csajok, köszönöm nektek a tanácsokat, szerintem sem lesz semmi gond a nyaralással, persze mindent csak módjával..
zel, jaja, nem fogok itt megkukulni a 40 fokban, az sokkal rosszabb, nagyon nem bírom a hőséget...de egy kis úszásnál jobb nincs, és a tengervíz azért fertőtlenítő hatású, de majd kifaggatom a dokimat erről, jövő pénteken megyek vizsire-megbeszélésre.
andi, szerintem mire elindulunk nyaralósba addig 13-14 hetes leszek, talán nem lesz ebből gond
vannak olyan nők akik eleve kisebb babát 'tudnak csak megszülni, barátnőm mindkét csemetéje 2000g körüli volt születésekor, most szép gömbölyű egészséges gyerekek. az én véleményem szerint nem lehet ezeket általánosítani, tuti nem gond, pláne ha petyka is kicsi volt
ne aggódj
kaka, 'fúúúúúúúúúúúúúúúújjjj egy kis zimankót, lécciléccciléccci, itt dög meleg van pécsen, este kicsit lehült de most...
gyöngyike és is így gondolom, tudod kezdem megszokni, hogy mindenki 'okosságokkal lát el...ti olyan jókat mondtok, hát igan...a szakértelem
te hogy vagy?
odry, és mennyire fájdalmas dávid-baba rugdosása? kellemetlen, vagy fel is kelsz pl. éjjel mert nagyon fáj?? tegnap a vitál tv-n láttam a baba pocakon belüli fejlődéséről egy tök jó filmet és abban azt mondták amikor aktívan ficánkol a baba akkor minden oké, jól érzi magát, csak hát persze ő azon nem gondolkodik, hogy éppen anyukája oldalbordáját feszegeti
domo
nem ám negatív vagy
rossz kislány
amíg a mesi elmaradása után nem telt el 4-5 nap addig igazából én is csak gyanús jeleket éreztem (a fémes ízt) de nem tudatosult mert nem volt erős és folyamatos, szóval egyáltalán nem kéne érezned semmit, gondolj bele, én 10 hetes vagyok és csak a ciickóim feszülnek, ennyi, no meg a fáradtság érzés, de az sem jött azonnal. várj még kicsit, puszi, kitartást.
sonjus, te hogy vagy?
és pandi? te érzel valamit? írj, olyan kíváncsi vagyok, csúnyán meg is öregszem hihihi
tényleg sapÉ???? merre jársz???