Új privát üzeneted érkezett!

A hányinger elmúlik és a hányás is erre kell gondolni :wink: és ez a legerősebb jele annak hogy fejlődik a terhesség én mindig erre gondolok!
Vendég

Hogy bírjátok ezt a kánikulát, én meghülyülök! :roll: Egész nyáron egy óriási pocakkal, vicces lesz. Ráadásul olyan rafós a kis csibész, hogy éjszakánként indul be, de úgy, hogy bekeményedik tőle a hasam, nem tudok tőle aludni. Mintha ki akarná rugni a ház falát.
Holnap megyünk UH-ra és vércukor terhelésre, a legnagyobb hőségbe! :?
Mit tudtok Tizáról?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

szia Andi!
Tizusnak jún. 17-én császárral, 15.30-kor megszületett Marcell fia. Azt írta sms-ben, hogy picike, de tünemény. Találkoztam Tizával, belőle indulva, nagyon szép kisfiú lehet. A baba méreteit nem tudom pontosan, de szerintem ma nem jött meg-ben megtalálod.

Kánikula? Nézd, a macskáim így csinálják: ( én meg fertőtleníthetem a kádat minden este. :lol:
Kép

Ui: a kád fehér, nem tudom, hogyan sikerült a sarkát sárgára fényképezni.... :roll:

Kép
Kép
Kép
zel

zel milyen jófejek a cicák, és okosak is hihih, én is ezt tenném csak tele jó kis langyos vizecskével :lol: :lol: :lol: hát anyu, nem könnű a terhes kismama élete...most azon ijeszteget a barátnőm, hogy majd nyaralás közben jön rám valami aztán olaszországban (ha odamegyünk) mit kezdünk magunkkal..de anyu adjál tanácsot, szerinted is hülyeség a 14. hét környékén utazást bevállalni?itthon csücsüljek???? semmi humorom, mert még a balcsiba sem ereszt a dokim...

csajok nagyon jól esett az aggódás :lol: :lol: ígérem vigyázok, köszi!!!

kata, drukkolok, a kamilla - klubban már benne is vagyok!!

andi én sem bírom a meleget pedig alap állapotomban tökre meleg és nap-imádó vagyok, most kikészít...próbálok sokat inni, de már úgy felpuffaszt ez a sok folyadék...gondolok rád holnap, majd vigyél innikét magaddal

reni, ne idegeskedj, mi mindig várunk, hogy írj, de abszolút megértük, hogy nincs kedved a wc és a gép között szaladgálni, egyél keveset és sokszor, hátha az segít..

babszim, hogy vagy? vége a hajtásnak, ugye?

Kép
kicsiboris

Zel, Domo, Ilona, Kicsibé,
hát köszi kérdéseteket jól vagyok. Kicsit izgulokés nem is tudom, hogy tényleg teszteljek-e pénteken. Az még csak a 26. nap lesz, és nekem 27 napos szokott lenni. Mikor kitaláltom, hogy teszetelek pénteken még olyan biztos voltam magamban, hogy kell akkor a teszt. Most meg elbizonytalanodtam.. :?

Nekünk el lehetett dönteni az ICSI-t, sőt, itt alapból azt csinálnak és a simát kell kérni. Szerintem pont azrét, ami Pandácskával történt, hogy ne vesszen kárba mind esetleg és ne kelljen az egészet újra kezdeni, nulláról. Szerintem kérdezzetek rá!!!

A Kamilla klubba én is csatlakozom és nagyon drukkolok!!! :wink:
katata

Sonjus Kamilla klub tag szeretne lenni :)
sonjus

zel, jófejek a macseszok. Neked meg minden nap szép tiszta fürdőkádad van, és legalább nem unatkozol :D
bbilona

Zel,
Nagyon szép cicák úgy megnyomkodnám őket :lol:
Vendég

andi, akkor kilátásban van egy újabb kis huncutszemű :D Már most nem fér a bőrébe a kis zsivány!

kicsiboris, na azért csak vigyázz nagyon!

katata, péntekig már csak kettőt kell aludni azt igazán kivárhatod :wink: Mi is kibírjuk valahogy, bár megesz a kíváncsiság :D
bbilona

Ilona! hátha arra gondoltak, hogy a gyógyszerek... de még előtte felhívom őket, hülye voltam, hogy rögtön nem kérdeztem. Szerintem a magánnal nem lehet összefüggésben.
Egyébként szerda, vagy csüt. lesz a 2. nap jövő héten, akkor kell mennem.

Kép
domo

Sziasztok!

Annyira aranyosak vagytok, hogy így drukkoltok nekem! Nem is tudom mit csináljak, mert úgy határoztam, hogy ezt a két hetet most teljes "elvonón" fogom tölteni és nem azzal fogok foglalkozni, hogy mit érzek, meg mit nem. A másik topikra már meg is írtam a lányoknak, hogy nem jövök egy ideig, de hogy tudnék egy ilyen csapatot így "cserben hagyni? Sehogy. Szóval úgy döntöttem esténként bekukkantok, hogy kivel mi van, de napközben a munkámba temetkezem. (Van mit bepótolnom)

Hát most én is nagyon rajta vagyok, hogy sikerüljön és ne kelljen a lombik.

Ja, van egy jó hírem. Sipos doki azt mondta, hogy ha ez most nem sikerül, akkor azonnal hívjam fel és egyből kezdjük a lombikot. Úgyhogy nem is szeptember lesz, hanem augusztus eleje! Tök király!

Kicsiboris vigyázz magadra! Pihenj sokat.

Kata! Nagyon drukkolok neked péntekhez.

Zel! Imádom a cicáidat! Nekem is van három, de azok közönséges házimacskák, nem ilyen csodaszépek!

Sonjus! Drukkolok, hogy az ELSŐ sikerüljön!

Puszi mindenkinek!

Kamilla

Kép

Kép
kamilla306

kamilla, én is így határoztam, de nem megy, nem ám. Téged is beszippantott a gépezet :wink: Kit érdekel a lombik, mikor pár nap és jön a hányinger :D

domo, biztosan az lehet, tudod 25e a Puregon, így már kezd derengeni. Különben semmi értelme. Na várjuk ki a végét, hátha apácska is feleslegesen ment vizsgálatra és jövő héten már te is a WC-t ölelgeted :wink:
bbilona

Köszönöm a cicák nevében a dícséreteket.
A felső, világosabb, a kislány Kamilla, a másik Frigyes, a férjecske. Ő vakon született. Ne sajnáljátok, neki ez a természetes. Ha találkoznátok vele, nem is vennétek rajta észre, és a szemein sem látszik. Gyönyörű nagy szemei vannak, pupillái is tágulnak, csak sajnos valami miatt nem lát. Kamilla császárral szült már egyszer, három picúr lett, és a műtétet végigasszisztáltam.
Pandus! Kamilla hízelgőbb, őt lehet gyömizni, Frigyes tartózkodóbb.

Ilona! hát kád nincs annyit mosva, mint a mienk. De muszály. Bár szobacicák, tiszták, a kád, azért kád.

Kicsibé! Beszélj a dokibácsival a nyarciról., Bár szerintem, ha nincs semmi gondod, menj. Én eddig úgy hallottam, a melegvizes fürdőket kell kerülni. De ha nem is fürcsizel a nyaralás közben azért az mégis nyaralás, pihenés...

Domo!v én is arra gondoltam, hogy a gyogyi meg a szuri árát kell vinned, mivel a stimut a mensi 3. napjától kezdik!

Kata! Esetleg várd meg a szombatot, ha kibírod, és akkor már késik is! de úgyis érzed, mit kell tenned! Én pont ezért nem teszteltem a múlt héten... remélem, a te érzéseid mást jeleznek!

Most megyek, lehet, hogy befekszem a macskák közé! Rámsül a póló. De egyszál bugyikában mégsem akarok itthon mászkálni. bááááár.....

Kép
Kép
Kép
zel

Apácska eredményei jók lettek! a Wc ölelgetésről annyit, hogy most még az sincs, ami lenni szokott, pl. hatalmasra nőtt cici. Most semmi tüneten nincs (pedig mindenre figyelek, sajnos). Így biztos meglesz a 3. inszem :?

Kép
domo

domo, a kutya meg a macska! Remélem nekem lesz igazam! Az viszont hogy apa ok, szuperrrrrrr.

kicsiboris, igaza van zelnek, pihenésre szükség van. Naná a jéghideg és a forró víz, szauna biztos nem tesz jót, de a változatosság gyönyörködtet, nem élhetsz burokban elég lesz ha megszületik akkor. Ha te jól érzed magad minden rendben lesz, szerintem nem kell ezt túlaggódni. Csomaghordónak meg kinevezheted párocskádat, biztosan nem is engedné, hogy te cipeledj :wink:
bbilona

Sziasztok!
Kicsiboris! NEM idegeskedni!!!! A meleg vizbe ülést a doki mondta? Ha nem akkor vigyázz a meleg vizzel.
És ne hallgass a barátnődre, hogy mi lesz ha... Nem lesz semmi baj.És miért ne mehetnél nyaralni Olaszba. Én 27 hetesen is voltam Görögországban és semmi baj nem volt. Olaszban is voltunk kocsival akkor kb. 20 hetes körül lehettem, de nem emlékszem pontosan. Ott sem volt semmi gond. Amugy meg van kórház mindenhol és el tudnak látha ha gond lenne, de nem lesz.
Zel szép cicáid vannak!
Reni kitartás! Ugyan nekem nem volt hányingerem egy percig sem, de a Magne B6, és a gyömbér is jó állitólag.
Kamilla drukk neked!!
Nekem is a Sipos csinálta a sikeres inszemet.
Gratulálok Tizának és Móninak a babókhoz!!
bgyöngyi

Sziasztok!
Jóóóóóóóóó reggelt!
Mindenki piheg a kánikulába, vagy merre vagytok?
Itt 15 fok van és szakad az eső. Küldök nektek egy kis hideget,holnapra fog odaérni! :wink:

Zel,
milyen furi, hogy vak az a cicus. :shock: Olyan, mintha teljesen a kamerába nézne! Anyósoméknál is volt egy vak kiscica, de neki később lett baja, valami hályogszerű volt a szemén. Szegényke mindennek nekiment, nagyon nehezen szokta meg, hogy nem lát. Szaladt fel a fára,kergetni a madarakat, de esélye sem volt. :? Nagyon sajnáltam szegénykét... :roll:
katata

Bocsi, "kánikulában". :oops:
katata

katata, igen itthon jó meleg van. Köszönjük a lehűlést, várjuk szeretettel! Eső is érkezik? Mindjárt péntek!!Hogy érzed?
bbilona

Jó reggelt mindenkinek :D

Kata,
Én most nagyon örülnék ha 15 fok lenne itt :D
Vendég

Hahó mindenkinek!

Domo!
Talán pont ez lesz jó, hogy eddig éreztél ezt-azt, mostmeg semmit! ? :) ;)
sonjus

Ilona,
hétfőre tettem a tesztet, ha még szükség lesz rá akkor is. Nem érzek semmi különöset, olyan, mint máskor. Csak a holnapot korainak tartom, megvárom, hogy elmaradjon a mensim és másnap tesztelek! :wink:
katata

katata, ennek talán így is van értelme. Mások is így csinálják, csak ők megijednek hihi( megvolt a mai napi gonoszkodás :oops: ), hogy hú mi lesz késik, mi meg talán el sem hisszük. Péntek, megérkezik a hüsi amit küldtél, szombat-vasárnapra itt van az eső, hétfőn meg ellepnek minket a zebrák katától. Ezt tervezem, és ez így pont jó is lesz. :wink:

andi?
bbilona

Ilonkám,
hát így legyen!!!! :wink:
katata

Hali!

A lakásban 27 fok van....

Kata! Ügyes leszel, ha kibírod a tesztelést! Így kell ezt csinálni. Sőőőőt, tégy úgy, mintha várnád a mensit, és lepődj meg jól!!!! :lol:
Tényleg nem látszik Frigyesen, hogy vak, ha ránézel. Viszont, ha valami a megszokott útvonalba belekerül, annak neki fog menni. (pl: díszpárna :twisted: )

Ilonkám! Várom én is az enyhülést, esőt, de az lehet, hogy már ide se ér. :cry:

Kép
Kép
Kép
zel

zel, minket úgy néz ki ma 13 órakor hazamenesztenek a nagy melegre való tekintettel. Egy szavam sincs :D , de jó lesz otthon, már alig várom.
bbilona

Sziasztok!

Nagyon meleg van!!!!
Gondolom nem csak én killodom.....
Képzeljétek Dávid rengeteget mocorog az elmúlt 3 napban, pedig én meg nagyon fáradt vagyok a festés pakolástól! Eddig nem fáj, de ost ár elondhatom, hogy szokott fájdalat okozni....

Sapé!
Nagyon hiányollak!!!!!!!

Kata!

Nagyon várom a holnapot! Úgye akkor tesztelsz? Drukkolok!

Mindenkinek kitartás ebben a nagy melegben és tessék vigyázzni!

Kép

Kép
odry

Sziasztok!
Vissza még nem olvastam, de mindenkinek köszönöm a gratulációkat.
Ma jöhettünk haza, részletekről később. Holnap itthon lesz apa, hétvégén hozzák anyuék a ygerekeket. Majd jövő héten megírok mindent!

moni

Zel!
Csini cicáid vannak, a kicsi fiam jó alaposan megdögönyözné őket! :lol:

Ilona!
Nos, igen a párom szerint, ez a kis lurkó még a báttyán is túl tesz majd. Már edzük az idegeinket!

Kicsiboris!
Nem akarom anyukád pártját fogni, de ami azt illeti én is várnák a 16. hétig, ha már ennyit küzdöttetek ezért a babáért, kár lenne kockáztatni.

Egyébként, túléltük a mai napot, igaz engem néha az ájulás környékezett. Petykát is nagyon megviselte, amikor felébredt a délutáni alvásból nem lehetett a közelébe menni, mert akkor ordított. Az Uh jó volt, azt leszámítva, hogy rámhozták a frászt, hogy kicsi! :? Aztán itthon megnéztem a Petyka ilyen idős leleteit és semmivel nem kisebb, mint ő volt. Azért még reménykedem, hátha nagyobb lesz, ne legyen már olyan stresszes az eleje.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andi, Petyka picike volt mikor született? Mit jelent hogy kicsi egyáltalán? Egyébként meg jó dolog ez az uh, de hallottam már 1kg tévedésekről, az pedig nagyon sok egy csecsemőnél. Te megteszed a legjobbakat, a többit a kis csibész hozzáadja és meglásd lesz egy szép egészséges zsiványotok. Ezek szerint a cukor is rendben, ha nem is említed.

móni, jó lesz ismét egy új babás vonalzó :D , jaj no de röstellem meg hát a képek a csajsziról!
bbilona

csajok, köszönöm nektek a tanácsokat, szerintem sem lesz semmi gond a nyaralással, persze mindent csak módjával..

zel, jaja, nem fogok itt megkukulni a 40 fokban, az sokkal rosszabb, nagyon nem bírom a hőséget...de egy kis úszásnál jobb nincs, és a tengervíz azért fertőtlenítő hatású, de majd kifaggatom a dokimat erről, jövő pénteken megyek vizsire-megbeszélésre.

andi, szerintem mire elindulunk nyaralósba addig 13-14 hetes leszek, talán nem lesz ebből gond :lol: :lol:
vannak olyan nők akik eleve kisebb babát 'tudnak csak megszülni, barátnőm mindkét csemetéje 2000g körüli volt születésekor, most szép gömbölyű egészséges gyerekek. az én véleményem szerint nem lehet ezeket általánosítani, tuti nem gond, pláne ha petyka is kicsi volt :lol: :lol: :lol: :lol: ne aggódj :wink:

kaka, 'fúúúúúúúúúúúúúúúújjjj egy kis zimankót, lécciléccciléccci, itt dög meleg van pécsen, este kicsit lehült de most...

gyöngyike és is így gondolom, tudod kezdem megszokni, hogy mindenki 'okosságokkal lát el...ti olyan jókat mondtok, hát igan...a szakértelem :lol: :lol: :lol: :lol: te hogy vagy?

odry, és mennyire fájdalmas dávid-baba rugdosása? kellemetlen, vagy fel is kelsz pl. éjjel mert nagyon fáj?? tegnap a vitál tv-n láttam a baba pocakon belüli fejlődéséről egy tök jó filmet és abban azt mondták amikor aktívan ficánkol a baba akkor minden oké, jól érzi magát, csak hát persze ő azon nem gondolkodik, hogy éppen anyukája oldalbordáját feszegeti :wink: :wink:

domo :!: nem ám negatív vagy :!: :!: :!: rossz kislány :evil: amíg a mesi elmaradása után nem telt el 4-5 nap addig igazából én is csak gyanús jeleket éreztem (a fémes ízt) de nem tudatosult mert nem volt erős és folyamatos, szóval egyáltalán nem kéne érezned semmit, gondolj bele, én 10 hetes vagyok és csak a ciickóim feszülnek, ennyi, no meg a fáradtság érzés, de az sem jött azonnal. várj még kicsit, puszi, kitartást.

sonjus, te hogy vagy?

és pandi? te érzel valamit? írj, olyan kíváncsi vagyok, csúnyán meg is öregszem hihihi

tényleg sapÉ???? merre jársz???

Kép
kicsiboris

Sziasztok!

No, Picikéim! Jóanyátok a szokásos hétvégi programjába vág! Hajnali 6 óta talpon vagyok.... Most indulok. A meghívás mindenkinek él! Aki erre jár, nézzen be!

Pusszantás mindenkinek! Legyen kellemes a hétvégétek!

Vasárnap -hétfőn jövök!

Kép
Kép
Kép
zel

Boris,
Hogy érzek valamit? Ezt hogy érted? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Hát Odry úgy döntöttem, hogy hétfőn tesztelek.

Ma már tiszta mensis tünetek jöttek. Fáj a pocim és a derekam. A fejfájásom még nincs itt. Meg hát ugye reménykedem azért még. Nem adom fel!! :wink: Persze tuti kileszek, ha megjön, de még nem akarok arra gondolni!
katata

Kata,
A mensis tünetek még jót is jelenthetnek sok sok babás mondta hogy azt hitte megjön neki :wink: drukkolok!!
Vendég

Csajok,
pedig küldtem hideget, meg frissítő esőt is. Hát nem volt elég? Irgum burgum! :D
katata

Pandácska,
köszike!! Annyira szeretném, ha a babucim jelezne végre!!
katata

Andi,
szerintem ne izgulj, mert pici a Babó. Az a lényeg, hogy jól van, ficánkol. :wink: Minden rendben lesz!!!!
katata

kata, csak pozityvan...tudod :!: ez még nem jelent semmit, most ne stresszeld magad, mert az a beágyazódásnak árthat :P

pandi, hát hogy miket érzel így 8 hetesen? csak úgy kíváncsiskodom, hogy hasonlókat érzünk-e... :lol: tegnap este 'megtapogattam a pocim és feltűnt pl. hogy olyan kemény a méhemnél és nagyobb is mint szokott lenni.

Kép
kicsiboris

Boris,
Hányás hányinger, feszülő cicik, puffadt poci, fáradság szóval csak a szokásos :D
Vendég

Kicsiboris! Jogos a leszúrás :lol:
MInt mindig, azért most is reménykedem, csak egy kis cicifeszülés lehetne. Bár lehet Sonjusnak van igaza, mert eddig gyakran feszült, mégsem voltam terhes.
De pozítiv vagyok :lol:
Kata, te is az legyél!

Kép
domo

Sonjus, hogy vagy?

Ilona? tegnap hazaengedtek, ma be se kellett mennetek?

Zel! Jó hétvégi pihenést!

Kép
domo

Kösz a bíztatást lányok! Tiszta röhely, hogy ti doppingoltok, pedíg nekem kéne. :wink:

Ilona!
Petyka 2030g volt amikor megszületett, és hát ennél még a koraszülöttek között is volt nagyobb baba! :? Jó lenne, ha ez a lurkó egy kicsit nagyobb lenne, hogy ne kelljen annyit stresszeléni a súlyán. Petykát örökké méregettük. Megfogadtam, hogy most nem így lesz, de nem tudom, hogy be tudom-e tartani.
Azért mondták, hogy kicsi, mert a számított időhöz képest egy hét lemaradásban vagyunk! :?
Bár az is igaz, hogy már az előző szülésnél megmondta az orvosom, hogy soha nem fogok 3kg-os gyereket szülni, mert genetikailag képtelen vagyok rá. CSak azt nem értem, hogy valóban nem vagyok egy óriás, de mások sem azok, mégis 3kg feletti babákat szülnek.
Na mindegy, igyekszem nem stresszelni magam emiatt.

Kata!
Remélem tévedsz és hétfőn nagy öröm ér! :lol: Drukkolok!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

katata, megjött az eső, a vihar a lehűlés (módjával), kicsit sporolósan küldted, de már ez is kellemes. Na mi a következő?? :shock: Tudod most jöhetnek a zebrák :wink: Remélem nem premenstruációsak a tüneteid!

zel, jó pihenést!

Kismamák, nektek meg jó pocifeszülést!
bbilona

Domo,
neked hány naposak a ciklusaid?
katata

andi, 1 hét lemaradás, hát miért ejtenek kétségbe ilyenekkel.?? Nagy dolog, azt mondják a 36 hetes baba már abszolút ok. Na Ilona logika szerint akkor a 40 hetesen megszült 39 hetes sulyú gyerkőc az már maga az álom :)

domo, nem ez extra engedmény volt, ma már keményen dolgozom (ugye látod :D ,?)
bbilona

andi, 1 hét lemaradás, hát miért ejtenek kétségbe ilyenekkel.?? Nagy dolog, azt mondják a 36 hetes baba már abszolút ok. Na Ilona logika szerint akkor a 40 hetesen megszült 39 hetes súlyu gyerkőc az már maga az álom :)

domo, nem ez extra engedmény volt, ma már keményen dolgozom (ugye látod :D ,?)
bbilona

Hahó!
Velem minden rendben, illetve az ég egy adta világon nem érzek semmit, csak a pocim úgy, mint eddig, de az semmi extra! :) Kicsit több a h.váladékom ami olyan krémes izééé (bocsi).

Domo!
NEKEM LESZ IGAZAM ÉS KÉSZ! :)
IMÁDOM, HA IGAZAM VAN!!! :D
sonjus

azért elárulom, hogy a hányinger kerülget már a sok vízivástól :( igyekszem nem feladni
sonjus

Szerintem ez a hetek körüli kavar olyan felesleges. Senki nem tudja pontosan, mikor is fogan meg, mikor is ágyazógik be. A lényeg, h fejlődik és ha genetikailag így áll a helyzet Andi, akkor végképp ne idegesítd magad!
katata

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?