mágnes, örökbefogadás ügyben úgy állunk ahogy katának is írtam, talán a nyár végére meg lesz a határozat.
odry, ez jó ötlet megpróbálom érvként felhozni, hátha elmozdul a kislány felé. Unokatestvéreméknél is a 3. kislány és csüng az apján, apuka meg halálra élvezkedik ezen. Köszi
55m2?? Kb nekünk is ekkora, mi is sokat agyaltunk, mert sok al épcső kicsi, a lakás stb. De szuper nyugis helyen van, és nem akartunk 20évre hitelt felvenni, így mi maradunk. De tökéletesen megértelek benneteket, ez egy viszonylag jó helyzet, így mi is belevágtunk volna. Remélem ügyesen el tudjátok adni a lakást!
Kicsiboris nem akartok Szegedre költözni?
Ti találtatok már másik lakást? Vevőt a házatokra? Mindjárt megszületik lebkisebb kicsiboris
katata, no akkor már értem mi is az az Újszeged. Lehet hogy a helyiekkel is jó némelyest összemelegedni, tudhatnak néhány jó infot. Ráckevén pl. most olyan helyen adnak el telkeket, ami előtte egy agyagos, "mocsaras" rész volt, ezt töltötték fel (a szemben lévő házak pincéjében ezért folyamatosan bent van a víz), és ez nem éppen jó talajalap a házépítéshez. Mégis aki nem tudja..háát
sonjus, ugye hogy az ember babanetfüggő lesz
A BMC-ben sem csinál minden orvos UH-t, nekem az elsőnél volt aztán már nem?