Sziasztok!
Itt vagyok, csak mikor hazajöttünk olyan fáradt voltam, hogy Manót leraktam és én is ledőltem.
Na doki megvizsgált mindent rendben talált és a jobb petefészkemben látott is domináns szép tüszőt. És azt mondta, hogy még nem bolygatna, mert még nem muszáj. Szóval még egy kicsit legyek türelmes, egyébként a férjem is ezen az elven van.
A doki is azt mondta, hogy mivel volt egy egészséges szép terhességem nem szabad gondnak lenni, szóval csak szexeljünk. Egyébként a rákszűrés aktuális volt, azért is fontos volt most menni.
REmélem tényleg jó kis tüsző éreget odabent és a jövő hét elején már meg is lesz a pé.
Szóval ennyi!
Kismamik! Hogy bírjátok ezt a meleget?
Mi volunk a postán aztán meg hintáztunk egyet, de még a bugyimból is folyt a víz. Nem bírtam sokáig kint már a fejem is zizeget így gyorsan bejöttünk, MAnó lubickolt egy kicsit, most az ágyban van. Még jó, hogy van klímánk különben felfordulnánk!
Jaimee! Olik! Nagyon szép a vonalzótok!!! Énis akarok ilyet!!! Persze babával együtt!!!
REmélem hamarosan eljön az én időm is!
Én rengeteg gyümit ettem a terhességem alatt, igaz én nem voltam hányós, de azokat kívántam a legjobban, A dennye hidegen a legjobb szerintem ilyenkor. Bár nem vagyok kismami, da van a hűtőben sárgadinnye.
Barbi! Jó kismamarucikat lehet kapni a Bp. Baross u. 21. (Debrecenben is van Batthyány u. 1. és Győrben, Liszt F. u. 8.)alatt A MaternElle-ba én ott vettem jó kis farmerszoknyát, meg melltartót is szoptatósat (szerencsére csak a 7 hónapban kellett, mert nekem a cicim akkor kezdett nőlni). Nagyon kedves ott az eladócsajszi. Meg jó rucik vannak a Pintács Viki boltjában az meg a Blahánál van, és a RÁkóczi tér felé kell indulni a jobb oldalon egy kis üzlet, de sok minden van. Ja és aC&A-ba is jó rucik vannak.
Egyébként ha nagy lesz a pocitok kismamik a pamut betétes nacik és szoknyák a praktikusak, mert az nem nyomja majd a poci alját.
Bocs nem akartam okoskodni!
Pusszantó