Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

bocs, hogy csak így bepofátlankodom, de lenne egy kérdésem gyermekorvos ügyben:

most tudtam meg, hogy a Juhász Antalhoz tartozom körzetileg, tudtok róla valamit?
csak azért kérdem, mert én egy gyerekorvost sem ismerek, úgyhogy ha őróla jókat hallok, akkor nem keresek mást, hiszen az a legjobb minél közelebb van a lakásunkhoz, nem?

Egyébként szoktalak olvasgatni titeket, látom itt is sorban jönnek az újabb babócák... :D Az egyik ismerősöm meg is jegyezte, mikor itt volt vendégségben nálunk, hogy kecskemét milyen fiatalos város, rengeteg kismama és kisbaba van... :D

Kép

Kép
falevel2

Balim, ez tényleg érdekes egybeesés :)

Roz, Falevél, nem tudok sajnos segíteni.

Seriff, nem most hévégén indultok ismét nyaralni?

Lina, jók a kis másfél évesről a képek! Ajándékokat kapott ez alkalomból is? Nem írtál a modell válogatásról.
Abszolút jó a szállás ár! Jó, hogy van ilyen lehetőségetek.

Dóri, Katis kép :lol: . Napfény, tenger, formás gyerkőc, boldogság. Jó nézni :D
Hogy viseltétek a repülő utat?

Erszényes, ti is készültök még valahova nyaralni? Ez a villám becsapás nagyon durva. (én meg szeretem a vihart :oops: ) Bár egészen biztos, hogy megváltozna a hozzáállásom, ha át kellene élnem ilyesmit,mint nektek. Akkor éjszaka Orsi hajnali 2-től 1/2 5-ig fent volt. Szaladgált, nevetgélt, de legfőképpen nem hagyott aludni. A vihar meg tombolt...

Thymi, köszi a képeket.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Pille,
lehet, hogy Orsi is szereti a vihart :wink: .

Dóra,
nagyon édes Katika. Meleg volt a víz? Tényleg, hogy telt a repülőút? Merre jártatok? Santorinire nem mentetek át?

Falevél,
én nem ismerem, még nem is hallottam a nevét :oops: . Melyik körzetben van?

Timci,
értem én, csak azt nem, hogy a kézbevétel (persze alapos kézmosás után) miért veszélyesebb az egy légtérben való tartózkodásnál. Gondolom senki nem akarja a kis arcát simogatni. A bacit pedig símán elkapja a levegőből. Végül is mindegy, csak nem értem és tényleg mindenki úgy csinálja, ahogy akarja :wink:. Bár így, hogy kórházban volt és sokáig antibigyót kapott én nem fogadnék vendéget egy ideig.

Roz,
milyen vízi sportra gondolsz? Felnőtteknek vagy gyerekeknek?

Lina,
én speciel nagyon várom, hogy enyhüljön, nagyon gáz lesz a motoron a 37 fok :roll: :lol: . Pihenjetek nagyot!
balim

Ser,
ezt neked, bár már biztos alaposan körüljártad a témát :): http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=23&cid=26707 mikor indultok?

Bepa,
Marci bizije nagyon szép lett. Az összes tantárgyból kiválóra teljesített. Nagyon szereti a sulit, Kati nénit. Nagyon bejött nekünk ez a választás. Így utólag is köszi a segítséget. Tuti, hogy Milánt is oda viszem.
balim

Sziasztok!!!

Erszényes:
Sajnálom a viharkárokat :( ,én eddig nem féltem,de most ,hogy ezt mesélted ,lehet,hogy én is parázni fogok a következőnél!Nincs villámhárítónk se!

Lina:
Micsoda nagylányod van :) Kakis szőnyegre én is a vanisht(azt se tudom jól írom-e?!)mondtam volna.Nekünk a popsikrém volt(van) a szőnyegünkön,nemtudom lehetne-e még valamivel próbálkozni.Úgy tünt sikerült kiszedni,de az összes por,kosz beleragadt a szönyeg alján lévő krémbe és jó foltos lett :evil:

Hajni:
Mire hazaértünk se a szeme nem könyezett,se az orra nem folyt.Gondolkoztam és arra jutottam,hogy belekerülhetett a naptej és az irritálta(egyszer Mirával is jártam így).Látom nem unatkozol...hol itt-hol ott egy babatali :D

Dóra:
Nagyon aranyos Katika a képen,látom élvezte a hullámokat :D

Borsika:
Na ,csak összejött a köszönés! :D Most egyből tudtad,hogy én vagyok?Remélem legközelebb egy pár szót is tudunk válltani! :wink:

Pillle:
Nagyon cuki Orsi a képen!Alaposan szemügyre vettem :wink: huncutság van azt látom :D
Mamának gratulálok! :)
A mosógép tisztítást majd kipróbálom!
kazi

Kazi!

Igen ez is valami, egyébként majdnem lecsúsztam róla mert először Larán akadt meg a szemem és uána vettek szemügyre téged. Igy voltunk Dórával si, az ő anyósa a mellettünk lévő házba lakik és vele is hányszor elszaladtunk egymás mellett, után köszönni tudtunk egymásnak, és már a következő alkalommal, tudtunk egy-két mondatot is beszélni.
Pille
Én is kipróbálom a mosógép tisztitást nekem elég gáz ahogy kinéz, az enyém Whirpol van, felül töltös.

Kép
Kép
Kép
borsika33

balim: hát, hogy melyik körzet az övé, azt nem tudom (én a bagi lászló utcán lakom), állítólag a Doki Centrumban rendel, a Hosszú utcában.

Kép

Kép
falevel2

Falevél,
én nem ismerem a dokit, de mikor gondban voltunk, hogy a miénk nem elérhető, egy ismerősöm nagyon ajánlotta, hogy milyen jó doki, és nyugodtan menjünk el hozzá.

Pille,
az az ajándék úgy volt, hogy tegnap apa is velünk volt angolon, ott van ilyen kis vonat. Lili jól eljátszik vele, de apának is tetszett, és megkérdezte, hogy nem ünnepelnénk-e meg a Lili másfél éves szülinapját, és kaphatna ilyen vonatot :D
Modellválogatásról még semmi, de gondolom már nem is lesz, mert jún. 20-30 között van a felvétel Németországban, és még nem szóltak. Férjem szerint volt vagy 50-60 gyerek, olyanok is, akik szőkék voltak..., pedig barna hajú, barna szeműt kerestek. Liliről sok képet csináltak, videóra is vették, volt akiről semmit, de többet nem tudok.

Kazi,
még a Vanish-t megpróbáljuk, ha nem megy, egyszerűen kitisztíttatjuk, aztán amíg tart a bilire szokás, összetekerjük a szőnyeget, annyira végül is nem hiányzik a lakásból.

Balim,
végül is én sem, Lili sem fürödhetünk, innentől ha már nem esik az eső, akkor már jó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Balim
igazán olyna kellene ahol lehet bűvárkodni de érdekességek is vannak a gyerköcöknek hévizet találtama az egyik búvárhonlapon de ott nem sok gyerek programot találtam ... jaj olyan béna vagyok én az ilyen keresgélésben ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Dora

Most nézztem a képeket Kata nagyon édi, látszik hogy élvezte. a tengert.

Lina

Lilinek milyem hosszú a haja, és milyen nagylányos azzal a csattal!

Vissza néztem az arbarétumos képet nagyon jók, egyszer majd én is csatlakoznék ha lehet!

Kép
Kép
Kép
borsika33

Pille, mosógépen és a hozzáállásom(minek hígítani,hadd illatozzon a ruha) is uolyan,mint a Tiéd, ki fogom próbálni! Nekem csak az öblítő van belerohadva...., a mosópor nem, abból sokkal kevesebbet teszk,mint az előírt,és gyakran váltogatom folyékonnyal.
Holnap indulunk igen, húst kéne sütnöm,kiteregetnem, és hasonlók, ehhez képest ittülök a csutka rövid, egyenes hajammal és írogatok, lőjjetek le!

falevél, passz.

Balim, köszi! Jaja, eszembe jutottál ma, h rásülsz a mocira, bár az meg legalább száuld(csak ne legyen lámpa)!Marci nagyon ügyes, gratula!

Kép
seriff

Seriff,
táncsak nem levágattad a hajad?

Borsika,
és még milyen hosszú lenne Lili haja, ha nem göndörödne. Amikor megmossuk és kiegyenesedik, már vagy a válláig ér.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Pille

Köszi a mosógépes leírást, most már csak át kell valahogy variálnom felültöltős gépre. Nekem kivehető az adagoló tartálya, mégis nehéz takarítani, mert van olyan rász, amihez nem férek hozzá. Fülpiszkálóval szoktam kikaparászni belőle a trutyit alapos áztatás után. Talán sűrűbben kellene csinálnom. Meg jó ötlet a mosópor és az öblítő hígítása. Mégegyszer köszi.

Nagyon tetszettek a képek, és élőben pláne a kis Orsi.
Mamád nagyon aranyos kis mami.

Lina

Azért még szorítok, hátha Lili mégis bejut a versenyre. Nagyon szép lett a hosszú hajával. És Happy másfél év! :)

Erszényes

Sajnálom a károtokat.

Seriff

Jó utat nektek!
Eddig vártam a jó időt, most meg már olyan meleg van, hogy emiatt nem lehet futni. :) Te hogy vagy vele?

Adri reggel mutatta a pelust, hogy vegyük le, és mondta, hogy pfű. De már korábban is mondogatta, csak most fogtam és ráültettem a WC-re. Bele is pisilt. Örültem neki, de gondoltam én, hogy ez még korai. Mindenesetre beszereztünk egy WC szűkítőt.

Andi
Kép
cukkker

Cukker, ez az első lépés!Ügyi a csajod! Ebben a dögmelegben nem visz rá a lélek futásra, amikor meg Apája hazaér, én már nem indulok neki este 9kor :shock: ....

Lina, de le ám :? .

Pille, és hogy nézted meg a fűtőszálat?És a mosógépszerelőd is javasolta a calgont? :wink:

Kép
seriff

Seriff,
fénykép???????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ser,
tényleg levágattad? Messziről fel sem tűnt, csak bőszen integettünk mindannyian :lol: . Marci még dicsekedett is, hogy ő ismeri a nénit. Fénykép?

Roz,
szerintem Hévíz egy megoldásnak nem rossz. Közel van a Balcsi és Kehidakustány, ott nagyot lehet pancsizni a skacokkal. Majd próbálok nézelődni. Ami még beugrott az a Tisza-tó. De nem ismerem...

Lina,
tényleg nagyon édi Lili. Boldog másfél évet neki! Mi még Eszti első szülinapjára sem vettünk semmit, dehát harmadik gyerek... Majd ha felfogja...Meg persze a család felköszöntötte, nem maradt ajándék nélkül.

Nekem elöltöltős mosógépem van és a mosóport egy kis műanyag adagolóban a ruhák közé teszem be közvetlenül. Csak az öblítőt teszem fölülre, amit hígítok, illetve mindig kihúzva tartom és akkor nem büdösödik és rohad be. Teljesen jól működik a rendszer.
balim

Néni ám a ...... :oops: :evil: ...
Nincs kép, hát hogy csinálnék magamról?(volt már ilyen, rövid és egyenes, a színe marat :wink: )

Roz, hát búvárkodni itt Mo-n nem tudom...Kolping nagyon drága de szuper, Kehidakustányt nem tudom..a alaton viszont biztosan jó lenne,és sztem tiszta is.

Kép
seriff

Ezt még muszáj megmutatnom. Tudom, elfogult vagyok, de olyan édi :D Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
szép a nagylányod,hölgyesedik.
Vonalzón új kép ari. :lol:
Roz
sajna nem tok segíteni,

Pille
köszi az infót,az expressz kőoldót hallottam én is,de nem kaptam sehol.Így akkor már tom hol keressem.

Dora
a lánykérés már megvolt 2 és fél éve,januárban ünnepeljük az 5 évet és házasodni készülünk.
Naon csecse a kilányod,még képeslapot i csináltatnék belőle.Jól sikerült a kislány és a fotó is.
Kazi
örülök hogy jobban lett a szeme Larinak,szóval semmi komoly.
Szoktam beiktatni talit,Annának is jó,meg nekem is.

Ser
borzasztó kíváncsi vaok új frizurádra,mikor vágattad le?

Balim
gratula a bizihez,csak maradjon ilyen mindig.

Erszényes
jó,a szokásos időben megyünk,bikinit viszek napozni.

Cuki
gratula a pisiléshez,ügyi csajszi!

Nana
hogy vagytok?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Erszényes
Igen,voltunk a DM-be,vettem neked olyat.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser, irok privit! :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Képzeljétek, ma reggel elmentünk angolra, aztán apunál ebédeltünk, és mire hazajöttünk Szláva csináltatott a bejárati ajtóra egy szúnyoghálós ajtót. Nem tudtam semmit az egészről, úgy meglepődtem, hogy ez most hogy került oda. Viszont így egész nap nyitva lehet az ajtó, jár a levegő.

Ja, és Lili gyakorlatilag beszél. Nem mondom, hogy mondatokban, eddig két szót rak össze. Pl. apa eszik. De mindent megnevez, amit ismer, és már hallotta, most már a cselekvéseket is. Rendesen kommunikál, kérdésre válaszol... ma még az apját is lecseszte, hogy rosszul rakja a síneket. Valamit halandzsált emelt hangon, majd közölte, hogy nem oda apa!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
hát ez tök jó!Egyik-napról a másikra?Szószátyár lesz mint anyuja. :lol: :lol:
Ajtó is faja dolog :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

A legfontosabbat még nem is írtam,Anna ma a wc-be kakilt,pisilt,eddig üvöltött töle,ma minden faján ment.Még le is húzza ,és utána megköszöni a segítséget.Zabálni való.Holnap teszek képet.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

sziasztok
Ismét csak beugrottam!!! :( :( :( :(

Lina
(Bocsi, de én még nem írtam, remélem nem kavarlak fel)Hát nagyon sajnálom ami történt és hihetetlen, hogy így állsz a dolgokhoz! Le a fejfedővel előtted!!!! 8) És persze megy a drukk, hogy ne kelljen 6 hónapot várni!!!Nagyon sok egészséget!!! :D :D :D

A kismamáknak pedig sok-sok egészséget!És gratula!
Jó lenne közétek tartozni! :P

Figyeljetek!
Tudnátok nekem, jobbanmondva a barátnőmnek segíteni?
Babát szeretnének, de nincs még orvosa, és nem tudja kit válasszon.Kecskeméti doki kellene, meg olyan aki normális,és nem pénzéhes!
Légyszi írjátok meg, ki hova jár, és mennyit kér a doki vizsgálatonként.Fontos lenne, mert nem egy egyszerű eset a barátnőm nőgyógyilag!nem csak egy turkászt keresünk :D 8)

Köszi mindenkinek!!!!

Ja és legközelebb ha mentek arborétumba én is szeretnék csatlakozni, ha valaki tud, szóljon már msn-en!(KÖSZÖNÖM)

sziasztok!!!!!

Kép
adrienn021

Balim, neked persze hogy működ a mosógépes dolog. Mert jól csinálod! Na de most már én is! :D
Ennél a gépnél az a baj, hogy az adagoló tartályt nem lehet egyszerűen kitörölni, vagy kitisztítani. Annyira lehetetlen járatok vannak benne és olyan mélyen van a trutyi.
Ügyes a fiad. Melyik suli is? Arany vagy Petőfire emlékszem. Gyűjtögetem az infókat, két év múlva nekünk is iskola :?
Ti mikor indultok motorozni?

Seriff, ez nem ér! Felcsigázol bennünket a rövid haj bejelentésével, aztán semmi. :) Láttam, leszedted a levendulát :wink:
Érezzétek nagyon jól magatokat!

Adrienn, én Kazacsayhoz, de ezer éve nem voltam :oops: 1 éve még 5 e. pénz volt.

Bilibe trottyantós gyerekek ügyesek! Mi nem kapkodjuk el, még a bilit sem vettem elő.

Lina, akkor mondhatjuk, hogy Lili apukája vett magának egy játékot? :lol: Lili beszélőkéjén meg sem lepődöm, írtad, hogy Te voltál ilyen. Nagyon korán kezdi.

Cukker, az adagoló tartályt vedd le és önts rá ilyen vízkőoldót. Aztán öntsd nyakon nagyon forró vízzel, úgy hogy ellepje. Hagyd úgy legalább 1 napig. Többen írták, hogy így működött nekik és kijött a trutyi. Én nem próbáltam, mert az átmosás is megoldotta a helyzetet.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Hajny, Pille,
Lili nagyon le van maradva hozzám képest, én előbb beszéltem, mint jártam, olyan 11 hónapos egy éves korom körül tisztán mondatokban beszéltem. A mai napig nem értem, hogy hogy lehetett, de a családom egyöntetűen állítja, úgyhogy csak így volt. :D
És angolul is karattyol, de ott még csak a szavakat. Ma angolórán megette a szemléltető eszközt (szilva) :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Történnek az események,látom!:-)

Ser!

Nem mondod,hogy levágattad a szép hosszú hajad???Nem tudlak elképzelni rövid hajjal,teszel fel képet?Ha egyszer meg tudnám növeszteni,bizti nem vágatnám le:-)

Balim!

Gratulálok Marci szép bizijéhez!:-)

Lina!

Csuda édes,Lili,ahogy a sínek közt fekszik,pont odafér,nagyon aranyos.Szőnyegre én is a vanish-t tudnám ajánlani,nekünk az vált be.S gratula a beszédhez is!:-)

Hajni!

Annyira aranyos,ahogy írod,hogy "faja"mindig jót mosolygok rajta:-)Nagyon ügyi Anna a wc-s dologgal:-)

Adrienn!

Én már 15. éve a Steinmetz dokihoz járok,ha lehetne imába foglanám a nevét,semmi pénzért nem váltanék.Nem túl bőbeszédű,de nagyon alapos,jó orvos!

Pillle!

Csodaszépek lánykáid,s gyönyörű kort ünnepelt mamád,tündéri asszonynak tűnik,olyan igazi mamás:-)

Falevél!

Én még nem is hallottam ilyen nevű gyerekorvosról :roll: Mi a Széchenyibe,Miklós Györgyhöz járunk,nagyon elégedett vagyok vele,bár nektek elég messzi van a Bagi-tól.
Vendég

Adrienn!

Tavaly 7,vagy 8 ezer volt a doki,s abszolút nem pénzéhes,nagyon rendes!
Vendég

Sziasztok!

Adrienn
sajna nem tok doki ügyben segíteni,az enyém lenni orvos rendel ugyan Kecskeméten 4000-ért,de Szolnokon vállal szülést.Így ö kilöve.

Donoé
miért nem tod megnöveszteni a hajad?Zavar a hosszúság,vagy miért?Én sem szeretem igazán,de a lányom és kedvesem szereti,értük van csak.

Lina
másfél évesen azért elég jó hogy így beszél,te ritka tehetség vagy ezek szerint.

Ser
fotó? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
azóta a korombeliek "behozták a lemaradást". :D Valahogy úgy vagyok ezzel, hogy 3 éves korukra úgysincs már nagy különbség a gyerekek között alapkészségek tekintetében. Mind tud menni, általában azért beszélnek, szobatiszták..., az, hogy ki mikor kezdi, olyan mindegy. Így 30-hoz közeledve meg aztán végképp :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

:lol: HAjni
Adrinak is ő a dokija :lol: ismeri, mert nála szült Szolnokon :wink:

Kép
Kép
Kép
thymi

Csak a végét olvastam :? Ennyire fussa mostanság :evil:
MA ha jó lesz az idő kimegyünk arborétumba. Vissszajönni nem valószínű h fogok h jön-e valaki, de mi kimegyünk ha nem jön közbe semmi.

Kép
Kép
Kép
thymi

Sziasztok!

Lenne egy oriasi kerdesem.Valaki nem tudna juli 15 tol egy honapra max.kolcson adni egy hordozhato mozeskosarat?Mert nekunk babahordozonk van,es nagyon kenyelmetlenul ul benne a kicsi draga,es nem szeretnem 5oo km-ren keresztul kinozni benne,mikor megyunk haza.Nagyon megkoszonnem. :oops:

Pussz

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

erszenykem-holnap mit csasz? :roll:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Sziasztok!

Timci
nincs,nekünk nem is volt.Sajna nem tok adni.

Thymi
jó idötök lesz,estére mond egy kis esöt,lehülés várható.Holnap Erszényeséknél tali?

Lina
még jó hogy behozták a lemaradást,mi? :lol: Igazad van,beérik egymást,ráérnek mindennel,lényeg hogy fejlödjenek.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Csak egy percre, mert kell az asztal apának. Talán beindul ez a kertépítés dolog.

Esetleg nem tudtok valakit, akinek kellene kb. 5000 nagyméretű tuja? bizti nehezet kérdeztem, de hátha.

Pille

Hát ez eszembe sem jutott. hogy én töltsem fel vízzel. :) Köszi. Amúgy a tartályt én is rendszeresen kiszedem, szárítom, törlöm....

Dóra

Még meg sem dícsértem pancsolós csini lányod.
Hogy bírod a meleget?
Nekünk hála van légkondi.

Lina

Nagyon cuki a sínek között Lili. Kíszítenék újabb ruha csomagot az ismerősödnek. (nem nyáriak) Kellene még?

Ser

Pedig olyan jó futni, de igazából azért sem indulok el, mert hülyének néznének, hogy ilyen melegben. :lol: Ilyen vagyok. Meg valahogy én már ebben a korban nem szívesen mutogatom a combjaim rövid gatyóban, pedig nem is viszeres, csak nagyon enyhén. Dehát már nem friss hús. :lol:

Hajni

Nagyon ügyes Anna!

Adrienn

Talán Temesvári Béla. Én ezt tudom ajánlani. Magas színvonalon űzi az ipart és mindig képzi magát. Bár nem olcsó.

Balim

Már akartam a múltkor is írni, csak elfelejtettem-Marcinak nagy-nagy gratula! Pedig nem is könyű suli az Arany.
Éppen most mesélte néhány ismerősöm, hogy van az osztályukban olyan szülő, hogy ha a lánykája eltalálja, felugranak vasárnap délután sétálni, vásárolni a Westendbe. És megvesznek mindent, ezzel csábítva az osztálytársakat. Nálatok nincs ezzel gond?
Bencééknél hálistennek nincs ilyen, meg azért ez szerintem múlik a szülőn is, gyereken is, a nevelésen is.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok Csajszik!
Segítségeteket szeretném kérni, nem tudok máshová fordulni, csak felétek!
Először a már megint megjött....topik lakója voltam, majd az augusztusban szülök-e.
Most pedig: Elvesztettem kisbabámat.
Súlyos fejlődési rendellenesség miatt 21 hetesen 20 órás vajúdás után meg kellett szülnöm Kecskeméten a megyeiben. :(:(:(
( elismerésem a nővérkéké)
Érdekelne a véleményetek a kórházról, az orvosokról. Főleg Tankó doktor érdekelne, és Dr. Bakó. A legjobban pedig az UH!!!!!!
Nem vagyok Kecskeméti, így minden újdonság erejével hatott rám. Lehet hogy pont akkor rossz napja volt, de tényleg olyan szörnyű a helyzet az uh-n, vagy csak én láttam rosszul. Bármi érzés és lehelletnyi támogatás nélkül közölték : ez van! Kár ezen gondolkodni meg kell szülni. Csak így keményen az arcomba.
Átvittek 4D-re. Egy jó szót sem kaptam. Talán ennyit: kár ezen már bánkódni. Szóval kavarognak így utólag az érzéseim, rengeteget tudnék mesélni........
A következő babával rögtön kecskemétre kell mennem uh-ra. Félek. Már előre.
Magzatvízvizsgálattal kapcs. tudtok pár infót????

Kérlek benneteket segítsetek, kétségbe vagyok esve, nem tudom hogy fájdalmamban láttam mindent olyan elkeserítőnek, vagy tényleg így működnek a dolgok.??????

Ezer puszi
Nyusz
nyuszifülû

Nyuszikám

Irok neked mélt! :)
Vendég

na tegnap megint nem sikerült belépnem...és mostanra mindent elfelejtettem kinek mit akartam írni(bocs ha valakit kihagyok)

Balim! nagyon ügyes Marci és én is csak gratulálni tudok...jó dolog hogy kellemes élményekkel fejezte be az elsőt!

Cuki! ez a vásárlós dolog szeruntem is nagyon gáz, főleg hogy még dicskszik is a csajszika vele.Sajnos nekünk kell ezektől megvédeni a ygerekeinket (másrha tudjuk) Ez a fogyasztói társadalom, és sajna sokan azt hiszik attól boldogabbak lesznek ha minden nap vesznek soksok ruhát, játékot. Családi példa is ezt mutatja unokatesók rengetek ajándékot kapnak de semmit se értékelnek. Bebe alig kapott valamit (na nem azért mert nem szívesen veszek neki szép ajándékot)de fölösleges tök jól eljátszik a homokozóban stb.

Nyuszi:én privit írok

lina! milyen jó amit írtál, hog yez csak most számít ki milyen előre van, mert egy idő után összenőnek.De télleg fantasztikus kis csajszid van. Olyan kis édi a sínek között.
Angoljáról mesélnél nekem?

timci:sajna ebben nem tudok segíteni

délután bepróbálkozunk a tőssel, kíváncsi vagyok mekkora tömeg lesz:(
bepa77

Sziasztok :)

Sajnálom hogy nem sok időm jut Rátok :(

Nyuszifülű
Annyira sajnálom :( Elmodhatatlanul elszomorodtam mikor olvastalak :( Sok erőt neked.

Pille
Mosógépes tisztitás Én is köszi :) (ugyan így mosok ahogy Te is ) :lol:
Kullancsom itt csücsül egy üvegben és azóta hallgatom anyukám rimánkodását " elhanyagolod magad, és felelőtlen vagym mert orvosnál lenne helyem, meg elkellett volna küldeni bevizsgáltatni .... de mikoooorrr??!!! Na mindegy nem lett dologból semmi :) A 4 kislány testvérek 2év korkülömséggel születtek a leg kisebb 6 éves. Sajnos nem tudtak jönni nem hozta Őket anyukájuk mert a nagymama itt maradt magyaro. és Ő vigyáz rájuk sajnálom mert a gyerköcök annyira várták Őket. Én igy most belefogtam egy nagy takarításba.

Balim
Közben utánna jártam sajnos Hévíz sem jó, mert ott turnusok vannak amik már megteltek .. Igazán ez csak egy hirtelen ötlet volt, mert sógorom kapota a cégtől üdülésicsekket de anniyt Ő egyedül nem költene el így arra gondoltunk hoyg mi 4 en meg Ők 2-en a kisfiával elmennénk együtt valahova Ő bűvárkodna Én meg mennék a srácokkal strandolni csavizni.

nana
nagyon jók a képek :D Boti nagyon cuki :) több ikkép stroy ???

folyt.köv.

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Mi menekültünk itthonról az elmúlt napokban... többekközött mamiéknál hűsöltünk, pancsiztunk a jó öreg, vén diófa alatt :D :D

Csak a átfutottam, illetve kép nézegetésre futotta.

Lina
Lili nagyon szép kislány :) és a sínek között.. tényleg nagyon édes!!! :D

Roz, Hajny
köszi hogy hiányoltatok....Jövök ám! :D képekkel, élményekkel .. :)

Ser
Jó utat! :)

most sajna ennyi :(

Jaj Dóri, irtó édes kicsi Kata is a habok közt! :) Tejo is élvezte? :)

Na gyors egy kép..csak a hangulat kedvéért :lol:
Kép

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana
már azt hittem baj van,de hála nem.Képet tegyél csak!

Nyuszi
sajnálom hogy ez történt,írok neked püt.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Köszönöm, mindenkinek a doki-hozzászólást!

Nyuszifül!
Nagyon sajnálattal olvastam, hogy miken mentél keresztül!Nagyon sok erőt kívánok Neked!
Majd írj, hogy mik a fejlemények!
Amúgy volt választott orvosod?

Thymi
Sajna nem tudtunk kimenni :cry: :cry: :cry: Na majd legközelebb!már jó lenne dumálni!

A második üzimet nem rakta ki :? :?

Levi ül, mászik és kapaszkodva feláll!!!!!ez kissé nagyon korai, de mégsem láncolhatom le!

na sziasztok!

Kép
adrienn021

Sziasztok!

Volt jó nagy zutyi,végre egy kis hüvi.

Adri
az igen,feláll, :lol: nem rossz.

Ennröl tud valaki valamit?Rég járt erre.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hú, nagyon felhúztam magam!!!!
Nem voltunk ma itthon, nagyon jó kis helyen voltunk, a barátainkat meglátogattuk Öcsödön, ott nyaralnak egy kis horgászházban. Nagyon jól éreztük magunkat.
Erre mire hazajöttünk, a kutya a vadi új szúnyoghálónkat szétszaggatta. Kicsit kezd elegem lenni ebből a kutyából. Nem akarok szívtelennek tűnni, de apuék ideadták tavaly, gyakorlatilag meg sem kérdezték, hogy akarjuk-e. Azóta nem tudjuk az udvarunkat használni. Pedig tavaly még Lili milyen jókat aludt kint, pancsiztunk..., most semmi. Egyrészt mert tiszta kutyaszar, nekem nincs gusztusom szedegetni, másrészt Lili most már nagyon fél tőle. Csak amíg a garázsból bejövünk néz mindig maga mögé, hogy jön-e a kutya. Nem ezért vettünk kertes házat, hogy ne tudjunk kint lenni. De ez a szúnyogháló most betett. Ez volt a szülinapi ajándékom anyóséktól, és gondolom nem két fillér volt. Egy napot bírt. Most SOS valahogy csináltathatjuk meg (és kérdés úgy is meddig bírja), hogy anyósomék ne vegyék észre. Hát tök jó. Azt hiszem holnap beszélnem kell apuékkal, hogy keressenek más megoldást, mert az udvart a lányomnak szánom!!! Na nem mérgelődök tovább. Ja és ráadásul Lili észrevette, hogy mérgesek vagyunk, és úgy megijedt meg sírt meg minden, hogy még most is ébren van.

Bepa,
angolról majd írok pü-t, de azt hiszem, csak holnap. Vagyis ahogy az órára nézek, már holnap van, de alvás után :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hajni!

Nem tudom a kettő közti átmenetet elviselni,mikor se nem rövid,se nem hosszú,ilyenkor mindig olló a vége,ha bemérgesedek:-)

Lina!

Nekem ezért nem kellene semmilyen állat,ha lenne is kertes házunk.:-(
Vendég

donoe-sok boldog szuletesnapot a kicsi Noeminek!Ez a legcsodasabb,mikor a baba mar 1 eves. :wink:

Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Mar tud nagyokat mosojogni,es gogicsel,meg almaba nevet hangosan. :lol: 8)

Kép
Kép

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Donoé,
sok boldog szülinapot kívánunk Noéminek!!!

És Bálcsinak is, ha véletlen Mino járna erre :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?