Új privát üzeneted érkezett!

Benszi, épp írni akartam, de Zsókuci megelőzött. Ez a derékfájás elég komolyan hangzik. Így hogy fogod bírni a 3. trimesztert? Dokit már kérdezted??

Bibar drága, Te csak ne őrülgess meg otthon. :) Élvezd h otthon lehetsz, és ne feledd nem vagy egyedül. Egy babuka van veled. :)

Lippa, ez a vigyori kép... :lol: :lol: hhuusssiii :lol:
Pancsiznak a lányok amugy kis medencében? Ha igen azonnal kééépeettt. :)

Anya, beültem az asztal alá sorozat :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

chesti

Nem valami éles, de azért talán látszik :)

Kép

chesti

Lippa :lol:
Gyönyörűek a lányok!!!

Juci :D
Gratulálok a videohoz!!!

Chesti :D
Niki egyre szebb!!! Úúúúúúúúgy meg tudnám puszilgatni!!!
Gyönyörű az két fog, és tök jól kivehetők a képen!!!
Gondolom Niki nagyon boldog volt az asztal alatt, hogy sikerült bemásznia oda! Milyen ügyes! :wink:
Puszi!!!

manda

Chesti
értettem :lol: :lol: ma már jobb,mert tegnap voltam dokinál és elmult a vérömleny :lol: :lol: :lol: a baba két és fél centi,nagyon cukorka,képet nem kaptam,majd szerdán Zekétől :lol: :lol: annyira édes a kis Niki,az a szájacska,és azok a fogacskák,zabálnivaló :P :P :P

Benszi
na látod most már megnyugodtam egy kicsit :oops: :oops: ma mész bálna uszira,de jó neked :lol:

bibar

Chesti
értettem :lol: :lol: ma már jobb,mert tegnap voltam dokinál és elmult a vérömleny :lol: :lol: :lol: a baba két és fél centi,nagyon cukorka,képet nem kaptam,majd szerdán Zekétől :lol: :lol: annyira édes a kis Niki,az a szájacska,és azok a fogacskák,zabálnivaló :P :P :P

Benszi
na látod most már megnyugodtam egy kicsit :oops: :oops: ma mész bálna uszira,de jó neked :lol:

bibar

Bibar :lol:
Hurráááááááááááá!!!
Nagyon örülök, hogy elmúlt a vérömleny!!! Tessék továbbra is vigyázni a babócára!!! Pihengess tovább, ha kell!!!! A babáért mindent!!!!

manda

Lippa!
ez két kis drágaság gyönyörű!
Zsókuci!
Már most sokat kell pihennem,mert nem bírok állni!De a fekvéstől jobban fáj a derekam!Én kérdeznék egy olyat,hogy nem lehet,hogy nem a vírus okozza a hányingeredet?Csak hátha?nemtom!Jó lenne!
Chesti!
doki mondta,hogy az utolsó trimeszterben felkelni nem fogok tudni.Ja és ne hízzak! :? Köszi,mozgás semmi nem lesz majd és pont akkor gyünnek a kilók!Hurrá!Akkor majd tényleg nem fogok rácáfolni a bálna balettre :lol: :lol:
És igen látni a kis fogacskákat!Édesek!
Bibarka!
Örülök nagyon,hogy nincs vérömleny!Látod,minden jó lesz a végén!Ja és agyonváglak,hogy ha csak egy kicsit nyugodtál meg!Nyugodj meg nagyon!Minden rendben már!
Holnap veszel érzékeny búcsút a mi kis Zekénktől?
Hát igen nem vagyok egy otthon ülős fajata az tuti!Amennit bírok annyit nem vagyok otthon,mégha beszarok,akkor sem!Fogok még eleget otthon lenni!
Ma strandra megyek úszni!Egyrészt meleg van,másrészt úszni és napozni egy kicsit!Canesten szigorúan befigyel majd és nem lesz gond!
Vendég

Benszi
oké mami,megnyugszom :P :P :P de jó neked hogy mész strandra,annyira irigyellek hogy nem vagy ilyen beszari mint én :oops: :oops: szegénykém a fájdalmaidért viszont nem irigyellek,nehéz lesz neked majd késöbb,dehát a babáért mindent :oops: /babákért :lol: /
igen holnap bucsuzom,viszek ajándékot Mártikának,Irénkének,a biologusnak és persze a Zekének :oops: :oops:

bibar

Zsókuci, ne légy butus, dehogy baj, hogy nem nézted meg, tökéletesen meg tudom érteni, hogy mit érzel. Remélem nem a Balcsiban szedtél össze valami vírust.
Szombaton mi is készülünk, de előtte még szerdán megkérdezem a dokimat, legfeljebb csak napozok, illetve árnyékozok :cry:

Bibar, nagyon klassz, hogy eltűnt a vérömleny, most már nyugi! Mondom én :wink: aki végigparázta az elmúlt kilenc hetet :oops: de jelentem most már teljesen nyugodt vagyok és minden rendben lesz a lányaimmal. Eldöntöttük közösen :lol: Ja és megbeszéltük, hogy a 38. hétig odabent maradnak :D

Benszi, vacak lehet a hátfájás, nem irigyellek, tudom milyen, a műtét előtt volt, hogy nem is tudtam felkelni reggel :roll:

Chesti, nem is tudok mit írni, valami gyönyörűszép Niki.

Képzeljétek, szombat éjjel elvisszük kulturálódni a csajokat, megyünk fel a Múzeumok éjszakájára, remélem jól fogjuk bírni :shock:
Már alig várom!
És addig még csütörtökön színházba is megyünk :lol:

Szép napot Mindenkinek!

Puszi!

Judit

jucicuki

Sziasztok,

Most csak gyorsan írok pár sort, mert dolgozom :wink:

Bibar drága,

Nagyon szuper, hogy elmúlt a vérömleny! Nagyon örülök!!!! :D:D:D:D:D:D

Chesti,
Annyira drága Niki a képeken! És az a 2 fogacska…. MEGZABÁLOOOOM! :D:D

Benszi,
Hátha az úszás segít majd egy kicsit, hogy ne fájjon!!!
Sajna nem „mástól” van a hányingerem… Múlt szerdán múlt el a mensim… :? De még nem is lenne itt az ideje, friss még az a pociseb… - a lelki sebről nem is beszélve...
Jó strandolást mára! :)

Judit,
Köszönöm, aranyos vagy, hogy megértesz!
Most több kollégámnak is volt hasonló, pár napig tartó nyavalyája, úgyhogy sztem tőlük kaptam el… Hát ez van, remélem gyors lefolyású, és hamar rendbejövök.
Előre is jó szórakozást a színházhoz, meg a Múzeumok éjszakájához! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Hűha, Zsókuci, most nézem, rohamtempóban közeleg a nyaralásotok!
De jó Nektek :lol:

Mi elvileg augusztus 9-12 megyünk Zsóry-fürdőre, a szokásos évi rendes sztepp és boogie táborba, remélem a lányok is úgy gondolják.
Most egyik barátunk jár társastáncot tanulni és mi is eljártunk a tanárhoz ( régóta ismerjük) hogy tanuljunk egy kis másféle táncot is, salsáztunk, klassz volt, csak hát ugye a beülti utáni fekvés, vérzés utáni fekvés után szépen elmaradt. Szóval pénteken beugrottunk és szép lassú számra Jive-ot táncoltak és beálltunk kicsit Boogie-zni, klassz volt, aztán megkért mindket a Peti, hogy tartsunk még egy kis bemutatót, szóval megtáncoltattuk a csajokat :lol: :lol: :lol:
Tegnap este sétálunk a városban és ránkköszön egy vadidegen csaj, hogy ma nem megyünk-e, mert ma is van tánc, nem csak pénteken :D mondtuk, hogy köszi, ma pihenünk :wink:

Augusztus 19-én még lakodalomba kellene mennünk és nagyon szeretnék is, de hát nem tudom...főleg, hogy mi jön még rám akkor :oops:

Puszi!

Judit

jucicuki

Zsókuci!
Mikor történt mindez?
Mostmár mennek a felhők innen,úgyhogy nem soká szieszta!

Bibarci!
Ne szarj be!Ha zárt a méhszáj,akkor minden ok!
Én sem a gyerek medencébe megyek be vagy a meleg gombatenyészetes húgyos vízbe!Szigorúan az 50m-esbe.Úszom pár hosszt utána pihi!Fürdőruha csere,mellé kis Canesten és újból pihi!Nálam nagyobb ronyógép még nem volt!Én már akkor elkaptam valamit,ha csak ránéztem a WC-re!Most agyban játszom ezt a meccset és elhiszem,hogy nem lesz semmi bajom és működik.Picit olyan,mint az agykontroll!
Én Mártikának nem vittem semmit!Csak az Irénkének,biológusnak és drága Zekénknek!Szereti a jó whiskyt azt tudom!Mondjuk a borítékot is díjazza.De melyik nem?

Juci!
Mozgalmas életet élsz a babákkal,nem mondom!Irigyellek érte!De addig menjetek,amíg lehet!
Én is megbeszéltem a skacokkal két időpontot.200711.17.vagy 2007.11.27. Szerintem tök jó!
Vendég

Benszi,

Február végén.
A pociseb csak úgy "friss", hogy nem ajánláják fél-egy éven belül az újabb pocisodást, mert koraszülést eredményezhet...

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Na végre tudtam jönni! Nagyon nehéz mostanában, mert semmi szabad percem nincs. Verus föláll kapaszkodva, bármibe kapaszkodva. Pár lépést megy, majd elesik, és jól megüti magát, úgyhogy mindig vele kell lenni, a kiságyban sem hagyhatom magára egy percre sem, mert rögtön beveri a kis fejét. Most épp alszik, addig gyorsan fölteszek pár képet, aztán megpróbálok írni személyeset is, ameddig jutok vele, aztán éjjel folytatom, ha sikerül.

Verus azzal játszik legszívesebben, ami nem játék: most egy dobozzal:
Kép

Nagyon gyorsan mászik már:
Kép

Van egy nagy kutyánk, de tudja, hogy nem érhet Verushoz (persze Verus folyton fogdosná, de nem engedjük) Egyedül nem hagyjuk vele, de ha ott vagyunk akkor kutyi leül és nézi, mit játszunk:
Kép

Chesti!
Látom, Nektek is olyan színes szőnyegetek van polifoamból, mint nekünk. Niki nem szedegeti ki belőle a kicsi darabokat? Nagyon nagy már Niki! Hány kiló? Verus 7 és fél, és nincs még foga. Gratulálok Niki fogaihoz!!! :lol: Az etetés könnyen megy Nektek? Mindent megeszik? Hányszor szoptatod még?
Tali: Wekerle nekünk szuper!

Taptau!
Mikor kezdett el beszélni Mányé? :wink: Olyan jó, hogy már nagyjából meg tudja mondani, hogy mit akar, nem kell kitalálni! :)

Lippa!
Nagyon édesek a lányok! Majd a talin jól megdögönyözöm őket! Saját nyelvükön következetesen beszélnek? Olvastam valahol, hogy az ikreknek gyakran van nyelvük, ahol tényleg egy (számunkra érthetetlen) szó valamit jelent. Nem figyelted még meg, hogy valamire mindig mindketten ugyanazt mondják?

Gomba!
Grtalulálok a kisfiúhoz! :lol:

Lanett!
Verus már lassan 8 hónapos, és még mi sem vittünk zárójelentést a BMC-be, pedig kellett volna. Mostmár persze egyre jobban ég a fejem visszamenni, ahogy telik az idő :oops: Pedig tényleg hálás vagyok nekik! Ti mikor mentek?

Numato!
Gratulálok a művelődésszervező diplomádhoz! Ha el tudsz benne helyezkedni, akkor az nagyon jó, a művházak egy rész nyáron zárva, úgyhogy majd tudsz nyaralani! :lol: :lol: A nyíelvvizsgára meg addig tanulj majd, amíg sokat alszik a baba :wink: !

Tini!
Sajnálom a vérnyomidat! Mostmár beállt?

Sharon!
A szobafogság nagyon szörnyű, nekem is volt, még az adott erőt, hogy fórumozhattam :wink: és találtam sorstársakat! Kitartás!!

Zsókuci!
Remélem, már jobban vagy! Aktív, vagy passzív nyaralát terveztek?

Bibar!
2 és fél cm! :lol: Gratulálok! Azt már el lehet képzelni, tök jó! :lol: Te kijöhetsz már a szobafogságból?

Benszi!
Sajnálom a derekadat! Az úszás biztos jó rá! Nekem a doki anno megtiltotta még a kádban fürdést is :( De úgy látszik ez dokifüggő. Jó, hogy bálnabalettozhatsz :lol: jó egy kis mozgás!

Juci!
Nem semmi aktív életet élsz! Én is voltam lakodalomban, az utolsó hónapban, de a hangos zenét nem bírta Verus, nagyon ugrált a hasamban... irígyellek a színházért! én is úúúgy mennék :lol: Mit néztek meg?

Brigi!
Te most kórházban vagy? Vgy otthon kell feküdnöd?

Na, Verus eddig bírta, fölébredt és beszorult a két matrac közé, és most azt kiabálja, hogy mamamamamamama (aminek szerintem még a mama szóhoz semmi köze, de úgy hanzik)

Na megyek. Puszi

rozus

KépKép
rozus

Rozus! Édesek vagytok és milyen nagyok :lol:

Egy Operettgálára megyünk :D

Nagyon szeretjük a musicaleket és az operetteket.

Puszi!

Judit

jucicuki

Köszönjük a bókokat Mindenkinek :D !

Chesti nagyon jó a fotósorozat,kedvencem az utolsó kép,annyira bűbájos a komoly,elgondolkodó Niki :D .Na és a 2 fogacska....
Majd keresek medencés,pancsizós képet.

Bibar itt is gratulálok a Babókához és a vérömleny mentességhez :D !

Zsókuci drága mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!

Manda hogy vagy,mikor is kell vissza mennetek?

Juci nem semmi,mire a Lányok megszületnek,teljesen műveltek lesznek minden téren :lol: !

Benszi jó strandolást mára!Én is úgy mennék,de egyedül a 2 Tündérkével lehetetlenség :roll: .Na nem baj,majd hétvégén... :D

Rozus,annyira édes Verus és milyen nagy már :o !Szerintem nagyon hasonlít rád :wink: .
Egyébként teljesen úgy van ahogy leírtad,a saját nyelvükön teljesen következetesen beszélnek,sok dologra mondják ugyanazt mindketten.Valamelyik nap pedig a Lilla sírva ébredt,Petra bement hozzá elkezdett Neki beszélni és mire én beértem,már semmi baja nem volt.Olyan is volt már,hogy egyikük mondott v.mit mire mindketten elkezdtek kacagni.Úgyhogy én biztos vagyok benne,hogy Ők értik egymást,csak kár hogy mi nem értjük Őket :( .
Na de ami késik nem múlik... :lol: !

Tinike,mi újság :?:

Mindenkinek puszi
Lippa

lippa

Lippa :)
Elvileg 25-én hétfőn mennénk vissza és akkor indulna a szurizás.
Köhögésem már csillapodott kicsit, de ma megyek délután munka után egy gégészhez, megmutatom neki a torkomat. Hátha lát valamit! :lol:
Várjuk a fürcsis képeket!!!

Rozus :)
Nagyon édes Verus!!! A második képen annyira aranyos!!!

manda

Sziasztok,

Hát, még mindig nem vagyok jól! :( Ma is egész nap rosszul voltam, csak fekve jó. Úgyhogy ma is 1 órakor leléptem, és jöttem haza pihizni. Vettem rá homeós bogyeszt, és eddig úgy érzem, mintha kicsit már jobb is lenne!!! Remélem, mert úúúgy utááálom amikor nem vagyok jól :wink:

Judit,
Igen, nagyon közeleg a nyaralás :D:D Már nagyon várjuk is! :D Zsóry-fürdő is biztos jó lesz – ha a csajszik engedik :wink: Azért óvatosan a tánccal, jóóó? :D

Rozus,
Hihetetlen, hogy Verus mekkora csajszi már! :D Nagyon édes! És tényleg nagyon hasonít Rád! :)
Aktív nyaralást tervezünk főként. Most mikor megyünk Bükre, akkor tervezünk menni természetesen Bükfürdőre :D, Kőszegre, Sopronba, Sárvárra, Bécsbe :D Meg még meglátjuk a többit, azért persze pihizni is kell, nehogy fáradtabbak legyünk, mint előtte :wink: És a horvátországi út is hasonló kaliberű lesz, mint tavaly (8 nap alatt 9-10 várost láttunk :D ). De már azt is nagyon várom! :wink:

Manda,
Remélem hétfőig teljesen rendbe jössz!!! Mi volt a gégésznél?

Agnese,
Nagyon boldog félévességet Milánnak!! :D:D:D:D

Szuszi,
Olivérnek is boldog félévességet holnapra! :D:D:D

Dobok egy friss táblát:

Kép Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Ma voltam dokinál. Mindent renben talált, de a szurkálás miatt marad a szobafogság! :( De már nem bírom tovább, ezért minden nap csalok egy kicsit. Ma voltam bevásárolni, de nem tűnt jó ötletnek ebben a melegben, nagyon szédültem, alig bírtam hazavezetni. Szóval mégsem olyan rossz ez a szoba, mint gondoltam. Két hét múlva kontroll. De lassan már mehetek is a 12 hetes uh-ra, már alig várom!

Zsókuci!

A tali eltova még egy kicsit, de azért remélem összejön majd!

Benszi!

Nem irigyellek a hátfájás miatt, de a legjobb amit tehetsz az az úszás! És a bálna balett is biztosan jót tesz.

Chesti!

Gyönyörű a lánykád és azok a fogacskák....

Rozus!

Nagyon aranyos a kis Verus! Nem csodálom, hogy dögönyözni szeretné a kutyust.

Kép

Kép
sharon

Sharon,
Örülök, hogy azért minden rendben! És tartsd ám be rendesen a szobafogságot!!! Irgum-burgum! :D A talit meg majd összehozzuk, ezzel most végképp ne foglalkozz! TI vagytok az elsők, nem a vásárlás, meg egyéb dolgok!!!
Vigyi magatokra!

Sok puszi! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Hát "kinőttem" a másikat, így itt mutatom meg a picit...
csatlakozhatok ide is?? :lol: :lol:
sajnos most sietek, holnap írok magamról ha valaki nem ismerne a másikról...
puszi mindenkinek.

Kép

Kép

A második képet nem kinevetni!!Szerintem inkább hasonlít egy kisbárányra, mint emberre...remélem kikupálódik év végéig!! :lol: :oops:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Réka,

Üdv itt! :D
Ha megírod az adataidat (lásd a fenti táblát), akkor a következőbe már beleraklak! :wink:
Csodásak a fotók a "kisbárányról" :wink: :lol: :lol:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Réka
Szupi képek!nem is hasonlít bárányra :!:

Lányok nagyon jók a képek!Még,még!!!
gabicsibe

Réka
Milyen jók a képek

Bibar
Kérlek továbbra is vigyázz magadra. Gondolom tele vagy energiával és nehéz a kímélő életmód, de óvatos legyél. Nekem is eltűnt egyszer ez a nyamvadt hematoma, de újból lett. Persze Te nem vagy ennyire peches és Te nagyon vigyázol, mert én szóltam. Ugye???? Nézd az előnyeit. Elolvashatod az összes könyvet, amit évek óta akarsz, vagy egy csomó Kismama újságot. Megnézhetsz egy csomó filmet. Tényleg nem károgni akarok, csak tudom, hogy én is mennyire felszabadulnék. OKés????

Lippa
Ezek a csajok hihetetlenül édesek és gyönyörűek. Tényleg!!!!

Chesti
Nikinek a szemecskéi egyedi gyártásúak, vagy örökölte valakitől. Hihetetlenül nagy. És a kis csőrike szája. Úgy örülök, hogy vannak fent képek a bébiről. Akik azt se tudják mi az a lombik, mindig osztják az észt, hogy műgyerekek, meg ufók. Itt egyértelműen látszik, hogy aggodalomra semmi ok, egytől - egyig gyönyörűek. Mondjuk az enyém ma még elég ufo-s volt, de én így is elolvadtam tőle.
Vendég

Réka :D
Nagyon édes a babód! Gratulálok hozzá!!! Én sem nézem "kisbáránynak"!

Zsókuci :)
Meg volt a vizsgálat tegnap. A doki néni szerint valami vírust szedtem össze, és az okozhatta a problémákat. Kaptam valami fincsi kanalas gyógyit, ami nem is gyógyszer, mert ásványi sókat tartalamaz és Panthenol tablettát szedjek, ami segít a nyálkahártyának helyreállni.
Azt mondta, hogy a köhögésem 50%-át pszichés dolgok okozzák, sajnos ő tudja, mert elég rossz dolgok előtt állunk, apukámat műtik jövő héten. :( Na, mindegy, majd lesz valahogy!
A lényeg, hogy semmi akadálya nincs a lombiknak!!! :lol:

Jobbulást neked, remélem hamar meggyógyulsz!!!! Nagyon szupi nyaralásaitok lesznek! :wink: Biztos nagyon jó lesz!!!!! Bükfürdőn fürödjetek ám!!! Puszi!!!

manda

Sharon :D
Nagyon örülök, hogy minden rendben!!! Tessék pihizni, látod inkább a hűvősebb szoba most, mint a kintlét!!!! Tessék nagyon vigyázni magatokra, további boldog pocakosodást kívánok neked!!!

manda

Zsókuci!
A február az most volt nemrég!Azért nagyon stramm csaj vagy te!
Rozus!
Édes a kis Verus!Kádfürdő nekem is megtiltva,de a medence 28-30 fokos és zárt méhszájjal bármit lehet!
Lippas!
Nagyon helyesek lehettek,ahogy nyugtatták egymást a csajok!Két gyerekkel egyedül tényleg nem lehet strandolni,oda kell a segítség!
Manda!
Sajnálom az édesapádat!Tök jó,hogy elkezdhetitek a szurikat jövőhéten!
Sharon!
Ha szarul vagy tényleg maradj otthon vagy kora reggel moccanj ki,amikor még nincs meleg!
Réka!
Nagyon helyes a kisbáránykád!
Lexi!
Minden rendben lesz!

Csajok!
Bálnabaletten olyan klassz csajok vannak,hogy na!Van aki egy hét múlva szül,de még ott lötyög!Hihetetlen!Ne tojjatok be a fertőzéstől!Próbáljátok ki!Higgyétek el,ha nagyon gáz lenne,nem kockáztatnék 8 év várakozás után!
Ja és a legkomolyabb,hogy ott nem is érzed magad idomtalannak és daginak!Ez tök jó!
Vendég

Benszi :)
Köszi, azért még megvárom a dokim véleményét is! Szerintetek mikor lehetne őket hívni, délután 13 óra után? Szeretnénk a dokimmal beszélni, még a biztonság kedvéért, nem akarok potyára felmenni hétfőn.

manda

Lexi!

Te meg hogy kerültél kedden 23.31-kor gép elé? Nem vagy kórházban? Hazaengedtek? Tessék írni magadról!

Zsókuci, Benszi, Manda!

Köszönöm a bíztató szavakat! Ha nehezen is, de ki fogom bírni! Nem nyafoghatok, hiszen azoknak mennyivel rosszabb, akiknek nagy pocijuk van a nyáron! Nekem még mindig semmi sem látszik, ezért még nem is rakok fel képeket. A jövő héten megyek a 12 hetes uh-ra, arról teszek majd fel (kisbárányosat :lol: )

Benszi!

Mától én is megyek úszni minden nap, igaz nem szervezett programra, csak úgy a Balatonba. Eddig olyan hülye voltam, itthon izzadtam, ahelyett, hogy a Balcsira lementem volna! Annyira lelkesen beszéltél a vízről, hogy már délután megyek is! Most megyek megkeresem a fürdőruhámat...

Kép

Kép
sharon

Sharon!
Vagy mellúszást nyomjál és úgy hogy a fejed beleteszed a vízbe!Azt nem szabad hogy mint a hattyúk kiemeled a fejed,mert úgy feszíted a hasad!A másik úszás a hátúszás amit lehet!Gyorsot felejtsd el!Rakj egy adag Canesten krémet fel oszt uzsgyi úszni!Írj majd milyen volt!
Ja és hosszan víz alatt fejet tartani sem szabad!Pedig az a legjobb a vízalatti úszás!Hogy hiányzik!
Manda!
Szerintem 13 körül zargasd őket nyugodtan már!
Vendég

Hát jajj!!!Bejelentkeztem 4D-re pénteken 13-ra megyünk az urammal!Már nagyon várom!Az egyik babám,amelyik az elülső falra van feltapadva és alul van,mocorog,mint egy kis pillangó!Csikiz,ha ráteszem a kezem!Magától nem érzem,csak ha ott a kezem!A másik baba a hátsó falon van,így őt még nem érzem!
Vendég

Sziasztok!

Rozus, köszi a gratulát, Verus nagyon tündéri.Hihetetlen milyen hamar megnőnek! :wink:

Chesti, Niki mindig ámulatba ejt, annyira husi, úgy megpuszilgatnám, de gondolom pusziból nálatok sincs hiány :lol:
Hétvégén vééégre meg tudtam nézni az Apapuszi videót, háááát...nincs is rá szó, olyan drága....

Csajok, jövő héten kedden, 26-án megyünk genetikai uh-ra az Istenhegyi útra, úgy izgulok, annyira szeretném, ha megmutatnának magukat, hogy milyen neműek..és képzeljétek, 27-én leszek 30 éves, igazán szép szülinapi ajándék lenne...

Hogy viselitek ezt a meleget?Addig jó, amíg dolgozom, mert az iroda klímás...

puszi

Numa

Kép
numato

Benszi!

Köszi a jótanácsokat, nem is gondoltam volna, hogy a fejemet vízbe kell dugni! Én azt nem szeretem, de majd meglátom, hallgatok rád!
Délután indulok!
Milyen uh-ra mész? Genetikai szűrés miatt, vagy csak úgy?

Kép

Kép
sharon

Réka üdv itt :D .Nagyon édes a Babátok és szerintem sem hasonlít kisbárányra :wink: !

Manda remélem segít ez a kis finomság amit kaptál :wink: !BMC-vel sikerült beszélned?

Lexi köszi :D !A másikban már írtam,szorítok nagyon,hogy végre eltűnjön már a vérömleny és végre egy kicsit megnyugodhassatok!

Benszi képeket kérünk majd a 4D-ről wink:!Tinivel nem tudod mi újság,olyan rég jelentkezett :roll: ?

Numa hát az tényleg szép ajándék lenne :) !Drukkolok,hogy ne legyenek szégyenlősek!

Mindenkinek jó hűsölést délutánra 8) !
Puszi
Lippa

lippa

Lippa :)
Most beszéltem velük, de visszahív majd a doktor úr, ő vele még nem tudtam értekezni és majd megírom mit mondott.

manda

Nem lettek olyan jók a medencés képek,majd hétvégén igyekszem jobbakat csinálni!

Kép

Kép

Lippa

lippa

Lippa, szerintem édesek :lol: :lol: :lol:

Judit

jucicuki

Sziasztok LÁnyok!

Látom szerencsére mindenki rendben!

Zsókuci!
Remélem hamarosan átmegy rajtad ez a kellemetlen vírus! Aztán jöhet a nyaralási visszaszámlálás!

Lippa!
Az ikrek nagyon édesek! A beszéd miatt ne aggódj! A hetekben voltam egy kolleganőm iker unokáit meglátogatni, akik 2,5 évesek. Nekik is volt saját nyelvük. Egy-egy dologra kitaláltak egy szót és azt használták. De nemcsak egymás között, hanem nekünk is úgy mondták. Van persze néhány szó, amit már mondanak, de nem nagyon erőltetik meg magukat... :) (Bocs, ha már írtam esetleg, de már nem tudom, hogy csak akartam írni, vagy már leírtam... :oops: )

Bibar!
Csak nyugi és pihi! Vigyázz magatokra és ne idegeskedj!

Rékaróka!
Üdv itt! Édesek a képek a bébiről!

Chesti!
Látom a fogát Nikinek! Nagyon jóóóó! :) Már ilyen nagylány, hogy fogai vannak?

Numa!
Hát persze, hogy megmutatják magukat! Nem mindegyik olyan kis titkolózó, mint a mi egyik bébink!
A munkálkodással pedig csak módjávval! Bár, ha van légkondi, az máris jó!

Mi július elején megyünk majd uh-ra, remélem akkor már a másik baba neme is kiderül. Addig pedig igyekszem vigyázni magunkra. És szedni a vastabit, amit a vérképek alapján muszály.... :?

Puszi Mindenkinek
Gica

Kép
gica1

Lexi
igazad van,nem kezdek el ugrálni :lol: :lol: azért még mindig sokat fekszem és pihenek :lol: most már neked is rendeződnek a dolgok,ugy örülök a jó hirnek,a multkori leveleidnél összeszorult a szivem rendesen :oops: fekvés fekvés fekvés :oops: :oops:

Gica
igyekszem :lol: :lol:

Ma elbucsuztunk a bmc-től,láttam a picurt megint,majd holnap rakok képet/ha benszikém lekicsinyiti :lol: :lol: /nagyon édes volt :P :P viszont én ebben a melegben olyan szarul lettem a kocsiban,fejfájás,majd az ölemben lévő zacskó telehányása volt :x pedig eddig csak egyszer hánytam...ezt a rohadt meleget nem birom :oops: :oops:

Lippa
tündériek a csajok,és milyen jó dolguk van :lol: :lol:

bibar

Lippa
Ezek a képek nem jók????? Atya világ!!!! Akkor mennyire gyönyörűek a jó képeken? Ezt még lehet fokozni. Kedvem lenne megdögönyözni és megpuszilgatni őket.

Bibar
Reménykedem. A látszattal ellentétben soha nem adtam fel. Csak nagyon elkeserít. Azt hittem, ha már a fogantatást nem is élvezhetem, majd a terhesség minden percét kiélvezem, meg persze a szülését. (Jelenleg császár- szagú a dolog a lepény miatt) Tegnapig azt hittem Ő is szenved, de a doki magától mondta, hogy "él és virul. Nem foglalkozik a körülötte levő problémákkal." Ennek annyira örülök! Biztos nem könnyű neki, de kint sem lesz az. :lol: Bár a gyerekkorát igyekszünk szuperré tenni, de muszáj lesz egyedül is küzdenie. Ő hamar kezdi a kiképzést. Annyira szeretném Őt, hogy azt el sem tudom mondani.
Vendég

Bibar!
Küldd csak a képeket nyugodtan!Sajnálom a rókázást!
Sharon!Akkor csak lebegj a hátadon fekve,ha az arcod nem szereted beletenni a vízbe!A 4D csak úgy lesz!
Lippa!
Édesek ezek a punik!Tini jól van csak lakást újít fel!Holnap benéz a neten!
Lexi!
Várom a mélt!Mondjuk kicsit fáradt vagyok,így lehet hogy csak reggel kukkolom meg!7-kor már fenn vagyok !
Vendég

Sziasztok,

Már jobban vagyok! :D Szerencsére úgy tűnik használt a homeós bogyó!!! Sajnos a munkahelyemen adódtak problémák, és nem volt ma túl fényes a kedvem :( Csalódtam pár emberben elég nagyot, és ez eléggé lelombozott… :?
Amúgy a kedvem már jobb azóta, mert voltunk moziban, és megnéztük a Harmadik Shreket! Nagyon jóóó volt :D:D:D

Lexi,
A másikon már írtam neked, de azért itt küldök Neked vérömleny-űzőt: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Manda,
Jó, hogy nem akadályoz a köhögés a kezdésben, ez remek hír!! :D:D További jobbulást!

Benszi,
Szupi, hogy mentek 4D-re!! Várjuk majd a képeket a babókról! :D

Lippa,
Szerintem is nagyon jók a medencés képek! De azért kérünk méééég :D

Bibar,
Nem csodálom, hogy nem bírtad ezt a meleget! Ilyenkor még nem állapotosan is kegyetlen…

Holnap minden kismami maradjon otthon, melegrekordot ígértek… Még jó, hogy klímás a melóhelyem… remélem, működni is fog rendesen :shock: :wink:

Puszi mindenkinek, és szép álmokat!!!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Még annyit, hogy úgy döntöttem, hogy lecserélem szomorú Fülest erre a kis lényre, ami a nevem alatt található :wink: Sokkal vidámabb, és lelkesítőbb :wink: :D

Pusssz!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci drága épp írni akartam, hogy cuki a méhecskéd. :)
Istenem, de vártam már, h az a szomorú Füles lekerüljön. :lol: Mintha egy nagy nyomástól szabadultam volna meg, tiszta furi. :lol: Imádlak csajszi, nagyon felnézek rád, és nagyon-nagyon sokszor Te adsz erőt. :lol: Látod-látod mekkora szükségünk van rád? :)
Imádlak, puszillak. :)

Mi meleg ide, vagy oda, megyünk a Heim Pálba kontrollra. Remélem minden rendben lesz. Elvileg holnap le kell állnunk az antibiotikummal. Meglátjuk mit mond a doki néni.

Lexi annyira megkönnyebültem, hogy kezdtek jobban lenni. A gyomrom görcsben volt ahogy olvastam a soraidat odaát. Azt hiszem sokan vagyunk úgy, h olvasunk téged, veled vagyunk, de egyszerűen nem tudunk mit írni. Erre nincsenek szavak, vagy ha igen, azt már leírták neked.
Továbbra is szorítok értetek, és nagyon jó hír, h a picur ettől függetlenül totál jól érzi magát. :)
Igen, ilyenkor még picin olyan kis ufosak. :)
Niki a szemeit tőlem örökölte, csak az Én fejem - ahogy megfogalmaztam egyszer- most jól "körbenőtte". :lol: :lol:

Lippa oda voltam a medencés képekért. :lol: :lol: Ilyeneket még, még még. :)

Bibar, jajjj szegénykém. :( Kérjük a képeket. :)

Numa :) a bűvös 30. :) tényleg jó ajándék lenne, ha megmutatná magát. :)

Réka üdv itt. :lol: :lol: Már vártunk, tessék sokat irogatni. :lol: Édes kis "báránykád" van. :)

Sharon, hidd el a doki bácsi tudja mért mondja azt, h maradj otthon. Elhiszem h mennél már, de bírd még kicsit ki. :) Ebben a melegben szívem szerint Én maradnék. :)

Rozus, de jó látni titeket. :) Verus is milyen mosolygós. :) ALig várom már, h élőben is lássam. :)

Mennem kell, kel az uram, aztán lassan mi is indulunk dokihoz. Puszi mindenkinek. :)

Nikiről raktam fel videót. :) Így próbálunk szívószállal inni. :lol: Persze a bugyborékolást jobban élvezi. :)

http://www.youtube.com/watch?v=gaabZfDegTc

TALI

Wekerlét nem érem el. :( Valaki aki arra lakik, nem tenné meg, h személyesen elmegy megkérdezni?

chesti

Jó reggelt!

Megjártuk tegnap a doki bácsinkat, méhszáj zárt, méhem szép nagy, lányok jól vannak. Mehetek "bálnabalettre".
Házasélet 30. hétig engedélyezve :lol: :lol: :lol: , kevésbé jó hír, hogy a 32. héten be akar fektetni a Barna, de hát addig még van 10 "szabad" hetem és majd meglátjuk :?

Ikresben két nap alatt négy "kisfiunk" lett :lol: :lol: :lol: , mindenki jól van :D

Puszi!

Judit

jucicuki

Ja, súlygyarapodás: továbbra is maradt a 4 kg. Állítólag nem vészes.

:shock:

jucicuki

Juci!
4kg az semmi!Én most vagyok 4-5 kg között!Miért akar befektetni?Az enyém azt mondta csak akkor ha gáz van,amúgy éljek,mint hal a vízben!Viszont jó hír,hogy 30.-ig élhettek házaséletet! :oops: :lol:
Zsókuci!
Már én is nagyon vágyom a Shrekkre!
Chesti!
minden ok lesz ma a Heimbe!
Vendég

Benszi, azt mondta, hogy a 30. héttől várható, hogy elkezd nyílni a méhszáj és ő jobban szereti gondolom, ha szem előtt vannak az ikresei :roll:

Mondjuk Times-nál is elég hírtelen jött, lehet, hogy nem is baj, ha jó helyen leszek

Judit

jucicuki

Lippa!
Nagyon édesek a medencében! Mondanak már olyanoat is, amit mi is megértünk? Mikor keztek beszélni? Én már úgy várom, de azt hiszem, nálunk még odébb van...

Lexi!
Nagyon jó, hogy a baba jól van! Pihenj sokat! Így nincs meg ez a féléved? Vagy kreditrendszerben vagy és mehetsz tovább?

Juci!
4kiló, az semmi! A felén túl és két babával!!! :lol: Ilyen kor én már kb. 10 nél jártam :lol: Akkor Neked még át se adják a helyet gondolom, pedig ilyenkor már nehéz azért... Vagy nem tömegközlekedsz? :wink:

Chesti!
Nagyon édes Niki a szívószállal! Nekünk semmi folyadék nem megy sehogy. A cumisüveget már nem fogadja el, a csőrös poharat meg játéknak nézi. Csak szopizni akar.
Sajnos Wekerle több mint egy óra tőlünk :( Így ebben a hőségben nem vállalkozom akkora útra.

Zsókuci!
Aranyos a méhecskéd! Shrekre én is kíváncsi vagyok, azt mondod, érdemes megnézni?
Sajnálom a munkahelyeden történteket, ne is törődj velük! Bár, ha minden nap látod őket, akkor nem lehet nem törődni :( . Azért hátha elhúznak nyaralni, és akkor nem kell velük lenni! Aztán meg még 23 nap, és Ti mentek el! :lol:

Bibar!
Pont nem szerencsés, hogy a hányó időszakod a nagy melegre esik, de legalább nagy pocakkal könnyebblezs, mert nem 40 fokban kell CTG-re mászkálnod! (ez nem volt valami hatalmas vígasz, tudom :oops: de jobb nem jutott eszembe, és nagy hassal tényleg szörnyű a meleg)

Benszi!
Tök jó, hogy már érzed, hogy mozog! Nemsoká a férjed is érzi majd, a legviccesebb az lesz, ha kívülről is látszik majd! :lol:

Réka!
Nagyon aranyos bárányka! Bár az első képen határozottan kisbaba! :lol: Fiút vagy lányt "érzel" inkább?

Gica!
Mennyi vasat kell szedned, és melyiket? A cukrod jó? (bocs, ha már írtad, de most nem keresek vissza)

Numato!
Mit csináltok a szülinapodon? A 30.at valami nagyon jóval kéne ünnepelni, olyan kerek :lol: remélem, az Uh szép ajándékot ad!

Láttam ám a másikon, hogy több friss kismamink van! Tessék csak jönni ide is!!! :lol:

Viki, Lucia! Merre vagytok? Képeket szeretnénk az ikrekről!!! :lol:

Verus tegnap este 11-ig játszott, nagyon kis vidám volt, úgyhogy most alszik, de már voltunk ébren regel, amikor apa dolgozni ment. Az egész szobát leterítettem polifoammal 7db van kiterítve, behúztam őket régi paplanhuzatokba, mert Verus kicsipkedi pelőle az anyagot, meg rágná, de annyira nem tiszták, mivel eddig sátorozáskor használtuk, és a földre tettük. így azokon mászkál, vagyis szeretném, hogy azon másszon, de nem akar, mert fehérek a huzatok, és az nem izgi. Rögtön ott van, ahol kicsit kilóg a szőnyeg, mert az szines. Nagyon nagyokat esik, szegény kis feje koppan, ha nem vagyok pont ott (de azért legtöbbször ott vagyok). Meddig tart, míg megtanulja, hogy ne engedje el a bútort, ha föláll?

Na, megyek, még emaileket olvasok, amíg alszik...

puszi
rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!!!

Kicsit eltűntünk, de kisebb átalakítások voltak a házban, és még a festőt várjuk, de legalább a falazás befejeződött, gondolhatjátok mennyi szutyi volt mindenhol, bár egy álom ez a takarófólia, kissé még bombatámadásnak tűnik a lakás, de a festés után szebb lesz mint volt!!

Ma megint feltették a Co. ABPM gépet és holnap veszik majd le, de nagyon jól alakul a vérnyomink!!! Persze szedem a gyógyszikat!!

Holnap leveszik, és reméljük minden oké lesz!!! :D

Hétfőn Konc talink lesz, és megkapjuk az amnio dátumát!! A jövőhéten lesz az tuti!!!

Most nem írok külön mindenkinek, köszönjük az aggódást az eltűnésünk miatt, és sok puszi nektek, pihizek ám, de sok a dolog még itthon!! Mindenkinek szép napot!!!

Kép
tini75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?