Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

na, tessék. még ők ketten is leléptek.
akkor lassan én is pihengetek egyet a hőség és az orvos előtt.
talán este még jövök.
Jolkának, Mareknak, Gabciinak, Zsunak, Juttának, Timinek és a persze két ködbeveszett beszélgetőtársamnak (hol lehet Lollypop és ebinc főként????) is szép napot! és vigyázzatok Magatokra meg mindenféle tartozékotokra!
:arrow:

Kép
an°°di

Valamelyik orosz klasszikus írta, h vodkát mindenből lehet főzni! Még széklábból is! :lol:
Na mondjuk a vodka gyárak éhen halnának tőlem, mert az én eddig vodka fogyasztásom... De azok ott úgy észak felé nagyon bírják! Meg minden piát! Én meg azonnal másnapos vagyok! :lol:
Én is megyek, bepakolom a pizzatésztának valót a gépbe, hadd dolgozzon. Mosogatás is vár, de a nagyját a gép megcsinálja! Kéne egy kis hideg meggyleves is ebédre! Mit gondoltok?
És a klíma is hamarosan szerepel!
Az autó nagyon kell majd nektek! De jól gondoljátok meg milyen. Az ikres barátoknak kombi van! Csak mondom!
Jaj, egy gyorsat cseteltem a barátnőm férjével (műszaki guru, "a" legnagyobb internetes tart. szolgáltató inf. igazgatója, vagy mi!), mert ezt a videokamerát el kell döntenem ma. A férj meg rámhagyja, mert úgyis én fogom használni, én értek hozzá, meg ilyenek... :oops: Az lcd tévét, házimozit is én választottam ki! Ő csak fizetett! (Na, hát nekem kell a munkámhoz! Vagy mi!)
A számítógépes cuccok, mobilok, digitális fényképezőgépek az ő dolga! :wink: (Megrendelte azt a kva drága nokiát! :evil: )

Kép
ermoni

Gabcii!
Asszonta a rokony, h a protokoll szerint 24-28.hét között kell elvégezni! Abban meg benne vagyok! :wink:
Jaj, majd leírom, de nagyon babrás! Csak, ha épp türelmes vagy!
Andi, én itt irodáztam közben! A férjem üzletfelei mind a hogylétemről kérdezősködnek, ha véletlenül én veszem fel a telefont! Ugyanis a férjem mindenkinek azzal dicsekszik, hogy októberben születik a lánya! Cukorpofa (ha ezt olvasná! :lol: :lol: :lol: ), nem?

Kép
ermoni

Szijjasztok!

Andi drága, dolgozom! De azért néha olvasgatok!

Ja és 30. hét után 2 kg felett / körül/ nem akkora tragédia szülni!
Mondtam már hogy anyukám 1947-ben! 1,5 kg-mal és a 7. hónapban látta meg a napvilágot? Jelentem kutya baja - na jó, mostmár néha nyűgösebb így 60 felett, de ennek semmi köze a születéséhez - pedig akkor inkubátor, meg minden mai cucc fasorban sem volt!

Kánikula: irodában van légkondi! 8) de néha megfázom, a hideg szoba - meleg autó - hogyan is öltözzek? téma maitt...

Jutta

KépKép
jutta

Kész, a gyümitorta :lol:
Móni, várom a receptet, bár türelmesnek nem vagyok épp mondható.
Szerintetek nagyon gáz lenne, ha vennék egy felfújható gyerek medencét? A 4.-en az erkélyen bizti jól mutatna :lol:
Nem bírom én ezt a kánikulát, egyre hisztisebb vagyok.

Kép
Kép
gabcii

Marek, éljen a vonalzó! De hogy neked milyen fura email cimed van hallod! Ezt a nevet hogy találtad ki?

Móni, köszi a webcimet, elmegyünk mi is a 7végén bútornézőbe. Faktumból nekem 2 tetszik, az egyik a Rozi, amit Te is mondtál, de annak elég kevés eleme van, a másik a Tomi, ami hasonló stilus és ha jól olvastam, mindkettő fából van. Na majd megnézzük.

Pont tegnap volt a tv-ben, hogy vodkát még banánból is főznek!

Andi, 32.hétre szülni már nem olyan gáz! Ha addig kihúznám, már boldog lennék. Tegnap hazafelé a kocsiban olyan görcseim voltak, hogy azon gondolkodtam, hogy megfordulok és megyek egyenesen a kórházba. De most nem hülyülök. Aztán valahogy hazalaviroztam, és a fekvés/pihenés + 3 MagneB6 megtette a csodát. Este már ismét hegyetmásztam az állatokkal :lol:

Jolka, Te jól vagy?

Babóra visszatérve én akkor hányok, amikor a tv-ben azt mondják, hogy valaki 'áldott állapotban van' vagy 'gyermeket hord a szive alatt'. Miért kell ilyen hülyeségeket mondani?

Képzeljétek, ma azt álmodtam, hogy a Gesztesi Károly fekszik rajtam, úgy nyom, hogy nem kapok elvegőt, meg akar csókolni, én meg alig birom elforditani a fejem. Hogy miért nem legalább Nicolas Cage-el álmodom ugyanezt? :lol:

Ciripke, hazavitted a vizeletmintát a táskádban? :lol:

És Andi, azért is itt a kiskabát, most csukd be a szemed, Timinek teszem fel :wink: [img]

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

kukkkk...

Andi:
Times a barinőm (az ikresektől.) sztem 32. hét 2 kg-os baba nem rossz.:))
Egyik ismim 1 hete szült, 38. hétre, 2300 g-os kislányt. :wink:

Zsu:
nagyon édes a kiskabát.

Tegnap Andin felbúzdúlva lementünk a Balcsira, nagyon jó volt, halálra zabáltam magam. :wink: A víz is meleg volt, nem is voltak sokan, szval tuti volt. :lol:

Na L, annyi a melóm ennek örömére. :?
Vendég

Zsu!
Édes nagyon ez a kabátka.
És, hogy Gesztesi? :lol: :lol: nem csoda, ha agyon nyomott.
Vannak furi álmai az ember lányának mostanság.
A minap, egy nagyon régi ismimmel álmodtam, hogy össze jöttünk, de terhes voltam, természetesen nem tőle. Nem igazán tudom mire vélni én sem az ilyen idióta álmokat.
Timi: kérdezz rá a dokitól, mehetsz-e a Balcsiba, de úgy tudom, az úszás nagyon jót tesz a kismamának és a babának is.Kifejezetten jó a gerincnek.
Hogy a víz minősége milyen, azt nem tudom. De sztem, ha eddig nem voltál fogékony a fertőzésekre, most sem leszel, hisz ( elvileg) még zárt a méhszáj.
A főnököm is kérdezgeti, mér nem strandolok ( ő is orvos, ugyan nem nődoki), dehát Moby Dicket, hazánk vizein nem nagyon látni.

Kép
Kép
gabcii

Lépek, zuhizok egy jót.
Majd még benézek, ti csak írjatok sokat, ne mászkáljatok az utcán és egyáltalán seholse.

Kép
Kép
gabcii

Zsu!
Ez a kisbundesz nagyon cuki!
Ugye-ugye! Az orosz klasszikusok is megmondták a vodka-témát!
Én azért -ha lehet- nem nagyon szeretnék hamarabb szülni. És Ti sem! Ugye! Amúgy a második (Hubás) ikerpár -már ikreknek- tök jó súllyal született!
Az egyik vicces doki megfogalmazása szerint: amíg a pocakban van, addig van a várandós időszak, ha megszületik akkor jön a terhes időszak! :lol: Viccesek ezek a dokik mi?
Amúgy hány elemes bútort akarsz Te, Zsu? (A Rozi tényleg fából van! :wink: )
Gabcii! Vegyél má' egy medencét, de aztán rakj fel képet! Én szeretném látni ahogy pancsolsz a 4-en!
Jutta, az autóban nincs klíma? Meg be lehet ezeket állítani is! (Én is mindig nyomogatom az itthonit! Mondjuk a kocsiban digitális van, azt is egyszerűen lehet állítani! Lehet, )
Na megyek a pizzához, délután jövök egy stíriai metélt recepttel!

Kép
ermoni

Sziasztok!!!
Túléltem a limonádét, nem is volt annyira szörnyű, csak az, hogy nem vehettem be a reggeli gyógyszerem 9-ig, úgyhogy nem nagyon működtek az izmaim, nem láttam ki a szememen, nem tudtam nyelni, de az nem gond, úgyse ehettem semmit.... De túl vagyok rajta, némi protekcióval 7-kor levették az elsőt, 8-kor a másodikat, 9-kor a harmadikat..... :lol: :lol:Másoknak ez azért nem megy olyan simán, mert az első embert kb fél nyolckor hívták be.... És nekem rögtön megcsinálták a cuccot, nem kellett a citromom, mert még azt is raknak bele a csókosoknak :lol: :lol: És még azt is mondták, hogy egészségemre, gondoltam a te anyád :twisted:

Zsu
E-mail cím: férjemtől kaptam, Csolnoky, Andi már el is olvasta, mert ő ilyen kis érdeklődő :lol: :lol:

Megyek, főzök egy kis ebédet a fijataloknak, aztán lepihenek, mert este céges buliba megyünk....jó lesz!!!

marek

Halihóóó!

Van klíma az autóban, de mire lehül...
otthon meg nincs és 25-26 fok van a házban este :-( de éjszaka már jobb!

Szerintem ez a Gesztesi dolog azért volt, mert alig kaptál levegőt és azt hitted, hogy vmi szép, nagydarab ember az oka!

Csajok, ha a gyomrom közvetlenül a bordám alatt van, akkor hol van a tüdőm? Mer én tegnap konkrétan a torkomban éreztem pihegés közben! :roll:

Jutta

KépKép
jutta

Gabci, akkor legalább nem csak nekem vannak szexuális töltetű álmaim igy terhesség alatt :oops:

Móni, még nem tudom, hogy hány elemet akarok, de szeretem, ha van miből válogatni :lol: Jó nagyra csináltuk a gyerekszobát, de nem akarom túlzsufolni bútorokkal. Egyébként nézelődtem a neten, ezeket a lengyel bútorokat a Max city-ben is megtaláltam. Úgy látszik, hogy többen is forgalmazzák.
Klimát én is akarok otthonra mostmár. Tegnap majd kinyuvvadtam a melegtől. Az iroda jó hűvös, van légkondi, a kocsiban is, otthon is megvannak a kiállások, csak fel kéne szerelni magát a légkondit, de elveszett a légkondis névjegye :evil:

Marek, téged 3x csapoltak? Engem csak 2x :shock:

Jutta, olvastam okos könyvben, hogy a gyomrod van a bordád alatt a bal oldalon, a tüdőd pedig a jobb oldalon. De hogy hogy férnek el :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hali
Mi kergülünk a melegtől,Maja is én is.Ma már volt két nagy hiszti,az előbb megfogta a táskámat és odavitte az ablakhoz és azon akart felmászni rá :shock: ma még nem evett semmit.....

Zsu
édibédi a a kabát.

Gesztesi?jó hogy nem mán a Shrek :-)

Én egyébként azt álmodtam múltnap ,hogy valami cigány vajda fiával jártam és volt valami buli és én vékonyan,szépen persze valami arany színű abroncsos ruhába mentem,én aki utálja az aranyat.
Hogy z honna jött?Valszeg nan ,hogy olvasom a az Afrikai szertők folytatását és nekem ügye a cigányok közelebb vannak,mint az afrikaiak :-)

Hajni
remélem akkor is jó lesz a Balcsi amikor mi megyünk,a védőnénim is azt mondta hogy nyugodtan menejek be :-) elő kell bányásznom a tankinimet egyáltalán jó -e.

Shrek egyenlőre mozis és divix gondolom így nem érdekel,de meglesz a rendes is amint megjelenik a piacon :-) de Majcinak nem nagyon jön be.

Marek
örülök,hogy túl vagy rajta :-)cukron

Most meg egy hatalmas hulámcsattal játszik Maja ,honna szed elő ilyenekt?????

Gabi
dede egy Moby Dick nemsokára parton és vízbe lesz,én leszek a legdagibb de nem érdekel ,ha zárt a méhszájam (hétfőn kiderül) én biza strandolok,max. állom az emberek lesajnáló tekintetét.
Vendég

LÁnyok
a gyerekenk ne vegyetek semmilyen játékot!!!!Majd adtok neki egy üres dobozt ,egy hullám csatot egy pár szemetet,kilukadt lufit és olyan jól eljátszik
Vendég

Timi:
az mit jelent, h mozis és divix? :oops: :oops: :? :lol:
Vendég

Hajni
moziba lett felvéve,a kép még geész jó,de ahang az elég gáz,így nem az igazi:diwix a formátuma,nem rendes dvd ,hanem vaalmi tömörített fajta,én sem értek nagyo nhozzá, a párom állítólag majd áttudja írni rendes dvd formátumba,de ezt még nem érdemes,szerintem
Vendég

Igen, reggel bevittem a pisit kis üvegben, hogy ott majd csak átöntöm, de kimaradt. De már leadtam! Szóval túlvagyok azóta mindenen, beleértve a reggelit meg az ebédet is. Most paradicsomlevet nyomatok. Mindegy csak folyadék legyen és ne cukros!

Amikor Bettit kivették (császárral) az ordításon kívül ami a gyerekből jött onnan vettem észre, hogy hirtelen tök jól kaptam levegőt, mert lett hely a tüdőmnek! Basszus, mi lesz még itt augusztusban? Ugyanilyen meleg, 2x ekkora has!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Csajok, ezt a babaágyat mindenképpen nézzétek meg, klikk ide

http://www.babyluxury.hu/

:lol: :lol: :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nem lenne ezzel a meleggel semmi baj, ha nem kellene mindenkit körbeugrálnom....ebédet főzni-sütni, és annyit se kapok érte, hogy jó vót baszki :twisted: :twisted: :twisted: Akkor meg minek ugrál az ember? Lenne jobb dolgom is, például a hasam már egy ideje azt jelzi, hogy feküggyé má le!!! De szerintem egy köszönöm, vagy valami hasonló meggyógyította volna.... :cry: :cry: :cry:

Jóvan, nem sír a szám, mer azt nem szeretitek, majd inkább egyedül....

marek

Zsu

Most már komolyan sírok...van aki komolyan...és ILYET???.... és pénzt ad érte????
VAgy komolyan gondoltad???? Mer akkor bocs!!!!

marek

Jaj, dehogy, csak azért tettem fel, hogy röhögjetek :lol: De hogy valaki időt szán rá, hogy egy ilyet megtervezzen és legyártson a mai világban.
Remélem nem sértek meg senkit!

Móni,
találtam egy oldalt, ahol a lengyel bútorok árral szerepelnek, szerintem nézd meg, kiindulásként vásárlás előtt mindenképpen jól jön!

http://www.butorakcio.com/home.php?cat=256

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu!
Köszi! Ez ugyanaz a bolt, mint amit én is találtam! De jó, hogy vannak árak! El kell mennem megnézni! :wink:

Kép
ermoni

a kutyafáját

szépek ezek a bútorok csak kár,hogy annyiba kerül egy szekrény darab,mint amennyiért csináltattam egy szekrénysort ,persze tudom,hogy fa meg minden,dehát nekem nem futná,nagyon szépek.

nem jók ráma fürdőszerkóim :-( most vadásztam bálna fürdőrucit meg Majcinak strandpapucsot

JOlka
merre jársz???
Vendég

Sziasztok

Vagyok!
Csak reggel csodák csodájára barátnőztem. :) Most meg siettek mert 1 óra múlva jelenésem van a dokibácsinál, megyek mozizni. :)

Este majd beszámolok!!!!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tutik a bútorok :)
Te Zsu, ez a gyerekágy, télleg nagyon ronda. Olyan giccses :shock:
Timi, milyen fürdőrucit lőttél?
Marek, te meg ne ugráld körül akkort a rokon gyereket, ha egy köszönömre sem képes.
Ezt tök bírom, hogy a nő feladata kaját rittyenteni 40 fokban is, mert ez annyira TERMÉSZETES.

Kép
Kép
gabcii

Gabi
eztet csak most meg azon agyalok ehhez nem nagyon megy a kendőm :-)na sebaj nem divatbemutatóra megyek

Az hagyján,hogy ronda az az ágy,de annyi pínzért már én is kifaragom.

kaja nálunk tegnapi spagettit van,de nem kívánom,mondtam apjuknak hozzon pogit meg joghurtot meg dinnyét :-)

Kép Kép Majcinak,talán ebbe nem taknyol el ,jól fog mennia pink bugyijához :-)
Vendég

Sziasztok

Akkorát aludtam!!! És közben halkan eltávoztak! Halleluja!!! Végre ülhetek itthon bugyiban, nem kell kilesnem, hogy mikor szabad a wc és nem kell hálátlan csapatnak ebédet főznöm 40 fokban...(nemtom írtam e, hogy tegnap már ketten voltak, volt egy 20 éves tesó is
:shock: ). Nincs nekem ezzel az egésszel semmi bajom, de elvárnék néha egy olyat, hogy köszönöm vagymi....De szóljatok, ha túl sokat akarok és csak morgós vagyok....

Viszont most mennem kell készülődni, mert valahogy ki kellene néznem erre a vacsira, ami ugye terhesen nem egyszerű, jelmezbálba most könnyebb lenne mennem, elmennék pl hordónak......

Jaj képzeljétek a cukorterhelés után adni akartam a néninek (barátunk anyukája) egy doboz csokit, de nem fogadta el, olyan ciki volt. Úgy utálom az ilyet, de én komolyan azt gondolta, hogy megérdemli, és nem tudom, hogy azért nem fogadta el, mert ez megvesztegetésnek számít, vagy komolyan gondolta, hogy együk meg a barátokkal :? :? :?

marek

Halihó!

Betáraztam egy rakat dinnyét, holnap azt eszem! :lol:

Marek és a 20 éves tesó is ilyen bunkesz volt?!? Azért ő már tudhatna a felnőttként kommunikálni! :shock:

Timi a fekete-fehérhez minden megy! :lol:

Ma is hőség van, de okosan zuhanyzok egy párszor! Szerintetek a babák is megérzik a meleget a pocakunkban?

Zsu, tényleg jó a link, Móni helyszíni beszámolót kérünk!

Ciripke, jó ez a pisisétáltatás - legalább világot látott!! :lol:

Jutta

KépKép
jutta

Marek, örülj neki, hogy elmentek! A kamaszok nagy része szerintem ilyen, de azért nevelés kérdése is....na majd mi jobban csináljuk, a mieink csupa jól nevelt gyerekek lesznek, és megköszönik majd az ételt :lol:

A csokiból pedig ne csinálj ügyet, de szerintem nem szoktak ilyen dolgokért adni. Edd meg, Bálint biztos mosolyogni fog érte :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta, méghogy megérzik! Móni és Andi (Petráról) irta, hogy a kiscsajszik milyen diszkréten ficánkolnak. Hát Panka nem! Egész nap úgy hullámzik a hasam, mint a tenger :lol: És tegnap, amikor dögrováson voltam, akkor még rátett egy lapáttal.
Mindenki azt akarja belém magyarázni, hogy olyan fiús a hasam, de ha nem lenne biztos, hogy lány, már én is kezdenék kételkedni.

Móni, ugye az amnio 100% eredményt ad? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, és ezt ismeritek? Most ajánlotta egy ismerősöm, itt vannak kifutó márkás cuccok állitólag jóval olcsóbban a bútortól kezdve a babakocsiig.

http://www.babyoutlet.hu

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Dzsu, mi aztán egy húron...
Újpest, Veresegyház, kb ugyanakkorra vagyunk kiírva... csajok... és nekem is mindenki azt mondja, hogy fiús a pocakom :lol:

Azért tényleg vicces!

Jutta

KépKép
jutta

Na iszok egy jegeskávét! Zuhanyzok és megpróbálom túlélni a kánikulát! Állítólag jön a vihar, márr Bécsnél van!

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, olvastam, hogy ez a pocak forma abszolút hülyeség, mindenkinek más a hasa, függetlenül attól, hogy lány-e vagy fiú.
Vagy majd legfeljebb a népi tapasztalatok érvényesülnek a modern UH készülékekkel szemben, és akkor 2 kisfiút fogunk tologatni és odaadjuk a többieknek a rózsaszin kisruhákat :lol:

De a sok egybeesés tényleg vicces :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jaj, csak ki ne fogyjon a felhőkből az eső, mire ideér...olyan jó lenne már egy nagy zuhé, már napok óta nem alszom rendesen :x

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Nem tetszenek mi?

Jutta
jaja egy fekete kendőm van ,pár szolid sárkánnyal :-)

szerintem biztos a babák is érzik a meleget,én ma már úgy éreztem felforr a magzatvizem.

Zsu
nyugi az amnio 100 % ,de nekünk az uh nem
Vendég

Zsu! Hogy a kromoszóma vizsgálat biztos-e? Hát sztem kicsivel biztosabb mint a csúcsos has ránézésre megállapítás! :lol: Én mondjuk már szivattam így embereket, nekem is fiút állapítottak meg ránézésre, de tutira! Bevallottam, h mi a helyzet! :lol: Gonoszkodtam egy kicsit! :oops:
Ez a soroksári outlet is érdekes, no meg közel is van! Már hallottam is róla, de eddig nem volt kedvem megkeresni!
Jutta! Én beszámolok, de lehet, h Zsu hamarabb megy oda!
Timi! Jó a fürdőruci és menő a kisszandi is! Pont megy a rózsaszín bugyihoz! :wink:
Jolka! Remélem kidumáltad magad, nemcsak hallgattad a barátnőd! :wink:
Marek! Én sem köszöntem meg 15 évesen a kaját! Ne mondjátok már, h Ti igen! (És szerintem vagyunk így páran! És 20 évesen meg azt hittem, h minden tőlem idősebb hülye és a Bölcsesség Köve az én farzsebemben van!) Biztos sz*rul esik, de lépj át rajta! Mondd, nem veszel Te mindent túlságosan magadra? Nem kéne! De tényleg!
Itt vihar ne legyen! Én nem akarom! :shock:

Kép
ermoni

Fú, én már annyi dinnyét ettem (napi 2kg körül), h az már szinte sok! De olyan jókat lehet tőle pisilni! :oops:

Kép
ermoni

Móni, nézd a jó oldlát! Vihar után jól ki lehet szellőztetni a lakást és holnap nem for fel az agyvizünk, nomeg a magzatvizünk!

Jutta

KépKép
jutta

Móni, én most ezt látom a szobából...szerinted mi az esélye, hogy nem lesz vihar? :lol:

Jutta, keresd meg a házatokat a képen :lol:

Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Bocs, de nekem nem forrt föl az agyvizem! Én hűvösben üldögélek, üldögéltem! És hogy a vihar tönkre tegye a virágaimat! (Másoknak a házat, termést!) Nem nagyon van hozzá kedvem! Bocs! :(
Egy szép nyári zápor oké, de vihar? Már unom, h ilyen szélsőségek vannak!
És a hidegfrontot se nagyon szeretem, mert az aztán végképp megvisel minket Jankával! :? Jobban, mint a meleg! (Eddig!)
Na legyen mindenkinek amit akar, nekem elég egy zápor, akinek kell vigye a vihart! :wink:

Kép
ermoni

Már ki tolom az arcom, h itt mi a helyzet?

Kép
ermoni

Én egy kiadós esőt szeretnék,ha már lehet válogatni.Nálunk 30 fok van a szobába,kezdem nagyon nem bírni :-(nem bánnám jönne egy jó kis zuhé és kis friss levegő jönne be
Vendég

Itt már szakad, hatalmas szél van, az áram is elment.

Andi, tényleg Újpesten már megint jégeső van??? :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok!!!

FAros a tEsó, de gondolom, még lesz ideje forgolódni. Szép feljett, nagy baba. Fiú, hatalmas fütyivel. :D

Nekem hegyes pocim van, Manóval is az volt. :wink: Nálam bejött a népi mendemonda. CSodáltam is mikor elsőre lányt mondtak.

Móni!
Jó volt barátnőzni, de szinte csak én beszéltem. :)

Bocsi mára ennyi voltam, holnap jövök.

SZép estét mindenkinek!

Ja Timi, Zsu!
Jó rucikat lőtettek.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi:
jók a cuccok, édes ez a szandi :)

Pocik:
melyik milyen?

Ez Marcival volt:
Kép
( erre aszonták, h fiús. :) )

Ez mostani:
Kép

Ez milyen?? :?: :?: :?:
Vendég

Jolka, nincs kép Tesóról? És név?

Hajni, ez simán lányos pocak :lol: :lol:

Na még én is tartozom egy pocakfotóval.

Mindenki túlélte a vihart?
Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hajni
jó nagy a pocid,most tényleg kerekebb :-)
nekem is kerek volt Majával is és most is

Zsu
nem akartok örökbefogadni?nagyon szupi ez a konyha,nekem sose lesz ilyen,bár lehet egyszer 20 év múlva.és nagyon szép,karakteres az arcod,biztos Panka is szép kislány lesz
a képen csúcsos a pocid :-)

hozzánk most ért ide ,de még csak szél van
meg hisztis férj
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?