Csak egy percre, mert kell az asztal apának. Talán beindul ez a kertépítés dolog.
Esetleg nem tudtok valakit, akinek kellene kb. 5000 nagyméretű tuja? bizti nehezet kérdeztem, de hátha.
Pille
Hát ez eszembe sem jutott. hogy én töltsem fel vízzel.
Köszi. Amúgy a tartályt én is rendszeresen kiszedem, szárítom, törlöm....
Dóra
Még meg sem dícsértem pancsolós csini lányod.
Hogy bírod a meleget?
Nekünk hála van légkondi.
Lina
Nagyon cuki a sínek között Lili. Kíszítenék újabb ruha csomagot az ismerősödnek. (nem nyáriak) Kellene még?
Ser
Pedig olyan jó futni, de igazából azért sem indulok el, mert hülyének néznének, hogy ilyen melegben.
Ilyen vagyok. Meg valahogy én már ebben a korban nem szívesen mutogatom a combjaim rövid gatyóban, pedig nem is viszeres, csak nagyon enyhén. Dehát már nem friss hús.
Hajni
Nagyon ügyes Anna!
Adrienn
Talán Temesvári Béla. Én ezt tudom ajánlani. Magas színvonalon űzi az ipart és mindig képzi magát. Bár nem olcsó.
Balim
Már akartam a múltkor is írni, csak elfelejtettem-Marcinak nagy-nagy gratula! Pedig nem is könyű suli az Arany.
Éppen most mesélte néhány ismerősöm, hogy van az osztályukban olyan szülő, hogy ha a lánykája eltalálja, felugranak vasárnap délután sétálni, vásárolni a Westendbe. És megvesznek mindent, ezzel csábítva az osztálytársakat. Nálatok nincs ezzel gond?
Bencééknél hálistennek nincs ilyen, meg azért ez szerintem múlik a szülőn is, gyereken is, a nevelésen is.