Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Móni, most olvastam csak vissza...24. hétre szült valaki??? És megmaradt a baba? :roll:

Én most azért pánikolok, mert tegnap nyilalgatott az alfelem egész lent, nem tudom, hogy nem a méhszájam volt-e. Ma meg olyan érzésem van, mintha a lábam között szét akarnék szakadni. Remélem nem szülök még! Legalább 5 hétig még szoritom, mert a dokim most van szabin :cry:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu! Igen, a 24. héten szült az egyik közeli ismerősünk. Kislány, 500 gr volt, mikor született. Igen él, de sajnos nagyon sok a probléma vele, körülötte. Még mindig csak pépeset eszik (vagyis nem rág, pedig elmúlt 3 éves!), most kezd felálldogálni. Nem beszél. Szóval nagyon úgy néz ki, h mozgássérült lesz (kérdés mennyire) és értelmileg is fogyatékos (még ilyen korban az sem megállapítható, h mennyire, főként így, h nem beszél!). De nem rémisztgetésként írtam!
Az a kiscsaj aki egy hónappal hamarabb jött világra viszont most a kedvenc kiscsajom (persze a sajátom után! :lol: ). Látnátok, kis kendőben, meg a festő felszerelésében (van egy festő pólója, abban pingálja a képeket!), meg ahogy mondókákat mond (2 múlt májusban, kb. mint Maja) meg kell zabálni!
DE, ott ahol 23-24. hétre jött a baba végig gond volt (veszélyeztetett terhes, sokszor vérzett stb.), előtte is volt vetélése az anyjának. Szóval nagyon gáz!
De mi strapabíró kismamik vagyunk! Punktum! :wink:

Kép
ermoni

Sziasztok Csajok!

Kezdek bekattanni. Tök jó volt a hét elején, hogy dolgoztam. ma itthon vagyok mindkettővel, mert már nem erőltetem az ovit, de már megbántam. Elmentünk a piacra, végig ment a nyávogás, hogy fáradt a követelőzés. Itthon elkezdtünk főzni (tojásos lecsót) és hagytam őket "főzni" az erkélyen (só, paprika, víz, lisz) szóval kotyvasztottak. Szépen kértem a fiamat, hogy ne hozza már be, de ő csak végigcsöpögtette vele a lakást. Most fennt ordítanak az emeleten büntiből.
Nem tudom, jó ötlet-e még egy fiú az én idegrendszeremnek.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Zsu! Vegyél be magnéziumot! Többet is! Állítólag a comb tövénél is valami szalagok nyúlnak ilyenkor és az is fájdalmas! Az unokatesóm is szenvedett ebben!

Kép
ermoni

Ciripke
ez a szép a szünidőbe :)nekem is 3 van ,sokszor majd felrobbanok

Móni
nekünk már csak pár hetet kell kihúzni és egyre erősebb a babuka ,ha netán elöbb jön,mindig számolok,még egy hét még egy hét,kettő.Most a 28ik hét a cél :-) aztán 30-30-34-36 aztán jöhet.
Bennem az maradt meg itt a babaneten,hogy nem rég született egy pici lány aszsem 24ik hétre 60 dkg volt,de sajnos ő meghalt :-(
Nagyon sok most ebbe a melegbe a koraszülés,remélem minket elkerül :-)

Gabi
miket vesze,rendelsz?
Vendég

Ciripke! (Ugye jól emlékszem, hogy amúgy Dóri?)
Sztem egy nyugis, tündér kisfiad lesz, aki a többieket is lehiggasztja! :wink: Nyugi! És csodálkozol, h a lurkók nem bírják? Gabcii is panaszkodott, én is valamelyik nap zizi voltam. A gyerekek is lehetnek azok! Kérdezd Timit! :wink:

Kép
ermoni

Sziasztok!

Ciripke!
Nagyon jól néztek ki! Csini kismami vagy.

Zsu!
Én is u.e éreztem tegnap. A boltban a babakocsi tolás és a kosárcipelés közben piheni kellett, mert azt hittem, hogy kiesik a gyerek belőlem. Ráadásul délelőtt rajzoltunk a járdára, guggolva, erre a szomszédméni megjegyezte, így már nem szabadna, mert kinyílik a méhszáj. :shock: :shock: :shock: Ne erre mikor cipekedve jöttünk haza, és beszúródott lent... csak erre tudtam gondolni. Szabályosan összeszorított lábbal jöttem haza. Úgy látszik vissza, kell fogni a tempóból.

Mi még nem vettünk semmit. Augusztusig még ráér. Előtte még elvileg a nyaralás, 2 esküvő, tehát anyagilag a padlón leszek. De szeptember elejére én is készen szeretnék lenni mindennel.
Mi Manóval sem kaptunk kisruhákat, most sem fogunk. Mi vagyunk az első gyerekes dédik a családban. Lakás is valószínűleg augusztusban kerül sóra.

Timi!
Mi is tele vagyunk prezúrral, nagyon hirtelen történek a balesetek.
Én is ma akarok menni a Mecibe, a shrek miatt. De akkor lekéstünk róla. :(Remélem azért csacsit még kapunk. Ugyan shrek jobb lett volna.

Itt nagyon kellemes meleg van. Fújdogál a szél, nincs hőség. Minden nap van egy kis zuhé, ami lehűti estére a levegőt. :) Volt ettől már rosszabb is, vagy most nagyon jól bírom.
Dédi tegnap tuti morgolódott, hogy a Pestiek ingyen kapják megint a vizet. :D Tavaly is hetekig téma volt nála. :D Na igen nem sok minden történik már velük. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Timi!
Írtál valami idegen szót! Felvilágosítassz, h mi a franc az a cungalunga?

Kép
ermoni

Most beszéltem a biggiebest-tel (Jolka rakta fel a linkjüket!), és elárulta a csaj, h valóban lengyel bútorok (bocs, ugye aki ennyit foglalkozik ezzel meg kiállításokra jár, és lakberendezés az egyik mániája! :oops: ) és az árukat is! 60-tól kezdődik egy kiságy kb.
De tudom a cég nevét, akinek van bemutató terme. Én reménykedem, h ott olcsóbb egy kicsivel! Kell valakinek?
Zsu! Te meg nézd meg az Ikeát, meg a Kikát. Mondom, h én nagyon finnyás vagyok. Lehet, h Te találsz ott valamit! Nem vagyunk egyformák!
Na megyek, mert még videokamerát is kell választanom. Meg akarom rendelni mihamarabb!

Kép
ermoni

De bekukkantok még! :wink:

Kép
ermoni

Jolka
d sűrű heteknek néztek elébe,én pont ezt akartam elkerülni :-) elég lesz nekem a Bibi szobát rendbe tenni,mosnai-vasalni :-) utána már csak a málnalevélteát iszogatva láblógatva akrom várni a babát

Móni
cungalunga is rágó ,én azt szerettem ,mert kicis volt és finomabb mint a donald meg a turbó
Vendég

Cungalunga! Teccik! De erről se hallottam még! :lol:

Kép
ermoni

No csak gyorsan bekukk!

Látom rajtatok most van az a par, ami rajtam múlt héten!

Először is nem lesz semmi bajunk és kész! :lol:

Másodszor:
- ha valakinek NAGYON feszül/görcsöl/nyilal az :arrow: orvoshoz de izibe - ha nincs gond megnyugszik, ha van -na ezt jobb ha előre tudjuk, mert 1-2 hét fekvéssel valószínüleg megoldódik és most minden hét számít!
- ha valakinek csak egy kicsit fáradtabb a pocija, az meg :arrow: haza! Egy pár óra pihi, és ettől - a dokim szerint - meg KELL oldódni a problémának! Tehát meló / találkák / egyéb intéznivalók felfüggesztve és az nap pihi!

Nem lesz itt senkinél se nagy gond, de nem most virgonckodjunk úgy mint a csitrik! :lol:

Ja, valaki küldje már el a doktori diplomámat, mert olyan-de olyan okos vagyok! (és szép, meg szerény) :lol: :wink: 8)

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok ti pörgettyűk!
örülök, h mindenki jól. én kipurcantam. 5 órán keresztül ezerrel koncentrálni...rég volt iylen. most várom az új bejárati ajtónkat, addig van még egy óra, fő a tojás a pörkölthöz (kösziii Ciripke!), spenót lesz hozzá, de csaj MAJD, mert most felpolcolok, és zabpelyhet zabálok (még csak most ebéd :( )
du. jövök

:arrow:

Kép
an°°di

Móni, ez a koraszülés sztori ez horror! Miért mentik meg mindenáron a babát??? Na most lehet,hogy leharapjátok a fejem, de ilyen áron szerintem jobb neki, ha meghal :cry:
Na ne is gondoljunk erre :roll:
Vettem be magneB6-ot, most ücsörgök.

Jolka, nekem is tegnap jött elő, mikor az állatállománnyal a szokásos napi sétán voltam. 25 perc hegynek föl és 20 perc le. Lehet, hogy ezt már nem kéne erőltetni? Olyan jó volt a napi rendszeres séta :roll:
És biztos a meleg sem tesz jót!
Bátor vagy,hogy vársz a vásárlással augusztusig. Nekem minden gyerekes barátnőm azt tanácsolta, hogy az utolsó 2 hónapra már ne hagyjak semmit, mert nem fogom birni a vásárlást. Ezek szerint Te birtad még Manóval.

Szegény Ciripke, nem irigyellek. Hőguta, 2 gyerek, terhesség :shock: Nem tudom mit csinálnék még 2 gyerekkel a sok nyűgöm mellett. Valószinűleg mennének anyukámékhoz :lol:

Móni, engem érdekel a Biggiebest, főleg, ha ilyen ára van. Azt hittem angol cuccok. Asszem IKEA-t és KIKA-t kihagyjuk, nálunk finnyásabb lényeket nem nagyon ismerek, a párom még a sorjamaradványt is képes megnézni a szekrény alján, hiába, mérnök a drága. :lol: És nálunk minden csak szigorúan fából lehet :shock:
Egyébként a faktumnak is van 2 fa termékcsaládja, azokat még megnézzük élőben.
És állitólag a Brendonnak van egy Outlet-je, ott sokkal olcsóbbak a tavaly kifutott modellek.
Szóval nekünk ez a terv 7végére, szóval küldd lszi a bemutatóterem cimét. De ugye ez nem azt jelenti, hogy a Lajos utcai üzletben nincsnek kiállitva a butorok?

Timi, most nyertem egy Benetton kis téli bundát, olyan édi, és az eladó itt lakik újpesten! Most megyek érte, remélem szép lesz!

Andi, útközben hozzád is felugrom :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Na én lépek is, mindenkinek további görcs/dagadás/feszülés és rossz gyerek mentes szép napot!
Holnap nem tudom, hogy bevonszolom-e magam a melóhelyre, ha nem, akkor nem jelentkezem, mert én ma ezt a dög gépet haza nem cipelem, az tuti. :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu!
Na, az van, h a biggiebestes csaj nagyon-nagyon kedves volt, de! Ők nem forgalmaznak minden cuccot! De a textilek miatt én meglátogatom őket. Azt mondta a csaj, h mivel ketten csinálják a céget, jobb ha előtte odatelefonálsz, h van-e az üzletben, a Lajos utcában valaki!
És ezek sem fa bútorok. Az egyik helyen azt mondták nekem, h ne is ragaszkodjak annyira hozzá, mert ezeket a laminált cuccokat jobban lehet tisztítani. Van benne valami! Ezeknél annyi van, h a rátétek fából vannak! Én mindenféleképpen elmegyek a bemutatóterembe!
Nézd meg őket a neten!
www.voxbutor.hu
Ők a gyártó cég magyarországi képviselete! Szóval a forrás! Hajrá!
A faktumnál, az rs-ben én a Rozit néztem meg tegnap. Nálam csak az jöhet szóba! De még van egy-két köröm!
Andi!
Azért pihenj is! Én asszondom, akár ne is görnyedj a gép előtt! Inkább pihi után később gyere! Bár fogunk hiányolni, én legalábbis!
(Bezzeg én marha videokamerák tesztjeit bámulom! :roll: )
Zsu! Nem lehet okosnak lenni egy koraszülésnél, hidd el! Ha lesz fórumtali, majd szóban kifejtem, ha érdekel!
Jutta doktornéni! Ha túlhajtom magam itthon (mer' ugye én elsősorban itthon dolgozom), akkor hová menjek haza pihizni? :wink:
Andi! Nézd meg ezt, hátha van olyan babakocsi, amit nem ismersz! Oszt esetleg jó...
www.katibababolt.hu
(Biztos nem esik útba, de nekem igen! Ha kell megnézem Neked! :wink: )

Kép
ermoni

Zsu
de izgi muti majd a bundát ,remélem sikerült megfertőznöm a vásárlás mániámal,bár nekem már megvan minden,sőt szerintemikreket is kitudnák öltöztetni abból ami van.Izgulok,nehogy mégis fiú legyen,mert a ruhák 90 % csajos.

Hát koraszülés,van ám olyan is amikor olyan erős a babácska szervezete ,hogy szinte felépül minden gond nélkül.Amikor megszületik ,mivel már életképes az orvosoknak mindent megkell érte tenniük...... na ez tényleg hosszú téma

de nálunk nem lesz semmi gáz,még jó két hónapot kihúz mindenki :-)

Világosítsatok már fel,beleht menni a Balcsiba nekem vagy nem?Andi nem válaszolt :-(

jajj elkellene mennem még tésztát főzni,de lassan teelfonálnom is kell,Maja me ha nem talál itt amikor megébred dilis,mér nem tudok egyszerre 3 helyen lenni?
Vendég

Timi, bementem a Balcsiba. majd holnap megmondja a dokinéni, jól tettem-e. bár ő megengedte. aszonta, jobb, mint egy uszoda.

de most tényleg fekszem felpolcolt lábakkal. már megettem a talált aszalt sárgabarackot is.

Móni, pihenek, utána lesem a linkeket és kösziii ;)

Zsu, gyere csak.. 8) bundát látni sem akarok. már a gondolatától izzadok .... :roll: :roll:

Kép
an°°di

na, mégsem döglök, mert 16:01-kor csöngettek az ajtósok. megbízható bandának látszanak! (4re ígérték magukat) minden jel erre mutat. és végre teljesen ki lehet nyitni az ajtót. eddig a hevederzár miatt nem lehetett. :D :D :D (kezdek totál igénytelenben nyomulni, dehát annál jobb, nem? már örülök, ha vécére kell mennem, ha kinyílik egy ajtó, ha ... baromi jó kedvem lett!! ;) )

Móni, tök jó ikerkocsik vannak itt! főleg a legalsó... az klassz. a bergon (Marek, Te is ilyet választottál, ugye?), csak a kockás szövet miatt nem jön be. de béna vagyok :? ám kiderült, h újpesttől nem messze van a zsaküzletük a 15. ker-ben. majd kinézek, hátha van csíkos is ;)

na, megyek felügyelni a srácokat. fiatalok, jókedvűek és viccesek.
:)

Kép
an°°di

Na hello!
Timi! Inkább 3 hónap legyen az a kettő!
Andi! Pihi után! :wink:
Ja és stíriai metéltet megyek gyártani! Na majd jövök!

Kép
ermoni

naná minimum kettő,csak a koraszülés miatt mondtam :-)
Vendég

SEhol senki? Na én bezabáltam! És csak nézem, h hány fokokat mértek ma az aszfalton! De jó falun élni! Lassan a klíma sem ér sokat... :?

Kép
ermoni

No már itthon heverészek, körözöttes kifli után!
Babó jól van, mocorog ezerrel!!! :lol:

Hétvégén megyünk lagziba, remélem jól fogjuk magunkat érezni!
Kezd elmenni a fenen nagy étvágyam a hőségtől, a végén csak nem hízok 20 kg-t... :wink:

No megyek, leiszom magam limonádéval (persze csak cukormenteset)! 8)

Jutta

KépKép
jutta

Juttaaaaaaa! limonádé! hát ez az! unom a vizet, akkor meg mit igyak?? tök jó. köszi az ötletet! :D

én is 'bezabáltam'. egy negyed tányér spenótot tojáspörkölttel. nincs étvágyam. kicsit elszomorodtam. annyira sokáig kellett várni a zuramra, h elmúlt a lelkesedésem. :? pedig... na, mindegy. mindjárt megbeszélem Vele.

közben pedig találtam egy tök jó összefoglalót az ikerbabakocsikról a 'sznob' ikres honlapon. hát, én nemtom, mennyi pénzük van ezeknek/azoknak az ikreseknek, de tényleg 200ezer forintos kocsikkal dobálóznak. és azt csak fél évig használták,, mert vettek másik 150ezreset, mikor már ültek a gyerekek. ööö...
de legalább tudom, h nálunk a lényeg h tényleg mindenekelőtt kiférjünk az ajtón, és beférjünk a liftbe, és le tudjam vinni a kocsit a lift utáni kb 5 db lépcsőn. (cirka 18-20 kilós kocsikat emlegetnek az okosok :shock: :shock: :shock: olyan bicepszeim lesznek, h szkandermuter 2008 én leszek ;) majd meglátjátok!!!)

Kép
an°°di

ja, és képzeljétek: az itteni ikresek közül egy lány meg(kora)szült. jól vannak, meg minden, de azért ez jó figyelmeztetés, h tényleg nem kéne nagyon virgonckodni azért...
mindenesetre holnap is megyek tolmácsolni (és megdicsértek, h milyen jó voltam :oops: :oops: ) doki után szigorúan.

Kép
an°°di

Nincs étvágyatok? Hát úgy látom én mindenki helyett eszem!
Andi, a szimpla gyerekkocsik is bazi nehezek! 16-18 kg! Szép mi? Tul. képpen milyen babakocsit is keresel? (mármint méret)
Jutta! "Babó" (jaj ez az elnevezés :? , Tolkien után szabadon, bocs, de ettől jobban csak a "lebabázik"at utálom) mindenkinek mocorog! :wink: Az én lánykám például finoman, diszkréten. Mer' olyan jó gyerek lesz, mint az anyja volt! :wink: Remélem később is szülőkímélő kategória lesz! (Állítólag én tényleg ilyen voltam, h mikor fordult ez meg? :lol: )

Kép
ermoni

Ja, és hány hétre is születtek az ikrek? És mekkorák?

Kép
ermoni

És Babónak hívják az egyik barátnőm kutyáját is! Tényleg bocs Jutta! :?

Kép
ermoni

a Babó, az egy béna fordítás. ha jól tudom, Göncz papa hobbitnak hagyta már a második kiadásban.
:roll: :roll: asszem.

az ikrek 32 hétre születtek és az egyik 1990 g, a másik pedig több, mint 2100, ha jól emlékszem. (2170, megnéztem). és mindketten 44 centisek.
na, ezt a koraszülést szeretném én elkerülni, ha lehetséges. :?

a babakocsinak meg még mindig nem mértem le az ajtókat, amiken ki kellene férnünk. na, majd ma este, ha eljön velem ez a mufurcfejű sétálni egy kicsit....

Móni, ez elején Petra kisasszony is nagyon kis finoman mozgott: csiklandozott, piszkálgatott, de mindig kedvesen, lányosan... ha van ilyen, ugye. Huba az elejétől, mint egy ... ööö..... nemtom... multimilliomos jazzdobos... kb.
DE mostanában a kisasszony is beindult. olyan hancúr van benn :shock: én komolyan csak lesek!

Kép
an°°di

hm
megyünk sétálni
viszek mérőszalagot, papírt és ceruzát ;)
később még benézek

Kép
an°°di

Na kíváncsi vagyok mit méricskéltél? Van a házatokban megbízható babakocsi-tároló? Van egyáltalán? :?
Nos, tök mindegy, h ki fordította (amúgy Szobotka Tibor), ha a köztudatban a babó egy hobbit! :wink: És A Babót Göncz nem fordította, csak A gyűrűk urát, miután meghalt a Réz Ádám! Vagy rosszul emlékeznék? :wink: (Bocs rajongója vagyok Tolkiennek, a filmnek sokkal kevésbé!)
Mocorgásról meg annyit, h a királykisasszony van amikor jobban mocorog, de 2-3 napja olyan diszkrét lett! És mondom, mert jó kislány! :wink: Vagy a meleg? Ez csak most jutott az eszembe! :oops:
De hogy Te honnan tudod, h melyik melyik??? Ez nekem még mindig rejtély! :shock:
Ja, és remélem jól vannak az ikrek! Elég szép súllyal születtek, ahhoz képest! Hajrá aprónép! :wink:

Kép
ermoni

Látom szunyáltok! Megyek olvasok, úgyis elcsendesedett a kis házunk (míg a férjem el nem kezd horkolni :lol: ).
Hát én holnap sem teszem ki a lábam a házból, így megint leszek. Aki nem akar velem társalogni, az meneküljön! :lol:

Kép
ermoni

tényleg a Szobotka!!!!!
és igazad van a Réz-Göncz dologban is... ciki vagyok... :oops: :oops: de tanulni nem szégyen... :wink: :roll: szóval, akkor csak a gyűrűk urában hobbitok a hobbitok? hmmm....

amúgy 80 centi minden ajtó. és van rámpa!!! babakocsit elrakni nem sok helyre tudunk, de lehet, h leválasztunk mi is egy darabot a közös folyosóból (jó öreg pösti szokás szerint... rács mögött, mint a majmok, jajj de borzalmas... én is vidékebben szeretnék élni, mint a régi szép időkben, de nem kezdek el vinnyogni, mert nem ;) ) szóval tároló az van, de a gondnok szerint, ha meglátják, h vmi normális cuccot bevisz vki, annak annyi.
szóval nincs tároló. nemtom, hová rakjuk... leláncoljuk a tűzjelzőhöz lakattal, vagy... ?
én onnan tudom, h melyik melyik, h eléggé limitált a mozgási lehetőségük. Huba, mindig azt mondja a doki, bevette magát bal oldalon lentre (ezért a soksok pisi már most), és onnan nem is mászkál ki. megbízhatóan ott headbangel, meg bicajozik. Petra van a többi helyen. nem ficánkolhatnak annyira, mivel két méhlepény van (az egyik a mellső, a másik a hátsó oldalon), abból ugye jönnek a zsinórok, és azok egyfajta pórázként relatíve helyen tartják őket. ha egypetéjűek lennének, akkor több lehetőségük lenne egymáson átúszkálni meg -hemperegni

kisregénynek vége ;)

Kép
an°°di

mit olavsol? én egy iam mcewan könyvet, de nincs kedvem hozzá...
most én kérek tippeket!

Többiek hol vagytok? :roll: :roll: :roll:

biztos mindenki nyaral meg fürdőzik. nekem meg csak egy kis lábfürdő jutott :(

holnap én megint nem vagyok, csak de. egy kicsit, mert doki és munka és este zene ünnepe a városligetben.

Kép
an°°di

Sziasztok

Köszönöm a vonalzót, még nem tudtam vele mit kezdeni, majd ha a férjemnek lesz kedve :cry: Férfiak... :cry:

Holnap megyek cukorra....jóóóó lesz :lol: Hatkor indulunk, hogy én legyek az első....Lehet, hogy le is kellene feküdnöm.....

Eddig kinn voltunk a tón lábat lóbálni, nem volt nálam fürdőruha, pedig biztos csobbantam volna...majd legközelebb, csak csobbanás után is maradjon benne víz.... :lol: :lol: :lol:

Andi
Philip Roth??? Vagy egy Coe végre????

Az én gyermekem mér mell alatt rúg??? Hol vannak a szerveim, ha Bálint már ott van :shock: :shock: :shock:

Na mindegy...megyek, mert rövid lesz az éjszaka, bár úgy se lehet aludni ilyen melegben....

Jóccaka!!!

marek

Látjátok az elefántom?????? Köszi Zsu!!!

marek

Szijjasztok!

Móni apja hívja Babónak, de szerintem nem a könyv nyomán! :oops:

Dorka - akkor nevezzük nevén a gyerket :wink: - nagyon csöndes volt mostanság, azért írtam, hogy újfent nagy a moci!!

Andi, állítólag az ikrek egymással is kommunikálnak méhen belül, tehát nagy lehet a buli odabent! Huba szerintem már most dominálni akarja a kapcsolatukat, hiába... ezek a férfiak! :lol: :wink:

Marek, jó a vonalzód!! :-)

Ja, tegnap este azt hittem nem kapok levegőt, a hőségtől csak pihegtem, majd kómáztam... amikor hüvösebb lett, Apu kirángatott a teraszra, hogy lehüljek... hát és ma még melegebb lesz! :evil:

Jutta

KépKép
jutta

jaa, a gyerek nálam is tök fent rugdos, mivel fejfekvésű és kb. nyújtott lábbal érzi magát jól, hát lesz ez majd másképp is... a végén tuti nem lesz akkora a luxus, hogy kinyújtózzon a drága!

Jutta

KépKép
jutta

sziasztok!
ha a mai nap megvan, akkor sztem okésak vagyunk egy időre.
én tegnap pl. összevissza dagadtam: délelőtt a csuklóm és a kézfejem, aztán az elmúlt, de utána beindult a bokám, ami mérséklődött a felpolcolástól kicsit. :?

Marek! végremár!!! :roll: köszi, Zsu!!! (bár eddig mintha közelebb lettünk volna mi, nem? és milyen sokan közületek már mindjárt kétszámjegyű napoknak néz elébe ;) ) ez csak egyet jelenthet: nem olvasok én se Roth-ot, sem Coe-t, amíg át nem nyálaztam a barátnőmtől kapott kelengyelistákat (van vagy 5... :roll: :shock: ).

Marek és Jutta! nekem is a gyomrom helyén is van gyakran egy cuki kiscsaj... folyton röhögnöm kell, h micsoda abszurd helyeken korog a gyomrom. :lol:

mai zeneajánlat: Björk (lehet, h csak amiatt, mert izlandi??? ha belegondolok, egyből frissebb érzés ;) )
kb 11-ig kell csak engem ma kibírni, de közben úgyis fordítok is... utána el.

Kép
an°°di

újabb ikrek (beindult az első csapat :D )
"tegnap este 7:30-kor megszülettek Kata babái.
Csongor 2620g, Huba 2400g, mindketten jól vannak 10-es Apgarral. "

hehe, Huba, hehe
:lol:
megvan a legközelebbi célom ;)

Kép
an°°di

Sziasztok Csajok!

Most ittam meg a koncentrált limonádémat, aztán bejöttem apával az irodájába. Egyébként pofátlanul előre kéredzkedtem. A pisimet meg elfelejtettem leadni, na mindegy majd a 2. vérvételnél. Csak el ne felejtsem akkor is!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Jó reggelt!
Na könyv ajánlat: Baricco-Történet! Hmmm?
Muszáj ma Björk-öt hallgatni? :wink: Pizza-gyártás közben szerintem én valami kis laza, dalolható nótákat szeretnék közben hallgatni. És majd táncolunk! :wink: (Az apja már így is azt ígértgeti Jankának, h lesz itt móka kacagás. Éneklés, tánc! Készüljön!)
Andi! Mi lesz így ezzel a babakocsi dologgal. Mer' hogy azért a városi betyároknak azért (főként, ha nincs autó) csak jó babakocsival menni bevásárolni. Na meg levegőzni! (Amúgy meg mondtam, h Tolkien rajongó vagyok! :wink: Vannak dolgok, amiben nem érdemes vitatkozni velem! :wink: )
Marek, Ciripke! De jó nektek, h letudjátok ezt a cukros cuccot! Nekem jövő hét csüt-ön kéne mennem, de szerintem tolom egy hetet, mert, ha minden oké, akkor én lépek csüt. hajnalban Lengyelországba! De én nem akarom ezt, én inkább próba reggelit akarok. (Sztem, ha eleget hisztizek akkor a rokon engedélyezi nekem! :wink: )
Mi van az ikresekkel? Nem bírják a lakók a hőséget? (Azért az muris lehet, amikor ketten buliznak odabenn!)
Vigyázzatok ezzel a nagy meleggel! Mondom, én ki se mozdulok a jó hűvös házból. Éljen a klíma!

Kép
ermoni

Andi!
Lenyúlták a kisfiú neved? :wink: Vagy nem zavar?
Marek! Éljen a vonalzó! :lol: :lol: :lol:
Jaj, ne stressszeljetek, má', h így telik az idő! Mer' én még tényleg nem vettem semmit!
Ja, csajok, sztem mi júl. második felében megyünk Keszthelyre! Csak a tali miatt. Hogy ki tudjátok tűzni azt az időpontot, amikor biztos nem tudok menni!
(Ja és lesz még Bakonyozás is valamikor, és még egy kis hegyi menet... Én tök örömmel mondtam a férjemnek, h hurrá, elő a nyári trekking -így írják ezt?- bakancsommal. Mire a drága férj: nyugi, Te max. felvonóval jössz! Ill. ülsz a panzió teraszán és bámulod a hegyeket! Na de ez még nem bizti!)

Kép
ermoni

Móni, MÉG nincs autó. de lesz. kell lennie. Apuka ráállt a témára, remélem.
Baricco... na, majd ha végeztem a listákkal. bár nekem az utolsó előtti, a city nem jött be. a 40ik oldalnál feladtam. :? hehe... meg Björkkel is végeztem, nyugi. egyelőre. most Jools Holland: swinging the blues, dancing the ska. vicces. oldschool.
lesz babakocsi, ne idegejjjéééé!! :twisted:
vitatkoztam volna? :shock: ééén? sohaaaa :wink: :wink:
én nem megyek cukros-cuccra, legalábbis nem tudok róla :D

Ciripke, tuti jó lesz. a harmadikkal? há' persze. én kicsit tarok a terhességi diabétesztől. pedig nem is eszek édességet egyáltalán. akkor milyen diétára fognának, ha esetleg magas lenne az eredmény? :roll:

Móni, meddig leszel a polyákoknál? el ne felejtsd a gofri-képet! ;) én erős gyomrú vagyok (főleg, így vastablettákkal megerősítve)
az ikreseknek meg eljött az idejük. a második csajszi 37ik hetes volt, asszem

Kép
an°°di

Baricco-t csak azért ajánlom, mert én is reménykedem, h olyan lesz, mint a Selyem! Állítólag még jobb is! :shock: "No majd meglássuk!" Még egyelőre én is mást fejezek be! Mármint könyvet!
Csak vasárnapig leszünk. (Cipelem a férjemet is magammal! :wink: )
A gofri, az besz*rás, tavaly valami csillogó zöld trutyival öntötték le a végén! Kemény! :lol: :lol: :lol:
Megyek ápolni a polák-venger dva bratanki-t! (Bár az idén vodkában gyengék leszünk! Amúgy ott sok az ukrán, orosz is! Na majd egyszer erről is mesélek! Nagy buli szokott lenni!)

Kép
ermoni

Nem az eredménytől félek. Egyébként a cukros mamák tök csinosak, mert baromi kemény a diéta így semmit nem híznak!
De már úgy néz ki megmaradok, mondjuk maradtam is a fenekemen, a multkor elég szarul lettem.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Ciripke, nem is Te félsz az eredménytől, hanem én ;) de csak nagyon picikét. és teljesen fölöslegesen, mert még nem tudom, mikor megyek :D
és én is csinos kismama vagyok! :twisted: igaz, kb 20 kilóval több, mint Te, de akkor is ;)

Móni! a vodkáról nekem mindig a házi készítésű finn pálinka jut eszembe... brrrrrr ... kádban kevergették. képzelheted. és mennyire örültek az ajándékba vitt házipálinkának! 4en megitták a 2,5 litert egy este alatt!! :shock: :shock:
Hubát nem nyúlták le. illetve kicsit. azt 'hazudta' a lány, h nem az lesz a neve. szemétség, mi? :) mondjuk mondta, h gondolkodtak rajta ők is, de aztán mégsem, mert a legjobb haverja Huba... és ezek szerint mégis.
én mondjuk nem szívesen adnék olyan nevet a gyerekeknek, ami már van a családban. azok foglaltak. így is van elég gondom a 4 Ági megkülönböztetésével és 3 Szilvivel :roll: :roll:

Kép
an°°di

nem házi pálinka, én hüjeee, hanem vodka, perszehogy. grrrrr
megyek is mosogatni és beállítom a kis ventilátort a konyhaajtóba...

Kép
an°°di

Jó reggelt!

Ciripke: valszeg a gyerkőcök is nehezen viselik a kánikulát, ezért tör ki belőlük az őstermészet. És nagyon már nincs választásod, hogy jó 5let volt -e 3.-nak 1 fiú. Tuti jó 5let, hidd el. ", vagy 3 rosszcsont, az már mind1. ( jajj, de tudom, én aki az elsőt várja :lol: )
Móni: a stíriai receptjét, írd le lécci- lécci. Apuka már jó ideje ezzel nyaggat, de lövésem sincs, hogyan kell megcsinálni.
A cukorterheléseseknek, ebben a dög hőségben, megy a drukk.
Nem értem, Móninak hogy hogy nem 24. héten kell mennie.
Sok mindent nem értek ebben a terhes gondiban, de mind1.
Zsu, sztem azért nyilall és fájdogál a pocid, mert nő Panka baba, meg a méhed is vele, és lazulnak a szalagok. Mostmár, nagy irmaban nőnek , hetente kb 200 grammot. ( ezt olvatam a szakirodalomban. Kicsit sok nem??? )
Nameg, a méh is készülget a baba megszületésére, és jelentkezhetnek, fájdalmatlan méh összehúzódások.
Egyébként, 2 hete kb, nekem is van pocikeményedés, kisebb nyilallások, görcs féleség, lábdagadás. De mindetől függetlenül, nem parázok, mert természetesnek tartom ezeket már ilyenkor.
És, pláne nekem sztem irtóra lent van a hasam, pedig Ádámka még forog.
Tapasztalt anyukák!!! Lécci, tegyetek fel kelengye listát. Lehet találni a neten bárhol, de abból sok a fölösleges dolog sztem. és nekem vmi értelmes kellene, mert meg is akarom venni a cuccokat mostanában.
Zsu: át tettem a bevásárlást holnapra, mert aszonták enyhül az idő. A mai 40 fokban nem akarok menni. ( de finnyás vagyok mi?! )
Megveszem a babakocsit, kiskádat állvánnyal, gyerekágyat, meg amit még találok. Egyenlőre jó nagy káosz van a fejemben.
Most megyek, befejezem a gyümölcstortát. Végre, felkeltem időben, hogy megsüssem :)

Kép
Kép
gabcii

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?