Új privát üzeneted érkezett!

Krisz! Most vagy a ciklusod delén! Hajrááááá!!!!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Panda:a kisbabás barátnőim is azt mondják, hogy majd egyszerre hozom be őket, mondjuk egy 3-as ikrekkel...
Na a kedves ugrana a Körösbe a hír hallatán... :lol:
Vendég

Pandi: Csak egy lekötözött kezű, bekötött szemű doki nem vette volna észre...De oké, nem kötözködöm, bocsi...

Kamilla: Hú, nem vagyok ennyire szakértő. De nyugi, azt észrevennéd, ha gondod lenne vele, nekem folyton szorított a nyakam, alig tudtam nyelni olykor, bár a doki szerint csak munkahelyi stressz volt...Nem akartam neki mondani, hogy inkább türelmetlenségi stressz babafronton. Lesett volna...

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Nóri,
Az tuti hogy akkor látnád utoljára a párod hehe :lol: vagy ki tudja lehet arra vágyik titokban :wink:
Vendég

Jaimee:olyan nekem is volt már, hogy bedagadt a torkom...de általában olyankor, amikor lelkileg nagyon lent voltam.
Vendég

Nóri: Igen, de az olyan, mintha kívülről fojtogatnának, nem belül fáj a torkod vagy ilyesmi. Nagyon fura. Nem tűrtem a sálat sem egy időben...

Ja, párom számára is az volt az UH fénypontja, amikor azt mondta a doki, hogy EGY élő magzat. Csodálkoztam, hogy nem járt indiántáncot és öltött fejdíszt... :lol: :lol: Jó ez így, ikrekkel még jobban paráznék, ha lehet.

jaimee

Csajok! Mennem kell! Megpróbálok gyakrabban jönni most a szünetben! Jó volt veletek! Sziasztok! Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Kép
Vendég

Az oviban elég sok iker van :D Én most már sok gyereket szeretnék, eddig csak egyet akartam...

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

KAmilla! Mi benne vagyunk, hogy sok babád legyen és drukkolunk Neked rendesen!
Szia és szép estét!
Vendég

Szia Kamilla!
Vendég

Szia Kamilla!

jaimee

Jaimee! Nincs még vége a munkaidőnek? Tessék pihizni!
Vendég

Ja félre ne érts nem akarlak elküldeni. Babanetezni lehet csak dolgozni nem!
Vendég

Krisz: ÖÖÖÖ....de vége volt 4-kor, csak babanet függő vagyok. :oops: :oops:

jaimee

Jaimee is a hónap dolgozója címért küzd!És én is!!! :lol:
Én 5-ig nyomom.
Vendég

a babanetet... :wink:
Vendég

Szia Kamilla, szép estét. :lol: :lol:

Én is lépek lányok, mindenkinek szép estét kívánok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Én is cuccolok, erősödik a hányinger és vágyom a légkondis hálóba, pihe-puha ágyikóba...

Rendeltem apától hamburgert a Mekiből, de pszt!

jaimee

Szép estét mindenkinek! Pussssz!

jaimee

Sziasztok!
Most sikerült végigolvasnom és erre eltűntök?! :cry:

babszika

Szia Babszika,
én is most jöttem
madiani

Csak jön még más is...
madiani

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkk...Borzasztó meleg van...A lakásban minden ajtó és ablak tárva-nyitva és 30 fokot mér a hőmérő...

Annyi kaját soroltatok fel, na meg a képek....Tiszta éhes vagyok...Azt hiszem főzök egy pár virslit...

Jaimee: most már tényleg tessék hízni :D Én már rá sem merek állni a mérlegre :lol:

Betsy: nálad súly ügy? Te is mínuszban vagy még?

Nóri: ne félj az altatástól...Egy másodperc az egész és utána semmire sem fogsz emlékezni!! Addig pedig vigyáznak rád!!

Puszi mindenkinek!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Már itt is van,
szia Heni
madiani

Na szóval, visszaolvastam.... látom, ma szómenésetek volt

csak annyit tudok hozzáfűzni, ha az apukámmal a kedvenc kajánk:
vajas kenyér barack lekvárral, párizsival, kolbásszal és tejjel!!!!!! :lol:

babszika

Na,én is itt még egy kicsit!
Ettem valamit mielőtt elindulok,hogy legyen időm emlszteni.
vedresandi

Kaja ügyben Babszika nyert, ezt tényleg megeszitek?
madiani

Andi!!!!!
Vigyázz magadra és ne dolgozz sokat!!!!!!!!

babszika

Babszi:igazából nem a munka a nehéz,hanem a forgatás hosszú!
vedresandi

Ani!
Nanáááá!!!!! ezt az apukámtól örököltem és ő csak tudja, h mi a jó!!!!! :lol: :lol: :lol:
egyébként tényleg imádjuk!

Andi!
Tudom én, de.... aggódhatom kicsit ugye? :? 8)

babszika

Babszi:icsit aggódhatsz,de most,hogy beküldtem egy hambit,amit én csináltam,és elfolytottam egy krowkával,már nagy baj nem lehet,max elalszom :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Babszika, le a kalappal édesapád és elötted, nekem a legdúrvább zsíroskenyér fötkukoricával volt, de az is gyerekként.
madiani

juj, tényleg Andi!
nagyon jó az a hamburgeres ott a rendelő mellett!!!!! köszi a tippet!!!!!!

babszika

Babszi:nincs mit,anno,pajkos gyerekkoromban minden hajnalban buli után ott zabáltunk :wink: :lol: :lol:
vedresandi

Ani!
Ma át is adom neki, mert hamarosan ideérnek Gyuláról és itt lesznek vasárnapig! :wink:
Meg is mondom neki, h legközelebb, ha hazamegyek, akkor ezt eszünk! A család többi tagja meg nyugodtan fújjoghat :lol:

babszika

Most megyek csajszikák, mert párom hisztizik hogy foglalkozzak vele is. Sziasztok
madiani

Igaza is van, tessék vele is foglalkozni! :lol:
Pusz-pusz

babszika

No, mindenki lelépett.... akkor jó éjt!

babszika

Sziasztok!

Beköszönök.

Hazaértem a munkából. :roll:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Sziasztok Lányok!

Megmutatom a görbémet. Ilyet még tuti nem láttatok. Fogalmam sincs mi lesz a vége...
Íme:
Kép

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris,
ha most esetleg felmenne és ott is maradna akkor most volt repedésed de eddig nem hiszem hogy voltsőt tuti nem.
Vendég

Pandus!
Én is hasonlóképpen vélekedem... A múlt havi görbém cseppet sem hasonlít erre...
Nem nagyon örülök, hogy így kitolódik a ciklusom... Most már lassan 40 naposak lesznek. Ez szerinted mitől lehet?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jó reggelt!
sirkici

Chris,
hát... én ebből a görbéből semmit sem tudok kinézni. Nem vagyok nagy szakértő, de szerintem nem ott volt a peteérés, ahol a program jelölte. :?:
sirkici

Jó reggelt!
Ma beindul nálunk a nagy meló.... már ás a család. :lol:

Éjjel alig aludtunk, mert nagyon meleg volt és egész éjjel 2ig járkált a szobában körbe-körbe a gyerek..... :evil: :( :oops:
De meguntuk és kitettük a kertbe.... :roll:
és én meg izzadok már msot mint k.... a templomban.......

babszika

Szia Babszika!
Örülők, hogy elindult nálatok a dolog! Az jó, amikor halad a munka. Nekünk is ma már kész lesz a falunk.
sirkici

Chris,
hogy csinálod, hogy ezen a honlapon ne mutassa az előző havi görbédet is? Én is itt vezetem, és nem tudok rájönni, hogy hogy válasszam le az előző havi görbémről?! Egybe veszi mind a kettőt, ez miatt változik a cover line meg ilyesmi...
sirkici

Hát, Sirkici!
alig várom, h már ott tartsunk a falnál :D
de egyenlőre még az építési engedély is várat magára.....

babszika

Jó reggelt!

Babszi:milyen gyerek landolt a kertben?? :shock:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?