Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Holnap 9.30-tól CS-S záróbuli lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha jöttök egy kis rágcsa,innivalót lehet hozni,de nem kötelező.
Jó idő esetén a szabadban lesz meg

tartva,tök jó hogy holnap vagyok szabadnapos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Később jövök bővebben:)

Puszi:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Sajnos mi nem biztos,hogy tudunk menni a talira. Holnap én vigyázok Julcsi uncsitesóira,mert sógornömnek dolga lesz. Nem tudom mikorra ér haza. Lehet,hogyha idöben visszér lecsalom öket is. :)
Ági!
Tegnap ki kellett menni Zolti szüleihez.Azért nem voltunk játszón.,Apukája vett egy számigépet és Zotli segített telepíteni. Ma viszont amint felébred Julis lemegyünk a játszóra :D
Örülök,hogy semmi gond nincs a kis pocaklakó uncsitesóval!!!!!!!!! :lol: :wink:
Kép
angika

Sajnos csak most 11-kor tudtam volna elindulni a CSS-be...

Volt kint a dokinőnk, hazajött üdülésből és kijött mi újság velünk. Megnézte Rékát, sajnos még hallja hogy hörög.
Beszél majd a gasztorentes dokinővel, ha legközelebbi kontroll vizsgálatra megyünk, már vizsgálattal zárja ki a GOR-t (refluxot), mert a gyomorból visszaáramlott cucctól is lehet hurutosabb. Írt beutalót gégészetre is, hogy vizsgálják meg az orrmandula kivétel miatt amit Pesten is javasoltak. Ezektől lehet betegesebb...

Várjuk egyébként a pesti MR-t, remélem nem lesz beteg. Szorgalmasan folytatjuk a gyógytornákat! Dokinő szerint jogosultak leszünk emelt CsPótlékra és Gyes-re 10 éves korig. (eddig nem szeretnék persze maradni, de mivel ha lehet mellette dolgozni, az nem lenne rossz) Majd ír papírt, de a kivizsgáló intézménynek kell a hivatalos papírt megírni (Pesten az I.gy.klinika) amivel igényelni lehet.

Éjjel leborult vmi a polcunkról. Nagyon megijedtem, remegtem egy csomó ideig. Majd felkapcsoltam a villanyt leellenőriztem mi volt az aztán az előszobában égve is hagytam reggelig a villanyt.
Szomszédunk 1 hónapja bekattant (tört-zúzott), és pont tegnap engedték ki a pszichiátriáról... a családja (nő a gyerekekkel) nem is lakik azóta itt csak a kutyát jöttek etetni.
A kóbor macskák az udvarunkba járnak szarni (nem győzöm takarítani), tegnap előtt éjjel jól össze is verekedtek, ezen is úgy megijedtem.
Jó lesz ha már András itthon lesz, sajnos csak 2 éjszakát, mert aztán 4 napra megy Erdélybe...

Zsanett te nem vagy parázós amikor egyedül vagytok? Csak mi vagyunk ilyenek az Ágival???

Na megyek az ebédért...

Szép délutánt neketek!!! Nekem még fél 4-kor a Dédihez is el kell ugranom... aztán roboghatok haza...
Várom a képeket!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok

Na lehet mi sem megyünk délután.Tegnapelőtt estére ügye belázasodott a Timi,és másnap telefonált a barátnőm hogy az ő kislánya is lázas lett.Ő levitte dokihoz,és azt mondta neki a doki hogy vírusfertőzés,3 nap alatt elvileg elmúlik,de majd megjelenhetnek kis pöttyök is.Na mivel szinte mindig együt van a két csaj levontam a következtetést hogy valószínű a Timin is ez a kór van,sőt rajta már apró pöttyök is vannak a mellkasán meg a szája körül 1-2. Tegnap még lázas volt,ma eddig nem éreztem nagyon melegnek.De inkább nem kockáztatom a többi gyerkőc egészségét. Meg elég nyűgös,ma már 11 kor elaludt,de vergődik szegénykém rendesen.

Írjatok mi volt,nagyon le akartam volna menni mert már rég taliztunk,de akkor összehozunk legközelebb is,így majd Cirmikéék is meg Angiék is tudnak majd lehet jönnni.

Na további izzadós napot mindenkinek üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Angi!
Kitartás Nektek ma! Szurkolunk ,hogy jól bírjátok! Lackónak mihamarabbi gyógyulást!!!!!! :wink:

Megyünk ma a Csónihoz!!!!!!!!!! :lol: Plussz még 3 emberrel :) Közülük kett ö kicsi fiú. Azt még nem tom mikor érünk oda ,de ha minden jól megy akkor fél5re mi is ott leszünk!

Ági! Csörgök majd! :wink:

Megyek mert szétszedik a lurkók a lakást ;) De nagyon édesek!
angika

Sziasztok!

Hát sajnos nagyon úgy néz ki,hogy mi sem tudunk kimenni,mert Viki már fél órája üvölt a szobájában,annyira fáradt:(((((((
Azt hiszem,hogy ez volt az utolsó,hogy nem ment hétközbe bölcsibe mikor én szabadnapos vagyok.

Sziasztok:ERika

cseriviola

Hát nem akartam a sort folytatni, de:
Mi meg azért nem tudunk menni, ma mert a férjem szabadnapos és vett 3 jegyet a Shrek 3-ra (ma nyitott a mozi a V.C-ben!) 17 órára. Soma még sosem volt moziba, így ma ez lett a progi.
Bocsi mégegyszer. :? :( :cry:
De júl első 2 hetében szabin leszek, mehetünk de. is, ha nem lesz kánikula.
vagy Fényes strand, mint tavaly (Zsankával, Lívivel mentünk..) persze bárkivel szívesen mennék, aki csatlakozna, vagy aki ráér! Félnapra is. Felnőtt belépő: 800 (15 után 500), gyerek 500.

timinek jobbulást, akkor ez most mi, hogy pöttyök is vannak, nem b.himlő?

Erika!
De miért fárad túl a Viki ilyenkor?

Ja, képzeljétek vettünk kocsit: S.Swift-et, metál feketét. De még nem tudtuk átvenni, még kábé 2 hét, pedig már 1,5 hete várjuk... :) Majd teszek fel képeket, jó lesz ha meglesz, sok programra, sokfelé tekergünk majd! A férjem kapott (ő a gyárban dolgozik) 300 eFt kedvezményt, ezért döntöttük emelett, amúgy használtat akartunk venni mi is!

Na megyek lassan hazafelé, meg cipészhez, utána mozi, kíváncsi leszek, Soma megül-e 2 órát ott bennt a terembe? :roll:

lola77

Sziasztok!

Mi megyünk a csóni tóhoz...addig apa focit néz.
Sajnálom, hogy itt a finisben többen nem tudnak végül jönni.
De végülis bármikor lehetne talizni ha vki feldobja az időpontot, főleg délután, nem?

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Na itt vagyok végre már, Tökikém elaludt 3 kor :D Szóval lehet hogy késünk egy kicsit. Sajnálom, hogy többen nem tudtok jönni, kár nagyon.
A Máté is pöttyös volt, ő is azt a vírust kapta el.

Mi délelőtt nem voltunk a CSS-ben, mert fel kellett szaladnom BP-re,
de nagyon nagyon sajnáltam. ÚGy készültem rá. Nem is volt kedvem felautózni ebben a bazi melegben :(
Erika én dudáltam a dózsakerti hídnál a lámpáknál, csak nem vettél észre minket :) Látom ti voltatok, jó volt ? :roll:
Viki remélem elaludt már. A Máté sem akart aludni, itt táncolt az ágyban és folyamatosan eszkimópuszikat adott. Megzabálom!

Ja bölcsi, jut eszembe. Képzeljétek voltunk szerdán a módsz. böli babaklubjában, mondom menjünk be, szokja a gyerek. Alig tudtam kivonszolni, még pityergett is. Nagyon tetszett neki, szerintem is egész jó volt. Még 2x lesz, aztán ott is szünet. Eddig lekopogom nagyon biztató a Máté hozzáállása a bölcsi témához. Reméljük minden rendben lesz vele.

Cirmike,
én is be vagyok tojva rendesen ha egyedül vagyunk. Az ajtót ezerszer megnézem be van-e zárva, és ált. a Mátéval szoktam aludni :)
A legkisebb zajtól is megijedek.
Az nagyon gáz ha a szomszédod bekattant és most jön haza! Csak nem kopog be! :)
Sz@r ha elmennek a fiúk, de ilyenkor rájön az ember, hogy van rosszabb is annál mintha itthon lennének. Ilyenkor így szeretlek-úgy szeretlek, és rájössz hogy tényleg hiányzik :). Kell a változatosság. Jó hogy nem gyakran lépnek le. :)
A Réka meg csak jobban lesz már! Mikor van MRI időpontotok?
Az egyik barátnőm is emelt GYED-et kap, mert sokat járnak a dokihoz - van egy nagyobb leányzó aki ovis és mindent hazahoz -
állítólag van valami átlagszám amit ha elértek orvoshoz járkáláskor akkor kapható az emelt összeg.

Lola,
na megnyílt a mozi! nem is tudtam. Na akkor megyünk mi is, engem is érdekel a shrek! Még a Matyim nélkül persze. Addig mamázhat :)
Nekem is el kellene mennem "plázázni", a jövő héten esküvőre megyünk és fel kell valahogy öltöznünk :).
Gratulálunk az autóhoz! Biztos nagyon szép lehet, én imádom a fekete autókat :). Strandra mi is mennénk, ha lehet minél előbb :).

Na tali DU-án!

puszi
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Na milyen volt a tali.Jó lett volna ott lenni.Sokat gondoltam rátok.

Lola
Gratula az autóhoz.Mi is akarunk venni,már jó pár hónapja,de valahogy nem jön össze. Majd mesélj milyen volt a mozi. Tömeg meg stb..A strand minket is érdekel.Jó volt tavaly. Ott is tarthatnánk talit :D

Na megyek ,fáradt vagyok,remélem ma jobban alszik Timi.

Üdv Lívia

Kép
slivia

Csak gyorsan képek! :D
Kép kukk
Kép Beni,Julis,Kata
Kép Julis,Boti
Kép Huncutok
Kép édi
angika

Sziasztok!

Nagyon sajnálom,hogy nekünk is le kellett mondani a talit,pedig úgy készültünk rá!!!!!!!
Vikinek érdekes éjjelei vannak mostanában,kiságyban nem alszik el,a szivacságyon alszik apjával éjjelente :evil: de így is felsír 2-3-szor,valószínű,hogy a fogai jönnek,mondjuk a felsőkkel mindig is megszenvedtünk :shock: :evil:

Du.13.40-17.40-től aludt a drágám,3-szori keltésre kelt csak felt :lol:

Íme egy albumban a cs-s záróbulis képek,holnap megpróbálok hsz-t írni :lol:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=27826

cseriviola

Műtétesek!
Mi volt????
(gondolom most nemigen gépeztek...)

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Jó volt sztem nagyon a tali,csak Angi meg én sem néztem meg délután a netet,és már hiányoltunk Titeket nagyon :lol: Aztán megjött Edi,és ő mondta hogy sajna sokan nem tudtok eljönni :cry: .
Most képeket nem tudok feltenni,most jöttünk meg a játszóról és ,megyünk fürcsizni,meg aludni.holnap megyünk Siófokra,kiváncsi leszek mit művel Dorka.
Holnap ha lesz időm felrakok képeket,egyik másik nagyon édi lett.

Lola:
Hogy bírta Soma a mozit?Milyen volt a film?Tömeg volt?Előre kelett jegyet fogylalni?

Edit,Gangi:
Hogy vannak a picik?Hogy bírták a műtétet?

Mentem fürdetni,
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Mi is voltunk a talin- igaz késtünk mert a Máté 16:30kor kelt fel. Jó volt, tetszett. Majd legközelebb többen leszünk :).

ITt vannak a képek:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=27839

Erika,
jók lettek a képeid, ma találkoztam a Zsuzsival is, ő is mondta hogy jó volt a búcsúparty. Fáj a szívem, hogy nem tudtunk elmenni.

Edit, GAngi,
mielőbbi gyógyulást a kis műtéteseknek! +++++++++

jó hétvégét mindenkinek
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Jók lettek a képek.Ági nagyon le vagy fogyva,szerintem.Legalábbis a képeken nagyon úgy néz ki.

Mizujs a kis műtétesekkel?Átvészelte mindenki rendben?REmélem jól van mindenki.Mielőbbi gyógyulást nekik.

Na mentem mert fő a kaja.
Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Bocsi, hoyg csak most írok, de most térek igazán magamhoz ez a meleg meg az egész hercehurca kifárasztott.
A műtét jól sikerült, féltem attól, hogy mikor viszik be akkor ott fog sírni abba belehaltam volna az tuti, de mivel kapott ilyen (minden-mindegy) szirupot tényleg tök mindegy volt neki hogy ki viszi és hová :) fél órás volt a műtét. felhozták akkor jött az őrület mert betakarva hozták fel Ő meg utálja mert melege van mindig és hát el is kezdődött de sajna nem igazán sikerült lenyugtatni hisz még az altató hatása alatt volt :( még a branült is kitépte a kezéből aztán vizes pelussal törölgettem és arra megnyugodott és aludt másfél órát és olyan volt mint szokott :)
Még aznap hazajöttünk, mivel a férjem és én is úgy éreztük hoyg semmi értelme nincs ott maradni. anyósék rendesek voltak felajánlották hogy aludjunk ott hogy kipihenjük magunkat. 3/4 6kor arra ébredtem, hogy sír a gyerek apát hazaküldtem gyors nurofenért azzal jobb lett. Fél 10kor irány az orvos persze csak anya hogy mit adjak végülis neki és mennyit? Cataflam cseppet kaptunk napi 3x10et úgyhogy azt adom neki és hál istennek elég jó, habár nem tudom már azon gondolkodtam hoyg kevesebb cseppet adok neki, mert így meg megy mint a meszes, hisz nem érez fájdalmat. Akkor viszont ha fáj szegénykémnek megszakad a szivem :( Úgyhogy az marad hoyg megpróbáljuk lefoglalni olyannal amihez nem kell szaladni :)
Jövőhét vasárnap megyünk controllra összeszerveztük apósommal egy állatkerti kirándulással :)
Azt hiszem semmit nem hagytam ki ha valamit mégis kérdezzetek.

Puszi midnenkinek a betegeknek gyógy is jár :lol:
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Kösz,hogy gondoltatok ránk!

Gangi!
De jó,hogy ti is túl vagytok rajta!

Mi is itthon vagyunk már.Végül pénteken műtötték az Olit,mert a dokinak volt egy komolyabb műtétje,így még szerdán szólt,hogy csúszik a műtét.Így csak pénteken mentük 1/2 8-ra,de akkor elsők voltunk.Mi kúpban kaptunk valami bódítót,amitől bár lelassult az Oli,de nem aludt el.De nem sírt,amikor elvitték.
Viszont annál jobban üvöltött,amikor visszahozták!!!.Sajna,nem tudták gerincérzésteleníteni,így csak fájdalomcsillapítóval műtötték.Így viszont a műtét után nagyobb a fájdalom.Az altatótól 1órát őrjöngött,totál k.o. volt.Ha letettem az ágyba,felált,mászott ki.Ha felvettem,vagdalta magát,tekergett a kezemben. Elég elkeserítő volt így látni,de mivel mondták,hogy ilyen lehet,számítottam rá.Miután lenyugodott,aludt egyet és utána már nyugisabb volt a helyzet.Bár többször nyöszörgött napközben,de nem hányt,szépen ivott mindig annyit,amenynit adtam neki.Emiatt nem sírt.
A doki is tök rendi volt,mindent elmondott,minden kérdésemre válaszolt.A műtét rendben volt,de még nem bizti,hogy nem lesz második.Mivel az elmúlt 9hónapban a folyadék folyamatos a herezacskóba ürül (a sérv miatt),ezért az egyik here nagyobb,mint a másik. Sajna,ha nem áll helyre a normál keringés a herében,illetve nem megfelelő mennyiségű folyadék termelődik a herék körül,akkor van esély arra,hogy a jobb here elkezd sorvadni.Így azt ki kell venni.Fél év múlva kell kontrollra vinni (még kedden megyünk kötözésre),akkor derül ki,hogy mi a helyzet.
A jó az egészben,hogy volt egy kis fitymaszükülete az Olinak és most ezt is megcsinálták.Így már erre se lesz gond!!!!
Mi nem szedünk semmilyen fájdalomcsillapítót,mert nem panaszkodik az Oli,csak néha a kukira,ha pisil,de sem olyan vészes.

Szép estét mindenkinek!
Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Na vagyok ,és teszem is fel a képeket :lol: .
De először,nagyon jó hogy mindkét gyerkőc "jól"van a műtét után.Sokat gondoltam rátok.De azért sztem le a kalappal a gyerekekre nézve,olyan jól tűrik a fájdalmat,és olyan hamar rendbe szedik magukat.Emlékszem amikor Dorkát másodszor műtötték,akkor ő kapott gerincbe is érzéstelenítőt,meg altatták is,és maikor felkelt 1*kapott fájdolomcsillapitott,és többet nem.Nem is látszott rajta semmi.

Livi:
Hát sokat fogytam,de nem vagyok olyan nagyon vékony...csak a képek csalókák :lol:

Hétvégén voltunk Siófokon haverokkal.Dokra olyan jól érezte magát,hogy csak na.Reggel 9-kor kelt,és este 6-kor jöttünk le,addig ott pörgött nem aludt ebéd után.Ez nála nagy szó :D ,csak azt sajnáltam hogy a vízbe nem tudtuk bevinni..

Na teszek fel képeket.
Kép
Boti
Kép
Kata hintázik
Kép
Beni
Kép
Julcsi
Kép
Kata sztárfotó
Kép
Kép
Kép
Dorka megéhezett :lol:
Kép

Ennyi :D
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Végre van egy kis időm és energiám írni nektek :lol:

Lola
nem tudod véletlenül,hogy a tatai sétahajót megjavították már?
Vasárnap kimennénk hajókázni,Viki biztos csípné :lol:
Milyen a mozi,Soma hogy bírta,tetszett neki a film,végig tudta ülni?
Jegyárak tűrhetőek?
Jó ötlet a közös strandolás,addigra remélem találunk valami jó kis kocsit :P
Viki azért fáradt nagyon csüt-ön,mert délelött voltunk a CS-S záróbulin és nem sikerült hazaérni időben,minden csúszott/ebéd,alvás/,sajnos mint azt már többször észrevettem még hétvégén is tartani kell a bölcsis időbeosztást.
Eddig ha a férjem du-os volt akkor Vikit ő vitte bölcsibe,de ez így nem marad,mert két hétig 6-ra megyünk,1 hétig meg 1/2 8-ra az úgy nem jó.
Lekopogom Vikinek tetszik már a bölcsi,többször mondja,hogy vissza szeretne menni :lol: ,bár a reggelek kicsit pityergősek néha :evil:
Kíváncsi leszek,hogy az 1 hónapos/07.16-08.13/bölcsiszünet után hogy fog vissza rázódni a bölcsis életbe......
Gratulálok az autóhoz!!!!!!!!Képet kérünk majd róla :P

Lívia
sajnálom,hogy abba kell hagynod a sulit,én biztos nem tudnék tanulni is,a sok minden más mellett :evil:
Elhiszem,hogy nagyon nehéz!!!!!!!
Vikinek is kb.ilyen korban kezdtek el mozgolódni a hátsó rágófogak alul,de neki addigra kibújt a többi foga szép sorban mint ahogy a nagykönyvben van leírva :lol:

Ági
szuper,hogy tesódéknál minden rendben van!!!!!!!Szép neve lesz a kisfiúknak!
Nagyon sokat nőtt Dorka,arcra már olyan komoly kishölgyes :lol:

Angika
milyen kis csini Julcsi!!!!!Jól áll neki a narancssárga szín is :wink:
Szeret buszozni?Ez a babakocsi új vagy ez is volt nektek? :oops:

Nagyon jók lettek a talis képek!!!!!!!Milyen fotógének ezek a gyerkőcök :P
Hogy megy az idő.....nemrég még babaképeket néztünk róluk,most meg már sokan közelednek a 2 éves szülinapjukhoz,van aki már betöltötte.......
Katának a pózolós képe nagyon tuti! :P

Zsanka
Máténak meg milyen édes pocija van még mindig,de mintha most nőtt volna sokat,nem?

Edit/Gangi
örülök,hogy minden oké a kis lurkókkal és,hogy hamar túlestetek a műtéten.Mielőbbi teljes gyógyúlást kívánunk nektek!!!!!!!!!!!
EDit
a másik topikban láttam képeket a nagyfiúkról,olyan édesek!!!!!!!

Vasárnap Viki az apjával kint voltak anyósoméknál,íme pár kép róluk:
Kép Kép
Kép

Nincs valakinek természetgyógyász ismerőse?

cseriviola

Hello!

Jók lettek a tali képek :wink:
Áginak nagyon sikerült eltalálni a pózt. Amit Zsanett fotózott is jó, csak ott ugye Kata a szokásos pofát vágja :lol:
Sajnos hamar el kellett jönnünk, Kata miatt, de máskor is megyünk ha lesz tali.
Ági! Átküldenéd az astax@freemail.hu- ra a Kata sztárfotó eredeti méretben készült képet? Köszi.

Jó hír, hogy a kis betegek túlvannak a műtéten. :)

Most, hogy én főzök Katának, meg ilyen meleg van, egyszerűen nem jutok a babanet elé.
Ráadásul múlt hét közepe vége felé volt tüszőrepedés, de így még nem szenvedtem. Rosszabb volt, mint amikor a szülőszobán voltam és fájdogált. Fájt az alhasam oldalam, derekam, olyan furcsa volt és kisugárzott mfelé, nyomott is voltam. Szerdán meg rákszűrésen voltam, a doki is mondta, látszik a félidő, védekezzünk ha nem akarunk bébit :lol:

Kajában haladunk. Én főzök neki. Tegnap elég pürés lett, nagyon nehezen csúszott. Sajtot rendszeresen adok. Joghurtot 1x adtam (Nestlé Bebi Yogo-t). A mi joghurtunk nem kellett neki. Fogunk nulla.

Kata hisztizik? Ha elveszem tőle a kenyérhéjat mert túl vizes már, (nehogy egészben bekapja) eltorzul a feje és sírni kezd. Szerencse abbahagyja. Meg ha altatom és énekelek, abbahagyom akkor meg nyög egyet vagy elakarja sírni magát, hogy folytassam. Sőt ha nyűgöske és kimegyek a szobából akkor is sírni kezd. Pár hete kezdte ezt. (jó ez nem hiszti, hanem engem akar :lol: )

Kata is 4kézlábra állt és hintázik. Eddig csak hátrafelé sikerült mennie. Ált. a relax szék vagy a radiátor alá szorul.
Békaugró poziciónak nevezem a köv. képet:
Kép
Itt pedig az első medencés fürcsije:
Kép
Így alszik vmikor:Kép
Edit

Kép
Kép
edi78

Erika!
De jó, hogy anyósodéknál ilyen szupi medence van. Hol laknak ők? Bizti szeret Viki odajárni :)

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Akik kérdeztétek: moziban 1150 Ft a felnőtt jegy, 850 a gyerek! Szép lett a mozi, hát ezt gondolom a Palace mintájára, szabályival kellett megnyitni! Lívi! Nem volt tömeg, de tele volt pont a terem! Sok kisgyerekes volt (mint Soma, bár talán olyan 3-3,5 éveseket is láttam, voltak édi beszólások)
Soma végigülte ügyin, szandiját levettük, kényelmesen felrakhatta a lábát is. Középen ült, csak egyszer ült 3 percig az ölemben!
Voltak akik kéredzkedtek ki pisilni, többen is. De nem volt zavaró, hisz nem egy izgi thrilleren ültünk, végülis ugye! :P
Mi előtte de. vettük meg a jegyet. Amúgy a neten nem láttam, de itt a szám, ahol lehet rendelni: 34/999-777!

Erika!
Tutira jó a sétahajó Tatán, mi azon voltunk múlt kedden az ovisokkal. Nem is tudtam, hogy rossz volt...
Tényleg tök klassz medencéjük van anyósodéknak. Oroszlányban, ugye?
Azért beadnátok Vikit akkor is 6-ra, ha a férjed később tudná vinni? Majd megszokja! Soma is úgy megy, ha én viszem 6.30-ra érünk oda, ha a férjem, épp hogy odaérnek reggeliig. Tudja, megérti.
Viki hol lesz az 1 hónap bölcsiszünet alatt? Tudsz kivenni azért szabit? Ilyenkor tök sok bennt marad a gyed-gyes alatt Neked is, nem?

Jók a képek a taliról, Ági szerintem is sokkal vékonyabb vagy! Irigy-irigy :oops: :? A babák-apróságok tündérik. Máté vagány az atlétájában nagyon, csajok is nagyot nőttek!

Edit!Angi! Büszkék lehettek a lurkókra, tényleg. Gyors felépülést nekik!
Angi! Pici magzattal voltál már UH-n,minden oké?

Most tovább kell sajna dolgoznom, pedig ilyen nagy melegben nincs sok kedvem, de hát mihez lenne ilyenkor?

Pénteken (ha minden igaz) megyünk a kocsiért, már úgy várom. Aki ért hozzá, mit kell ilyenkor megnézni a kocsin, mielőtt elhozom? (Bocs, a hülye kérdésért!)

lola77

Sziasztok

Na végre mi is beléphetünk az autótulajdonosok körébe. Tegnap lefoglalóztunk egy 2001-es opel astrat,ma a hitelt intéztük,úgy néz ki jövő hét végén vihetjük az autót,mert még műszakit csinálnak rá. Tök izgulok én is.

Lola
Köszi az infot a mozival kapcs.Hallottam mástól is hogy nem volt tumultus.Majd mi is szeretnénk menni,csak majd Timit kell megszervezni,hogy mondjuk pont nagymamázzon vagy ilyesmi.A tatai sétahajó honnan indul?És mennyibe kerül?

Tök gáz hogy ilyen meleg van.Egyszerűen annyi mindent akartam írni,de nem jönnek a gondolatok.Lehet öregszem.

Gangi
Voltál tényleg mostanság a Varjúnál vagy uh-n?Jól vagytok?Irigyellek egy picit.Mostanság rámtört a babázhatnék meg a kismamaság,de nálunk mostanában nem lesz ilyen tervbe.

Na mentem üdv mindenkinek LÍvia

Kép
slivia

Annyira jók a képek!!! Nekem is Kata sztárfotó nyerte el leginkáblb a tetszésem...

Örülök, hogy jól sikerültek a műtétek! :lol:
Reméljük Olinak sem kell még egy... :cry:

Rossz volt itthon apa nélkül, bár már kevésbé félek, azért 6 óránál többet nemigen aludtam.
Hétvégén lementem velük a Balatonra fürcsizni egyedül. Ilyet azért többet nem csinálok. Nehéz volt, de ők nagyon élvezték. Siófokon a szállodasorra a szabadstrandi részre mentünk, jó kis pacsálós rész. Képeket nem tudtam csinálni...
Itthon rendbevágtam a kertet, még füvet is nyírtam a motoros fűnyíróval (izzasztó volt...), mert muszáj volt, a locsolástól nagyon nő.
Szerencsére ma este (éjjel) már hazaér András.

Együtt megyünk hétvégén a Tisza-tóra (ahol tavaly is voltunk: Tepélypusztára). Remélem tudok pihenni is.
Engem jobban megvisel a sokfelé való járkálás mint Rékát. Ő szerencsére élvezi.

Megyek mert nem hagy most sem, nagyon akaratos lett. Kezdődik a dackorszak???!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Közben most olvasom: (már délelőtt beléptem és olvastam és délután írtam csak)

Gratula az új autótulajdonosoknak!!!

Szerintem nézzétek meg, hogy minden elektronikai dolog működik-e. (főleg ha több ilyen is van rajta, ezek gyakrabban hibásodnak)

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

csak gyors, mert ma strandoltunk leégtünk mint a fene, és fáradt vagyok.

Jobbulást a kis műtéteseknek, szuper hogy ilyen jól viselik a kis gazfickók!

Autókeresők figyelem!

egyik ismerősöm eladja a köv. ajtóját (nagyon megbízható ürge, aranyos, kedves stb)

> Sziasztok !
> >
> > Van egy eladó Daewoo Lanos Sedanunk.
> >
> > 7 éves 30.000 km-t futott, kíváló állapotban, garázsban
> > tartva.
> >
> > Színes sötétzöld, motos 1,5 L benzines
> >
> > Extrák: klíma, centrálzár, téli gumik.
> >
> > Irányár: 800.000 Ft.
> >
> > Írjatok ha érdelkel Benneteket

Kértem nektek képeket:
Kép

sztem jó kis gép.
ha valakit érdekel szójatok!

puszi
Zsani

Kép

Kép
zsanka

ajtója = autója
:D :D :D :D :D :D

he-he-he
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Ideértem én is! Nagyon jók a talin készült képek.

Zsani! Nagyon tetszik amit Julcsiról csináltál! Elküldenéd nekem eredeti méretben ? :oops: Köszi :D

Ági! Tudom,hogy mondtad,hogy majd küldöd a képeket,csak gondoltam emlékeztetlek rá,hogy légyszi küldd majd át öket :D :wink: :oops: :P Nagyon jó a csirkecsontos kép! Hogy koncentrál!!! Édi!!!
Tegnap este 8után mentünk fel a játszóról. Pancsiztattuk Julist aztán kis naivan gondoltuk,hogy biztos nagyon elfáradt és hamar elalszik. Fél 11kor még itt rohangált a sötét lakásban. Direkt lekapcsoltunk mindent,besötétítettünk hátha feltünik neki,hogy este van. Nem nagyon zavartatta magát,játszott a sötétben. :roll: :P Aztán kicsi sírás-rívás után végre beájult! Nem tudom mi lehetett! :shock:

Cirmike! Jujj a fünyírás tényleg durva. Föleg,ha jó nehéz a fünyíró is. És nem kicsi az udvarotok :shock: Jó pihizést a tónál :wink:

Erika! De jó az a medence!!! Mostanában gyakran vágyom egy ilyenre :wink: :P
Volt már ez a babakocsink tavaly is,csak ritkán használtuk,mert sajna nincs pakolós része :( A másik kapcsolója most rossz :evil: szétrágta a kutya anyósoméknál :twisted: De nem is olyan gáz,mert Julcsi jobban szereti ezt a kocsit,mert ezen nagyon profin tudja magát bekötni,ki-be mászni :wink:

Angi! Edit! Lackónak és Olinak mihamarabbi gyógyulást kívánunk!!!

Mikor legyen a következö csónis tali? Hátha most még többen összejövünk :wink:

Kép bambula
Kép tessék Bendzsó igyál!
Kép köszi Julcsi,úgyi tök szomjas vagyok!
Kép Julcsi kidölt!
Kép Boti,mint egy kiskutya a lábtörlön aludt el! :)
angika

Sziasztok!

Csajok!

A barátnőm forgalmaz Disney-s fehérneműket,pizsiket,hálóingeket tök jó áron!!!!!!!!!!
Természetesen van fiúknak is meg lányoknak is választék,Micimackó és barátai,Hercegnők,Verdák :lol: ,hosszúujjú overál,hosszúujjú pizsama,hálóing,rövidnadrágos pizsi,pamut bugyi,pólók,atléták.
Őszre lesznek nagyon édes harisnyák,zoknik szintén Disney-sben.
Kérek tőle képeket,aztán felteszem ide is.
Én már rendeltem Vikinek egy overált meg egy rövidujjú hálóinget,ha minden igaz vasárnapra meg is hozzák :lol:

Gratulálok én is az új autó tulajdonosoknak,látom csak nekünk nem jön össze a kocsi vásárlás :evil: :evil:

Edi
majd belejössz a bébikaja főzésébe,ne aggódj :lol:
Kata az erélyeteken pancsizik vagy valamelyik nagyszülőnél? :oops:
Kata alvópóza olyan kis édes :lol: :lol:
Remélem már jobban vagy hasgörcsölés terén.....most fog először megjönni is szülés óta?

Lívia
de jó,hogy nektek is lesz végre kocsitok!!!!!!!
Milyen színű,hol vettétek,mennyiért,hány km van benne?
Képet majd kérünk róla :lol:

Zsanka
az autó amit felraktál,tényleg jól néz ki,és amit leírtál róla ha tényleg úgy van akkor megéri,mert látszik rajta,hogy jó állapotú a korához képest.
Megmutatom Bercinek ha hazajön,hátha...... :wink:

Már nem tudom,hogy ki kérdezte,a medece anyósoméknál van Oroszlányban,de még nincs teljesen kész.
Apósom csinálta/csinálja,még beszerelésre vár a jacuzzi rész,világítás műszaki része,napkollektor......,de ígérete szerint júl.végére kész lesz,hát úgy legyen!!!!!!!! :lol: :P
Ő amúgy tök ügyes,csomó mindent megcsinál maga.Most ezt a medencét,de tavaly lett készen a kemence is,évekkel ezelőtt pedig egy szaunát készített,meg bent egy kandallót :lol: ezt nem dicsekedésként mondom :roll: :P :lol: :lol: :lol:

Angika
tök jók aképek,eszméletlen,hogy a gyerekek hiol el tudnak aludni :lol: padon vagy hintán meg lábtörlőn :P

Sép napot,sziasztok:Erika

cseriviola

Ági!
Köszi, megkaptam a képet!
E.

Kép
Kép
edi78

Erika!
Anyukáméknál volt a pancsi. 1x sírt, megijedhetett a kék medencétől, aztán elvolt addig amíg nem dőlt bele a vízbe :( Tegnapelőtt meg egy lavorban pancsolt, jobban tetszett neki. Meg a medence túl nagy neki, sok víz kellene bele. Amíg szoktatjuk őt, addig a kádas dolog jobb lesz :wink:
Ma amúgy tökfőzelék lett volna a menű Katának, de nem ette.
Nekem már a 7. héten volt vmi (kis pecsételő barna vmi) és onnan kezdve havonta jelentkezett. Igazán amikor megjött Kata 4hós volt. Pedig szopi volt napi 8-10x. Végülis ki lehet bírni, de sokkal erősebb, mint volt :( (első 2nap)

Cirmike!
Hol voltatok a balcsin?

Lola!
Mennyibe kerül a jegy a tatai sétahajóra? Nem tudod a menetrendjét véletlenül?

Lenne két kérdésem:
- akinek volt légzésfigyelője meddig használta/használja?
- Römer autósülést néztünk ki, van vkiben ebben tapasztalata? Köszi
Edit

Kép
Kép
edi78

Szia Edi!

Mi a légzésfigyelőnket Viki 11 hónapos koráig használtuk,de addig is riasztott 3-szor :lol: ,azt nem tudom,hogy téves volt vagy nem,de lekopogom szerencsére nagy baj nem történt!
Jó volt,hogy volt,biztonságérzetet adott.

Römer ülésről én jókat hallottam,mondjuk nekünk Chicco márkájú van,dönthető,meg vagyunk vele elégedve.

Szia:ERika

cseriviola

:lol: ,ez a jel inkább ennek készült :cry:

cseriviola

Sziasztok!

Lola:
Tegnap megkérdeztem a párom,hogy mit kell egy autóátvételnél megnézni(ő ezzel is foglalkozik).
Na:Azt kell megnézni,hogy ami extrát kértetek bele,pl:központi zár,klíma,működik e ,benne van e.
A szervízkönyvet ott kapjátok meg,mert az utólagos postázás,nem mindig jön össze.Apuéknál is így volt ,és állítólag ők feladták,de nem volt kimutatható a postai út.És így most nincs szervízkönyve.
Na meg a lényeg hogy nincs e rjata sérülés,nem e lett meghúzva,újrafestve,elemek kicserélve rajta.
Ugye a Suzukikat esztergomba csinálják,és az ott dolgozók eléggé kevés lóvét kapnak,és így tolynak rá hogy hogy van öszzerakva.A kötelezőn átmegy,és kész...Volt már olyan is hogy meghúztak autót,és ott "kijavitották",a vevők meg naivak meg sem nézték.Pár év múlva el akarták adni,és a kereskedő egyből kiszúrta hogy ez törve volt,és áron alul vette be...Férjem is dolgozott annó ilyesmi helyen és ott raliztak a zsír új autókkal :oops: ,onnan tudjuk milyenek ezek az autók,úgyhogy nagyon nézéttek meg.

Edi:
Örülök hogy jól átment a kép,nekem is nagyon tetszik :lol: Dorka sem ette ám meg mindent amit főztem neki.Van egy tök jó könyvem,abból főzöcskéztem neki,hu mondom ez tök fincsi lezs,na hát persze ,én ettem neg :? Amúgy a talin rosszul mondtam,Dorka amikor még bébiételt evett 2 üveggel délben ,délután még bevágott egy nagy adag tejpépet,estére meg tápszert.Tehát evett uzsit is,persze :oops:

Erika:
Tök jó kis-nagy medencétek lesz,irigyellek titeket.Abba még a Dorkát is be lehetne tenni simán.Melót hogy bírod?Tényleg ki tud otthon maradni Vikivel a szünet alatt?Felváltva kicsit te kicsit anyudék?A pizsik engem sztem érdekelnének.

Livi:
Gratula a locsitokhoz.Nekünk is opel astránk van cska kombi,és kicsit öregebb.Szeretjük nagyon,jó kis kocsi,de jövő tavasszal vaklószinű csere lesz.Férjem nagyon hajtja,napi 120km-t meg vele..

Cirmike:
Nem csodálom hogy kezdesz kidőlni,a napi programoktól.De az a jó,hogy Réka szeretiMi is akkor voltunk a balcsin,az ezüstpark hotelnál.Tök jó hogy egyedül lementél a gyerekekkel a balcsira,ügyi vagy.Én csak félig mertem oda meg vissza vezetni,Siófokot nem mertem bevállalni :oops:

Angika:
Nem semmi ahogy Boti elaludt :lol: Jót nevettem ahogy elképzeltem a szitut,hogy besötétitetek és Julis még ott randariloz :lol: Átmentek a képek?

Teszek én is a Balcsiról képeket
kicsit pihizik
Kép
Épp felém fut,kópén
Kép
Barátnőimmel
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Cirmike, Ági!

Köszi a felvilágosítást autó-ügyben! Többieknek meg a gratulációkat.
Ági, férjem a Suzukiban dolgozik, így az alvázszám után már utánanézett mindennek a kocsival kapcsolatban. És tényleg ralliznak ott a kocsikkal a parkolóba kivitelkor! :shock: Ő is szokott! :oops: de még nem tört-húzott meg 1-et sem! Ettől függelten persze a kereskedésben is sérülhet, szóval mindenképp átvizsgálom, lehet hogy nagyítóval! :lol:
Hát ezek után nem fog érdekelni, ha 1 órán keresztül próbálgatom az ablaktörlőt, ablakemelőt, tükröt... ha csúnyán néznek, ha nem! Ilyen helyzetekben mindig én érzem tök cikinek magam!

Lívi!
Majd Te is tegyél fel képeket, melyik kereskedésben vettétek?

Erika!
Tényleg ügyi apósod nagyon, hogy ennyi mindent megcsinál a háznál! Viki meg a család meg kiélvezi!
A kezes-lábas engem is érdekelne őszre majd, meg a Verdákos cuccnak tuti örülne Soma, az miben van (kisgatya, vagy atléta?)

Zsanett!
Ez a kocsi tényleg nagyon jó áron van, gondolom kp-s, nem hiteles!

Angi!
Julcsi már nem kiságyban alszik, hogy mászkált este? VAgy ki tud belőle már mászni? Azért jó, hogy nem fél legalább!

Edi!
Szerintem most kezdd rájönni Kata, hogy milyen reakciókat tud kiváltani belőled (környezetéből) hogyha ő erőszakosabban sír, érted!? Próbálkozik... Most kezdi ezáltal önmagát is felfedezni...
Tökfőzit te főzted? Nem a kapor miatt? Nekem Soma a kecskemétiben szerette, most ha én főzök a kapor miatt nem eszi meg, anélkül meg milyen lenne? Én is útáááálom! Habartad, vagy joghurttal csináltad? Cukkinit próbáltad már, az hasonló, de mégsem olyan erős íz!?

Na most befejezem! Jó éjszakát!

lola77

Sziasztok!

Erika,
a cumók minket is érdekelnének. Verdás esetleg Thomas a mozdonyos nincs? Köszike.
Jó hogy a Viki már kezdi megszeretni a bölit.
Mi ma voltunk a bölis klubban, nagyon jó volt, a gyerekeknek bekapcsolták a zuhanyt és ott pancsiztak a kismanók! Nagyon élvezték, és érdekes nem spóróltak a vizzel, mert majdnem 2 órán keresztül folyatták a langyos vizet! Jövő héten is ilyen "progi" lesz. :) Tetszett a Máténak haza sem akart jönni. :)

Edi,
szerintem is a Kata próbálgatja magát. Szegénykém megijedt a viztől? Majd megszokja. Tegnap a Máté egypárszor a víz alá került, de nem gond. Majd ahogy egyre nagyobb lesz élvezni fogja!
Nem lehet hogy azért nem eszik mert nagyon meleg van? A Máté is csak nyammog. Próbálj neki vmi gyümiset csinálni hátha azt szívesebben eszik.
Mi még mindig használjuk a légzésfigyelőt, azért mert a Máté még a rácsos ágyban alszik - a héten veszünk új ágyat neki. Akkor kiveszem, addig nem akartam pakolgatni. Egy kicsit ideges is vagyok, mert ez akkora biztonságot adott, ha elutaztunk akkor mindig felébredtem, hogy minden OK-e vele :) a hülye anyuka.
A Römer állítólag jó ülés.

Lívi,
bocsi csak most olvastam hogy lett autótok. Gratula! Akkor lehet csapatni! :D :D

Lola,
téged láthattalak ma estefele - 6 körül - a Jubiban? Nem láttam jól, csak gyanítom. Próbálgasd csak az autót, ki is kell, mert ki tudja hogy minden OK-e vele. Hallottam már cifra dolgokat :).
A kocsi kp-s, de mivel irányáras szerintem alkudható is. Tényleg jó áron van, a pasinak jólmenő nyomdája van, szerintem ezt a kocsit nem is használták.

Ági,
jók a képek a Dorkáról. Azt mondták egyáltalán nem viheted vízbe? Ez nagyon rossz lehet neki. Ezek a bugyipelenkák sz@rt sem érnek, ráadásul most Komáromban én adtam rá először mikor bementünk a vízbe, de aztán az ég világon senkin sem volt, így én is levettem róla. Ennyit a higéniáról. Mi van ha egy kisgyerek belekakil? Én tudtam hogy a Máté aznap már volt, így le mertem venni róla. Mondjuk ugyanúgy vizes lesz mintha nem lenne rajta.

na eldugulok
jó éjt
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Helló!

Zsanett, igen ott voltunk Somával, Te merre voltál, nem láttalak!? Miért nem szóltál, vagy csak ott mentetek el? Pedig Mátét megnéztem volna, már marha rég láttam!

Erika!
húúú a Thomasos is érdekelne, ha lenne v.mi!

lola77

Ági!
Sajnos nem jött hozzám kép :( :cry: Nagoyn ari Dorka a futós képen :)

Zsani!
Köszi a képeket! De az egyiket 2x küldted és azt amelyiken Julcsi közelröl van leképezve azt nem. Pedig az nagyon tetszik :oops: :D :P

Lola!
Még kiságyban alszik Julcsi. Csak amikor oda berakom este akkor nagyon sír. Magam mellé szoktam venni,hogy lenyugodjon és utána viszem vissza. Aztán olyankor mászik le az ágyról sétálgatni egy kicsit a sötétben :lol:

Lívi!
Gratula nektek a kocsihoz!!!!!!!!!!!
Tegnp délután láttlak Titeket kocsiból. Asszem pont mondtad Timinek,hogy "nézd itt is jön az autó" vagy valami ilyesmit. Gondolom nem akat beülni a babakocsiba.

Erika!
Minket is érdekelne a pizsis,bugyis,zoknis,harisnyás dolog :wink: :)

Na lépek. Ma megyünk festeni anyuékhoz a lurkók szobáját! :D
angika

Sziasztok!

Zsani:
Hát ja hogy írtad,sz@rt se érnek.Tapasztaltam,de dorka csak otthon pancsizott,és elötte ki is domestoszoztam a kis medencéjét,de azért gondoltam fő a biztonság.Hát párszor felállt és látom hogy a pelus már majdnem lecsúszott róla,és megnéztem hát tiszta víz volt belül,úgyhogy le is vettem.Na de komáromba azért sztem is elkelt volna a piciknek a pelus.Tényleg mi van ha belekakil?Ráadásul ha megy a pocija? :wink: Hát Pesten azt mondta a dokink,hogy strandra nem vihetem,de pl,tengepartra igen 8) ,majd jövőre megyünk közösen.Igazándiból a Baicsin sem zavarta a víz,párszor belelógattuk a lábát azt enniy,sztem tudja hogy nem lenne jó neki ha belemenne.Én azt vallom,hogy ezek a babák nagyon is tudják mi a jó nekik.

Angika:
A freemaliodra küldtem,azt nézted?Ha más címed van akkor írd le és oda is átküldöm.Jó festést,jó kis meló az :lol:Akkor ma nem jöttök a játszóra, :cry: .

Edi:
Dorka dettó ilyeneket művelt kb ennyi idősen.Kipróbálta meddig mehet el,csak nálam pofára esett,mert nem engedtem .Volt olyan hogy ha már a kiságya felé vittem aludni már orditott(azt hozzá teszem,hogy Dorka soha nem aludt velünk egy ágyban),aztán beraktama helyére,sírt és visszamentem hozzá,betakartam,és újra kijöttem,ezt addig csináltam amíg elaludt,persze volt hog yő bennt sírt,és mega nappaliba,de megérte.2-3 napig eljátszotta,és megtanulta,hol a helye.Kajával is volt ilyne hogy nem akart enni,ha nem ezsik hát jó nem ,majd fél óra múlva újra megkapja,na és akkor már izlett neki.

Képzeljétek elvittük a Médiába képeket előhivatni,és tegnap mentünk volna a képekért és nem voltak meg :shock: ,sőt nem hogy a képek nincsenek meg,a cd nincs megTiszta röhely volt amit műveltek,képet mutattak nekem hogy azonositsam be hogy melyik srácnak adtuk le a cd-t,és hogy majd megnézik a biztonsági felvételt hogy tényleg odaadtam e a cd-t.Ezek hülyék,hát miért ne adtam volna oda :?: Nem azért megyek oda hogy képeket szeretnék???Na ma újra megyünk,azt meglátjuk mit csináltak...

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok

Angika
Timi szerintem épp át vagy ki akart szaladni az útra és ezt próbálom magyarázni neki.Sajan Anyósom elcseszte a dolgot.Tök jól álltam ezzel a dologgal m,megállt az út szélén megfogta a kezem.Na Anyós 1* vigyázott rá, és azóta ilyez csinál.Ugyanis itt a dózsa gy suli előtt van egy út,egyik felén kavics,másik felén meg ilyen kerítéscsövek amibe be lehet dobálni.Anyós még örömmel mesélte hogy hogy élvezte dobálni.Előtte azt sem tudtam hogy vannak a suli előtt csövek,néztem is rá hogy ez hülye.De miután Timi ott állandóan át akart szaladni így rájöttem.(remélem érthető)És most szívok . :evil:

Zsani
Mi is voltunk komáromba.Akkor volt mindenkine pelus v bugyi.Egy csaj vitte be pucéron a gyerkőcét és szóltak is neki,hogy így nem szabad. De persze semmit nem érnek ezek,tehát tök mindegy hogy van e rajta v sem.Egy cigány csávó,meg full cuccostúl ment be,persze arra nem szólt senki.
Autót köszi,nagyon jó áron van a daewoo.Szerintem tök megérné megvenni,de már túl vagyunk rajta.

Erika
A rucik engem is érdekelnek.

Lola
Autó göbölösnél vettük az autót.A használtautó.hu-n nézegelődtünk már 100-szor.Sokszor már hányingerem volt annyit néztük.Ezt is ott találtam.Reméljük jól választottunk.Pici ismeretség van ott és műszakilag jobban megnézik állítólag az autót. Holnap megy műszakira.Remélem hét elején már meglesz.Majd képet rakok fel.

Edi
Timi nekem sem eszik.Ezen a héten amit evett hát az inkább siralmas.Mérhető mennyiség a héten az tegnap egy egész banán.Mindenből 4-5 falat,de lehet sokat mondatm. Kicsit elkeserít,de hát érthető mert dög meleg van. Igyon sokat az a lényeg.

Na mentem, üdv mindenkinek LÍvia

Kép
slivia

Hello!

Lola,
a homokozónál voltunk a Zolival este 6 után. A Máté ott nyomult egy kiscsajjal. Nem voltam biztos benne hogy te vagy, alig láttam el odaáig. Ezért nem mertem szólni :)
Majd legközelebb elég gyarkan vagyunk ott is :) ált. délután.

Angi,
átlövöm a képet bocsi, siettem vele. A festéshez jó szórakozást! 8)

Megyek, mert ez a kölök nem akar aludni. Teljesen leszívat, most éppen énekelget az ágyban. Kivagyok :) Lehet hogy lassan már nem alszunk délután, ez szívás.

Most éppen kiszedte az ágyrácsot..... áááááááá

Zsani

Kép

Kép
zsanka

Hello!

Köszi a hsz-eket kaja és egyéb ügyben :wink:
Ja nagyon dög meleg van, én meg tök sokat eszek (ki is vagyok miatta), kellene 5kg-ot fogyni, aztán az ember azt várná, hogy ilyen időben csak inni tud azt mégsem. Na majd erőt veszek magamon. A 90napos diétával pár nap alatt 3kg-ot fogytam, de abbahagytam. Pedig nem éheztem, sokat ettem, mégis fogytam. Jó lenne már a régi ruhákba beleférni :( :(
Na remélem holnap erős leszek, majd beszámolok és akkor talán nem bűnözök :lol:

Kata nagyon szépen eszik. Éppen előbb evett 155g főzit (muszáj mérnem ez már hozzátartozik a rituáléhoz :D )
De. gyümi 80-100g, ebéd 100-120g (volt már egy egész üveg is), uzsi gyümi 90-100g, vacsi 190-200g. 4x szopik emellé. Meg vízzel is kínálom.

Erika!
Disney bugyi stb. engem is érdekel. Majd várom a képeket miről is van szó tul.képpen :wink:

Angika!
Egyik képen amin Julcsi kidőlt, szép horgolt takarót látok. Azt te csináltad vagy vetted?

Ági!
Nagyon édes Dorka a képen, te meg tényleg szép karcsú vagy!
Én is így csinálom ahogy te írtad. Amikor dolgom van és nem hagyhatom egyedül a szőnyegen, vagy aludnia kell, akkor megy a kiságyba. Le sem teszem a fenekét már sír. De többször bemegyek hozzá, simi, puszi és elalszik. Volt, hogy 1,5óra alatt sikerült, de meg kell tanulnia egyedül. Mondjuk kicsit elrontottam, mert sokat aludtam vele du, de. együtt vele a nagyágyba vagy a hasamon aludt amikor kisebb volt. :oops:
Média marktban ezek tényleg hülyék...mi volt? végül meglett a Cd?

Lola!

Tökfőzeléket én főztem (hozzáteszem én nem eszem) : tök, krumpli volt benne, kis kapor, 2 kanál natúr joghurt. 40-50g-ot ehetett. Nem erőltettem, később volt szopi, meg délután evett 100g gyümit, este meg 200g főzit. Gyorsan répa, krumpli, petrus-t főztem neki :D Mind megette. Be is aludt aztán hamar. Éjjel 1x kelt, aztán már csak reggel. (cukkinit krumplival, répával, husival megeszi)
Vizsgálgasd nyugodtan az autót, nem egy fillért adtok ki! Nem ciki.

Zsanett!

Hülye anyuka szitu ismerős. Bekapcsolom a légzésfigyelőt, és állandóan meg kell néznem, hogy villog, beteges néha…
Pelus: hát én is vettem Katának, de ahogy írtátok akkor sz@rt sem ér. Mert ha beengedi a külső vizet, minden bacival együtt, akkor mire jó?? Oké, kaki nem megy ki, az igaz.

Légzésfigyelő engem is megnyugtat…Még lesz egy darabig.
Edit

Kép
Kép
edi78

Lívi!
Anyósoddal sokat van Timi amúgy? Nem melegben azért eszik normálisan Timi nem?
E.

Kép
Kép
edi78

Vendég

Sziasztok!

Edi
Édes Kata a videón!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Íme a disney rucik árai:

-bugyi 149/db
-trikó szett 1690-
-póló fiús/verdás,karib tengeres/ 1590-
-strand póló 1590-
-lány póló/hercegnős,witch/ 1890-
-hosszú ujjú pizsi 2190-
-overál/felnőtt méretben is/ 1690-
-hálóing 1990-
-rövidnacis pizsi/felnőtt méretben is/ 1990-

Méreteket megérdeklődöm :roll: ,a képek egy kicsit kicsik,ezer bocs érte :oops: ,de lesz papírom is róla,akit érdekel talizhatunk ez ügyben :lol:
Jöjjenek a képek:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=13298

Sziasztok:Erika

cseriviola

bocs,de a pólószett ára 690- :oops:

Mindenkinek jó hétvégét!!!!!

Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy hol csinálnak olyan figurás tortát, amit nem ilyen vastag szinezett vajjal (vagy mivel) vonnak be, hanem mondjuk marciápán a külseje? Vagy valami ehetőbb, mint az a tömény habos vajas valami.

Köszi
Zsani
Vendég

Szia Mnzsani!

www.mesetorta.hu

próbáld meg,biztos tudsz te is csinálni :lol:

Amúgy meg a Stopban....?

cseriviola

Sziasztok

Mnzsani
A Jeneibe is nézzétek meg.A stopnak van oldala a neten ott is meg tudod nézni,de mostanában nem annyira finom a stopos torta.

Erika
Minket érdekelnének a cuccok tutira. A bugyi az nagyon aktuális,meg a pólók ,trikók is,csak istenigazából majd meg kell őket nézni.Az overáll meg majd ősztől. Timi most nagyon sokat nőtt,úgyhogy őszere ismét mindenből be kell újítani.

Ma strandoltunk.Nagyon jó volt.Igaz reggel azt hittem befagy,de aztán nagyon jó lett.Komáromba voltunk,nem voltak sokan.Timi tiltakozott az alvás ellen,így 4 kor aludt csak el,nem tom este mi lesz. De nagyon élvezte,pacsált ezerrel.De a nagyvízbe nem tudtam becsalni.

Na mentem üdv mindenkinek,további jó hétvégét.
Lívia
Kép Kép Kép

Kép
slivia

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?