Új privát üzeneted érkezett!

sonjus, téged is megsütött a nap, a humor sokmindenen átsegít, csak így tovább. Hülye picsák meg mindannyian voltunk már, nem hiszem hogy ezen bárki is megsértődik.

odry, aha már értem. Miért kell új lakás, ez kicsi? Igen bibibi mi válogathatunk, fiút vagy lányt, kicsit vagy nagyot stb. De ez nem jó dolog, nekem igazából mindegy, de a férjem kijelentette hogy fiú kell. Ezzel is szűkülnek a lehetőségek, azaz lassabban haladunk a sorban. Sok a rizikó, de a sajátnál is. Rokonainknál is van egy édes kislány, bár ő édes, gyermek, de igen jól eltudnék egy olyan kis gyönyörűséget képzelni otthon.

katata, Újszeged az olyan kertvárosi rész?
bbilona

Ilonka,
igen. Tudod kettéhasítja a Tisza Szegedet az egyik oldal Szeged, a másik oldal Újszeged. Azért ott is van egy picike panelos rész, de többnyire kertes házak, van egy nagy Liget is ott, szabadtéri mozival. Minket a kertváros vonz. :D
katata

Ja és Ilonka,
mi nagyon körültekintően keresünk házat. Bent voltunk a Városházán is, megnéztük a fejlesztési terveket. :lol: Hogy tudjuk mi, merre hogyan. Nagyon fejlődik az a rész, ami régen nyaraló övezet volt, egy pár éve már nem az, és elég szép házak épültek oda. Néztünk telkeket is, de 20 milka.... És az ugye még csak a telek!! :shock:
katata

Kár, hogy a párodnak nem mindegy a baba neme, mert azért így felére csökkennek a lehetőségek... De ez fura egyébként, mert ha spontán, vagy lombikkal lesz babátok, annak sem határozhatja meg, hogy mi legyen. És, ha puncis akar lenni,akkor az is lesz!! :lol:
katata

Sziasztok!

Kata!
Az tényleg jó, amit most építenek ki Újszegeden. A munkatársam szülei is ott építettek, de most úg néz ki lesz valami bibi, mert szélesítik az útakat ( ez a töltés mögtti rész ) és az elkerülőt is oda akarják tenni, amiről szó nem volt..... érdemes folyamatosan érdeklődni, mert ki tudja mikor mit talál ki az Önkorányzat. Bár most ott az utca lázad és gyüjtik az aláírásokat.

Ilona!
55 m2 a lakás jó nagy terasszal, tehát kicsi..... nekem és a páromnak is van lakása, így ez a legjobb, ha eladjuk mindkettőt és lesz egy ház, amit mi építünk, úgy ahogy az nekünk jó. A ház tető alatt van, most már csak lakhatóvá kéne tenni és ez múlik ezen a lakáson.
Tényleg nem egyszerű az örkbefogadás, de az már egy nagyon jó dolog, hogy ti ezt mindketten akarjátok. Én egyszer felvetettem, de a párom hallani sem akart róla. Nem azért vetettem fel, mert hogy nekünk lehetne e, vagy sem, mert akkor még nem tudtunk semmit, csak sok volt a környezetünkben, még olyan is akinek volt sajátja. Sőt sok az olyan sztori, hogy megkapták és rögtön lett saját babájuk is. Ja a párod tudja, hogy egy kislány ŐŐŐŐ érte oda lenne.... bár egy fiú is, de azok anyásabbak

Kép

Kép
odry

ilona, tényleg ennyire csak fiúcskában gondolkodik? képzeld az én párom meg pont fordítva van ezzel...kislányt szeretne :lol: persze elsőre...másodikra már kisfiút :twisted: ...ezért aztán tologatja a névválasztást is...mert ugye neki kéne a fiúnévvel 'megbírkóznia :lol: :lol:

kata, mi meg házból szeretnénk újépítésű lakásba költözni, a belvároshoz közel...(Pécsen), mert elegem van a kocsikázásból, eléggé kint lakunk és sem orvos se semmi nincs, ezért minden messze van...pláne ha a páromnál lesz a kocsi és nekem is kéne mennem...busszal 3 átszállással...na ezt én nem vállalom pici babával, úgyhogy eladjuk a házat.

Kép
kicsiboris

Kicsibé,
az is nagyon érthető, 3 átszállás az elég durva. Mi már nagyon szeretnénk kertet, mert csak erkélyünk van.
katata

Halihó!

Sonjus! Igaza van Ilonának. Mi már mindannyian kiérdemeltük a hülye p.., vagy a hisztis pi... neveket. Ne szállj ki! Gyere, mi majd megmondjuk, mit olvashattok még terhestünetnek neten. Az a gáz, hogy sajnos számítunk is ezekre a tünetekre, és ha nincs. azért idegeljük ki magunkat, ha meg van valami, akkor meg azon. Főleg, hogy az a tünet tényleg tünet-e? Na ezt jól kicifráztam. Nálam pl olyan is volt már fogmosás közben rosszul voltam a fogkrémtől... A cicidet feszítheti az utro hatása is. Toooom, hiába mondom, hogy ne keress jeleket, mert én is ezt teszem, akkor is ha a te 50-50 %-odhoz képest az én 50% igenemnek az esélye kb 7% a spermakép miatt. Na ez még cifrább lett.
Lehet, hogy bekattantama meleg miatt és csak össze-vissza tudok írni? :roll:

Amúgy veletek sem történik semmi? UUUUUUUUnatkozom.

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!
Stikában vagyok ám :lol: nem mentem sehová, mert én is unatkozom. Kicsit azért dolgoztam is :) de csak egy kicsit.
Szóval, ha kreálom, ha nem a tüneteket, kicsit feszít és érzem a pocakom odalent, de hát ezzel is megtanulok ám együtt élni :) egye-fene
sonjus

Cicamica!
Teljesen normális, hogy érzed a pockod, hogy feszít. Én még örültem is neki, abban bízva, hogy azért teszi, mert történik valaki odabent!

Kép
Kép
Kép
zel

Sonjus:
Hát a gondolkodásod egy koraterhes nőre utal . Teljesen meg vagy gajdulva :D

Én a terhesség alatt nem szedtem elevitet, mert székrekedést okozott. Szedtem a Ferro folgammát, és a Magne B6-ot, ebből napi 8 szemet kellett, a ferroból pedig kettőt. Egyébként a folsav a különböző fertőzések megelőzésére is van.

Katata:
Szegedet imádom, ott tanultam vezetni is! :)

bbilona:
Mi hír az örökbefogadásról?

Kép
Kép
Kép
mágnes

sonjus, neked múlt pénteken volt az inszemed? már keverem az időpontokat.. szóval a pociszúrás meg enyhe fájás az lehet attól is, hogy most volt a tüszőrepi, minden nap legyetek együtt (szerintem),
nekem is inszem utáni héten fájt a hasam éjjelente, és rádolgoztunk, a dokim azt mondta lehet, hogy akkor repedtek meg a tüszők, ezért fájt, szóval talán nem az inszem alatt sikerült, hanem az után :lol: :lol: hajrá sonjus, minden nap! tudod! még legalább szerdáig szertgessétek egymást :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

...és nálam az első tünet a fémes íz volt a számban, mintha vasat szopogattam volna :lol: :lol: :lol: na meg a cicim

Kép
kicsiboris

Mágnes!
Azért gondolkodom így, mert hát koraterhes vagyok :lol: vagy nem!

Kicsiboris!
Na ez már nekem is eszembe jutott, hogy pé lehet!
Csak azt nem értem, hogy inszem előtt miért nem csinálnak UH-t. Akkor láttam csak a dokit (múlthét pénteken) 5 percre, míg megcsinálta az inszemet, esélyem sem volt UH-t kérni. Bár az okosok azt mondják, ha beadják a szurit, hogy repedjen, akkor az reped :shock: hát nem tudom. Mindenesetre megnyugtatott volna, hogy nem csak úgy dobáljuk ki a pénzt az ablakon!
sonjus

Sonjus,
Kaáliban inszem elött nincs uh megmondom őszintén ezt én is hiányoltam sokszor gondolkoztam hogy egyáltalán jó időben volt? Mondjuk nekem utólag kiderült hogy tök mindegy úgysem sikerülhetett. nyugi mert rádolgoztatok meg akiket oda raktak azok is eléldegélnek ott pár napig :wink:
Vendég

Mágnes,
én is imádom Szegedet!! :D Ott születtem és éltem 22 éves koromig, most már nagyon szeretnék végre visszamenni lakni,nem csak látogatóba a családhoz,barátokhoz. 8)
katata

sonjus, akkor tényleg dolgozzatok rá még pár napot :!: és csak optimistán, nem idegeskedni oksis?

Kép
kicsiboris

katata:
nekem a barátnőm lakik Szegeden , sokat járunk oda,plusz a férjem munkahelyének anyacége is ott van. :)

Sonjus :
A szuri tényleg repeszt, csak jó tudni, hogy akkor-e, amikor csúzlizzák a fickókat :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

pálinkás jó röggölt Kép

annyira rossz volt a tegnap...du. kezdődött, elkezdett a hasam (méhem) görcsölni, és nem akart elmúlni, pedig nem is idegeskedtem...gyorsan felhívtam az orvosomat, tök jó, hogy fél hatkor még felvette. Magne B6-ot kellett vennem, amit otthon azonnal be is vettem és beültem egy kád meleg vízbe...fél óráig még görcsöltem aztán nagyon lassan elmúlt, egyébként hétfőn este is ez volt, akkor anyósom felidegesített...az azért lehetett...nagyon kell figyelnem, annyira megijedtünk a párommal, hogy baj lesz...remélem ma, hogy szedem a vitamint, nem lesz már ilyen...(3 napig kell szednem)

Kép
kicsiboris

mágnes, örökbefogadás ügyben úgy állunk ahogy katának is írtam, talán a nyár végére meg lesz a határozat.

odry, ez jó ötlet megpróbálom érvként felhozni, hátha elmozdul a kislány felé. Unokatestvéreméknél is a 3. kislány és csüng az apján, apuka meg halálra élvezkedik ezen. Köszi :D :wink:

55m2?? Kb nekünk is ekkora, mi is sokat agyaltunk, mert sok al épcső kicsi, a lakás stb. De szuper nyugis helyen van, és nem akartunk 20évre hitelt felvenni, így mi maradunk. De tökéletesen megértelek benneteket, ez egy viszonylag jó helyzet, így mi is belevágtunk volna. Remélem ügyesen el tudjátok adni a lakást!
Kicsiboris nem akartok Szegedre költözni? :wink: Ti találtatok már másik lakást? Vevőt a házatokra? Mindjárt megszületik lebkisebb kicsiboris :D

katata, no akkor már értem mi is az az Újszeged. Lehet hogy a helyiekkel is jó némelyest összemelegedni, tudhatnak néhány jó infot. Ráckevén pl. most olyan helyen adnak el telkeket, ami előtte egy agyagos, "mocsaras" rész volt, ezt töltötték fel (a szemben lévő házak pincéjében ezért folyamatosan bent van a víz), és ez nem éppen jó talajalap a házépítéshez. Mégis aki nem tudja..háát :?

sonjus, ugye hogy az ember babanetfüggő lesz :wink:
A BMC-ben sem csinál minden orvos UH-t, nekem az elsőnél volt aztán már nem? :shock:
bbilona

kicsiboriska, ne hagyd magad felidegesíteni! A Magne B6 biztosan segít. Hú de megijesztettél, vigyázz magadra te lyány!
bbilona

ilonka, nagyon aranyos vagy, köszi, megpróbálom...csak az a baj, hogy tegnap este semmin nem idegeskedtem mégis előjött ez a görcsölés, szóval ez valami tudatalatti dolog lehet nálam. nem érzem de mégid ideges vagyok. már arra is gondoltam, lehet, hogy most kéne kivennem a nyári szabimat és elutazni valahová...lehet, hogy túl sok minden történik körülöttem mostanság.

kinéztünk egy lakást 58m2, nagyon jó helyen van, oylan mediterrán hangulat+kicsi terasz, 1 nagy nappali-étkező+két kisszoba...nagyon tetszik nekünk, de előbb el kéne adni a házat...

Kép
kicsiboris

Boris,
Én azt tanácsolnám ne csak 3 napig szed.A magneb6-ot azt hiszem a 36. hétig simán lehet szedni és nagyon jó késöbb is lehet görcs és ez megelőzheti.Mivel ez csak egy vitamin bajod nem lesz tőle ha szeded.
Vendég

Jaj, Boris,
a szívbajt hoztad rám így korán reggel!! Örülök, hogy rendeződött és nagyon szorítok,hogy ne legyen többet. Tényleg kérdezz rá az orvosra, hogy szedhetnéd-e tovább. Én is hallottam, hogy nagyon sokan szedik még jóval tovább is és pont a görcsölések ellen. Pihenj sokat!!!!
katata

Kicsiboris! Megijesztettél, de ugye már minden rendben? Mikor lesz a következő UH? De a szabi mindenképp jó ötlet.

Panda! Neked miért nem sikerülhetett volna az inszem? Biztos írtad már, csak elfelejtettem.

Ilona! Ráckevén laktok? Én gyerekkoromban három nyarat töltöttem ott, málnát szedtünk (szüleim), azóta sem eszek málnát :lol:

Kép
domo

Domo,
Mert nem tudták a kisfickók megtermékenyíteni a csajokat így ICSI volt lombiknál is.
Vendég

Domo,
miért nem eszel málnát? Én imádom!!!!
katata

domo, igen Ráckevén :( Nem szeretem, de a férjem ragszkodik a haverokhoz.

kicsiboris, jól hangzik, akkor legkisebb kicsiborisnak saját szobája lesz :D Van ezért a házatokra érdeklődő?
bbilona

Panda! egy kicsit még értetlenkedem: és csak lombiknál derül ki, hogy az addigiak hiába voltak?

Kép
domo

Domo,
Igen mert csak ott látják hogy mit kezdenek egymással. Ugye inszemnél ez nem látszik ott csak befecskendezik de lombiknál folyamatosan nézik őket mikroszkóppal hogy éppen mit csinálnak. Hát a mieink semmit nem csináltak.
Vendég

Sziasztok!

Kicsibé! ha még egyszer rámhozod a szívbajt, kocsiba ülök, viszem a dzsemed, de el is fenekellek! Szabad anyáddal ilyet tenni?! A házatokat már meghirdettétek?

Domo! A férjem meg is undorodott a málnától. Én 4-5 éves koromtól szedtem, pár éve nincs már meg a telek, de én most is imádom enni.

Pandus! Mikor derül ki, hogy a srácokat bele kell tenni a petesejtbe? Csak a csészében? Az ICSI-t lehet előre kérni?

Bbilona! Nekünk 110-120 m2-nyi a házunk. Nemrég a páromnak felajánlottak egy pécsi állást. Aztán a nyugi mellett döntöttünk. Meg a család az első..

Kép
Kép
Kép
zel

Köszi Panda, így már értem. Akkor lehet, hogy nálunk is ez a baj?! :?

Kép
domo

Kata!
Mindjárt tesztelhetsz! Aztán vagy örülünk, vagy mehet is a lombik!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
Az ICSIT leszívás után meg kell csinálni. Az ICSIT nem lehet kérni azt a doki dönti el de amúgy csak a 3.lombiktól csinálják ha nincsen rá különösebb indok pl rossz sperma de nálatok ez van nem? Mert akkor ICSI lesz szerintem. Nekünk marha nagy mákunk volt csak azért szúrtak meg 6 petesejtet mert ugye 21 lett és féltek attól hogy ennyit nehogy elveszítsünk esetleg azért mert nem találnak egymásra. Ha ez nincs akkor nem is lett volna semmi eredmény :(

Domo,
Nálatok nincsen baj apával nem? Nálunk van azért alakult így.
Vendég

Pandus!
Akkor, ha jól értelmezem, figyelik, mi történik a sejtekkel, és ha nem azt teszik ,amit kell, akkor rásegítenek.
Hááááát, rossz spermaképünk az van. 7% jó, ami nem hibás, a maradék csekélyke 93% farok, de legfőképp fejhibás. :cry:
Kááár, hogy külön nem kérhető az ICSI. Ha lehetne, én biztosan kérném.

Kép
Kép
Kép
zel

Zel,
Neked nem kell kérni ilyen fickókkal tuti hogy ICSI lesz! Nekünk azt mondták a fehibásak nem képesek a termékenyítésre nálunk 95% fejhiba volt lombiknál.
Vendég

szóval, ha a spermával semmi gond, akkor egymásra találnak. Ez jó hír! Holnapra lesz meg a 5. vizsgálat eredménye, eddig minden rendben volt, remélem még most is :lol:

Kata! Tényleg mindjárt itt a teszt! hogy vagy?

Kép
domo

zel, ahogy olvasom pandácskát, nálatok az ICSI-t igazán kérni sem kell, megy az majd automatikusan. Biztosan nem harapja le a doki a fejedet ha azért rákérdezel. Jól értem, nem költöztetek Pécsre, mert szerettek ott ahol most laktok? Biztosan jól döntöttetek, nagyon szép környéken lvegytok (már amennyire ez térképről kiderül) :D
bbilona

Domo,
Nem egészen van még egy olyan eset is amikor vastag a petesejt burka és ezért nem tud áthatolni rajta a ficánka. Azt hiszem ez idősebbeknél van de erről nem tudok annyit. Na ilyenkor is ICSI kell és azt hiszem AHA is szokott lenni ha ez a baj.
Vendég

Felszólitók mindenkit, hogy lépjen be a "szorítsunk kamillának" csapatába!
bbilona

Ilona!Most hívtam a bmc-t. A mensi 2. napján kell mennem uh-ra, és azt mondták, vigyek magammal 20-30 ezer Ft,-ot, ennyi az inszem. Ez neked is így volt?

Nagyon szorítok Kamillának!!!

Kép
domo

Klubba belépve! Jelen! Szorítok! Hajrá hatodik!

Ilona! Igen, szép hely. Nagyatád mellett lakunk egy kis faluban. Nem a falu szép igazán, hanem a környék.

Pandus, egészen megnyugtattál. Köszike.

Kép
Kép
Kép
zel

Én is beléptem :lol:

Zel,
Örülök nyugi tuti minden rendben lesz :wink:

Domo,
Miért 20-30 ezer az inszem a Bmcbe? Hiszen ott ingyenes csak a gyogyikat kell fizetni. Én is jártam oda de inszem elött leléptem.
Vendég

Panda! most én is össze vagyok zavarodva!

Kép
domo

Panda, miért léptél le?

Kép
domo

Én úgy tudtam hogy csak a Kaáliba meg a Déwainál és a Forgácsba kell fizetni az inszemért és a Bmc eleve államilag támogatott szóval ingyenes az inszem. Nem értem :roll:
Vendég

domo, hhö?? :shock: Ezt én sem értem, mert ha a magánrendeléssel van összefüggésben akkor miért nem mondják meg pontosan az összeget. De igazából az nem lehet, mert akkor sokkal többet kellene fizessél. ???? Itt valami nem stimmel :shock:
Mikor van a 2. nap???
bbilona

Csajok!

Nagyon szégyellem,hogy nem tudlak titeket olvasni!
De ez a két hete tartó rókázás nagyon megvisel :roll:

ZeL!
Mizu?

katata?

bbilona!?

Nekünk lehetett kérni külön az ICSIT!ki kellett tölteni egy papírt amin kértük az icsit,ha másképp nem megy!
m. reni

reni, ne szégyenkezz, ha az ember már 1 napot nem jön el van veszve :wink: !
Te nem szedsz Magne B6-ot? Vagy így is ilyen vacak a helyzet? Nem igazán fer, hogy végre megtörténik a csoda és rögtön így kezdődik, sajnálom kár hogy nem tudok segíteni :( Hátha a tapasztaltabbak :? ?

Hogy mi, jaaaaa igyekszünk :oops:
bbilona

jucmuc, neked nem mostanság van uh-od?

babszi, mi újság azzal a gyevaccal? Biztos valami táborban sütteted a hasadat, már ránk se nézel :?

katata, hogy vagy?
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?