Sziasztok!
Na végre tudtam jönni! Nagyon nehéz mostanában, mert semmi szabad percem nincs. Verus föláll kapaszkodva, bármibe kapaszkodva. Pár lépést megy, majd elesik, és jól megüti magát, úgyhogy mindig vele kell lenni, a kiságyban sem hagyhatom magára egy percre sem, mert rögtön beveri a kis fejét. Most épp alszik, addig gyorsan fölteszek pár képet, aztán megpróbálok írni személyeset is, ameddig jutok vele, aztán éjjel folytatom, ha sikerül.
Verus azzal játszik legszívesebben, ami nem játék: most egy dobozzal:
Nagyon gyorsan mászik már:
Van egy nagy kutyánk, de tudja, hogy nem érhet Verushoz (persze Verus folyton fogdosná, de nem engedjük) Egyedül nem hagyjuk vele, de ha ott vagyunk akkor kutyi leül és nézi, mit játszunk:
Chesti!
Látom, Nektek is olyan színes szőnyegetek van polifoamból, mint nekünk. Niki nem szedegeti ki belőle a kicsi darabokat? Nagyon nagy már Niki! Hány kiló? Verus 7 és fél, és nincs még foga. Gratulálok Niki fogaihoz!!!
Az etetés könnyen megy Nektek? Mindent megeszik? Hányszor szoptatod még?
Tali: Wekerle nekünk szuper!
Taptau!
Mikor kezdett el beszélni Mányé?
Olyan jó, hogy már nagyjából meg tudja mondani, hogy mit akar, nem kell kitalálni!
Lippa!
Nagyon édesek a lányok! Majd a talin jól megdögönyözöm őket! Saját nyelvükön következetesen beszélnek? Olvastam valahol, hogy az ikreknek gyakran van nyelvük, ahol tényleg egy (számunkra érthetetlen) szó valamit jelent. Nem figyelted még meg, hogy valamire mindig mindketten ugyanazt mondják?
Gomba!
Grtalulálok a kisfiúhoz!
Lanett!
Verus már lassan 8 hónapos, és még mi sem vittünk zárójelentést a BMC-be, pedig kellett volna. Mostmár persze egyre jobban ég a fejem visszamenni, ahogy telik az idő
Pedig tényleg hálás vagyok nekik! Ti mikor mentek?
Numato!
Gratulálok a művelődésszervező diplomádhoz! Ha el tudsz benne helyezkedni, akkor az nagyon jó, a művházak egy rész nyáron zárva, úgyhogy majd tudsz nyaralani!
A nyíelvvizsgára meg addig tanulj majd, amíg sokat alszik a baba
!
Tini!
Sajnálom a vérnyomidat! Mostmár beállt?
Sharon!
A szobafogság nagyon szörnyű, nekem is volt, még az adott erőt, hogy fórumozhattam
és találtam sorstársakat! Kitartás!!
Zsókuci!
Remélem, már jobban vagy! Aktív, vagy passzív nyaralát terveztek?
Bibar!
2 és fél cm!
Gratulálok! Azt már el lehet képzelni, tök jó!
Te kijöhetsz már a szobafogságból?
Benszi!
Sajnálom a derekadat! Az úszás biztos jó rá! Nekem a doki anno megtiltotta még a kádban fürdést is
De úgy látszik ez dokifüggő. Jó, hogy bálnabalettozhatsz
jó egy kis mozgás!
Juci!
Nem semmi aktív életet élsz! Én is voltam lakodalomban, az utolsó hónapban, de a hangos zenét nem bírta Verus, nagyon ugrált a hasamban... irígyellek a színházért! én is úúúgy mennék
Mit néztek meg?
Brigi!
Te most kórházban vagy? Vgy otthon kell feküdnöd?
Na, Verus eddig bírta, fölébredt és beszorult a két matrac közé, és most azt kiabálja, hogy mamamamamamama (aminek szerintem még a mama szóhoz semmi köze, de úgy hanzik)
Na megyek. Puszi
rozus