Panda:a kisbabás barátnőim is azt mondják, hogy majd egyszerre hozom be őket, mondjuk egy 3-as ikrekkel...
Na a kedves ugrana a Körösbe a hír hallatán...
Pandi: Csak egy lekötözött kezű, bekötött szemű doki nem vette volna észre...De oké, nem kötözködöm, bocsi...
Kamilla: Hú, nem vagyok ennyire szakértő. De nyugi, azt észrevennéd, ha gondod lenne vele, nekem folyton szorított a nyakam, alig tudtam nyelni olykor, bár a doki szerint csak munkahelyi stressz volt...Nem akartam neki mondani, hogy inkább türelmetlenségi stressz babafronton. Lesett volna...
Nóri: Igen, de az olyan, mintha kívülről fojtogatnának, nem belül fáj a torkod vagy ilyesmi. Nagyon fura. Nem tűrtem a sálat sem egy időben...
Ja, párom számára is az volt az UH fénypontja, amikor azt mondta a doki, hogy EGY élő magzat. Csodálkoztam, hogy nem járt indiántáncot és öltött fejdíszt... Jó ez így, ikrekkel még jobban paráznék, ha lehet.
Ani!
Ma át is adom neki, mert hamarosan ideérnek Gyuláról és itt lesznek vasárnapig!
Meg is mondom neki, h legközelebb, ha hazamegyek, akkor ezt eszünk! A család többi tagja meg nyugodtan fújjoghat
Pandus!
Én is hasonlóképpen vélekedem... A múlt havi görbém cseppet sem hasonlít erre...
Nem nagyon örülök, hogy így kitolódik a ciklusom... Most már lassan 40 naposak lesznek. Ez szerinted mitől lehet?
Jó reggelt!
Ma beindul nálunk a nagy meló.... már ás a család.
Éjjel alig aludtunk, mert nagyon meleg volt és egész éjjel 2ig járkált a szobában körbe-körbe a gyerek.....
De meguntuk és kitettük a kertbe....
és én meg izzadok már msot mint k.... a templomban.......
Chris,
hogy csinálod, hogy ezen a honlapon ne mutassa az előző havi görbédet is? Én is itt vezetem, és nem tudok rájönni, hogy hogy válasszam le az előző havi görbémről?! Egybe veszi mind a kettőt, ez miatt változik a cover line meg ilyesmi...