Új privát üzeneted érkezett!

Madiani,
Szerintem ez nem ciszta hanem biokémiai terhesség ami szinte minden nőnek volt az életében csak nem vesszük észre ha nem tesztelünk.
Vendég

Chris,
köszi, majd én is megpróbálom arrébb léptetni valahogy!
sirkici

Ani,

Akkor mindent bele ebbe a hónapba, és a végén tényleg 2 erős csíkos tesztet fogsz a kezedben tartani. :lol: :lol: :lol:

Pandi,

Mi az a biokémiai terhesség??? Az hogy megtermékenyül a kicsi, de nem tapad meg??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!
Vagyok, csak sz...rul :? Kimentem csibével az utcára, bementem a henteshez - azt hittem ott maradok :? Minden szag irritál, még a hálószobái is :roll: Most leraktam Zolcsit, én is leteszem magamat, hátha enyhül.
Holnap jön Anyuci, kéne főzni valamit, nem bírom :? Majd erőt merítek valahonnan meg húzok egy maszkot :roll:

Pandus: biztosan nem vetted észre, hogy írtam: DEOEC Női klinikán fogok szülni :) Beírnád? Köszike

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Encsike! Üdv közöttünk! Látom minddenki azt javasolja, hogy hajrá! Akkor én most egyedül leszek a véleményemmel, de azért leírom! Én bizony befejezném a sulit, bármennyire is szeretnék babát. Mert hidd el nem olyan egyszerű baba és család mellett tanulni. Igaz nagyon sokan baba mellett tanulnak, de én nem tudnám, pedig Manóm nagyon jó fiú. de akkor sem. Nekm pl. tök nyugalom és sok idő kell a tanuláshoz. Ha pedig van egy babád, akkor időd nem sok van a tanulásra, meg akkor inkább vele foglalkozol és nem a könyvekkel! Persze ez csak az én véleményem. És ami még nem utolsó nagyon fiatal vagy és szerintem 1-2 évet még várhatsz! Persze az idő nagyon gyorsan megy és ha valakinek valamilyen problémája van és küzdeni kell a babáért pl. Pandus( bocs, hogy veled példálozok!), akkor jó, hogy időben elkezdi a babaprojektet. Szóval eyg tök nagy ellentmondás az egész.
Bocsi, hogy hosszúra sikerültem!

Chris! Ez a görbe nem túl biztató!!! Figyu nem kell utánozni a hosszú ciklussal oké??? :wink: :lol: Elég ha nekem vannak ilyenek!!!

Ani! Pedig annyira biztató volt a hőd!!!

Andi! Te most biztosan szundizol munka után! Jól sikerült a forgatás?

Hú mennyi állatbarát van itt! Hát én csak messziről szeretem az állatokat! Ráadásul allergiás is vagyok a macska meg a kutyszőrre is. Meg amióta lakótelepen lakunk egyre kevésbé vagyok oda értük, mert minden tele van kutyaszarral és amikor Manóval sétálunk, szegényt sehová nem engedem ahol fű van, mert nem szeretném , ha belelépne egy aknába. Persze tudom, hogy a gazdiknak kellene összeszedni, de nem teszik! SZóval én utálom ezt a helyzetet! Remélem azért nem utáltok ki! :? :oops:

Szép Napot Mindenkinek!
Vendég

Szia Krisztinka!

Én mindenkinek igazat adok azt hiszem... mert az hogy tudnék e baba mellett tanulni akkor derülne csak ki...tényleg nagyon szeretnék, de azt is tudom hogy van még időm, ha minden simán megy... ezt viszont sajnos nem lehet előre megmondani...
encsike87

Krisz!
Nem utánozlak... Csak sajnos így alakult... :? Nem modta neked a nőgyogyi, hogy mitől lehet ez? Bogyók előtt olyan szép 28 napos volt. Most meg 36 körüli. :cry: Ez nem ér. Mire én végre pé közelbe jutok, másnak már volt 2. :? :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy,
Az amikor elkezdődik a terhesség de nagyon hamar be is fejeződik. Megtapad hiszen a hcg csak megtapadás után termelődik addig nem is mutatná ki a teszt de ott vége is az egésznek.

Olik,
Beírlak!
Vendég

Chris! Nem mondta a doki mitől lehet. De én is pont úgy érzek, mint Te! Bár most szerencsére csak 32 napos volt! :lol:
Vendég

Chris,
Úgy érted fogi elött volt szép?
Vendég

Köszi Pandi.

Szia Krisz,

Küldtem Andinak sms-t, de tuti még alszik, mert nem válaszolt. Biztos nagyon későn ért haza, illetve korán. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:iwiw-en vagy?
Vendég

Nóri,

Igen vagyok, e-mail alapján megtalálsz.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ditke,

Ha erre jársz.

BOLDOG STÜLETÉSNAPOT

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Úgy nézem Ditkének szülinapja van, igy akkor én is BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK DITKE!!!
sirkici

Ditkének boldog szülinapot!!!
Vendég

Judy:te írtad tegnap azokat a turmixokat?Mert este azt ittunk, barackosat és nagyon fincsi volt ám!Ez a joghurt tényleg jó így, kicsit sűrűbb lett és savanykás.Tuti!! :wink:
Vendég

Nóri,

Nem én voltam. Emlékeznék rá. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Bocsi...akkor Kriszti?Atyaég, nem tudom. :shock: :oops:
De jó volt! :wink:
Vendég

Az a turmix engem is érdekelne! Kérem e receptet lécci!

Ditke! BOLDOG SZÜLINAPOCSKÁT!!!
Vendég

UUUUUhhh, szóval nem is Kriszti... :shock:
Akkor Jaimee...?
Hát igen, voltam szőke is régebben...ez maradt vissza. :wink:
Szóval natúr joghurtot összeturmixoltam sárga meg őszibarackkal +édesítő.Én raktam hozzá egy vaníliáscukrot is....Tök fincsi lett!Lehet tejjel is hígítani gondolom, mert így azért sűrű.Hidegen isteni!
Jelentem ez nem az eredeti recept, mert én hülye nem tudom ki írta, ezúton kérem jelentkezzen és nyilvánosan elnézést kérek tőle! :wink:
Vendég

Ditke, Boldog szülinapot!

Biokémiai terhesség is lehet, ha megjön már rendesen (még csak immel-ámmal) akkor szerintem észreveszem (elvileg többnek kell lennie). Különben ezt is irta Leo.
madiani

Ani,
Minek kell többnek lennie a vérzésnek? Mert ha arra gondolsz akkor nem kell. ha cisztád van az azt jelenti hogy nem volt tüszőrepedés mert abból lesz a ciszta a nem megrepedt tüszőkböl de te hőmérőztél és volt nem?
Vendég

Meg tudja valaki nekem adni Leo címét?
Ani?Megköszönném.
Vendég

Sziasztok!
Még ágyban, nem tudtam most tovább aludni,de délután tuti fogok még.Na szóval:

Ditke:Istenke éltessen sokáig!!!

Encsike:üdv itt!

Pandus:Sztem egész nyugodtan kiveheted a babavárós táblából azokat,akikről nem is tudun semmit már egy ideje.

Judy:van egy mért hőm ma,de szerintem kuka.Reggel 8kor feküdtem le,és most mértem fél egykor.
vedresandi

Szia Andi,

Jól elhúzódott a forgatás, ha reggel 8-kor feküdtél le.
Én nem bírnám ezt az éjszakázást.

És mennyi a hőd?? Szerintem a lényeg, hogy előtte egy 4-5 órát aludj.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy:én is nehezen bírom,de muszáj volt.Rég dolgoztam ennyi faszkalappal,és ma ugyanez.
Na,
37,3at mértem,szerintem kuka.
Kép
vedresandi

Andi,

Nem biztos, hogy kuka, mert ha a legrosszabbat is veszed alapul, hogy mondjuk 3-4 tizeddel lejjebb kellene lennie még az is szépen fent van. :lol: :lol:

Most már nagyon kiváncsi vagyok. Hányadik dpo-n szokott neked megjönni???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandácska, :oops:
de okos vagy :shock: Sajna az élet megtanított ezekre? A több vérzést olvastam valmi könyvbe (ezek szerint ne hiogyek neki). Igen a hőm szerint volt pé, na meg a teszt is pozitív lett (bár azt is olvastam hogy ezt mind cisztától is lehet). De inkáb neked hiszek.
Nóri megadom Leo címét de csak késöbb, mert outlook-ot használok és az otthoni gépemen, most meg melóhelyen vagyok. de a webcíme: www.babatervezok.otthona.net
(ha ezt ki lehet ide írni)
madiani

Pándácska, kicsit hülyén fogalmaztam, remélem nem érted félre
madiani

Pandus!
Igen, úgy értem, hogy fogigátló előtt volt szép 28 napos ciklusom. Szerinted a fogigátló tette tönkre?

Ditke!
Boldog szülinapot!

Andi!
Ma is mész éjjel forgatni?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy:FERTI SZERINT 11 dpo,szerintem meg 16.passz.várok,de legközelebb szombat reggel van szokásos időben mért hőm,ha addig nem jön meg.
vedresandi

Chris:tegnap nem találkoztunk.Megkérdeztem neked,amit megbezséltünk,és már nem érvényes.Ha kell,akkor megrendelem neked.
Igen,ma is megyek este 9 re.Addig tuti alszom még egyet.
vedresandi

Madiani,
Igaz lehet cisztától de csak egy bizonyos cisztától lehet ami a teszteken is rajta van. a biokémiai terhességnek van jóoldala mert ha azt nézed ezek szerint neked megy a babásodás csak most nem úgy alakult. Legközelebb meg ott is marad a helyén!

Chris,
Nekem fogi után 90 napos ciklusom is volt szóval simán lehet attól hiszen hormon.
Vendég

Szia Andi:szorítok neked!!! :wink:

Csajok, én nem vagyok jól, most 35 fok van az irodába, szédelgek...
Vendég

Pandus!
Akkor én még örülök a 36 naposnak. :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi,

Mindenesetre 'fingers cross" érted, drukkolok ezerrel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Kép
Vendég

Andi!
Szerintem nagyon bíztató a hőd. :wink: Én drukkolok ezerrel! :lol:

Nóri!
Nagyon jó ez a kép! :lol: :lol: :lol:

Lányok!
Jaimee hol van? Ma ment terheléses cukorra?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Judy/Chris:köszi,nem tudom most mi van :wink: :lol:
vedresandi

Andi!
Én tudom!
1 nap múlva zebrás teszted lesz! :wink: :lol: :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Andi!
Láttad a hőmet? Hát nem semmi... :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris:láttam,egyre viccesebb görbéket produkálsz te is néha :shock:
vedresandi

Andi,

Egyetértek Chris-el. Szombaton tesztelsz is??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandus:sztem hétfőn,mert két 32 és egy 28 napos cilkusom volt,megpróbálok még várni,de kérlek ne írj bele a drukkolós táblába.Olyan furi,hogy még nem teszteltem,pedig 20 db-van itthon : :lol: :lol:
vedresandi

Na,elírtam,szóval Judy,neked írtam
vedresandi

Andi,

No problem.
Szóval hétfő lesz a nagy nap. Az még 4 nap, húúúúúú... de soká lesz még. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!
Csak egy gyors bekukk. Miért kívántok Ditkének boldog szülinapot? Neki májusban volt.. Vagy én tudom rosszul? :)
Vendég

Betsy,
Jól tudod májusban volt!
Vendég

Akkor most Ditke duplán meg lett ünnepelve. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár