Sziasztok!
Végre van egy kis időm és energiám írni nektek
Lola
nem tudod véletlenül,hogy a tatai sétahajót megjavították már?
Vasárnap kimennénk hajókázni,Viki biztos csípné
Milyen a mozi,Soma hogy bírta,tetszett neki a film,végig tudta ülni?
Jegyárak tűrhetőek?
Jó ötlet a közös strandolás,addigra remélem találunk valami jó kis kocsit
Viki azért fáradt nagyon csüt-ön,mert délelött voltunk a CS-S záróbulin és nem sikerült hazaérni időben,minden csúszott/ebéd,alvás/,sajnos mint azt már többször észrevettem még hétvégén is tartani kell a bölcsis időbeosztást.
Eddig ha a férjem du-os volt akkor Vikit ő vitte bölcsibe,de ez így nem marad,mert két hétig 6-ra megyünk,1 hétig meg 1/2 8-ra az úgy nem jó.
Lekopogom Vikinek tetszik már a bölcsi,többször mondja,hogy vissza szeretne menni
,bár a reggelek kicsit pityergősek néha
Kíváncsi leszek,hogy az 1 hónapos/07.16-08.13/bölcsiszünet után hogy fog vissza rázódni a bölcsis életbe......
Gratulálok az autóhoz!!!!!!!!Képet kérünk majd róla
Lívia
sajnálom,hogy abba kell hagynod a sulit,én biztos nem tudnék tanulni is,a sok minden más mellett
Elhiszem,hogy nagyon nehéz!!!!!!!
Vikinek is kb.ilyen korban kezdtek el mozgolódni a hátsó rágófogak alul,de neki addigra kibújt a többi foga szép sorban mint ahogy a nagykönyvben van leírva
Ági
szuper,hogy tesódéknál minden rendben van!!!!!!!Szép neve lesz a kisfiúknak!
Nagyon sokat nőtt Dorka,arcra már olyan komoly kishölgyes
Angika
milyen kis csini Julcsi!!!!!Jól áll neki a narancssárga szín is
Szeret buszozni?Ez a babakocsi új vagy ez is volt nektek?
Nagyon jók lettek a talis képek!!!!!!!Milyen fotógének ezek a gyerkőcök
Hogy megy az idő.....nemrég még babaképeket néztünk róluk,most meg már sokan közelednek a 2 éves szülinapjukhoz,van aki már betöltötte.......
Katának a pózolós képe nagyon tuti!
Zsanka
Máténak meg milyen édes pocija van még mindig,de mintha most nőtt volna sokat,nem?
Edit/Gangi
örülök,hogy minden oké a kis lurkókkal és,hogy hamar túlestetek a műtéten.Mielőbbi teljes gyógyúlást kívánunk nektek!!!!!!!!!!!
EDit
a másik topikban láttam képeket a nagyfiúkról,olyan édesek!!!!!!!
Vasárnap Viki az apjával kint voltak anyósoméknál,íme pár kép róluk:
Nincs valakinek természetgyógyász ismerőse?
Puszi:ERika