Sziasztok!
Encsike! Üdv közöttünk! Látom minddenki azt javasolja, hogy hajrá! Akkor én most egyedül leszek a véleményemmel, de azért leírom! Én bizony befejezném a sulit, bármennyire is szeretnék babát. Mert hidd el nem olyan egyszerű baba és család mellett tanulni. Igaz nagyon sokan baba mellett tanulnak, de én nem tudnám, pedig Manóm nagyon jó fiú. de akkor sem. Nekm pl. tök nyugalom és sok idő kell a tanuláshoz. Ha pedig van egy babád, akkor időd nem sok van a tanulásra, meg akkor inkább vele foglalkozol és nem a könyvekkel! Persze ez csak az én véleményem. És ami még nem utolsó nagyon fiatal vagy és szerintem 1-2 évet még várhatsz! Persze az idő nagyon gyorsan megy és ha valakinek valamilyen problémája van és küzdeni kell a babáért pl. Pandus( bocs, hogy veled példálozok!), akkor jó, hogy időben elkezdi a babaprojektet. Szóval eyg tök nagy ellentmondás az egész.
Bocsi, hogy hosszúra sikerültem!
Chris! Ez a görbe nem túl biztató!!! Figyu nem kell utánozni a hosszú ciklussal oké???
Elég ha nekem vannak ilyenek!!!
Ani! Pedig annyira biztató volt a hőd!!!
Andi! Te most biztosan szundizol munka után! Jól sikerült a forgatás?
Hú mennyi állatbarát van itt! Hát én csak messziről szeretem az állatokat! Ráadásul allergiás is vagyok a macska meg a kutyszőrre is. Meg amióta lakótelepen lakunk egyre kevésbé vagyok oda értük, mert minden tele van kutyaszarral és amikor Manóval sétálunk, szegényt sehová nem engedem ahol fű van, mert nem szeretném , ha belelépne egy aknába. Persze tudom, hogy a gazdiknak kellene összeszedni, de nem teszik! SZóval én utálom ezt a helyzetet! Remélem azért nem utáltok ki!
Szép Napot Mindenkinek!