Új privát üzeneted érkezett!

Zsu, eszem agaban sincs ellogni a fogorvost 8) mar meg is kerdeztem mikor mehetnek, mert a dokimnal mindig elöre kel idöpontot egyeztetni :D igen, jol beindult a gömbölyödes :D

Niki, az Ilcsis termekek tutira nygon jok, az uncsitesom kozmetikusnak tanul, meg is fogom kerdezni, köszi a tippet :D

meleg vaaaaaaaaaaaaaaaan :shock:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Jó izzadós napoknak nézünk elébe!!!

Niki: Emmácska annyira, de annyira drága, édes baba! Jó képeket tettél fel! Olyan igazi idilli kis babás család vagytok! Amikor elszunnyad az ember hasán, hát az leírhatatlan érzés! A fenékkitolásos alvásról nem is beszélve. Kitartás a pocifájással! Én lekopogom, de mióta nem eszem egy szem csokit sem és kapja Beni a Gripe Watert, már elmúlt. Azóta 4 órát alszik délutánonként és a saját ágyikójában....

Evu: Csinos a pocid! Már egyre jobban gömbölyödik, most már senki nem hiheti azt hogy jól belaktál és azért ilyen. :lol:
A terhességi csíkokra nekem is mindenki azt mondta, hogy hajlam, de biztos ami biztos alapon én kenegettem. Karácsonyra kaptam Vichit én is, aztán az Avon krémét vettem meg. Nekem nem lett szerncsére.

StellinaNiki és Zsu: rajtatok a világ szeme!!! Lesz randi a szülőszobán? Remélem tudtok pihenni ebben a nagy hőségben!!

Szép Napot Mindenkinek!!

Kép
viky30

Éljen a popsikitolás! Niki rózsaszín ruhás Emmácskája után szabadon, kékben egy fotó Beniről:

Kép

Kép
viky30

Külditek ezeket az édes képeket, az én pocaklakóm meg vígan ugrándozik odabent!!!!!!! :lol: :lol:
Beni már milyen nagy és férfias!!!!!! 8)

Zsu
svs

Sziasztok!

Viky, Niki ennivaló cuki babáitok vannak mégegyszer gratula hozzá... :D

Evu tök jó a pocakod az enyém valahogy oldalra is nő nem annyira előre vagy nem is tudom hogy írjam ezt most le :?

Itt most nem érzem a meleget de ha kimegyek biztos borzasztó lesz, pedig haza kell mennem :(

Én reggelente szoktam inni egy kis kávét szerintetek rosszat teszek ezzel a babának? A védőnő azt mondta, hogy egy kis kávé nem árt de ma valaki megkérdezte, hogy baba mellett kávét iszok?

Sajnos nekem is van narancsbőröm a popsimon és nagyon utalom de hat nincs mit tenni.
Vichyvel kenegetem de én sem veszek többet mert tényleg elég drága, ezenkivűl van mandula olajam amibe pár csepp rózsa olajat tettem, nekem ezt ajánlották.... a véleményem az, hogy aminek ki kell alakuljon az ki fog (sajnos :( ) de legalább nem lesz lelkiismeret furdalásom, hogy nem tettem érte semmit.

A segítség kérdésre még nem válaszolt senki, na szóval volt segítség vagy egyedül is ment a babázás már az első perctől.... nekem anyós mama jönne de nem vagyok benne biztos, hogy jó lesz... :roll:

Fatimával mi van tudtok valamit?

Emma baba már nagyon közeledik mi is szurkolunk nektek!!!!

Még annyi mindent írnák de ez is sok lesz bocsesz... :wink:
Ági

Kép
cica_1

Agi, en nem olvastam ezt a segitseg kerdest, vagy scsak atsiklottam felette.. :shock:
nos, az tuti, hogy anyukam az elsö heten nalunk fog lakni, ehhez ragaszkodom! anyuci felajanlotta ezt es en örömmel mondtam igent :D

csajok, mit vettem a fejembe..hazamegyek melo utan es rubint reka torna :lol:
Vendég

hazaertem tok jo volt a forgalom... valamit szereltek a gepemen es szinte egesz nap nem tudtam dolgozni most kellene tanulni de jaj jaj nincs kedvem... :cry:

bocsi az ekezetek miatt de itthon angol kiosztasu a billentyuzet es ez az egyszerubb...

kitartast aki meg dolgozik....

holnaptol keszenletbe kell allni, azt mondjak jon a nagy csunya meleg :twisted: :evil:
agi

Kép
cica_1

Agi..ha ennel is melegebb lesz, en kiszaradok es nekem annyi..mar igy sem birom :shock:

szerdan megyek fogorvoshoz :lol:
Vendég

Ági: szerintem kell a segítség. Első héten mindenképpen! A szülés után nagyon fáradt, kimerült és gyenge leszel és ajánlott az ágynyugalom (vérveszteség, erőlködés miatt)!!! Ráadásul akármennyire felkészülsz elméletben, a gyakorlatban hirtelen bizonytalan leszel és jó egy támogató rokon vagy barát. Első héten általában az apukák maradnak otthon, de jobb egy nőrokon vagy barátnő. A legjobb ha mindkettő van. Nekem nagy gátsebem volt, mert Beni a kezecskéjét az arca elé rakta és úgy született, ezért alig bírtam felállni és járni és nagyon fájt minden mozdulat, ezért anyukám két hétig jött minden nap fél napra és nem is tudom hogyan boldogultam volna nélküle! Amikor ő nem ért rá akkor a nővérem vagy egy barátnőm ugrott be, de szigorúan a segíteni és nem vendégeskedni.Szóval csinálhatsz egy beosztást is, ha nem akarod hogy anyósod olyan sokat legyen nálatok. A dokim azt javasolta egyek sok húslevest attól erőre kapok! Javaslom nektek is és persze sok-sok-sok folyadék a szoptatás miatt, főleg ebben a melegben.

Kép
viky30

Fatima nagyon sokszor gratulálunk nektek Tarek megérkezéséhez, na és persze neked még külön is ehhez az egész hosszúra sikeredett vajúdáshoz/készülődéshez..!!!!!!!!!!!!!!!!
sok-sok boldogságban lesz innen már csak részetek!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
remélem simán ment a talpraállás, és ma már szaladtál is! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
millio puszi és kérünk azonnal képeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amint csak jut ilyenre időtök persze..............
Kata&Lizus
lmkata

Viki szívemből szóltál a segítséget illetően. Így van. :D

De édes Beni is. De ti is egy babás család vagytok, nem?
Megnéztem, ahogy apukáján fekszik:) Ezt valamiért nagyon szeretik a babák, úgy látom!:)

Kép
niki30

En is felek a nagyobb melegtol eleg nehez elviselni, foleg a kis automba szokot nagyon rossz lenni mert nincs klima amit vegso soron nem is akartam csak hat amikor 40 fokra felmelegszik kicsit kenyelmetlen :shock: valahogy ki kell birni majd biztatjuk egymast es majd csak tulleszunk rajta

Juliusba elmegyunk egy hetig a Balatonhoz ott egy kisse feltoltodunk mar alig varom :D

Koszi a velemenyeket a segitseggel kapcsolatban akkor egy kicsit meg gondolkodunk rajta majd meglatjuk :?

udv,
agi

Kép
cica_1

Nálunk is Apuci lesz itthon 2 hétig, Anyukám meg pluszban minden délután! Talán Anyósom is benéz majd néhány naponta! :lol:

Zsu
svs

na csajok, tul a rubint tornan, teljesen atizzadva, pirospozsgas arccal ujjaszülettem :D mostmar csak az esti kocogas es egjen a zsiiiir :lol:
Vendég

azért csak óvatosan, ne hajts magad túl!!!! :shock:

Zsu
svs

nem, nem vagyok felelötlen, de nem halogathattam tovabb a mozgast, eröt kellett vennem magamon 8) jl vagyok, most tele energiaval, csak ovatos kocogas lesz :D
Vendég

Ági! Jól fog jönni a segítség, hidd el! Nálunk is anyukám volt itt velünk egy hétig, utána meg a párom 3 napot.
A szabadságát tartalékolja későbbre. Azt hallottuk, h. nem az eleje nehéz, hanem majd a hasfájós időszaktól...:( már ha lesz ilyen.
Nem tudom, hogy jössz ki anyóssal, de ha jó a viszonyotok, akkor fogadd el a segítségét!

Puszi

Kép
niki30

sziasztok pocakos sorstársaim:)

most csak extra röviden jövök, mert már alig bírom nyitva tartani a szemeimet, ui hetek óta nem alszom a meleg és szabolcs hólyagboxolgatásai miatt, amihez mondjuk tök jól hozzászoktam, csak közben ákosnak egyszerre 6 foga kezdett kitörni......eddig 8 volt, most ezt képzeljétek el....szegénykémet nagyon kínozzák, és egész nap megy a babusgatás, kényeztetés, és az elterelőhadműveletek sorozata......
szóval most kidőltem, és alig várom a szülést, azt hiszem ott fogok egy nagyot pihizni. ha még időben érünk be, akkor tuti epidurallal fogok szülni.

igen azt mondják a második korábban jön......hűűűű, akkor nagyon esélyes, h beelőzlek svs003????? ne haragudj, de mi is a keresztneved?! :oops: :oops: :oops:
hát az egy álom lenne, ha a házassági évfordulótokon születne meg a kis csöppség :) képzeld, én pedig a férjem névnapjára, júli 6 csaba napra vagyok kiírva :lol: :lol: :lol:

evu csak oviban azzal a rubint-féle tornával. én nem sok jót hallottam róla. talán a jóga kicsit kíméletesebb lenne ebben az állapotban?! persze mindenki maga érzi, h mi esik jól neki, és akkor azt kell tenni!!!!

niki emma rengeteget fejlődött és kész kisasszony már. bizony ám, napról napra értelmesebbek lesznek és észre sem veszed, már forog, kúszik, mászik.......... a legcsodálatosabb élmények ezek, amit átélhetünk!
fatimával nem beszéltél???? jó lenne hallani felőlük!

vicky30
beni milyen szép kis formás pasi!!!!!!! csudaklassz dolga van, már az egész franciaágyat birtokolja :lol: :lol: :lol: ismerős a helyzet....

sajnos nem lesz semmiféle randi a szülőszobán, mivel én az istvánban fogok szülni! pedig milyen szuper lett volna!

na most tényleg dobom magam a kanapéra relaxálni.

nagyon szép éjszakát kívánunk mindenkinek!
pusszancs
Vendég

Igen meggondolom a segitseget szerencsere meg van idom erre... nincs baj az anyosommal csak hat nem is tudom valahogy :?

Evu vigyazz a tornaval, en kerdeztem a vedonot es azt mondta, ha tornaszni akarok kizarolag csak gyogytornaszi vegzetseggel rendelkezo emberkenek az oraira menjek es tanacsait fogadjam meg... ez sajnos nem a fogyas ideje
De termeszetesen ezt te dontod el csak mondjuk kerdezz te is utanna hozzerto emberketol :)

Igaz csodallak, a sok energiaert mert en csak a konyvet bamulom es hizok.... ez meg meg annyira sem jo :(

Stellina kitartast mar nincs olyan sok :)

Kép
cica_1

aggodo csajszik 8) (ami persze jol esik)

en nem fogyozom, csak mozgashianyom van!! :D nem vagyok buta, persze, hogy megkerdeztem a vedönenit, van egy gyogytornasz, akihez fogok jarni, hamarosan uszni is megyek, de nekem most mozgasra volt szüksegem! amikor mar nem birtam, lealltam szünetelni, ittam stb. tehat NEM fogyozok. :lol:

pusszancs csajszik 8)
Vendég

KEDVES FATIMA,

GRATULÁLOK ÉN IS TAREK MEGSZÜLETÉSÉHEZ, SOK-SOK TEJCIT, JÓ EGÉSZSÉGET ÉS MINDEN JÓT KÍVÁNOK NEKTEK!

VERUS

Míg még egyben vagyunk, jele nincs a születésnek... :roll:

Kép
buborka.

Stellina, Zsuzsi/ Zsu vagyok! Te meg Niki, ugye? Ha a kórházban nem is randizunk, "közös napunk" :lol: még lehet, úgy gondolom, hogy 4-5-e előtt én nem szülök! Te hogy érzed? :wink:

Zsu
svs

jo ejt csajszik, csak egy nagy seta volt, hagytam a kocogast 8)
ja, es a rubint az terhestorna volt!! :lol:

most kis tv, aztan szunya! holnap jövök!

Fatimarol valami hir?

pusszancs
Vendég

Sziasztok, Ági, a kávéra reagálva ... nálam is ugyanez volt, hogy bent felháborodva megkérdezték, hogy baba mellett kávé? ... egy capucinot naponta nekem azt mondta dokibá és védőnő is, hogy lehet. Azért számít szerintem a vérnyomás, amikor magasabbnak érzem, én már kihagyom. Közben volt olyan időszak, amikor 95/65 volt a vérnyomásom ... :oops: :roll: ... na akkor még szép, hogy ittam. Szóval én is iszom, meg más is szerintem.

Pusszancs mindenkinek!
Emese

KépKép
emese1974

Evu, nem hívtam fel Fatimát, nem akartam őt zargatni.
Majd valamikor rácsörrentek, amikor már túllesznek az eseményeken.

Jó éjt, szép álmokat!

Ja, kávé. Én is ittam, egy lightos, tejeskávét nyugodtan lehet. Sőőt, sok helyen írják, hogy egy sima feketét is lenyomhat az ember.
Szóval ebből baj nem lehet.
Én most is iszom napi egy tejeskávét szoptatás mellett. Szerencsére Emma nem pörög tőle. Na jó, mondjuk nem iszom erőset....

Kép
niki30

Sziasztok!
Ma korai ébredés volt már bent is vagyok a dolgozóba rengeteg a meló és nagyon el vagyok úszva szóval ma csak este jelentkezek...

De addig is...
Köszi a megnyugtatást a kávéval kapcsolatban nagyon jól esik ma reggel nem ittam, de most megyek és iszok egy fincsi tejeset :lol:

Remélem mindenki birni fogja valahogy a meleget... :roll: kitartast csajok és babócik!!!!!!

puszi ági

Kép
cica_1

SZiasztok.

Csak röviden írok, mert nagyon éhes vagyok.
FATIMA: NAGYON SOK GRATULA A KIS TAREKHEZ!!!!! :lol: :lol: :lol:
Látom mindenki ki van a nagy melegtől, nem csodálom, mi is!
Ma hőségriadó van, úgyhogy mindenki igyon sok folyadékot és kizárólagosan árnyékban közlekedjetek.
mi jól vagyunk, tegnap vették ki a varratok egy részét, mert sajnos olyan mélyen szakadtam a végbélnyílás felé, hogy elég necces lenne kiszedni onnan. Most már legalább tudok ülni.
Eszterkém, talán :roll: kezdi megszokni a nappal éjszaka érzést, de nem akarom elkiabálni. Nekem most az anyósom segít itthon, aztán jön az anyukám. :lol: Csajok, nagyon kell az a segítség.
Képzeljétek éjszaka, annyira kóma voltam fél 4 órakor, hogy nekimentem az ajtónak, de ezzel csak az volt a baj, hogy Eszter fejecskéje is ott volt, Hála az Égnek nem történt semmi, de nagyon megijedtem!!!!! :shock: :shock: :shock:
Iszonyatosan kell figyelni, kicsit ki is vagyok fáradva. De belejön az ember egy idő után.
Na, most már megyek, mert lefordulok a székről.
Puszi mindenkinek, majd még jelentkezem!

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Bocsi a vonalzónkat még nem frissítettem!
ma talán meglesz!!!

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Sziasztok csajok!

Most voltunk védőnőnél, minden ok....vizelet rendben, vérnyomás is, és a kis szívhangja.....szuper! Ma megint megnyugodtam! Ja és mostmár öt hete szintén csak egy kilóval gazdagodtam :oops:

Sok infót is mondot, nagyon ari volt, ő azt mondta, hogy a babának a gyógyszertári dolgokat az anyuka TAJ kártyájára adják.

Csajok ha valakit érdekel adott egy papírt,a mit kimondottan a János kórház szülészetére kell vinni majd, ha elkövetkezik a nagy nap!!! Ha valakitérdekel felteszem, ha másnak nem egy támpontnak!!!!
Szóljatok.......

Ja és a légzésfigyelőhőz külön van egy tanfolyam amit a Madarász utcai kórházba tartanak egy alkalom,kb 1500 Ft, szerintem oda is érdemes elmenni!!!

Emma és Beni nagyon tündérek, alig várom már, hogy a mi kis békánk is megelgyen!!!Imádom ahogy a kis kezüket és lábukat maguk alá húzzák :D

Kép
kis pupu

Niki, nagyon édesek a fényképek, olyan szépek vagytok :P

kis pupu, az a tájékoztató érdekes lehet. ha fel tudod tenni, az klassz lenne.

Ma megyünk első szülés felkészítőre. Izgi.

Képzeljétek nekem meg elkezdett szúrni az oldalam. Tegnap este nehezen tudtam, hogy feküdjek, reggelre jobb lett, de azért még most is érzem. Épp ideje újra felülvizsgálatra menni dokibához, hogy lássam minden rendben.

Puszi, vigyázzatok magatokra a hőségben és ne menjetek az utcára mostanság.

Emese

KépKép
emese1974

Csajok, ki tudja mikor van a Mom-ban Aqua Natal es Aqua Fitness?

lehet nem neztem meg alaposan, de nem talalom..köszi :lol:
Vendég

Helló csajok!

Nem valami nagy ma itt a nyüzsi. Gondolom mindenkinek sok ez a meleg :( ! De fel a fejjel, jövő héten jön a hidegfront!!!!! :lol: Sőt állítólag 30-án telihold lesz, hátha Emma baba is érzi majd, és kibújik időre?! :wink: :wink:

Pusza

Zsu
svs

Most beszéltem Fatimával.
Szuper jól vannak. Minden rendben van velük.

Tarek állítólag csodálatos baba, minden flottul megy.
A szopizással még vannak nehézségek, de ahhoz idő kell, nem igaz?
Az egyik melléből tud csak szopizni, úgyhogy a másikból csak fej.

Mindennel nagyon meg van elégedve a kórházban. Egyedül az ágy magas neki :) Egyem a szívét:)
3 ágyas fürdőszobás lakosztálya van:)

Ja, a lényeg, meséli, hogy nemcsak azért nem tudta megszülni, mert elfáradt, hanem mert nem helyezkedett be rendesen a medencébe. Állítólag.

Már természetesen menne haza, hogy az otthoni körülmények között összeszokhassanak úgy igazán.
Csütörtökön engedik majd haza őket.

Kép
niki30

Sziasztok.

Jaj de jó, hogy Fatima, már tud szopiztatni!!! :D :D :D
Szegénykém sokat szenvedett...
Stellina, Zsu, Buborka hogy vagytok??? Sűrű bejelentkezést kérünk!!!
Puszi mindenkinek.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Kép
kis pupu

Hello csajok!

Nagyon meleg van ma :(

Nagyon orvendek, hogy Fatima jol van mar alig varom, hogy ismet irjon...

Mlandi en aztan vegkepp nem tudok tanacsokat adni de ha van segitseg pihenjel amennyit csak tudsz szerintem nem jo eroltetni ha mar kimerultel.... kitartast!

Puszi nektek ma mar csak pihegni fogok...

Kép
cica_1

na, a rubint reka torna mara is kipipalva, tök jo volt :lol:

csajok, aqua fitness idöpont? nem jart senki?

eppen nyulpaprikast fözök, nyami :D

örülök, hogy hallottam a jo hirt Fatimarol :-)

Zsu, hogy vagy?

Andi, ti is jol vagytok?

Niki, Emmacska?

pusszancs csajok, gyors zuhi, nem birom :?
Vendég

Cica, ez nagyon jó, ez az online-akadémia!
Hogy előbb nem jutott eszembe! :evil: Én buta!

Szal nézzétek meg, nagyon sok hasznos infót gyűjthettek be. Én pl. a fürdetési fogást innen lestem el.
Meg van egy nagyon vicces apuka. Mi szét röhögtük magunkat rajta (a 3. nyilatkozó).
Ha regisztráltok, akkor több mindent megnézhettek.

Kép
niki30

Jó reggelt csajok!

Kávé: én is megiszom a napi betevő lightos kávémat, védőnő, doki is azt mondta, hogy nem árt a bébinek!
Tök jó, hogy Fatimáék ilyen jól vannak, és holnap jönnek is haza! Fatima, várjuk a további híreket!! :)

Evu: sajna én Mom és Aquafitness ügyben nem tudok segíteni. Milyen lett a nyúlpaprikás? :)

Andi: hogy bírjátok a meleget? Nagyik állandóan tudnak segíteni? Jó az új vonalzótok!!! Kérünk szépen fotókat rólatok! :lol:

Niki: Emmácska ma egy hónapos? Boldog 1 hónapot nektek!!!!!! :lol:

Emese: voltatok felkészítőn tegnap? :)

Kis pupu: szuper, hogy minden ok! :)

Én már megőrülök itthon. Minden készen áll, ülök itthon és csak a babára meg a szülésre tudok gondolni. :oops: Semmi sem köt le. És úgy érzem, hogy ebből tuti túlhordás lesz :cry: , tehát lehet, hogy még 3 hetünk is hátravan! Bele sem merek gondolni!! Babázók, ezt hogy lehet elviselni???????? :roll: Stellina bizti beelőz, Buborkáról ugye nem is beszélve!
Ma este ctg, legalább történik valami! :)

Pusz, igyatok sokat!!!!

Zsu
svs

sziasztok!

ígérem most már minden nap bejelentkezünk, aztán ha akció lenne, akkor a férjem csabi tájékoztatni fog benneteket az eseményekről :lol: csak előtte még be kell tanítani a drágámat :roll:

zsu, ne izgulj én is nagyooooooooooon türelmetlen vagyok már, csak annyiban más a helyzet, h nekem itt van egy kis örökmozgó, aki maximálisan leköti a figyelmemet és csak szabi kisebb manőverei juttatják eszembe, h te jó ég, hamarosan szülünk!!!!! készen állsz mindennel? fészekrakás beindult már? én ákos születése előtti három nap minden hajnalban sütöttem és sika mikáltam...... :lol:
hűűű de jó, ma este ctg.....na akkor sokminden ki fog derülni, ugye? mi holnap megyünk és manuálisan is megnéz a dokibá + hüvelyváladéklevétel.

KÁVÉ én is megiszom a kis tejeskávémat, de pár hónapja beiktattam a biokávét is, ami isteni tejcsivel v. szójaitallal!!! dm-ben kapható!

evu nyammmmi, micsoda fincsi dolgokat nem főzöl!!!

HŐSÉG: mi csak jégkrém társaságában és a hüsi lakásban tudjuk elviselni. ha minden igaz, akkor apa ma megveszi a hatalmas nagy napernyőt a homokozó és a medence felé, akkor viszont ugrunk ki a vízbe pancsikolni :lol:

niki annyira örülünk a fatimával kapcsolatos jó híreknek!!!! holnap már ők is végre otthon lehetnek :lol: emma hogy bírja a meleget? voltatok már kint a szabadban?

andi képeket kérünk szépen eszterről!!!!

buborka te mikor is fogsz szülni? hogy érzed magad?

REMÉLEM MINDENKINEK SZÉPEN INDUL(T) A NAPJA!!!!

HŰSÍTŐŐŐŐŐŐŐŐŐ PUSZIKÁK

Niki
Vendég

Stellina/ Niki: bocs a kérdésért, de nálam az egyetlen dolog, amit a közelgő (??) szülés tünetének értékelek, a gyakori, lazább széklet? Szerinted ez jelent vmit, nálad van vmi jel? :?:

Zsu
svs

helló zsu, de jó h nem kapcsoltam ki a gépet :lol:

nevetni fogsz, mert tegnap óta hasonlót tapasztalok én is, de még nem vagyok benne 100%-ig biztos, h a közelgő szüés miatt van, mert mindig a jégkrémbomba után jött a dolod..... :oops: ma kihagyom a hűsítő finomságot, aztán meglátjuk.
különben nagyon is lehet, mert nekem is szülés előtt pár nappal állandóan ment a hasam. főleg a vajúdás napján, na akkor minden volt, felülről-alulról.
érzel még mást is?
nekem még semmi jóslófájásom nem volt, mondjuk ákossal sem. azonban az alhasam már tegnap óta fájogat, mint amikor megvan a menszesed.

hűűű de izgi, lehet, h hamarosan megszületik az újabb kis emma??? :lol: :lol:
Vendég

Én semmi egyebet nem érzek sajna, és ezt sem tudom hova tenni, mert pl. ma még nem ettem semmi olyat, ami okozhatja! Azért nem hasmenés, csak olyan "átmenet" féle!
Nálad ez az alhasi fájás biztos "jót" jelent már, de jó!!!!! :) Bárcsak nekem is lenne! :wink:

Akkor, gondolom figyelünk és várunk!!! :wink:

Miért pártoltál el a Jánostól?

Zsu
svs

jo reggelt csajok, sok vizzel, arnyekkal es pihivel :lol:

na, ebböl nekem csak a viz van, az irodaban höseg van, bevizeztem a hajamat, mire az asztalomhoz ertem, meg is szaradt :cry:

annyira fincsi lett a nyulpaprikas makronit föztem hozza :lol:
Niki, imadok fözni :D

Zsu, megertelek, es Nikit is, nagy lehet az izgalom, mindjart többen lesztek 8)

csajok...Mini ujabban alig mozog, vagy csak en nem erzem olyan intenziven...lustizik vagy a melegtöl lehet? van valami modszer, hogyan ösztönözhetnem egy kicsi mozgolodasra? :roll:

ma este dinnye lesz otthon a menü es piskotat kell sütnöm Laci rendelesere :D

megsülök.............
pusszancs mindenkinek
Vendég

Sziasztok csajcikák!!!

Vagyok, olvasom is mindig vissza ezerrel ki mit írt és próbálom követni az eseményeket is, de oda már nem nagyon jutok, hogy írjak is.
Nálunk a melóban a héten nagy a hajtás, reggel 7-től este 8-ig dolgozom a héten, mert tanévzárás, érettségi adminisztrációs időszak van. Tipikus kismama munkatempó ez:(
Sajnos kezdem megsínyleni... a bokám nagyon be van dagadva - állandóan fáj a lábam is. Tudtok vmi jó tippet?!

És ez a meleg... pedig már ventillátort is behoztam az irodámba....

Kitartást nektek is a hőguta ellen!

Kép
bogen

most csak röviden, mert ákos már felébredt....

zsu
igen-igen, én is már nagyon-nagyon figyelem és várom a jeleket! néha már be is képzelem magamnak, h ez már biztos vminek a kezdete :lol: okvetlen számolj be a mai ctg-ről!
nem a kórháztól, hanem az orvostól pártoltam el. egyszerűen az volt az oka, h nem azt a "szolgáltatást" adta, amit én elvártam tőle, és az ákossal való állapotosságom alatt megfogadtam, h addig nem állapodok meg egy dokinál, amig az legalább 99 %ban meg nem felel az elvárásaimnak. szerencsére megvan az igaz! eddig maximálisan meg vagyok vele elégedve, de konkrétan csak a szülés és a 6 hetes kontroll után derül ki, h mennyire volt tökéletes.

evu piskóta sütés? most annyira kedved csináltál a sütéshez.....lehet ,h én is összedobok egy kis meggyes piskótát. megyünk is ki ákossal meggyet szedni a kertbe.

bogen kitartás ebben a melegben neked is! a legjobb az lenne, ha vízszintesbe tudnál pihizni egy kicsit, vagy ha ez nem megoldható, akkor fel a lábakkal egy székre! este pedig jó kis hűsítő fürcsi ésha apucit megkéred, biztosan bekrémezi és megmasszírozza fájó lábikókat :lol: nálunk ez már mindennapi rituálé, miután ákost letesszük aludni, jön a babánturmix + lábsimi v. maszírozás :lol: :lol: :lol:

megyek, mert már türelmetlen a kispasim.

puszi
niki
Vendég

Stellina, emlékszem, hogy régen írtál a doki mizériáról...de hogy is hívják?
Csak mert most h. ott egy csomó dokit láttam, hátha be tudom őt azonosítani.
És hogy is néz ki?

Kép
niki30

Szunyáltam egyet, és látom volt is fejlemény azóta!

Bogen: tényleg ne vedd félvállról a pihenést ebben a meleben, még ha sok is most a meló. Kis pihi, lábfeltevés..... :wink:

Stellina: én is így vagyok, és egy SztImrés dokiról váltottam a mostanira! :roll:

Evu: ne aggódj, neki is vannak pihenőnapjai, de ha gondolod egy kis csoki vagy gyümi, netán egy könnyű jegeskávé beindíthatja Minikét! :wink:

Niki: nálatok mizujs ebben a nagy melegben? Emmának elég a cici vagy adsz neki vizet is? :wink:

Zsu
svs

örülök, hogy kedvet kaptal a sütizeshez Niki :D

Zsu, köszi a nyugtato szavakat, probaltam lazitani, picit mozgolodott a szemem fenye, aki ma 21 hetes :D

csajok, egyszerüen nem tudom leirni milyen fülledt höseg van az irodaban!!! szörnyü...
Vendég

Szia Zsu!

Köszi:) Jól bírjuk a hőséget.
Az a jó, hogy egész délelőtt hüsi a lakás, a nap is csak 4-5 után süt ide. Akkor viszont gáz, mert nincs sötétítőnk.
Még jó, hogy Emmácskának a kuckója viszonylag hűvösebb.
Na de holnap anyukámékkal felhozatom a ventillátort.

Igen, szoktam adni neki vizecskét is. Ilyen hőségben....

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?