Marek, éljen a vonalzó! De hogy neked milyen fura email cimed van hallod! Ezt a nevet hogy találtad ki?
Móni, köszi a webcimet, elmegyünk mi is a 7végén bútornézőbe. Faktumból nekem 2 tetszik, az egyik a Rozi, amit Te is mondtál, de annak elég kevés eleme van, a másik a Tomi, ami hasonló stilus és ha jól olvastam, mindkettő fából van. Na majd megnézzük.
Pont tegnap volt a tv-ben, hogy vodkát még banánból is főznek!
Andi, 32.hétre szülni már nem olyan gáz! Ha addig kihúznám, már boldog lennék. Tegnap hazafelé a kocsiban olyan görcseim voltak, hogy azon gondolkodtam, hogy megfordulok és megyek egyenesen a kórházba. De most nem hülyülök. Aztán valahogy hazalaviroztam, és a fekvés/pihenés + 3 MagneB6 megtette a csodát. Este már ismét hegyetmásztam az állatokkal
Jolka, Te jól vagy?
Babóra visszatérve én akkor hányok, amikor a tv-ben azt mondják, hogy valaki 'áldott állapotban van' vagy 'gyermeket hord a szive alatt'. Miért kell ilyen hülyeségeket mondani?
Képzeljétek, ma azt álmodtam, hogy a Gesztesi Károly fekszik rajtam, úgy nyom, hogy nem kapok elvegőt, meg akar csókolni, én meg alig birom elforditani a fejem. Hogy miért nem legalább Nicolas Cage-el álmodom ugyanezt?
Ciripke, hazavitted a vizeletmintát a táskádban?
És Andi, azért is itt a kiskabát, most csukd be a szemed, Timinek teszem fel