Jó reggelt!
Ciripke: valszeg a gyerkőcök is nehezen viselik a kánikulát, ezért tör ki belőlük az őstermészet. És nagyon már nincs választásod, hogy jó 5let volt -e 3.-nak 1 fiú. Tuti jó 5let, hidd el. ", vagy 3 rosszcsont, az már mind1. ( jajj, de tudom, én aki az elsőt várja
)
Móni: a stíriai receptjét, írd le lécci- lécci. Apuka már jó ideje ezzel nyaggat, de lövésem sincs, hogyan kell megcsinálni.
A cukorterheléseseknek, ebben a dög hőségben, megy a drukk.
Nem értem, Móninak hogy hogy nem 24. héten kell mennie.
Sok mindent nem értek ebben a terhes gondiban, de mind1.
Zsu, sztem azért nyilall és fájdogál a pocid, mert nő Panka baba, meg a méhed is vele, és lazulnak a szalagok. Mostmár, nagy irmaban nőnek , hetente kb 200 grammot. ( ezt olvatam a szakirodalomban. Kicsit sok nem??? )
Nameg, a méh is készülget a baba megszületésére, és jelentkezhetnek, fájdalmatlan méh összehúzódások.
Egyébként, 2 hete kb, nekem is van pocikeményedés, kisebb nyilallások, görcs féleség, lábdagadás. De mindetől függetlenül, nem parázok, mert természetesnek tartom ezeket már ilyenkor.
És, pláne nekem sztem irtóra lent van a hasam, pedig Ádámka még forog.
Tapasztalt anyukák!!! Lécci, tegyetek fel kelengye listát. Lehet találni a neten bárhol, de abból sok a fölösleges dolog sztem. és nekem vmi értelmes kellene, mert meg is akarom venni a cuccokat mostanában.
Zsu: át tettem a bevásárlást holnapra, mert aszonták enyhül az idő. A mai 40 fokban nem akarok menni. ( de finnyás vagyok mi?! )
Megveszem a babakocsit, kiskádat állvánnyal, gyerekágyat, meg amit még találok. Egyenlőre jó nagy káosz van a fejemben.
Most megyek, befejezem a gyümölcstortát. Végre, felkeltem időben, hogy megsüssem