görbuszt is:
Kép

Pusszantó!
Vendég

Krisztinka:Köszönöm jól vagyok,csak a meleggel állok hadilábon.Hétfőn megyek UH-ra,jó lenne megtudni,hogy fiú vagy lány.Ja meg csinálják az AFP-t is.Nem tudom,hogy képet kapok-e,de megpróbálok kunyizni...

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok,felébredtem!
Még mindig nem jött meg,a hőm fent.Leo szerint trifázisos a görbém,de nyugtatom magam azzal,hogy holnap reggel normál időban tudok mérni,előtte aludni,és ha akkor is fent van,akkor talán reggel már tesztelek egyet.

Kép
vedresandi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?