sziasztok pocakos sorstársaim:)
most csak extra röviden jövök, mert már alig bírom nyitva tartani a szemeimet, ui hetek óta nem alszom a meleg és szabolcs hólyagboxolgatásai miatt, amihez mondjuk tök jól hozzászoktam, csak közben ákosnak egyszerre 6 foga kezdett kitörni......eddig 8 volt, most ezt képzeljétek el....szegénykémet nagyon kínozzák, és egész nap megy a babusgatás, kényeztetés, és az elterelőhadműveletek sorozata......
szóval most kidőltem, és alig várom a szülést, azt hiszem ott fogok egy nagyot pihizni. ha még időben érünk be, akkor tuti epidurallal fogok szülni.
igen azt mondják a második korábban jön......hűűűű, akkor nagyon esélyes, h beelőzlek
svs003????? ne haragudj, de mi is a keresztneved?!
hát az egy álom lenne, ha a házassági évfordulótokon születne meg a kis csöppség
képzeld, én pedig a férjem névnapjára, júli 6 csaba napra vagyok kiírva
evu csak oviban azzal a rubint-féle tornával. én nem sok jót hallottam róla. talán a jóga kicsit kíméletesebb lenne ebben az állapotban?! persze mindenki maga érzi, h mi esik jól neki, és akkor azt kell tenni!!!!
niki emma rengeteget fejlődött és kész kisasszony már. bizony ám, napról napra értelmesebbek lesznek és észre sem veszed, már forog, kúszik, mászik.......... a legcsodálatosabb élmények ezek, amit átélhetünk!
fatimával nem beszéltél???? jó lenne hallani felőlük!
vicky30 beni milyen szép kis formás pasi!!!!!!! csudaklassz dolga van, már az egész franciaágyat birtokolja
ismerős a helyzet....
sajnos nem lesz semmiféle randi a szülőszobán, mivel én az istvánban fogok szülni! pedig milyen szuper lett volna!
na most tényleg dobom magam a kanapéra relaxálni.
nagyon szép éjszakát kívánunk mindenkinek!
pusszancs